Pa vjerovatno bi izduzila facu i pitala :koji ti je ba djavoRadar71 wrote:Kako bi ste reagovale da vas muskarac na foru poljubi ono iznenada, mislim neko koga znate duze vrijeme a niste u vezi??
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bez_ideje
#701 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
Officer Crabtree
#702 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
predobro
sad mogu reć i da je xhrčak stranica na kojoj pratim kako sječa šuma na galapagosu šteti umiljatim glodavcima
sad mogu reć i da je xhrčak stranica na kojoj pratim kako sječa šuma na galapagosu šteti umiljatim glodavcima
- p206
-
BASS
#704 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sta da se uradi kada znas osjecanje neke djevojke prema tebi,sa sigurnoscu - recimo procitao si negdje
isl,a ona opet ne zeli da bude sa tobom?
EDIT
EDIT
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#705 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kakav korak zelis da ona napravi?Raspored wrote:Ovo mi postaje omiljena tema samo da znate. Prošli put ste mi odlično pomogli, naročito kada sam počeo provocirati odgovore. Molim stručnu žensku pomoć i sada.
Scenario: Djevojka koja kaže da je single samnom se viđa povremeno već recimo 2-3 sedmice. Izađamo jednom do dva puta sedmično, odemo negdje izvan grada i provedemo cijeli dan skupa. Odlično nam bude, zagrlimo se, držimo za ruke, dotičemo ali poljupca još nema. Ostatak vremena kaže da je zauzeta sa poslom i faksom. Atraktivna je i dosta muškaraca se mota oko nje.
Šta je vjerovatniji scenario:
1. Želi da bude sigurna u mene da bi napravila slijedeći korak. Treba joj vremena.
2. Jedan sam od nekoliko njih i malo se igra samnom. Služim samo za zabavu.
- plain vanilla
#706 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zasto cekas da ona tebe prva poljubi?Raspored wrote:Da me poljubi i da pristane na poziv da 1. maj provedemo na sjeveru Italije. Mislim da je pošteno za početak neke veze, relacije ili kako god je želimo nazvati.plain vanilla wrote:
kakav korak zelis da ona napravi?
a nije li malo previse za pocetak veze ici u Italiju?
- plain vanilla
#707 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
aaa, da uzvrati poljubac...Raspored wrote:
Mislio sam da sam bio jasniji. Ne čekam da ona mene poljubi već da ne okrene obraz kada ja nju krenem poljubiti![]()
Pa dobro, možda Jadran, Zagrab ili Beograd mada ni Italija nije nešto previše. Tako je kod mene, za početak Evropa a za godišnjice sve sem Evrope
pa vjerovatno joj treba vise vremena..a ako te nece poljubiti, vjerovatno da nece ni na put s tobom
koliko je vama godina?
- Mis mekinjas
#708 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
gdje se snimaju ovi filmovi?

-
zelenashica
#709 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja bih samo da reKnem da mi se ide u Italiju 
- male_okice
#710 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zelenashica wrote:Ja bih samo da reKnem da mi se ide u Italiju
- male_okice
#711 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
eh moj ti ona ako nece da te poljubi tesko da ce s tobom u italiju...a mozda te i testiraRaspored wrote:Da me poljubi i da pristane na poziv da 1. maj provedemo na sjeveru Italije. Mislim da je pošteno za početak neke veze, relacije ili kako god je želimo nazvati.plain vanilla wrote:kakav korak zelis da ona napravi?Raspored wrote:Ovo mi postaje omiljena tema samo da znate. Prošli put ste mi odlično pomogli, naročito kada sam počeo provocirati odgovore. Molim stručnu žensku pomoć i sada.
Scenario: Djevojka koja kaže da je single samnom se viđa povremeno već recimo 2-3 sedmice. Izađamo jednom do dva puta sedmično, odemo negdje izvan grada i provedemo cijeli dan skupa. Odlično nam bude, zagrlimo se, držimo za ruke, dotičemo ali poljupca još nema. Ostatak vremena kaže da je zauzeta sa poslom i faksom. Atraktivna je i dosta muškaraca se mota oko nje.
