"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
WildRedRose

#7001 Re: "Majstori" parkiranja

Post by WildRedRose »

johntra wrote:Ne sjeda goran za volan, volan sjedne za gorana... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
respo

#7002 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

ja cu od sada kad kupujem kondome stati na sred ulice i upaliti sva 4 jer gdje cu ja parkirati i hodati toliko odese dragocjeni spermici
punta

#7003 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

Image

Image

Image
zdruzdjo

#7004 Re: Re:

Post by zdruzdjo »

goran16v wrote: Al od 6.30 do 4 ujutro nigdje nijednog! Naravno da je to rjesenje ali nasi dostavljaci su nesto posebno, nemoj da se rano ustaju! :lol:
tacno. zamisli haosa da u sred dana parkira lik u sred amsterdama na dam square-u da istovari pivo u neku od kafana....hahahahaha, pa zatvorili bi hladno i vozaca i direktora kafane, i kafanu i pivaru....

A dostavljaci. uhhhhh pa sta ces
pa to je gdje ce gluho bilo raditi drugacije radno vrijeme. fino ujutro kafica se popije kuci, pa zapale dvije tri, pogleda se teletext za ponudu kladionice, pa cemo malo na posao i zakrciti i ovo malo prometa sto ide.

ista stvar je i sa radovima na cestama. mora se to raditi u radno vrijeme kad je pun grad i ceste.
a sto poslije 17:00 imas 70 % manje vozila na cestama, manju temperaturu, lakse raditi.......pa sta sad. nece raditi kad ide tekma lige prvaka navece, gluho bilo.
samo tu nisu krivi radnici, krivi su gradski oci koji nece da donesu zakone koji ce olaksati zivot u gradu svima, i da policija puca kazne kad baja u sred dana parkira kombi na sred titove u lijevoj traci, a onda su tu i poslodavci negdje krivi.....
gradonacelnik je glavni lik u gradu jos od rimskog doba. od njega zavisi prosperitet grada.
nije samo slikanje po novinama, press konferencije kad se desi nesto znacajno, palamudjenje o SFF i slicne gluposti.
Wind

#7006 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Wind »

Pronađi uljeza! :D

Image
Logovan

#7007 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Ima više uljeza na toj slici. :D
relax11

#7008 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

Golf 4 i Omega :P
mali_balon

#7009 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mali_balon »

Bila je ova slika ali da je opet ponovim

Image
Emir92

#7010 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Emir92 »

relax11 wrote:Golf 4 i Omega :P
zaboravio si onog kombija na travi
O'zone
Globalni moderator

#7011 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Neki dan postavih sliku tipa koji je otišao po pitu u Forino a auto ostavio u jednoj traci u Titovoj sa svemoguća četiri žmigavca upaljena, danas ista stvar samo se otišlo u McDonalds

Image

Image
sorcerer

#7012 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sorcerer »

naviklo se po rogatici ,foći i raznim vukojebinama ovako ostavljat,pa primjenjuju i ovde ...stvarno je ovaj grad postao leglo papanluka..... :sad:
goran16v

#7013 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Da je ovo drzava a ne qurac od drzave za ovo bi islo ne 40 KM sa pogresno parkiranje nego prekrsaj u stjecanju, pogresno parkiranje, ugrozavanje i jos jedno 3 - 4 clana, preksajna prijava, a ne nalog, kazna od nekoliko stoja i bye-bye vozacka.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#7014 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Matijevic_Vlado »

sorcerer wrote:naviklo se po rogatici ,foći i raznim vukojebinama ovako ostavljat,pa primjenjuju i ovde ...stvarno je ovaj grad postao leglo papanluka..... :sad:
cuj sarajlice iz boljakova potoka :mrgreen: ! ne nisam se prpoznao ni na slici ni u tvom postu al eto morao sam :mrgreen: :mrgreen:
johntra

#7015 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

šta ti znaš, u boljakovom su najstarije sarajlije...
kakavdanakneiskustvu

#7016 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

goran16v wrote:Da je ovo drzava a ne qurac od drzave za ovo bi islo ne 40 KM sa pogresno parkiranje nego prekrsaj u stjecanju, pogresno parkiranje, ugrozavanje i jos jedno 3 - 4 clana, preksajna prijava, a ne nalog, kazna od nekoliko stoja i bye-bye vozacka.

