Neko u bugarskoj je bio pijan. pa je napisao da je danas 08.02
ili se to odnosi na dan kada treba da dođe do mene
Moderator: anex
Neko u bugarskoj je bio pijan. pa je napisao da je danas 08.02
mozda da spojis powerbank i pokazes da ona plava lampica ne gori tj da se iskljucio a da se mobitel ne puniDzontra_Volta wrote: Evo i meni traže da im posaljem video.
Ne kontam, sta sad trebam snimiti video kako on puni cca pola sata i na kraju napuni 15% baterije?
@quarterback mislim da smo prije nekoliko mjeseci pricali oko ovoga tj oko banggoodquarterback wrote:mozda da spojis powerbank i pokazes da ona plava lampica ne gori tj da se iskljucio a da se mobitel ne puniDzontra_Volta wrote: Evo i meni traže da im posaljem video.
Ne kontam, sta sad trebam snimiti video kako on puni cca pola sata i na kraju napuni 15% baterije?
i meni je to frljavo ispalo, ja sam snimio kako spojim power bank na mobitel a on uopste ne puni, i onda kazem, evo da ne mislite da je powerbank prazan sad cu ga spojiti na racunar da vidite da se nece puniti nego da je pun, ja ga spojim a on se pocne puniti![]()
![]()
![]()
ali mislim da nisu pegle, na kraju su rekli sve ok, vidimo da ne radi
sad sam razočarana,quarterback wrote:mozda bolje da vidis na dx.com ili banggood.com jer tamo imas komentare od raje koja je kupila to nesto pa mozes vidjeti kakvo je, jeste jeftinije na ebayu ali ako item ne radi kako treba dzaba sto je jeftinije, onda valja petljati sa prodavcem i dokazivati je li usb 1 ili 2 sto je malo tezi sex posebno sa kinezima koji cesto ne razumiju 3 rijeci engleskog, u ovom slucaju bih radije isao na sigurnovješalica wrote:trebao bi mi usb razdjelnik,ima li kakva hajra naručiti štagod od ovoga
http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB-2-0- ... 51c5ba02d5
http://www.ebay.com/itm/External-Multi- ... 54143658d7
drug hvala ti, vec sam prihvatio resenddjes_ba wrote: @quarterback mislim da smo prije nekoliko mjeseci pricali oko ovoga tj oko banggood
moj vam je savjet da uzmete refund ako moze , jel gledajuci ovdje i na drugim forumima izgleda da salju pokvarene stvari sa vremena na vrijeme
i meni su sve obecavali , poslije 5 mjeseci konacno sam dobio pola sredstava a ostalo pola![]()
ja sam svoj kupio na ebayu i bas sam podrobro birkao posto sam trazio neki usb sa sopstvenim napajanjem, na kraju sam ga i ubo, stvarno je 2.0 (tada nije ni bilo 3.0), ako ti pak moze valjati usb 1.0 razdjelink (1 na 4) imas u peniju u velesicima, svega par KM kostajuvješalica wrote:sad sam razočarana,quarterback wrote:mozda bolje da vidis na dx.com ili banggood.com jer tamo imas komentare od raje koja je kupila to nesto pa mozes vidjeti kakvo je, jeste jeftinije na ebayu ali ako item ne radi kako treba dzaba sto je jeftinije, onda valja petljati sa prodavcem i dokazivati je li usb 1 ili 2 sto je malo tezi sex posebno sa kinezima koji cesto ne razumiju 3 rijeci engleskog, u ovom slucaju bih radije isao na sigurnovješalica wrote:trebao bi mi usb razdjelnik,ima li kakva hajra naručiti štagod od ovoga
http://www.ebay.com/itm/External-Multi- ... 54143658d7![]()
da bogdo radi tako dobro kako izgleda a treba mi
tražila sam u par radnji u SA nisu imali,valjda naletim ovdje u gradu da se ne zeznem
hvala
ako si u sa, javi mi se na pp, poklonicu ti jedan usb hub poput ovog sa prvog linkavješalica wrote:sad sam razočarana,quarterback wrote:mozda bolje da vidis na dx.com ili banggood.com jer tamo imas komentare od raje koja je kupila to nesto pa mozes vidjeti kakvo je, jeste jeftinije na ebayu ali ako item ne radi kako treba dzaba sto je jeftinije, onda valja petljati sa prodavcem i dokazivati je li usb 1 ili 2 sto je malo tezi sex posebno sa kinezima koji cesto ne razumiju 3 rijeci engleskog, u ovom slucaju bih radije isao na sigurnovješalica wrote:trebao bi mi usb razdjelnik,ima li kakva hajra naručiti štagod od ovoga
http://www.ebay.com/itm/External-Multi- ... 54143658d7![]()
da bogdo radi tako dobro kako izgleda a treba mi
tražila sam u par radnji u SA nisu imali,valjda naletim ovdje u gradu da se ne zeznem
hvala
holowey wrote:ako si u sa, javi mi se na pp, poklonicu ti jedan usb hub poput ovog sa prvog linka

nemoj brisati one mailove koji ti dođu nakon kupovine i to je jedino što možeš, ja sam preko njih napravio refund kada je trebalo..batboy wrote:Ima li neko ideju šta se dešava sa artiklima koje ne možemo da vidimo na e-bay?????
