ma jok bolan, ljubav i ja se cesto raspravljamo..ne svadjamo seburek_in_space wrote:Chick fight, chick fight![]()
ali ne razumije ona da ne zna sta je ceka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma jok bolan, ljubav i ja se cesto raspravljamo..ne svadjamo seburek_in_space wrote:Chick fight, chick fight![]()
Hejplain vanilla wrote: ma jok bolan, ljubav i ja se cesto raspravljamo..ne svadjamo se
ali ne razumije ona da ne zna sta je ceka
burek_in_space wrote:Hejplain vanilla wrote: ma jok bolan, ljubav i ja se cesto raspravljamo..ne svadjamo se
ali ne razumije ona da ne zna sta je cekaPazi kako prichash, ljubav sve zna
cekaj bolan, nismo se jos ni udaleTvrdokorna mrlja wrote:treba znati da ce doci do nekih promjena,sto rekao de niro..
"That's the mouth she kisses my kids good night with!"
pa sto meni krijesljubav_aha wrote:madner,moja poenta nema veze sa nadomnisi skonato poentu
vanilijo,muskarcima ne krijem godine![]()
pito,vazda pregoris sa odgovorom
Ma nema toveze sa pregorijevanjem, nego sa shupljiranjemljubav_aha wrote:madner,moja poenta nema veze sa nadomnisi skonato poentu
pito,vazda pregoris sa odgovorom
kad napises sto je bila moja poenta,javim tiplain vanilla wrote:pa sto meni krijesljubav_aha wrote:madner,moja poenta nema veze sa nadomnisi skonato poentu
pito,vazda pregoris sa odgovorom![]()
objavi bona javno, ne boli, tita mi
kad ces razumjeti da tvoje misljenje o meni me ne intresira,ovo sam ti napisala vec nekoliko puta,stoga,jesti pregorio pitacburek_in_space wrote:Ma nema toveze sa pregorijevanjem, nego sa shupljiranjemljubav_aha wrote:madner,moja poenta nema veze sa nadomnisi skonato poentu
pito,vazda pregoris sa odgovorom![]()
Naravno, mislim na tvoje shupljiranje.
tvoja poenta je pogresnaljubav_aha wrote:
kad napises sto je bila moja poenta,javim ti
poenta promasenaplain vanilla wrote:tvoja poenta je pogresnaljubav_aha wrote:
kad napises sto je bila moja poenta,javim ti
pricas o fatalnom susretu, tj igri sudbine
a pozivas se na nellingtona i teoriju vjerovatnoce
sto neko rece, ima sanse da svi igramo loto, a samo ti dobijes
ali ta vjerovatnoca je vrlo mala
a sama cinjenica da vec skrivas godine potvrdjuje ono madnerovo o padanju cijene
niko ne krije da ima 18 godina
accredited and seled by pregoreni pitacburek_in_space wrote:Ja to zbog ove djece shto chitaju pishem, da se glooho i daleko bilo ne ugledaju na tebe, odosmo u qratz onda.![]()
nije vise samo chickburek_in_space wrote:Chick fight, chick fight![]()
Ovo ja hocu na foru da se uvalim, da pipam malo.Not My Idea wrote:
nije vise samo chick
Ne mozhe da zhivi koliko je dobra ili ...?!MedenoSrce wrote:Imam ja drugaricu od 45g, ne može da živi od muškaraca kako starijih tako i mlađih i duplo od nje. Moja poenta je da ako imaš 25kg viška ni sa 25g ti nije neki izbor.
dobrog advokata..za razvod*mima* wrote:I sta treba znati prije ulaska u brak......jeste skontali?
burek_in_space wrote: Ne mozhe da zhivi koliko je dobra ili ...?!![]()