:thumbup: samo po džepu udarati,samo po džepu
sorcerer

#7017 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sorcerer »

Matijevic_Vlado wrote: cuj sarajlice iz boljakova potoka :mrgreen: ! ne nisam se prpoznao ni na slici ni u tvom postu al eto morao sam :mrgreen: :mrgreen:
ja sam ba stara familija iz boljakovog ,tu smo od 1976., imamo i svoj granap.....
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#7018 Re: "Majstori" parkiranja

respo wrote:ja cu od sada kad kupujem kondome stati na sred ulice i upaliti sva 4 jer gdje cu ja parkirati i hodati toliko odese dragocjeni spermici
a za sta kupujes kondome ? koristis poslije kafe il sipas vodu u njih ?
respo

#7019 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

Matijevic_Vlado wrote:
respo wrote:ja cu od sada kad kupujem kondome stati na sred ulice i upaliti sva 4 jer gdje cu ja parkirati i hodati toliko odese dragocjeni spermici
djeci u kvartu dajem kao balone
Matijevic_Vlado

#7020 Re: "Majstori" parkiranja

respo wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
djeci u kvartu dajem kao balone
i ja tako kupim, naspem vodu i bacam kroz prozor
Warhead

#7021 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Warhead »

sorcerer wrote:naviklo se po rogatici ,foći i raznim vukojebinama ovako ostavljat,pa primjenjuju i ovde ...stvarno je ovaj grad postao leglo papanluka..... :sad:
Tipičan komentar "sarajlice" koji ništa nije postigao u votaži pa za svoje frustracije traži krivca u drugima. Niti znaš ko je, niti odakle je ovaj što je parkirao, pa svojim komentarom samo potvrđuješ da si papak i kompleksaš.
sorcerer

#7022 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sorcerer »

samo sam cekao da se pocnu prepoznavat papani hahahhahaha
de samo objasni sta ti znaci to sarajlijica ?

p.s drago mi je da si ti ostvario zivotni san dolaska u rajvosa...
Warhead

#7023 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Warhead »

sorcerer wrote:samo sam cekao da se pocnu prepoznavat papani hahahhahaha
de samo objasni sta ti znaci to sarajlijica ?

p.s drago mi je da si ti ostvario zivotni san dolaska u rajvosa...
Sarajlica = lik koji je niko i ništa ali ego bilda na činjenici da ga je mater rodila u Sarajevu. Da si mrdnuo guzicu dalje od Švrakinog sela, recimo do Beča, vidio bi da se nemaš čime ponositi mjestom rođenja. BTW, moje iskustvo sa osobama koje daju komentare poput tvog je da su to mahom kompleksaši i frustrirane osobe koje za sve svoje neuspjehe, i generalno sve nedaće, krive nedefinisane došlje, crnce, židove, muslimane, balije, vlahe... Koga konkretno krive zavisi od podneblja ali obrazac i psihološki profil je uvijek isti. Ti si enciklopedijski primjerak. :wink:
Qler

#7024 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Qler »

Bez obzira na sve, covjek je u pravu da je ovo seljacina, ali samo takva, a nisu nista bolji ni oni koji ga pravdaju...

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
sorcerer

#7025 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sorcerer »

Warhead wrote: Sarajlica = lik koji je niko i ništa ali ego bilda na činjenici da ga je mater rodila u Sarajevu. Da si mrdnuo guzicu dalje od Švrakinog sela, recimo do Beča, vidio bi da se nemaš čime ponositi mjestom rođenja. BTW, moje iskustvo sa osobama koje daju komentare poput tvog je da su to mahom kompleksaši i frustrirane osobe koje za sve svoje neuspjehe, i generalno sve nedaće, krive nedefinisane došlje, crnce, židove, muslimane, balije, vlahe... Koga konkretno krive zavisi od podneblja ali obrazac i psihološki profil je uvijek isti. Ti si enciklopedijski primjerak. :wink:
jedini sarajlijica u ovoj prici si ti ,al nek si nam rekao da si bio u beču ,

brzo dodjosmo na onu tvoju iz prethodnog posta nit znas ko sam ,ni odakle sam a dajes sud ... po postovima vidim da si ti neki veliki filozof i online psiholog .daj neku adresu ordinacije da te posjetim, mozda mi izlijecis komplexe i neuspjehe zivotne hahaha .nigdje ja ne napisah da sam ponosan sto sam iz sarajeva ,vise bi volio da sam iz tunguzije,jer mozda tamo nema ovakvih koji ostavljaju aute i parkiraju gdje im se svidi....

p.s nisam sejdić iz svrakina :D
Locked