Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
maida95
#7001 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Šteta, bolje da je neriješeno bilo 
- BHF_Manijak
#7002 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Jebo te Alliazn Arena, Old Trafford ili Nou Camp sta je Pecara. Ne mozes ba u 93 utakmice imati 70 pobjeda i 1 poraz!!!
Da je to neka atmosfera na noz, da je to nesto, ja bih rek'o. Nego niko ne zna koji se qrac desava. Bilo je fakat utakmica gdje te sudija ne jebe, konkretno za Sarajevo ona prosla 1:0, kad je Buhac dao gol, ali daba, ne moze im nista k'o da su Bayern, koji igra u nasoj ligi jebo te.
Da je to neka atmosfera na noz, da je to nesto, ja bih rek'o. Nego niko ne zna koji se qrac desava. Bilo je fakat utakmica gdje te sudija ne jebe, konkretno za Sarajevo ona prosla 1:0, kad je Buhac dao gol, ali daba, ne moze im nista k'o da su Bayern, koji igra u nasoj ligi jebo te.
-
todd_smith
#7003 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma meni sega ba, jos cujes ono "igraci imaju mentalni blok" a SVAKE sezone 70-80% novi sastav izadje i opet ga popusi, kakav blok ba, pa nikad prije nisu igrali protiv njih?!BHF_Manijak wrote:Jebo te Alliazn Arena, Old Trafford ili Nou Camp sta je Pecara. Ne mozes ba u 93 utakmice imati 70 pobjeda i 1 poraz!!!![]()
![]()
![]()
![]()
-
todd_smith
#7004 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Utakmica kao ocekivano.
Rustemovic i Kovacevic jedini igrali fudbal, sta su ovi drugi uradili, ne bih znao reci.
Toliko o Jesicu Imperatoru nekom. Limitiran trener. 2 ozbiljne utakmice tj protivnika i 2 poraza.
Sudija picka, izgubio konce utakmice. Sesaru trebao dati crveni, a ranije je mogao i Kalasiju.
Duljevic los brate, ma UZASAN okrene jednog i onda odmah izgubi kod drugog. Doduse kakvi su drugi bili on je zlatan. Radovac imao jedan tacan pas na 20m, a na 2-3m lopte daje igracima Sirokog
Hajde sto nismo imali nikakve igre, to nisam ni ocekivao, jer nismo imali igru ni proslo proljece osim 2-3 poteza, ali lafo zalaganje neko, ratnici ovo ono, jarane Siroki vodi 1-0, njihov vezni igrac vrsi presing na nasem golmanu, a nasi se setaju. Poceli trcati i presing kako treba da rade u 91 minuti.
Sada odmoriti od ovog ocaja (realno jeste ocaj, uzimati Travnik i Rudar, to se valjda razumije, izgubiti haman svaki derbi okrsaj je meni ocajan rezultat ove polusezone) elem odmor par mjeseci pa ponovo krenuti sa borbom za Evropu.
Rustemovic i Kovacevic jedini igrali fudbal, sta su ovi drugi uradili, ne bih znao reci.
Toliko o Jesicu Imperatoru nekom. Limitiran trener. 2 ozbiljne utakmice tj protivnika i 2 poraza.
Sudija picka, izgubio konce utakmice. Sesaru trebao dati crveni, a ranije je mogao i Kalasiju.
Duljevic los brate, ma UZASAN okrene jednog i onda odmah izgubi kod drugog. Doduse kakvi su drugi bili on je zlatan. Radovac imao jedan tacan pas na 20m, a na 2-3m lopte daje igracima Sirokog
Hajde sto nismo imali nikakve igre, to nisam ni ocekivao, jer nismo imali igru ni proslo proljece osim 2-3 poteza, ali lafo zalaganje neko, ratnici ovo ono, jarane Siroki vodi 1-0, njihov vezni igrac vrsi presing na nasem golmanu, a nasi se setaju. Poceli trcati i presing kako treba da rade u 91 minuti.
Sada odmoriti od ovog ocaja (realno jeste ocaj, uzimati Travnik i Rudar, to se valjda razumije, izgubiti haman svaki derbi okrsaj je meni ocajan rezultat ove polusezone) elem odmor par mjeseci pa ponovo krenuti sa borbom za Evropu.
-
sumirprimus
-
sumirprimus
#7007 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Auh surovo...jel vrijeme da pustite slobodu ispred herc.klubova? 