BH pošta je prema mom iskustvu skupina običnih mahalaca i kriminalaca, čast rijetkim izuzecima. Od toga da se služe tim seoskim metodama što opisaste da ljudima ukradu paket, do toga da me poštar nastoji prevariti za par maraka kad treba preko njega platiti carinu i pdv, a najnovije iskustvo sam imao da su ukrali preporučenu pošiljku što sam prije 2,5 mjeseca poslao u inostranstvo.iceman ze wrote:Stigle su mi 2 posiljke uredno na postu u BiH. S obzirom da nisam bio kuci ostavio je postar obavijest da se nalaze u posti i da ih pruzmem. Tokom preuzimanja samo su mi 1 posiljku urucili. Danas sam sreo postara koji je potvrdio da su ipak bile 2 posiljke. Sto znaci da su u posti sebi zadrzali jednu posiljku. Otisao danas u postu i objasnim situaciju, ali bezuspjesno.
meni je zadnja narudzba isla preko njih, doslo za tri sedmice...Extornia wrote:Raja, ovaj banggood, kojom postom salje? Jel SwissPost kao sto je gore receno?
Hvala.. Mada ovo što predlažete na nekim artiklima slabo pomaže... Jer, ne šalju svi automatski generisane poruke...sarajlija_11 wrote:nemoj brisati one mailove koji ti dođu nakon kupovine i to je jedino što možeš, ja sam preko njih napravio refund kada je trebalo..batboy wrote:Ima li neko ideju šta se dešava sa artiklima koje ne možemo da vidimo na e-bay?????
A kako to funkcionise uopce ??ja nisam ja wrote:Meni vec pokazuje nekih 8 km na Ebatesu koje ce mi biti prebacene za 3 mj. Do tada ce se nakupiti vise
Evo ti pranje- od 1-5% svake kupovine i isplacuje se 4 puta u godini a ne svaki mjesec kako sam mislila. Ali vazi samo za kupovine gdje se prvo udje u ebates i on te preusmjeri na ebayja nisam ja wrote:Svakom kupovinom prvo udjes na ebates i odatle na ebay. I svako kupovinom imas neki procenat od njih koji se skuplja i za kupovinu vecu od 25 dolara dobijes 5 dolara od njih. Isplavuje se preko paypalla svaki mjesec s tim da tek na pocetku cekas 3 mjeseca na prvu uplatu
Šta te briga, sad ti mirno spavaj a nek se oni prevrću.Alkos wrote:Ovako, naručio sam nov punjač, a na vrata mi je došao korišten, polovan...
Otvorio sam case "Request for return" na trošak prodavca naravno. Nakon što sam nekoliko putapisao prodavaču i nisam dobio odgovor, predmet sam eskalirao prema Ebay Customer Support. Nakon par dana donijeli su odluku da mi se vrati novac. Novac je vraćen, slučaj zatvoren, a punjač je i dalje kod mene. Šta sada da radim sa punjačem, kome da ga vratim, kako da ga vratim, zašto nisam dobio detaljnije instrukcije?
Hvala.