Bez obzira, čak i da si u pravu, što je zaista teško povjerovati, jer šiita se slilo u Siriju na hiljade,mislim daje šiitskih dobrovoljaca daleko više, opet se radi o jednoj zaista neravnopravnoj borbi.Druga stvar i sami ste se radovali kada se Rusija uključila, nisi tada spominjao 40 000 stranih boraca, već ste ushićeno pratili svaku novu vijest u vezi ruske vojske.Ono to je to, nema dalje, gotovi su hahahaChallenger__ wrote:Čim ti kažeš da Dariju brane lokalci, ja odmah posumnjam u to. Odmah pomislim da su se tu i stranci ušunjali.
Koga "brani" Edin iz Maglaja? Onaj što je bio u Daešu jer je mislio "da je to to", pa kad je vidio da "nije to to" onda se prešaltao u Nusru?
Koga on (i njih još 30 hljada stranaca) "brani", matere ti?
A sada vam se nakon Rusa pojavila nova nada u vidu Savjeta bezbjednosti, i rezolucije koja u potpunosti naginje sirijskom režimu, moram kazati da sam najavio nešto slično ovdje na forumu kada sam rekao šta će smisliti nakon Rusije, ono fakat ide se jednim redosljedom, sve probati pa šta Bog da hahaha
Ništa dok Savjet bezbjednosti ne krene, i onda se smiju Isilu što govore da čekaju Dabik
U takvom jednom neravnopravnom sukobu gdje se jedan narod tako kukavički lomi, mislim, zaista taj narod samo može dignuti ruke i proklinjati ovakvu međunarodnu zajednicu, i ništa drugo.A molitva onoga kome je nepravda nanešena sigurno neće biti odbijena.