ze kalanga wrote:Gdje se ima, tu se troši.
Dobar...
ze kalanga wrote:Gdje se ima, tu se troši.
A ni u Crnoj Gori ne sjede skrštenih ruku...arzuhal wrote:Garant je ovo već bilo, al' ja tek sad pročitah pa da metnem![]()
„Nema povlačenja, već treba braniti svoje interese i interese pravoslavnih naroda. Zbrka oko referenduma u Republici Srpskoj samo je jedna nova runda borbe za našu zajedničku budućnost. Ja sam uverena da će Rusija na svim mogućim poljima braniti pravednost", izjavila je Jelena Ponomarjeva, profesor Moskovskog državnog instituta međunarodnih odnosa Ministarstva inostranih poslova Rusije (MGIMO).
Opa, Svemajka Rusija gura referendum opasno, ulaže Dodika k'o Kviska, mašala, mašala...
http://www.politika.rs/sr/clanak/363364 ... e-interese
Nema više o tom priče
razbij sve, Dodiče
imaš Moskvu iza sebe
Srbija ti kliče!
prebacite ba stagod i onoj bijedi u pederaciji.ze kalanga wrote:Gdje se ima, tu se troši.
I ovi ih loze.arzuhal wrote:Garant je ovo već bilo, al' ja tek sad pročitah pa da metnem![]()
„Nema povlačenja, već treba braniti svoje interese i interese pravoslavnih naroda. Zbrka oko referenduma u Republici Srpskoj samo je jedna nova runda borbe za našu zajedničku budućnost. Ja sam uverena da će Rusija na svim mogućim poljima braniti pravednost", izjavila je Jelena Ponomarjeva, profesor Moskovskog državnog instituta međunarodnih odnosa Ministarstva inostranih poslova Rusije (MGIMO).
Opa, Svemajka Rusija gura referendum opasno, ulaže Dodika k'o Kviska, mašala, mašala...
Nema više o tom priče
razbij sve, Dodiče
imaš Moskvu iza sebe
Srbija ti kliče!
Šuti, ti su još i dobri...pazi ovog lika...glockov kolac wrote:A ni u Crnoj Gori ne sjede skrštenih ruku...arzuhal wrote:Garant je ovo već bilo, al' ja tek sad pročitah pa da metnem![]()
Nema više o tom priče
razbij sve, Dodiče
imaš Moskvu iza sebe
Srbija ti kliče!
http://www.pravda.rs/lat/2016/09/12/u-o ... fotovideo/
ze kalanga wrote:Gosn mm nema potrebe za nervozom. Apsolutno.155_mm wrote:kaes demokratski cin. pa onda bi demokratski cin bio i referendum sa pitanjem "a ocemo li poklat poturice?" i vjerovatno sa istim rezultatom kao i ovaj o odlukama suda.ze kalanga wrote:
Ma ne sikirajte gosn mm.... Vas to ionako ne zanima, šta vas briga za neki tamo referendum neke tamo Republike... msm. Skroz nebitno. A mi, nemamo prečih poslova, pa želimo organizovati demokratski čin.![]()
Opustite se i uživajte u poslednjim danima ljeta.
Sve ostalo će doći, kako i treba. Referendum će biti i proći, mi živjeti moramo. A nadam se da će i glavešine iz US svaki sledeći dobrano razmisliti hoće li raditi po pravu ili po političkim naredbama.
polako ostajes bez teksta kolega i buncas o vremenu kao penzioner. mogo si bar malo o politickoj odluci suda i tako to.ze kalanga wrote:Samo sikiraje bez, na ovoj vrućini. Biće kiše.
Nisi smešanze kalanga wrote:Bi mi, al svinjetinu ne jedu.A pileće batake, čuvamo za bližnje svoje. Kažu, pasulja imaju.
u pravu size kalanga wrote:Gdje se ima, tu se troši.
umjesto sto pokusava da se ismijava sa necijom sirotinjom bilo bolje da pogleda sirotinju u vlastitom narodu. a ne da gusla etiku i moral drugima.dobojlija81 wrote:Nisi smešanze kalanga wrote:Bi mi, al svinjetinu ne jedu.A pileće batake, čuvamo za bližnje svoje. Kažu, pasulja imaju.
Mogu i ja napisat da sam odnjeo kurbane u narodnu kuhinju(merhametovu) u doboj i okačit spisak korisnika
Nebih ja ovu bijedu upleo u forumska preseravanja,ma koja imena nosila...155_mm wrote:ma bolje bi mu bilo da ovima sta da. a ovakvih je ko zna koliko u najdemokratskijoj republici na svEtu.dobojlija81 wrote:Nisi smešanze kalanga wrote:Bi mi, al svinjetinu ne jedu.A pileće batake, čuvamo za bližnje svoje. Kažu, pasulja imaju.
Mogu i ja napisat da sam odnjeo kurbane u narodnu kuhinju(merhametovu) u doboj i okačit spisak korisnika
http://www.rtvbn.com/3832804/bijeda-je- ... rak-dublje
ko da je bratunac negdje u etijopiji ili sudanu a ne u najdemokratskijoj republici na svEtu bre.Beba Ivana je u bolnici u kritičnom stanju zbog gladi!
i ja mislim da je malo neukusno...MikroBelaj wrote:
Nebih ja ovu bijedu upleo u forumska preseravanja,ma koja imena nosila...
priznajem gresku i izvrsio korekturu. priznajem da sam se spustio na nivo nekog ko sere o balijskoj sirotinji i svinjskom mesu.Danguba wrote:i ja mislim da je malo neukusno...MikroBelaj wrote:
colega mm daj to edituj.
155_mm wrote:priznajem gresku i izvrsio korekturu. priznajem da sam se spustio na nivo nekog ko sere o balijskoj sirotinji i svinjskom mesu.Danguba wrote:i ja mislim da je malo neukusno...MikroBelaj wrote:
colega mm daj to edituj.
moja greska.
155_mm wrote:priznajem gresku i izvrsio korekturu. priznajem da sam se spustio na nivo nekog ko sere o balijskoj sirotinji i svinjskom mesu.Danguba wrote:i ja mislim da je malo neukusno...MikroBelaj wrote:
colega mm daj to edituj.
moja greska.
Dosta mi je vidjeti sugovornike (pogotovo ljepuskastu I svjetski poznatu advokaticu iz Temerina) pa da prekinem. Ima li jos koja humoreska?MikroBelaj wrote:Da malo pogledamo i ovog placenika(napacenog)![]()