omar little wrote:jel ziv onaj redneck jos? ovo sam batalila davno, ali je on jedini bio dobar lik.
jest,ako mislis na darylla
Moderator: _BataZiv_0809
omar little wrote:jel ziv onaj redneck jos? ovo sam batalila davno, ali je on jedini bio dobar lik.
jes, na njega. dobro je.kakavdanakneiskustvu wrote:omar little wrote:jel ziv onaj redneck jos? ovo sam batalila davno, ali je on jedini bio dobar lik.
jest,ako mislis na darylla

Ja pokusavam skontati zasto se smijem sve vrijeme... Da nisam psihopatalistopad wrote:Prosjek epizoda, samo cista brutala. Abraham je jos nekako dostojanstveno umro, ali ona scena sa Glennom je kao nesto iz komicnih gore filmova 80ih. Autori su sav trud usmjerili ka sokiranju publike. Zbog toga sam jedno vrijeme spekulirao da ce ubiti trudnu Maggie.
A ja baš dumam odakle mi je lik poznat, a bilo mi nešto mrsko da proguglam. Winchester, naravnoAverus wrote:Ja sam bio skeptičan po pitanju Neagana, jer je glumac meni ostao kao fini baaaaabo od Sam i Dead Winchestera
Ali me iznenadio, odlično mu stoji uloga i nadam se da ga neće izlizati kao guvernera, nego da će makar dvije sezone biti kvalitetna prijetnja Ricku - kao predstavniku "naših", ali i kao integritetu njegovog lika.
Mislim da će rezultat ove etape biti Carlita postaje CARL THE DESTROYER!
Malac je Neagan 2, samo mu još niko nije rekao
Pa jeste postala formulizirana ovom rinse & repeat tehnikom ponavljanja koju spominješ gore. Ali jebiga, to prolazi, ljudimalistopad wrote:Treba reci da je serija postala prava obmana fanova. Motivi i prica se stalno ponavljaju. Svaka sezona pocinje sa nekim psihopatom, ubijanjem glavnih likova i pronalaskom novih saveznika nad kojima ubrzo zavlada Rick.![]()
Naravno da se i klasicne gluposti, skoro tipicne za ovu seriju, ponavljaju. Jedan manijak kao sto je Negan brutalno ubija dvoje Ricku veoma bliskih osoba i tjera ga da sinu osijece ruku. Nakon sto ih je sve isprepadao i ponizio, Rick mu govori da ce ga ubiti. Isto je rekao i onom mentolu iz Terminusa. I naravno, kao po obicaju, uvijek mu pruze dobru sansu da ih poroka. Ali Negan je jos gluplji: pusta Ricka i grupu fakticki na slobodu. To sto im je unio strah je kao garancija da ce raditi za njega. Kada Maggie kaze da se trebaju osvetiti, Rick joj odgovara da nemaju sansi, jer Negan ima cijelu armiju. Zar nije logicnije da prvo pobjegnu. Neka se svete kasnije, cak iako im za pripreme treba 10 godina. No najlogicnije bi bilo da ih je Negan sve pobio. Umjesto toga smatra Ricka "korisnim", odnosno daje mu sansu da mu se isto tako krvavo osveti sto ce se naravno i desiti.
Mali_Vuk wrote:A ja baš dumam odakle mi je lik poznat, a bilo mi nešto mrsko da proguglam. Winchester, naravnoAverus wrote:Ja sam bio skeptičan po pitanju Neagana, jer je glumac meni ostao kao fini baaaaabo od Sam i Dead Winchestera
Ali me iznenadio, odlično mu stoji uloga i nadam se da ga neće izlizati kao guvernera, nego da će makar dvije sezone biti kvalitetna prijetnja Ricku - kao predstavniku "naših", ali i kao integritetu njegovog lika.
Malac je Neagan 2, samo mu još niko nije rekao
Joj pa vi i sefa i stanicu usraste.Chmoljo wrote:I neprezaljena ljubav Izzie Stevens iz Grays Anatomy
Taj je možda bolje zaboraviti, iako je JDM bio jedna od svjetlijih strana kao komedijaš.Tito_i_Partija wrote:Mali_Vuk wrote:A ja baš dumam odakle mi je lik poznat, a bilo mi nešto mrsko da proguglam. Winchester, naravnoAverus wrote:Ja sam bio skeptičan po pitanju Neagana, jer je glumac meni ostao kao fini baaaaabo od Sam i Dead Winchestera
Malac je Neagan 2, samo mu još niko nije rekaoJoj pa vi i sefa i stanicu usraste.Chmoljo wrote:I neprezaljena ljubav Izzie Stevens iz Grays Anatomy![]()
Pa majka mu stara, zar niko ovdje nije gled'o The Losers? Il' mozda onaj mali, low-budget film zvani Watchmen?
Ne mogu da vjerujem da se pored solidnih filmcina koje je Jeff napravio spominje Gray's Anatomy.
