Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
didzej, kad bi se zarovio, naiso bi na dokaze da je vv lijepa kao lutka
osacovao sam ja davno w ali dokaze nemam, vise to zakljucujem po nekom osjecaju.
ali ti sebe do sada nisi nikad hvalila, to je novost.
dokaze primam i na pp.
Last edited by didžej on 07/05/2013 12:08, edited 1 time in total.
Ava Karabatić je napravila je skandal na Košutnjaku, jer smatra da su joj glasovi ukradeni. Besna hrvatska starleta, koja je bila u histeričnom stanju, se takođe žalila i ljudima iz produkcije, jer je izuzetno nezadovoljna celim spletom događaja
VenomousV wrote:dobro je, nisam jedina kojoj je dosadno bez VB
Ti vec mozes poceti sa pripremama za audiciju..nemoj zaboraviti da se predstavis da si iz Zivinica
Zavidim ti, kamo srece da ja imam g.zice da se prijavim
Molim te, ako udjes, odmah nam daj neki znak da znamo da si to ti, kako bismo mogli glasati, da te udrzimo makar dvije sedmice
ne brini, trazicu da mi pjesma za ulazak bude HIM killing loneliness pa da skontate po onom dijelu "with the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness"
ili cu vas jednostavno pozdraviti (as in forumase) u nekom lajvu
VenomousV wrote:
ne brini, trazicu da mi pjesma za ulazak bude HIM killing loneliness pa da skontate po onom dijelu "with the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness"
ili cu vas jednostavno pozdraviti (as in forumase) u nekom lajvu
masta moze svasta
taman sam i ja posla da napisem ili jednostavno pozdravi u live -u forumase klix-a
Ti vec mozes poceti sa pripremama za audiciju..nemoj zaboraviti da se predstavis da si iz Zivinica
Molim te, ako udjes, odmah nam daj neki znak da znamo da si to ti, kako bismo mogli glasati, da te udrzimo makar dvije sedmice
Ne treba nam znak, sudeci po NMI bit ce to najljepsa djevojka u VB - tako cemo je prepoznati
Ne treba nam znak, sudeci po NMI bit ce to najljepsa djevojka u VB - tako cemo je prepoznati
ljepota plus nasi glasovi, i jos koji put da sta skuha i opere sudje i finale joj je zagarantovano