Inace stalno koristim neki puder u prahu
Mislis da je od toga ?
sad me strah bilo sta staviti....a suha mi je koza pravo
pasha sapun,Olay fluid,dio oko usta obicna solea.....nekad sminku ocistim ricinusom,sa komplet lica......
Moderator: anex
osjetim muskarca na kilometarbabyline wrote:ta vam je... to sjenilo za usne sam citirala sa jedne druge teme .. jednu forumasicu koaj se dici kupovinom knjiga i istice kako joj ne treba sjeniloladyblue18 wrote:Partizzanka wrote:babyline je musko????![]()
![]()
lafo
![]()
zelena, a sto sam ja musko
ps. jesam malo
nera18 wrote:Dosao ELF-postar mi naplatio 3,5 KM
22 funte, pise da je carina otvaralaVenomousV wrote:nera18 wrote:Dosao ELF-postar mi naplatio 3,5 KM
sto to?
50 je KM, ali sve zavisi kakav je kurs bio taj dan.bez_ideje wrote:eki![]()
jel on svjestan da za to mos kupit jos jednu cetku grrrrr
zar za 22 otvaraju ? Zar to nije do 30 ,il sam ja nesta pobrkala![]()
Jej,uglavnom stiglo![]()
![]()
![]()
carinski pregled ima veze samo sa raspoloženjem i procjenom carinika ........ ima cijela tema na forumu o tome ..... meni elf ostavili u sanduče, ali su mi zato otvarali ametist - dakle cijena i šta je nema niakkve veze sa carinskim pregledomalica.k wrote:50 je KM, ali sve zavisi kakav je kurs bio taj dan.bez_ideje wrote:eki![]()
Jej,uglavnom stiglo![]()
![]()
![]()
znam ja to jako dobro eluna, jer i sama narucujem s interneta vise nego sto kod nas kupujem.eluna wrote:carinski pregled ima veze samo sa raspoloženjem i procjenom carinika ........ ima cijela tema na forumu o tome ..... meni elf ostavili u sanduče, ali su mi zato otvarali ametist - dakle cijena i šta je nema niakkve veze sa carinskim pregledomalica.k wrote:50 je KM, ali sve zavisi kakav je kurs bio taj dan.bez_ideje wrote:eki![]()
Jej,uglavnom stiglo![]()
![]()
![]()
ma kakvi, odakle ti to. poznanik (na ekonomiji, tema o carini i tema o internet kupovini) je pisao da carina se ne placa na robu neznatne vrijednosti (do 50KM) il tako nesto. ne da mi se traziti.AkashaSa wrote:koliko ja znam, carina se plaća samo ako vrijednost narudžbe prelazi 100 KM.
do sada sam naručila hejbet stvari i nikad nisam platila carinu, osim na Kindle koji je bio značajno skuplji od 100 KM.
Stizale su cipele, odjeća, šminka, knjige i slične stvari sa officijelnih stranica i od privatnih sellera na ebayu i amazonu. Tačno je da naplaćuju otvaranje paketa, ali carinu za stvari ispod 100 nema šanse