Šta je vjerovatniji scenario:
1. Želi da bude sigurna u mene da bi napravila slijedeći korak. Treba joj vremena.
2. Jedan sam od nekoliko njih i malo se igra samnom. Služim samo za zabavu.
- pirpa
#712 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zasto djevojke vise vode racuna o sminki i stajlingu nego licnoj higijeni ??
- plain vanilla
#713 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
najvolem ovakva pitanjapirpa wrote:zasto djevojke vise vode racuna o sminki i stajlingu nego licnoj higijeni ??
ako ima takvih, zato jer su peksini
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#714 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pitaj tu koja ne vodi.pirpa wrote:zasto djevojke vise vode racuna o sminki i stajlingu nego licnoj higijeni ??
- Cholina_Lokica
#715 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Cuj ako ima takvihplain vanilla wrote:najvolem ovakva pitanjapirpa wrote:zasto djevojke vise vode racuna o sminki i stajlingu nego licnoj higijeni ??![]()
- JThomas
#716 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma neeeeeeeeeeema 
- pirpa
#717 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
vas dvije se odma nasle
danas vecina djevojaka ne vodi racuna o higijeni to licno znam iz iskustva a i posao mi je takav da mogu objektivno da konstatujem.
nego djevojke drage vise perite noge i ne kupuj te obucu na jacapi i tusiraj te se skoro hladnom vodom, bolje vam je i za zdravlje i neprijatne miriseve.
danas vecina djevojaka ne vodi racuna o higijeni to licno znam iz iskustva a i posao mi je takav da mogu objektivno da konstatujem.
nego djevojke drage vise perite noge i ne kupuj te obucu na jacapi i tusiraj te se skoro hladnom vodom, bolje vam je i za zdravlje i neprijatne miriseve.
- plain vanilla
#718 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa pitanje je postavljeno kao da su sve djevojke takve, pa da nas eto priupitaCholina_Lokica wrote:Cuj ako ima takvihplain vanilla wrote:najvolem ovakva pitanjapirpa wrote:zasto djevojke vise vode racuna o sminki i stajlingu nego licnoj higijeni ??![]()
- bez_ideje
#720 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
"danas vecina djevojaka ne vodi racuna o higijeni"
Da li to znaci da vecina djevojaka danas vodi manje racuna o higijeni nego jucer,ili da vecina djevojaka nikada nije vodila racuna o higijeni ?
Da li to znaci da vecina djevojaka danas vodi manje racuna o higijeni nego jucer,ili da vecina djevojaka nikada nije vodila racuna o higijeni ?
- plain vanilla
#721 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nek si nam rekaopirpa wrote:vas dvije se odma nasle![]()
nadji ti sebi decka, oni ljepse mirisu
- pirpa
#722 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja svaku svoju hanumu prevaspitam po tom pitanjuplain vanilla wrote:nek si nam rekaopirpa wrote:vas dvije se odma nasle![]()
nadji ti sebi decka, oni ljepse mirisu
- fatamorgana
#723 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
đeš po ovoj zimi ....*mima* wrote:odo se kupat
- azurna_obala
#724 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pirpa wrote:zasto djevojke vise vode racuna o sminki i stajlingu nego licnoj higijeni ??
Lično, vodim o higijeni veću brigu nego o bilo čemu drugom. Užasavam se cura koje ne mirišu, tj. mirišu na znoj...tako skoro jedna moja khm khm nazovimo je kolegica/poznanica došla, moj Bože čovjek pored nje disati ne može, a sva se ona scifrala, a niđe dezodoransa kod nje, a kako joj ukazati da bi trebala učiniti nešto po tom pitanju???
A šta je to što si ti kao muškarac primjetio kod žena da ne čine po pitanju lične higijene??
-
Mezopotamija
#725 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne znam sta je gore, te znojave ili one koje se ne depiliraju