Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Do koga je zna li se? Do telemacha ili nece postojati kanal uopste vise? Brate ako ce prestat prenosit engleze tacno cu im otici i nagovorit im se. Prikljucim namjerno upravo zbog sk-a i engleza, a oni da ga ukinu i to u hdu. Jos ako je istina da se i ESPN povlaci oko 20 juna, telemach definitivno mora nesto poduzeti sto se tice sportskih kanala. 2 kanala u hd-u nestaju....
Telemach odgovori na ovo, cekamo odgovor od vas hoce li biti novih kanala i to, slobodno citiraj!
MA kako ne prati. Ja pratim. Draze mi engleske komentatore slusat i iskreno je bolja kvaliteta HD na PL nego li na SK.
U principu zato i ukidaju jer se strefi da prenose iste utakmice, a nekad svi levati skupa prenose istu utakmicu a igra se npr. 4 utakmice u to vrijeme pa onda pored svih tih kanala ja moram traziti livestream .
123456789 wrote:imas EPL na sk kanalima. Ionako niko ne prati na PL kanalu. Ja se nadam da ce ovaj kanal u MojaTv sada kada na njega nema pravo TM.
pratio sam ja. Naprimjer kad šugavi bhrt prenosi tekmu subotom u 4(a obično bude Man City radi Džeke), ta ista automatski ne bude na Sportklubovima i onda se ta tekma obično potrefi na Premier Leauge HD...jer bhrt prva bira tekmu koju će prenositi u tom terminu.
avaks wrote:Super iznenađenje hahah pa svi uvode nove kanale samo Telemach ukida i to ove koji se fakat gledaju...
Neka ima MTV Igman a koji će nam q sportski kanali
I ja sam kad god sam kuci sam gledao utakmicu gledao na engleskom .. Jedino kad je stari tu on na sportklubovima gleda .. Tako reci da nije potreban kanal je glupost .. Sta vise cesto sam gledao i kad nije utakmica radi raznih emisija .. vijesti .. gostiju i slicno ..
Nisam rekao da nije potreban, vec da je ovo MOZDA SANSA da se isit pojavi na mojaTV Na TM imaju SK i ako imas sve SK kanale ni jednu utakmicu neces propustiti jer i ona utakmica sto bude na BHT bude na sk3 ili sk4.
Ovaj sa sibicama se opet javlja, pravi padobranac kada treba kontrirati TM.
123456789 wrote:Nisam rekao da nije potreban, vec da je ovo MOZDA SANSA da se isit pojavi na mojaTV Na TM imaju SK i ako imas sve SK kanale ni jednu utakmicu neces propustiti jer i ona utakmica sto bude na BHT bude na sk3 ili sk4.
Ovaj sa sibicama se opet javlja, pravi padobranac kada treba kontrirati TM.
Da budu na sk3-4-5 ali ti kanali nemaju u HD-u.
Što će im bezveze taj kanal na Mojoj TV?
I da ga uzmu, morali bi zatamniti live prenos Engleske lige jer licencu za BiH i zemlje ex-Yu ima Sportklub.
sta su ovo oblijepili grad plakatima a i u novinama vidim reklamu za ovaj cinestar kanal, je li to ovaj sto imamo u analognoj vec godinu ili je nesto novo?
sencobih wrote:sta su ovo oblijepili grad plakatima a i u novinama vidim reklamu za ovaj cinestar kanal, je li to ovaj sto imamo u analognoj vec godinu ili je nesto novo?
sencobih wrote:sta su ovo oblijepili grad plakatima a i u novinama vidim reklamu za ovaj cinestar kanal, je li to ovaj sto imamo u analognoj vec godinu ili je nesto novo?
Telemachovo providno zamazivanje očiju kao odgovor na 10-tak Pinkovih filmskih kanala kod konkurencije.
Tiger 033 wrote:Sta je ba jesu li ovo opet danas čačkali MMDS jbte dođem kuci s posla upalim TV slika k'o da je neko vodenim bojicama slik'o, mutna k'o Vardar
jel jos uvijek nemas plan za skidanje sa tog vrazjeg mmds-a, pa ima li kraja patnjama?
Koliko je ART-Net bio bolji od ovih glupana iz Telemacha. Sad jebote kad se desi neki kvar moram cekat danima da to rijese, prvo moram zvati Sarajevo na kofol besplatan broj, pa onda oni posalju nalog, pa dok nalog dodje do ekipe u srednjoj Bosni, ma uzas. A da ne govorim koliko smo samo puta do sad internet izgubili. Ni u cemu nisi povoljniji od ART-Neta. Jebo ih njihov duo i trio paket kad moram ugovor na dvije godine potpisati. Supci hoce 8 maraka za Arenu Paket. Pa kod ART-Neta smo za 15 maraka imali sve digitalne kanale iz ponude, ukljucujuci i HD kanale i Arenu Sport.
sencobih wrote:jel jos uvijek nemas plan za skidanje sa tog vrazjeg mmds-a, pa ima li kraja patnjama?
Ma izgleda da NEma bilo je sve OK do sinoc... dođem s posla upalim TV slika k'o TEMPERKAMA da se neko (za)Hebavo, evo i danas isto...slika kao da je neko foliju zaLJepijo preko LCD-a ,ista stvar je i preko CRT-a slika je vidno ofalila da li su sta jucer čačkali pojma NEmam jer sam do kasno radio, ali je sad slika TOTALNO bezzza