I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#701 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

BarbaDue wrote:
karanana wrote:slao sam mail, sigurno je raja i zvala, ali ftv-ovci nisu ni blizu azurni i ne brinu o svojim pretplatnicima kao sto to ptpc-ovci rade.
mislim da cu prestati placati. odoh im jos jedan napisati gdje cu im to i reci.
Ma nije stvar u zvanju ili slanju mailova, poslao sam i ja mail ali u prazno cini mi se :x
Siguran sam da u rtrs-u nisu imali niti jedan jedini poziv ili zalbu na mijajlovica, vec se on nesviđa
nihovom tati, ali neka neka ih gu*i kad su levati. Samo mi nije jasno kako su nasi ispali levati i po
kom principu oni odlucuju ko ce raditi u Pederalnoj :?
Sve u svemu meni su vise krivi ljudi iz Pederalne... :x
ma naravno da nisu bili obasuti pozivima, a ja sam im namjerno sarkasticno napisao da ptpc udovoljava pozivima njenih pretplatnika a da ftv to ne radi za svoje.
jasno mi je i ne iznenadjuje me da su ga skinuli, mozda je i bilo par poziva, ali mi nije jasno zasto ja kao pretplatnik drugog javnog emitera moram da ispastam i zbog tih poziva ptpc pretplatnika ili njihovog politickog vrha, nebtino.
kako im supachka ftv tek tako udovolji, to mi je najvise krivo.
jasko_ba

#702 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by jasko_ba »

ovdje ne treba popustati... nek se zna s kim imamo posla
Eborg

#703 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Eborg »

Mislim da pretjerujete kao i inače.

UDBA, nisam vas prepoznao.

Lik koji je komentarisao utakmicu je šuškao na afrikatima koje je vrlo ružno izgovarao što me nerviralo tokom cijele utakmice. Reporter sa tog klipa sigurno nije on.

No, džaba ja vama ovo pričam. :bih:
samo malo

#704 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by samo malo »

Ne kontam sta im je FTV udovoljila?

RTRS je maknula Mijajlovica i stavila nekog svog ratara da komentarise, FTV nije, bar u onoj utakmici.

Ako Marijana ne bude vise, onda se moze govoriti o udovoljavanju, a u tom slucaju im jebem mamicu svima jer Marijan kakav je god, za ovog Cosovica (citam na nekom banjaluckom forumu da je krkan ubacio r jer se zakacio sa kompletnom familijom pa da promijeni prezime, ima nesto psihijatrijsko u toj promijeni prezimena, slucaj Maric recimo) je gigant.
Rookie

#705 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Rookie »

Eborg wrote:Mislim da pretjerujete kao i inače.

UDBA, nisam vas prepoznao.

Lik koji je komentarisao utakmicu je šuškao na afrikatima koje je vrlo ružno izgovarao što me nerviralo tokom cijele utakmice. Reporter sa tog klipa sigurno nije on.

No, džaba ja vama ovo pričam. :bih:
:lol: :lol: :lol:
Nevjerovatno. Pa možda je izgubio zube u međuvremenu, koga boli k. Nevjerovatno ga ofirno pokušavaš oprati, paćeniče. Milion posto je on!
A mi smo za njega islamski fanatici!!!
Rookie

#706 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Rookie »

--- SPAM ---: Ipak, ostaju u sjećanju dva super efektna gola Realu, od toga jedan petom. Znaš li za priču da je Dragiša Ćorsović, sada član komisije za medije u NSBiH, komentarišući navedenu utakmicu, za 90 minuta nije izgovorio nijednom tvoje ime i prezime? Govorio je napadač Barcelone ili igrač sa brojem devet, ali Meho Kodro neće preko usta. Sada taj čovjek otvara nogom vrata Saveza, putuje s reprezentacijom koju sigurno mrzi iz dna duše i doživljava orgazam kada komentariše utakmice Partizana.
Kodro: Čuo sam za tu priču o Ćorsoviću, samo čini mi se da se preziva Ćosović. Ali nije bitno. Šta da kažem, to je njegov problem, nije moj. Iznenađen sam sad kad sam čuo da radi u Nogometnom savezu BiH. Ali, kako mi to volimo kazati 'tako je to ovdje kod nas'.
Eborg

#707 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Eborg »

@Rookie: Ne želim ga oprati, prvi put sam i za jednog i za drugog čuo na ovoj temi. Ali imam uho za te stvari, ono ščćždž me nerviralo cijelu tekmu! :roll:
LongDong

#708 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by LongDong »

Eborg wrote:@Rookie: Ne želim ga oprati, prvi put sam i za jednog i za drugog čuo na ovoj temi. Ali imam uho za te stvari, ono ščćždž me nerviralo cijelu tekmu! :roll:
Ili si bio jako mali ili te nije bilo u ratu ovdje, ali vjeruj da je to jedan te isti lik. Naslušao sam se njegovih sranja u tom vremenu, da bih mu glas mogao prepoznati medju hiljadama.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#709 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by pici »

Dragisa
Cosovic (RTRS) je ratnih godina pocinjao komentare fudbalskih
utakmica na SRT-u rijecima: Zahvaljujuci ljubaznosti kolega sa DSF-a u prilici smo da danas posmatramo mec...

