MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
klosar pravi
#7001 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dustin...
Jao, jao kakva borba!
Jao, jao kakva borba!
- Sodom1
#7002 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo me na poslu , ne mogu gledati 
Poiro je Tito , zar ne? Meni se njegov stil svidja strasno
Poiro je Tito , zar ne? Meni se njegov stil svidja strasno
-
cassius
#7003 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Eddie i ovu borbu , radi prljave poteze. Zasluzeno izgubio.
- Sodom1
#7004 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Aldu sudija isao na mlin.
Nisam skontao ovo Alvarez uz kavez drzao ga , udario laktom i sudija ih digao na sredinu kaveza ? Zasto .
Poire u onom cunamiju imao jedan u jaja udarac
Nisam skontao ovo Alvarez uz kavez drzao ga , udario laktom i sudija ih digao na sredinu kaveza ? Zasto .
-
cassius
#7005 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Prvo sto se drzao prstima za kavez.Sodom1 wrote:Aldu sudija isao na mlin.
Drugo, sto su ono ilegalni laktovi u ufc-u.
https://en.wikipedia.org/wiki/12-6_elbow
- Sodom1
#7006 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo citam da je gurao i prst u uho tokom giljotine.
Ne znam sto su ovi 12-6 laktovi opasni?
Ne znam sto su ovi 12-6 laktovi opasni?
-
klosar pravi
#7007 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne laktovi cassiuse vec je ilegalno na ovaj nacin koji je to Eddie uradio..
Ne vidim razlog iskreno da ih digne na noge, al' eto kako god okreneš ostalo je bilo do kraja nešto preko minute ne bi ovaj svakako nista mogao uraditi više..I onda ga je regularno završio.
Halali tek sam se probudio tek sam sad fino procitao sta si napisao..
Ne vidim razlog iskreno da ih digne na noge, al' eto kako god okreneš ostalo je bilo do kraja nešto preko minute ne bi ovaj svakako nista mogao uraditi više..I onda ga je regularno završio.
Halali tek sam se probudio tek sam sad fino procitao sta si napisao..
- Sodom1
#7008 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dao je ovaj sudac i objasnjenjne na tviteru sad citam , ocito je bilo po pravilima sve.
Jedino ne kontam to pravilo 12-6 laktova , sto je tolko opasno.
Ah da , Aldu progledali kroz prste , sudija molio Boga da prekine , ljuda se je aktivno branio
Ah da , Aldu progledali kroz prste , sudija molio Boga da prekine , ljuda se je aktivno branio
-
klosar pravi
#7009 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne znam baš za aktivno nakon što ga je Aldo na podu udario opet u stomak on se uhvatio okrenuo se i kad je Aldo krenuo da ga udara sudija se ukljucio bez obzira sta Stephens misli ono je čisto kao suza iako razumijem zašto ljudi govori da je prerano..Sodom1 wrote:Dao je ovaj sudac i objasnjenjne na tviteru sad citam , ocito je bilo po pravilima sve.
Evo zašto Sodome http://www.muayfarang.com/wp-content/up ... 64x700.jpg
- MaD_ProfessoR
#7010 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Objašnjavao je Big John McCarthy vezano za ovo pravilo, zaostavština iz doba kad su uvodili pravila, nakon onih nekoliko UFCova gdje je bilo sve dozvoljeno, helem trebali su odrediti listu nedozvoljenih stvari, i atletska komisija je gledajući karate demostracije razbijanja stvari laktom, odozgdo prema nadole, laički zaključila da je to jako opasan udarac, te ga zabranilaSodom1 wrote:Dao je ovaj sudac i objasnjenjne na tviteru sad citam , ocito je bilo po pravilima sve.
pokušavaju nekoliko godina da izbace ovu besmislicu, al ne ide.
Jeremy, ni peti ni deseti ne ustaje nakon udarca u jetru, opravdana odluka suca, sve preko onoga je nepotrebna šteta.
-
klosar pravi
- Sodom1
#7012 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ko ce da ubode ovaj put TJ ili COdy.
U prvoj borbi sam navijao za TJa nadam se da ce i ovaj put uzeti , mada je i Cody masina bez sumnje . Bice gusto
U prvoj borbi sam navijao za TJa nadam se da ce i ovaj put uzeti , mada je i Cody masina bez sumnje . Bice gusto
-
klosar pravi
#7013 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cody ima sumnjivu bradu
- Sodom1
#7014 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mislis da je staklena 
-
cassius
#7015 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
TJ.Sodom1 wrote:Ko ce da ubode ovaj put TJ ili COdy.
Upravo.klosar pravi wrote:Cody ima sumnjivu bradu
-
klosar pravi
#7016 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Definitivno ako opet bude neki udarac koji ce preživit TJ onda je on pobjednik na kraju jer je izrazito bolji u svakom aspektu borbe.
Veoma zanimljiva borba, a ja baš ponavljam Cody ima sumnjivu ako ga zakači on ode.