- lijek-za-sve
#7008 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
ti se bori sam sa sobom za Evropom a ja i ostali koji vole i bodre FCS do zadnjeg cemo da se borimo za titulutodd_smith wrote:Utakmica kao ocekivano.
Duljevic los brate, ma UZASAN okrene jednog i onda odmah izgubi kod drugog. Doduse kakvi su drugi bili on je zlatan. Radovac imao jedan tacan pas na 20m, a na 2-3m lopte daje igracima Sirokog![]()
-
maida95
#7009 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
@sumpirprimus Još su se gospoda, je l' ono bi Škripari (
), u mLogo lošem svjetlu pokazali, al' šta se može očekivati od ljudi iz onakvog mjesta?
Čini mi se i da je više Pitara bilo nego ovih 
- nKrkan
#7010 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Za titulu ti trebaju 22. pobjede , a mi trenutno imamo 11 . Znači smiješ samo jednom kiksat
, a pazi gostovanja Mostar , BL i Tuzla . Čelik i susjedi kući samo rollaj .
- nKrkan
#7011 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ja kao bolesnik za statistikom i tim stvarima moram konstantovati da je jedna od naših šansi za odbranu titulu Željezničar i da ćemo navijat za njih u nekim utakmicama, pa gdje ide ovaj svijet u pm .

- MOSALJOZE
#7012 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ode titula komšije,tesko se ovo stize.
Mi rutinski
zoka zlatna koka i joco ubica na klupi,DOMINACIJA
Mi rutinski
zoka zlatna koka i joco ubica na klupi,DOMINACIJA
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7013 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ko zna znaplain vanilla wrote:Pobjede Slobode i Zelje, poraz Sarajeva
- Logovan
#7014 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nepobjedivi fašisti.
Samo neka neko spomene da je Dragan Skakić naš sudija, treba ga doživotno banovati. Šiljio je za lišticu tokom svih 90. minuta. Jebem li mu svu familiju. I vidim kako nas savez štiti, baš im hvala.
Nadam se da će ljude iz lištičkog sela zadesiti kakva teška neizlječiva bolest, od koje će pomrijeti sve i jedan stanovnik. A dobro bi bilo da se baci kakva bomba, pa da završimo odmah sa njima.
Samo neka neko spomene da je Dragan Skakić naš sudija, treba ga doživotno banovati. Šiljio je za lišticu tokom svih 90. minuta. Jebem li mu svu familiju. I vidim kako nas savez štiti, baš im hvala.
Nadam se da će ljude iz lištičkog sela zadesiti kakva teška neizlječiva bolest, od koje će pomrijeti sve i jedan stanovnik. A dobro bi bilo da se baci kakva bomba, pa da završimo odmah sa njima.
-
maida95
#7015 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
.
Last edited by maida95 on 06/12/2015 19:43, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#7016 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
do you even lift bro?plain vanilla wrote:Ko zna znaplain vanilla wrote:Pobjede Slobode i Zelje, poraz Sarajeva
Borac me jedino "zakide" u zadnjoj minutitodd_smith wrote:Široki Brijeg - Sarajevo 1x
Drina Zvornik - Celik Zenica 2
Mladost DK - Borac Banja Luka 1x
Olimpic Sarajevo - Rudar Prijedor 1x
Sloboda - Slavija 1
Travnik - Zrinjski 2
Velez Mostar - Radnik Bijeljina 2
Zeljeznicar - Vitez 1
BTW jedan veliki aplauz za "kapitena" dobijes crveni NAKON sto se utakmica zavrsi i pusis ga sljedecu protiv najjace ekipe, bravo
Last edited by todd_smith on 06/12/2015 16:03, edited 1 time in total.
-
maida95
#7017 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Tako to inače bude, padneš na samo jednom 
-
LSD
#7018 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nije Široki nikakav Bayern, vec kar.ina kao i 99% klubova iz PLBIH...ali su zato sarajevski klubovi (konkretno Željo i Sarajevo) najveci jadovi, kojima je Široki nabio dugogodišnje komplekse niže vrijednosti....cak i Olimpic ih zna rutinski pobjediti tamo na PecariBHF_Manijak wrote:Jebo te Alliazn Arena, Old Trafford ili Nou Camp sta je Pecara. Ne mozes ba u 93 utakmice imati 70 pobjeda i 1 poraz!!!![]()
![]()
![]()
![]()
E sad zamisli kakvi su to jadovi, kad ih Široki zayebava decenijama
Isto to važi i za košarku, jer je KK Široki uzimao titule Bosni u sred Skenderije.
