FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Butmiran

#7001 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Butmiran »

Leon Benko
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7002 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Ma cim se njih dvojica pominju, lafo u tajnosti, a svi pricaju o tome :D , nema nista od njih dvojice.
jeza u ledja

#7003 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by jeza u ledja »

Obicno to tako biva.
strong69

#7004 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Ovu dvojicu su podmetnuli. Sad ce neko treci da se pojavi, potpuno neocekivan :D
strong69

#7005 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Mahala je izgubila smisao i svrhu postojanja :D Prije smo znali svaki potez. Ko ce biti doveden, s kim se pregovara, ko odlazi... Zar je ovaj profesionalizam ovako bolan :razz:
emigrazione

#7006 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

Ja ne znam sto su svi navalili na tog nekakvog napadaca, ko da nam nema ko gola dati...
Sarajevski-Seljak

#7007 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sarajevski-Seljak »

Ima, ali bi bilo lijepo da se taj neko zove Zlatan Muslimovic :)
north

#7008 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Možda iz razloga što se želi imati napadač koji će trpati i biti prvi strijelac lige...Bilbiju očito neće golovi, složićemo se da ima stvari koji dobro radi, ali nama treba napadač koji će tokom sezone zabiti 15+ golova.... Krste svakako igra poziciju gdje nije realno da stalno trpa, tako da nije loše imati nekog jablana u i oko šesnesterca koji će rutinerski zabijati...Ako može City imati četiri napadača, možemo i mi tri :oops: ...uostalom takav bi dobro došao kad imaš situacije poput one prve tekme protiv norvežana gdje bi šutevima sa distance mogao riješiti utakmicu...ja bih ga doveo ali samo pod uslovom ako je pravi kapitalac...ova dvojica što spominjete to svakako jesu, ali po defaultu čim se neko često spominje od toga nema ništa :oops: ....nekoga samo da popuni broj je besmisleno dovoditi, ionako ima igrača koji će malo ili nikako dobijati šanse, ne treba ih još takvih...
Muhamed Đakmić

#7009 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Mislim da nam to pojačanje apsolutno nije potrebno bez odlaska jednog od naših ofanzivnih igrača. Bilbija, Velkoski, Duljević, Stojčev, Okić praktično se bore za 4 pozicije, a ako dodamo još tog jednog vrhunskog igrača koji će igrati svaku onda se ovi bore za 3 pozicije :D

Slažem se da je konkurencija lijepa stvar, međutim mi već sad imamo tri igrača od kojih će jednom vrijednost i reputacija vrlo vjerovatno grohnuti (Bilbija, Velkoski, Okić). Moraju natrpati (a svi imaju potencijala za to) po deset golova minimalno sva trojica da ne bi.
Maharadza

#7010 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Maharadza »

Hajde ba, od viška glOva ne libo! :oops:
north

#7011 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Muhamed Đakmić wrote:Mislim da nam to pojačanje apsolutno nije potrebno bez odlaska jednog od naših ofanzivnih igrača. Bilbija, Velkoski, Duljević, Stojčev, Okić praktično se bore za 4 pozicije, a ako dodamo još tog jednog vrhunskog igrača koji će igrati svaku onda se ovi bore za 3 pozicije :D

Slažem se da je konkurencija lijepa stvar, međutim mi već sad imamo tri igrača od kojih će jednom vrijednost i reputacija vrlo vjerovatno grohnuti (Bilbija, Velkoski, Okić). Moraju natrpati (a svi imaju potencijala za to) po deset golova minimalno sva trojica da ne bi.
S jedne strane i to stoji....ali govorim u kontekstu ako se Bilbija na razigra, onda bi takav kapitalac mogao uletiti, a Bilbiju koristiti kao prvog džokera...mada, haj opet znaj, jer Dženan će mislim konstantno forsirati ovu ekipu koja je igrala ove dvije utakmice uz minimalne korekcije, slabo će on šta više mijenjati.... Kostić i Mitrevski do sada ni minute, Protić samo sudijsku nadoknadu i to iz razloga da se ukrade malo vremena....neko će reći tek su dvije tekme prošle, stoji i to, ali teško će ko od ovih novajlija u prvi tim meni se sve nekako to čini...da se ja pitam, ko što ne pitam :D , Protića bi odmah zamijenio Puzigaćom da vidimo kako to izgleda, niko ne garantuje da bi to bolje bilo, ali treba vidjeti pogotovo nakon cirkusa od Puzigaćine igre u Norveškoj...dalje, Berberovića i Kalassia bi često mijenjao, jer Berberović ne djeluje kao 100% spreman, bojim se da Džemo ima ogromnih kredita i teško će on na klupu a sirijac u igru....Dalje, Dženo će sigurno max.forsirati tandem Cimirot-Radovac i to bi trebalo funkcionisati na ovim "normalnim" tekmama i ja sam prvi za to, ali na nekim utakmicama tipa u Travniku, Tuzli, i sl. gdje će trebati i krv pustiti prije bih išao sa Kostićem jer se spominje da je baš takav mesarski tip igrača koji je dobar u destrukciji igre a zna i iznijeti loptu.....Mitrevski će isto teško pored Tatka osim u slučaju da se ovaj povrijedi ili kartona, iako bih ja tog makedonca volio vidjeti u prvim kolima kad sezona krene barem svaku drugu ili treću...Tatomirović jeste fajter i drag mi je zbog toga, ali nije neki znalac da se ne lažemo.....ali vidjećemo kako će to dalje sve izgledati..da prvo ovo s grcima vidimo, bilo kakvu pobjedu i 0-0 rezultat sad bih potpisao :oops:
Nuken