Zasto? Jako dobra adaptacija comica za kojeg se smatralo da se ne moze prenijeti u medijum filma. Nije sad neko remek-djelo, al' je ipak jedan od rijetko dobrih Snyderovih filmova.dale cooper wrote: Taj je možda bolje zaboraviti, iako je JDM bio jedna od svjetlijih strana kao komedijaš.
Pa jbgTito_i_Partija wrote:Joj pa vi i sefa i stanicu usraste.![]()
Pa majka mu stara, zar niko ovdje nije gled'o The Losers? Il' mozda onaj mali, low-budget film zvani Watchmen?
Ne mogu da vjerujem da se pored solidnih filmcina koje je Jeff napravio spominje Gray's Anatomy.
Jeffrey Dean Morgan (born April 22, 1966) is an American actor. He is best known for playing Denny Duquette in the medical drama Grey's Anatomy for parts of three seasons (2006–2009), John Winchester on Supernatural, The Comedian in the 2009 superhero film Watchmen, and Ike Evans in Magic City. He also played Jason Crouse on the TV series The Good Wife. He made his first appearance as Negan in The Walking Dead during the Season 6 finale and is the primary antagonist in Season 7.
Spram izvornog materijala je karina, to hoću da kažem. Watchmen je ikoničan strip, a Synder je napravio jedva ok film.Tito_i_Partija wrote:Zasto? Jako dobra adaptacija comica za kojeg se smatralo da se ne moze prenijeti u medijum filma. Nije sad neko remek-djelo, al' je ipak jedan od rijetko dobrih Snyderovih filmova.dale cooper wrote: Taj je možda bolje zaboraviti, iako je JDM bio jedna od svjetlijih strana kao komedijaš.
Negan je sam rekao, ja hoću da vi ljudi radite za mene, a to ne možete ako ste mrtvi. Jednostavno ima više koristi od njih kad su živi nego kad su mrtvi. Čitavo ono razbijanje Ricka je upravo urađeno da se Rick nebi osilio i odlučio da ide protiv Negana. Doduše Negan vjerovatno nije svjestan šta je sve prošla Rickova grupa tako da će možda platit neiskustvo. Što se tice bježanja pretpostavljam da će Negan postavit možda neke ljude pored Alexandrije da stražare ukoliko ovi krenu bježat ili pokušaju nešto. Uostalom Negan zna da Rick neće riskirat više svojih ljudi. Sigurnija je opcija živjet u Alexandriji i davat pola svojih stvari nego pokušat pobjeć i razmišljat da li ćeš ponovo naletit na neko sigurno mjesto, a realno previše ljudi ima u Alexandriji da bi Rick riskirao tolike živote. U primjeru Hilltopa smo vidjeli da je Negan poštovao svoj dio dogovora i da nije ubio nikog dokle god su donosili svoj dio. Nijedan psihopata do sada nije imao ovoliku vojsku i organizovan sistem kao što ima Negan, i svaki od njih je kratko trajao dok su producenti više puta rekli da će Negan ostat jer je previše investirano u njegov storyline da bi ga samo ukinuli nakon 2 sezone a i ljudi su bolje "primili" njegov lik nego Guvernera i onog Garetha iz terminusa.listopad wrote:Treba reci da je serija postala prava obmana fanova. Motivi i prica se stalno ponavljaju. Svaka sezona pocinje sa nekim psihopatom, ubijanjem glavnih likova i pronalaskom novih saveznika nad kojima ubrzo zavlada Rick.![]()
Naravno da se i klasicne gluposti, skoro tipicne za ovu seriju, ponavljaju. Jedan manijak kao sto je Negan brutalno ubija dvoje Ricku veoma bliskih osoba i tjera ga da sinu osijece ruku. Nakon sto ih je sve isprepadao i ponizio, Rick mu govori da ce ga ubiti. Isto je rekao i onom mentolu iz Terminusa. I naravno, kao po obicaju, uvijek mu pruze dobru sansu da ih poroka. Ali Negan je jos gluplji: pusta Ricka i grupu fakticki na slobodu. To sto im je unio strah je kao garancija da ce raditi za njega. Kada Maggie kaze da se trebaju osvetiti, Rick joj odgovara da nemaju sansi, jer Negan ima cijelu armiju. Zar nije logicnije da prvo pobjegnu. Neka se svete kasnije, cak iako im za pripreme treba 10 godina. No najlogicnije bi bilo da ih je Negan sve pobio. Umjesto toga smatra Ricka "korisnim", odnosno daje mu sansu da mu se isto tako krvavo osveti sto ce se naravno i desiti.
Pa chmoljo nije tolika strebercina. Ima kontakta sa zenskom vrstom [emoji14]Tito_i_Partija wrote:Ma u redu je to, vjerovatno je neka zena pisala pa joj prvo to na um palo....al' otkud bas Chmolji da se to desi?