Ako ti lova ne predstavlja problem nemas se sta razmisljati o fh35ve.To ti je sam vrh ponude.Moze extra jako da grije i na minusima,extra tiha vanjska jedinica,exra kratkepauze za defrost kad pocne ledit vani. Super uredjaj ali kosta oko 2000-2100 KM
Izolacija ti je haman dobra,i sto se tice snage ta klima vjerujem moze lako grijat sve to.
Fizicki klima i sto bi grijala,nekad ipak ne moze dobro grijat druge prostorije zbog rasporeda,vrata,itd.A posebno je nepoznanica to unutarnje stepeniste.Ono moze da odvlaci toplotu prema gore pa mozda druge sobe ne budu dobro ugrijane.Cini mi se da max_rs ima isto stepeniste pa pratite kako se ponasa kod koga
Uvijek je najbolje prvo stavit jednu klimu pa snimit situaciju gdje fali i koliko,pa onda dalje ako bude potrebe.
Mits fh35ve jest super dobra klima.
Ali ako bude morala poslije klima u jos neku sobu onda ste dzaba bacili tolike pare na fh35ve.
U tom slucaju moglo se ustedit.Npr ako imas neku manju klimu u nekoj sobi,onda ti u dnevnoj ne treba klima skuplaj od 1200-1500 KM i to da ne bude jeftini ulazni model.
Ja sam takodje 2012. uselio u kucu i nisam znao koliko mi snage treba.
Kupio fujitsu nocriu 14 koja je jos jaca od fh35 i ona mi je grijala cijelu kucu 85 m2.
Ali sam ipak kupio u djecju sobu daikina od 900-950 KM i sad mi je daleko ljepse kad toplota dolazi sa vise izvora,ali mi sad nocria propada.
Kao kad masno platis porsche i onda ga vozis 50 km/h
Da sam bio pametniji u pocetku mogao sam u dnevnu stavit neku klimu od 1200-1300KM i opet dodati ovu istu od 900 KM i to je sve.