Jos jedna prilika za EPP!

Mnogo poznatih likova u lozi Partizana

Sastav timova na zalost ne znamo jer jos uvijek nemamo interneta u Srpskom
Sarajevu

Mozda sve ove propustene prilike pruzaju nadu Partizanu u revansu.

Bio je to prekrsaj za krivicnu prijavu.

Oprostite postovani gledaoci, evo vec dva sata gledamo ovu utakmicu pa i grlo
polako izdaje. Vazno je da ne izda ova masina na terenu.

A sada postovani gledaoci, udahnimo duboko i vidimo ko ce da sutira petijedanaesterac za ekipu Partizana..Prepao se ove macke na golu Partizana - (branio Ivica Kralj, nakon sto je jedan igrac New Castlea promasio penal pucajuci loptu visoko preko gola)

Bori se partizan da prezimi u Evropi a ne negdje na Zlatiboru ili Kopaoniku -Partizan - Real Madrid

:shock: :mrgreen: :bih:
radostan dan

#710 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by radostan dan »

Ne mogu da vjerujem da niste čuli odvalu decenije ( dobro, skočili ste od radosti pa niste skontali :wink: ), po Dragiši, penal je napravio Zdravko Krsmanović (3-4 puta ponovio :lol: :lol:), pa tek onda _ Zdravko Kuzmanović.
Last edited by radostan dan on 13/06/2010 20:16, edited 1 time in total.
klixober

#711 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by klixober »

Evo sta je napisala Marjanova sestra na fejsbuku:
Dragi moji prijatelji, ja sam Marjanova sestra i saljem vam pozdrave iz Beograda. Ovo je moja potreba da vam se obratim, jer je Marjan pod velikim pritiskom i vrlo povredjen skorasnjim manipulacijama ne od strane svojih fanova, vec od strane nekih visih instanci, ocigledno, kao i od strane pristrasnih medija. Zelim da ...kazem da je Marjan trenutno zrtva svega onoga STO NIJE SPORT, da je Marjan od kad ga ja pamtim, od malih nogu, voleo iskljucivo SPORT, bez obzira da li ga prezentuje Musliman, Srbin, Hrvat ili Aboridzin! Pominju se nacionalisticke konotacije, manipulise se njegovim opredeljenjima, a njegovo jedino opredeljenje i vera su LJUBAV PREMA SPORTU. Zato vas molim da ga podrzite, naravno ako postujete njegov rad, time sto se necete prepirati na nacionalnoj bazi, vec se bazirati na njegovom doprinosu sportu. Hvala svima, jos jednom pozdrav!
therrarrius

#712 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by therrarrius »

Asamoah Gyan wrote:Sramotno je šta nam radi FTV
Nick ti je odlican, slika jos bolja :D
GOLFER

#713 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by GOLFER »

komeba wrote:Evo sta je napisala Marjanova sestra na fejsbuku:
Dragi moji prijatelji, ja sam Marjanova sestra i saljem vam pozdrave iz Beograda. Ovo je moja potreba da vam se obratim, jer je Marjan pod velikim pritiskom i vrlo povredjen skorasnjim manipulacijama ne od strane svojih fanova, vec od strane nekih visih instanci, ocigledno, kao i od strane pristrasnih medija. Zelim da ...kazem da je Marjan trenutno zrtva svega onoga STO NIJE SPORT, da je Marjan od kad ga ja pamtim, od malih nogu, voleo iskljucivo SPORT, bez obzira da li ga prezentuje Musliman, Srbin, Hrvat ili Aboridzin! Pominju se nacionalisticke konotacije, manipulise se njegovim opredeljenjima, a njegovo jedino opredeljenje i vera su LJUBAV PREMA SPORTU. Zato vas molim da ga podrzite, naravno ako postujete njegov rad, time sto se necete prepirati na nacionalnoj bazi, vec se bazirati na njegovom doprinosu sportu. Hvala svima, jos jednom pozdrav!
treba podrzati covjeka, netreba dozvolit dusmanima da otjeraju svaki kvalitet odavdje!
LSD

#714 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by LSD »

Marjana su smjenili dok je prenosio utakmicu Mexico - JAR :shock: zašto su ga smjenili?? covjek je najbolji komentator, ali ocito nekome iz RTRS-a smeta...ali nema nas šta cuditi kad vrlo dobro znamo ko je direktor te televizije....javno i jasno deklarisani četnik Davidović :!:
Ko ne zna i ko još nije upucen, onda neka pogleda ovaj video:

Globus

#715 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Globus »

Marjanove rijeci sa fb 8-)
Marjan Mijajlovic Uh kako je zamorno ziveti. Šupci oko mene, šupačka televizija što se kurči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah
vemus

#716 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vemus »

Zovite FTV i BHT ja sam zvao cijeli dan, urlao, galamio, masu ljudi zove, samo zovite!
BarbaDue