Veoma zanimljiva borba, a ja baš ponavljam Cody ima sumnjivu ako ga zakači on ode.
- Sodom1
#7017 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cody voza belu g klasu , avioni , sampanjac ovo ono , koliko to odvlaci od fokusa
-
cassius
#7018 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma ne vjerujem bas.Sodom1 wrote:Cody voza belu g klasu , avioni , sampanjac ovo ono , koliko to odvlaci od fokusa
- Sodom1
#7019 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sad ste mi svezli tu neku suhu , sa tom bradom. 
Sta joj je problem , jednom covjek samo izgubio i nama je problem
-
cassius
#7020 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cisto bih preporucio ko god ima vremena da izdvoji i da gleda ove inside the octagon sa dan hardyem, jer objasni dosta dobro
Evo ga za predstojecu borbu.
Evo ga za predstojecu borbu.
- Sodom1
#7021 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kad smo vec kod tok bantama , stoji Cruz pored DC-a iste visine njih dvojica , mozda je i Cruz visi mrvu

-
klosar pravi
#7022 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sodom1 wrote:Sad ste mi svezli tu neku suhu , sa tom bradom.
https://www.youtube.com/watch?v=kMVxKX0SDNU
Borio se Cody ranije s borcima koji su apsolutno nekoliko nivoa ispod TJ-a.
A pogledaj klip iznad to ti je kao amater što znaci da mu se ne piše kao profesionalni poraz.
Naravno da mi ti ne bi spomenuo da pobjedio je Cruza samo taj nema snage ženu svoju da nokautira.
A ovo se odnosi na tvoje da " uživa u parama " https://www.youtube.com/watch?v=bifSY8r_DrA
Motivacija u treningu mogu mislit samo kakva mu je i koliko znoja je prolio još ako znaš pricu da su trenirali ranije zajedno pa ih TJ napustio pa je bilo ekipa od ovog protiv ekipe od ovog..
Zamislit samo 24 sata prije borbe TJ kaže povreda..
Što me ne bi cudilo NITI 1% da se desi.
- MaD_ProfessoR
#7023 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ako TJ opet ne zabilježi KO ili TKO, uzima odlukom sudaca. Vjerujem da je dosta bolji u svakom aspektu borbe od Kodija, koji ima strašne ručne kombinacije, ali ne vjerujem da će uspjeti da ga nokautira ni ovaj put.
Mislim i da će biti bolje po fanove da TJ uzme ovo, budući da je najavljeno da će ići na skidanje kilaže zbog napada na majti mausovu titulu, koliko se sjećam jedini je uslov da prije toga ima jednu borbu u toj kategoriji, tj da Miš dobije garanciju da ovaj može skinuti kile za borbu sa njim. To bi bilo još jedno unificiranje pojaseva, naravno ako uspije pobijediti prvo Kodija a potom i Mausa
vidim da gase Fantasy, pa sam bačio oproštajnu
http://prntscr.com/kd8ub5
Mislim i da će biti bolje po fanove da TJ uzme ovo, budući da je najavljeno da će ići na skidanje kilaže zbog napada na majti mausovu titulu, koliko se sjećam jedini je uslov da prije toga ima jednu borbu u toj kategoriji, tj da Miš dobije garanciju da ovaj može skinuti kile za borbu sa njim. To bi bilo još jedno unificiranje pojaseva, naravno ako uspije pobijediti prvo Kodija a potom i Mausa
vidim da gase Fantasy, pa sam bačio oproštajnu
-
klosar pravi
#7024 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
MaD_ProfessoR wrote:Ako TJ opet ne zabilježi KO ili TKO, uzima odlukom sudaca. Vjerujem da je dosta bolji u svakom aspektu borbe od Kodija, koji ima strašne ručne kombinacije, ali ne vjerujem da će uspjeti da ga nokautira ni ovaj put.
Mislim i da će biti bolje po fanove da TJ uzme ovo, budući da je najavljeno da će ići na skidanje kilaže zbog napada na majti mausovu titulu, koliko se sjećam jedini je uslov da prije toga ima jednu borbu u toj kategoriji, tj da Miš dobije garanciju da ovaj može skinuti kile za borbu sa njim. To bi bilo još jedno unificiranje pojaseva, naravno ako uspije pobijediti prvo Kodija a potom i Mausa![]()
vidim da gase Fantasy, pa sam bačio oproštajnu![]()
Pa miš sisica nije imao muda da se bori sad s njim zato ide revans protiv Cody-a punih mjesec dana kad se pricalo o borbi TJ je bio na kilaži gdje bi mogao bez nekih vecih problema da bude spreman...
Ovaj odbio i imaš Cejuda sad..
Ma Cody je jeben baš se ne zna ko ce izaci k'o pobjednik tako i stoje ponude u vegasu 50-50..
- MaD_ProfessoR
#7025 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ejs bio mjesec na kilaži
ejs maus sisica
ejs maus sisica