Znaci, provincija nam nabila trajne komplekse, pišaju se po nama decenijama - a mi se ko fol nešto furamo
-
maida95
#7019 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Da se mene pita, trebalo bi zabraniti ovo davanje kartona nakon završetka utakmice. Nek' kazne klub nekako, nek' smisle nešto, al' ovo mi je fakat glupo 
- Stroj-2
#7020 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
To je ono naše '' 'ta će oni ''...LSD wrote:Nije Široki nikakav Bayern, vec kar.ina kao i 99% klubova iz PLBIH...ali su zato sarajevski klubovi (konkretno Željo i Sarajevo) najveci jadovi, kojima je Široki nabio dugogodišnje komplekse niže vrijednosti....cak i Olimpic ih zna rutinski pobjediti tamo na PecariBHF_Manijak wrote:Jebo te Alliazn Arena, Old Trafford ili Nou Camp sta je Pecara. Ne mozes ba u 93 utakmice imati 70 pobjeda i 1 poraz!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Da je to neka atmosfera na noz, da je to nesto, ja bih rek'o. Nego niko ne zna koji se qrac desava. Bilo je fakat utakmica gdje te sudija ne jebe, konkretno za Sarajevo ona prosla 1:0, kad je Buhac dao gol, ali daba, ne moze im nista k'o da su Bayern, koji igra u nasoj ligi jebo te.![]()
E sad zamisli kakvi su to jadovi, kad ih Široki zayebava decenijama![]()
Isto to važi i za košarku, jer je KK Široki uzimao titule Bosni u sred Skenderije.
Znaci, provincija nam nabila trajne komplekse, pišaju se po nama decenijama - a mi se ko fol nešto furamo![]()
kakva smijurija
- jeza u ledja
#7021 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
haj da postavim i ovdje, da vidim sta objektivne komsije misle 
jel ovo faul nad golmanom (wagner)?
http://sport1.ba/video-zvonimir-kozulj- ... -sarajeva/
jel ovo faul nad golmanom (wagner)?
http://sport1.ba/video-zvonimir-kozulj- ... -sarajeva/
- Logovan
#7022 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
http://radiosarajevo.ba/novost/209284/p ... jeva-video
Stanovnike likvidirati, selo spaliti, sravniti sa zemljom i napraviti nešto korisno za BiH, pa da unaprijedimo neki segment u državi.
Stanovnike likvidirati, selo spaliti, sravniti sa zemljom i napraviti nešto korisno za BiH, pa da unaprijedimo neki segment u državi.
-
maida95
#7023 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa vidiš gdje žive, šta očekuješ? Đubrad bolan.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#7024 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ja mislim da je Duljevic jedini igrac na svijetu koji ima,ne jedan,ne dva,nego tri poteza viska.
Zeljo dobar

P.S. I nema ovaj sudija za Sarajevo,ovaj za Zelju,ovaj za Slobodu,ovaj za Listicu ili ne znam ti koga. Sve su to sudije saveza,koji rade po zadatku i interesima koji u datoj situaciji trebaju da se odrade. Danas vas je Skakic iskarao (nisam drugo ni ocekivao,nakon bravura sudije na utakmici Siroki-Travnik) ,sljedeci put kad bude trebalo iskarat ce nekoga drugog za Sarajevo,Zelju ili kome bude trebalo.
Zeljo dobar
P.S. I nema ovaj sudija za Sarajevo,ovaj za Zelju,ovaj za Slobodu,ovaj za Listicu ili ne znam ti koga. Sve su to sudije saveza,koji rade po zadatku i interesima koji u datoj situaciji trebaju da se odrade. Danas vas je Skakic iskarao (nisam drugo ni ocekivao,nakon bravura sudije na utakmici Siroki-Travnik) ,sljedeci put kad bude trebalo iskarat ce nekoga drugog za Sarajevo,Zelju ili kome bude trebalo.
Last edited by mali_milojica on 06/12/2015 16:29, edited 1 time in total.
- Bianconeri1988
#7025 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Diskutujte o sportu.
Zeljo mnogo lakse od ocekivanog, a na Pecari rutinski poraz Sarajeva, kao i svake sezone.
Zeljo mnogo lakse od ocekivanog, a na Pecari rutinski poraz Sarajeva, kao i svake sezone.