#7012 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Nuken »

I mahala je zakazala :razz: Do sad se znalo unaprijed uvijek s kojim igračem uprava pregovara i sve detalje ugovora :lol: ...Sad malo,malo pa neka "bomba".Kako je krenulo sutra će neko napisati da sa nama i Džeko pregovara :D
Cossack

#7013 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Muhamed Đakmić wrote:Mislim da nam to pojačanje apsolutno nije potrebno bez odlaska jednog od naših ofanzivnih igrača. Bilbija, Velkoski, Duljević, Stojčev, Okić praktično se bore za 4 pozicije, a ako dodamo još tog jednog vrhunskog igrača koji će igrati svaku onda se ovi bore za 3 pozicije :D

Zaboravljaš Todorovića i Vusljanina... 8-) :mrgreen:

Image
pinokio04

#7014 FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

Zna li se koliko je ulaznica pušteno u prodaju ?!
Dino777

#7015 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dino777 »

Logicno gledano oko 20K
senci-071

#7016 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by senci-071 »

Hoce li biti link za nas van zemlje.
pinokio04

#7017 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

Dino777 wrote:Logicno gledano oko 20K
Pa trebalo bi :)
Radar71

#7018 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Radar71 »

Da li će kiša padati

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
SmokingMan

#7019 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

7-9.000 vrh,radni je dan,uostalom i meni,2 smjena,kada god Sarajevo igra kao domaćin.
Gandra_1

#7020 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Gandra_1 »

Ja ocekujem nekih 15.000 i to je realno vrh... Ako nas je proslo kolo bilo 12.000...

Ako nista nadam se da ce sjever biti pun...
Dino777

#7021 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dino777 »

Bit ce pusteno sigurno u prodaju 20K a protiv Haugesunda je bilo 13K tako da se nadam da ce ovdje oko 17K
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#7022 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Privatna poruka »

Ako neko ne ide na utakmicu...neka odmah istupi da ga ja licno ubijem!

http://youtu.be/FN-9tQQn5NQ?t=54s
emigrazione

#7023 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

Hladno me zaboli kita koliko ce biti gledalaca, iskreno najvise bih volio da se ponovi Vitez, lagana kisica par hiljada pokislih do koze i odlicna igra Sarajeva...
KPNCTNJAH

#7024 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by KPNCTNJAH »

Dje ba ono lagana kisica :mrgreen: Jedva cekao kraj tekme :-)
Ali bi bilo dobro da bude manje "strucnjaka" nego protiv Norvezana... mislim da nas nece biti ispod 10 000, a to je svakako manje bitno... samo da je izvuci kakav dobar rezultat, dakle sve osim poraza... :mrgreen:
duminjo

#7025 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by duminjo »

Nisam imao vremena da pratim bas sve i možda je već neko detaljno pisao o grcima pa halalite.
Kakvi su grci sa igračkim kadrom? Jel ostao kostur ekipe od prosle godine ili su možda neke bitnije igrače prodali?

Sretno i nadam se da ga na Koševu nećete primiti.
Ako je kec 2,40 onda bi i dvoznak na domaćina bila FINA kvota i poprilično sigurna. Mislim da ce grci doći ovdje da sačuvaju mrežu pa na domaćem terenu pokušati sve uraditi da prodaju
Post Reply