#717 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BarbaDue »

vemus wrote:Zovite FTV i BHT ja sam zvao cijeli dan, urlao, galamio, masu ljudi zove, samo zovite!
Treba mu dati podrsku na fejsbuku....ko mu je među prijateljima neka ga podrzi :thumbup: :bih:
muha_sa

#718 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by muha_sa »

jebo fejsbuk--trebamo otic pred sivi dom.
dinokus

#719 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by dinokus »

na koji mail ste pisali ftv-u ?
ima ih vise pa mislim sto nas vise nesto napise, bice efektivnije :)
pa ako nemate mail onda moze i tel
vemus

#720 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vemus »

Ma samo zovite BHT i trazite da vas spoje sa Sportskom redakcijom:
033 461 101
grayburn

#721 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by grayburn »

Zdravo ljudi!
Znam da nisam bas najaktivniji na forumu, ali, ako nista, pratim diskusije. :)

Zelim reci da je od velike vaznosti diskutovati, recimo, o ovome. Ali ako se i zavrsi samo na prici onda to i nije neki uspjeh. Ovo mozda ne bi tolliko provociralo, da ovo nije gotovo politicki akt. Svi znamo ko je Dragan Davidovic i kakve stavove zastupa i znamo ko je Dragisa Corsovic. Marjan Mijajlovic je ljubimac gledatelja, utakmice podigne na visi nivo i vecina bi gledatelja upravo njega voljela da slusa, ali ako nismo u mogucnosti da slusamo njega, onda nek se uvazi demokratski glas nas koji kazemo da ne zelimo Dragisu! Ne znam koliko je to izvodivo, ali vjerovatno bi se uz vece javno negodovanje moglo postici i to. Zvati televiziju, pisati im, organizovati proteste ispred "sivog doma".. ja bih dosao, kao i mnogi drugi. Jer, neko nas provocira, a mi samo sjedimo i jadimo se jedan drugom. To je na neki nacin licemjeran akt i, ako vec zelimo promjenu, moramo podici guzice. Da li je neko za proteste ili neki drugi konkretan i (vise) inteligentan nacin?

Cheers! :)
grayburn

#722 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by grayburn »

dinokus wrote:na koji mail ste pisali ftv-u ?
ima ih vise pa mislim sto nas vise nesto napise, bice efektivnije :)
pa ako nemate mail onda moze i tel
Evo sad vidjeh nesto povezano sa svojim postom. Hajmo im svi napisati mail i zvati ih, profesionalno - argumentovano, stilski i bez vrijedanja :) Ko napise ili nazove moze nove informacije podijeliti sa nama. Pisem im odmah sutra, na koji cu mail pisati?
BSn

#723 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

Nego, vi zaboravljate da je ovo izborna godina?
PTPC je dobio opomenu od BHT-a i to je sasvim dovoljno. Slijedecu tekmu koju bude radio Marjan PTPC ga nece zamjeniti i to je to. Od ovog nesto veliko moze ispasti samo ako vi nasjednete na ocitu provokaciju D.D. pjevaca iz ratne 1995. i trenutnog direktora PTPC-a.
Ako zelite da donesete poene Dodiku i produzenje mandata direktoru PTPC - bujrum, dignite ovo na visi nivo. Na vama i Marjanu oni ce da skupljaju pluseve.
Imate opciju i da iskulirate i da im propadne fol, al' to je vec do vas.
vrhbosna

#724 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vrhbosna »

BSn wrote:Nego, vi zaboravljate da je ovo izborna godina?
PTPC je dobio opomenu od BHT-a i to je sasvim dovoljno. Slijedecu tekmu koju bude radio Marjan PTPC ga nece zamjeniti i to je to. Od ovog nesto veliko moze ispasti samo ako vi nasjednete na ocitu provokaciju D.D. pjevaca iz ratne 1995. i trenutnog direktora PTPC-a.
Ako zelite da donesete poene Dodiku i produzenje mandata direktoru PTPC - bujrum, dignite ovo na visi nivo. Na vama i Marjanu oni ce da skupljaju pluseve.
Imate opciju i da iskulirate i da im propadne fol, al' to je vec do vas.
Ne mogu da vjerujem,ali ću se po prvi put složiti sa tobom.Bravo za post
P.S.jbte više i Marijan i marijanovica :run:
Last edited by vrhbosna on 13/06/2010 22:32, edited 1 time in total.
cyprus

#725 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by cyprus »

radostan dan wrote:Ne mogu da vjerujem da niste čuli odvalu decenije ( dobro, skočili ste od radosti pa niste skontali :wink: ), po Dragiši, penal je napravio Zdravko Krsmanović (3-4 puta ponovio :lol: :lol:), pa tek onda _ Zdravko Kuzmanović.
Ja mislio meni se učinilo :lol:

Ali nije strašno. Tako je čini mi se i Igor Kristić jednom čitavo jedno poluvrijeme Safeta Nadarevića zvao Mustafa :D
Locked