Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BJB wrote:Koji kraj Under the dome ko ce docekati sljedece ljeto
Sleepy hollow se nastavlja.
Scorpion nije losa..
Pa neće valjda tek na ljeto novu sezonu izbaciti?
Edit,vidim kako su prve dvije sezone emitovane..ostalo mi je par epizoda UTD,stvarno mi se sviđa,ali ću ipak nastavljati negdje na proljeću,vidim da ne možeš dočekati pa ću ja sačekati
Sad mi se vraćaju serije, a vala ima i novih
BJB wrote:Koji kraj Under the dome ko ce docekati sljedece ljeto
Sleepy hollow se nastavlja.
Scorpion nije losa..
Pa neće valjda tek na ljeto novu sezonu izbaciti?
Edit,vidim kako su prve dvije sezone emitovane..ostalo mi je par epizoda UTD,stvarno mi se sviđa,ali ću ipak nastavljati negdje na proljeću,vidim da ne možeš dočekati pa ću ja sačekati
Sad mi se vraćaju serije, a vala ima i novih
Gotham meni dobar. E sad da li je to zbog radnje, ili zbog nekih likova (TPenguin, Enygmy, Ivy, Catwoman....) ili zbog radnje nisam siguran. Trenutno mi je nešto kao Balašov film. Ako se izvuče iz konteksta njegovih pjesama (u ovom slučaju Bat Man-a) prosjek, ali ako ostane u kontekstu onda je vrh.
yoda82 wrote:
Kakav je Forever? da li je ko gledao?
LOŠE.
Ja sa ženom počeo sinoć gledati prvu epizodu. Žena zaspala a ja izdržao 20-25 minuta i prebacio na 24 i Bauera
Ja ću još jednom probati tu prvu epizodu pogledati ali mi izgleda pravo loše.
Ko hoće bolje mu je pregledati New Amsterdam sa onim Jamiem Lanisterom
yoda82 wrote:
LOŠE.
Ja sa ženom počeo sinoć gledati prvu epizodu. Žena zaspala a ja izdržao 20-25 minuta i prebacio na 24 i Bauera
Ja ću još jednom probati tu prvu epizodu pogledati ali mi izgleda pravo loše.
Ko hoće bolje mu je pregledati New Amsterdam sa onim Jamiem Lanisterom
Hvala, da onda ni ne počinjem. Svakako će sad biti bruku serija
yoda82 wrote:Gotham meni dobar. E sad da li je to zbog radnje, ili zbog nekih likova (TPenguin, Enygmy, Ivy, Catwoman....) ili zbog radnje nisam siguran. Trenutno mi je nešto kao Balašov film. Ako se izvuče iz konteksta njegovih pjesama (u ovom slučaju Bat Man-a) prosjek, ali ako ostane u kontekstu onda je vrh.
Riddler,Batman,Two Face,Poison Ivy,Catwoman,Penguin..prije nego što će postati ono što jesu Bit će sigurno još poznatih karaktera
yoda82 wrote:Gotham meni dobar. E sad da li je to zbog radnje, ili zbog nekih likova (TPenguin, Enygmy, Ivy, Catwoman....) ili zbog radnje nisam siguran. Trenutno mi je nešto kao Balašov film. Ako se izvuče iz konteksta njegovih pjesama (u ovom slučaju Bat Man-a) prosjek, ali ako ostane u kontekstu onda je vrh.
Riddler,Batman,Two Face,Poison Ivy,Catwoman,Penguin..prije nego što će postati ono što jesu Bit će sigurno još poznatih karaktera
guber90 wrote:
A koji je two face? Ove ostale sam upratio.
Harvey Dent Partner Gordona
On nije Harvey Dent, nego Harvey Bullock, a i nema logike da je on two face, jer je two face bio dosta mlad kada je batman se sa njim obracunao, sto znaci da je two face negdje kao batman, sto se tice godina.
na hrt-u u vecernjem terminu imamo vec spominjanu house of cards i onda malte ne tempirano odmah po zavrsetku epizode prebacimo na hrt2 i imamo house of lies. ne znam je li preporucavana vec? nije losa serijica, komedijica showtimea, po pola sata, malo za pokoji osmijeh i opustanje.
karanana wrote:na hrt-u u vecernjem terminu imamo vec spominjanu house of cards i onda malte ne tempirano odmah po zavrsetku epizode prebacimo na hrt2 i imamo house of lies. ne znam je li preporucavana vec? nije losa serijica, komedijica showtimea, po pola sata, malo za pokoji osmijeh i opustanje.
karanana wrote:na hrt-u u vecernjem terminu imamo vec spominjanu house of cards i onda malte ne tempirano odmah po zavrsetku epizode prebacimo na hrt2 i imamo house of lies. ne znam je li preporucavana vec? nije losa serijica, komedijica showtimea, po pola sata, malo za pokoji osmijeh i opustanje.