Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
LightRain

#701 Re: Raskidi dugih veza...

Post by LightRain »

Prevara je druga stvar, i po meni je to kraj priče.
Ali do tog ne dođe ako u vezi sve štima.
nenadjebivi_2

#702 Re: Raskidi dugih veza...

Post by nenadjebivi_2 »

LightRain wrote:Prevara je druga stvar, i po meni je to kraj priče.
Ali do tog ne dođe ako u vezi sve štima.
U 90% raskida je neka banalna glupost koja se ponavlja,ili se ponovila vise puta pa je jednom od partnera prekipilo..ovih ostalih 10% spada u prevare..

Sent from my GT-I9300
armminn

#703 Re: Raskidi dugih veza...

Post by armminn »

Evo prodje i skoro 3 mjeseca..drzim se,cuvam se izlazim,hodam fali mi ko zrak ali idem kako ono kazes ili prebolis ili prezivis ..ja sam emotivac sve mi tesko pada ali eto samo mi je lose sto sam jedan dan dobar jedan los tri dana dobar jedan los mislim da je dobaro omjer haahaah..cujem ima nekoga pored sebe i to postujem..moras nekada nekoga pusiti i abd jedva cekam opet da se zaljubim da me neko ocara i da ponovno udjem u vezu volio bi..Mislim da se najbolje preboli drugom osobom eto tako... :) glava gore i osmijeh vazda
Almich

#704 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Almich »

armminn wrote:Evo prodje i skoro 3 mjeseca..drzim se,cuvam se izlazim,hodam fali mi ko zrak ali idem kako ono kazes ili prebolis ili prezivis ..ja sam emotivac sve mi tesko pada ali eto samo mi je lose sto sam jedan dan dobar jedan los tri dana dobar jedan los mislim da je dobaro omjer haahaah..cujem ima nekoga pored sebe i to postujem..moras nekada nekoga pusiti i abd jedva cekam opet da se zaljubim da me neko ocara i da ponovno udjem u vezu volio bi..Mislim da se najbolje preboli drugom osobom eto tako... :) glava gore i osmijeh vazda
koliko ste bili zajedno
Zatamnjena stakla

#705 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Zatamnjena stakla »

armminn wrote:Evo prodje i skoro 3 mjeseca..drzim se,cuvam se izlazim,hodam fali mi ko zrak ali idem kako ono kazes ili prebolis ili prezivis ..ja sam emotivac sve mi tesko pada ali eto samo mi je lose sto sam jedan dan dobar jedan los tri dana dobar jedan los mislim da je dobaro omjer haahaah..cujem ima nekoga pored sebe i to postujem..moras nekada nekoga pusiti i abd jedva cekam opet da se zaljubim da me neko ocara i da ponovno udjem u vezu volio bi..Mislim da se najbolje preboli drugom osobom eto tako... :) glava gore i osmijeh vazda
Proći će :D Pronađi se u ovom "plahom" svijetu. Šta ti je, pij od sreće.
stachu

#706 Re: Raskidi dugih veza...

Post by stachu »

Think positive... ;)
armminn

#707 Re: Raskidi dugih veza...

Post by armminn »

Almich wrote:
koliko ste bili zajedno
godinu i po ali ja sam osoba koja se jako brzo veze.Bice dobro.
JOHNNYJUVE

#708 Re: Raskidi dugih veza...

Post by JOHNNYJUVE »

Druže, rećiću ti jednu od najistinitijih izreka :) i ovo uvijek upamti:

NE VALJA TRČATI NI ZBOG TRAMVAJA A NI ZBOG ŽENE!

uvijek će doći novi tramvaj, sljedeći, možda zakasni 15 min, možda zakasniš na posao 5 min, možda taj dan Gras štrajka, ali doći će sutra...
e tako će i djevojka doći nova, i vjerovatno bolja jer ta da je valjala nebi bila BIVŠA :)
uzivaj, pusti da sve ide svojim tokom, gradi sebe kao osobu i pokušaj kontrolisati osjećaje što je više moguće, prema ženi pokaži prava osjećanja tek kad ih ona tebi pokaže jer ako ti njoj pokažeš prvi 90% ih to iskoristi ;) ovo ti kazem jer si rekao da se lahhko veeš i da si osjećajan ;)
ista stvar vrijedi i za muskarce, kada dobiju ono sto hoce i vide da imaju kontrolu ta osoba im u 90% slučajeva nije vise interesantna.... zalosno, al istinito!
Morena222

#709 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Morena222 »

Eh eto pade i mojih 5 godina veze u vodu..sad pa sad .... :sad: :sad:
hali gali halid

#710 Re: Raskidi dugih veza...

Post by hali gali halid »

Sta je rec'?
Morena222

#711 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Morena222 »

Ah gdje nije..gospodin je nakon 5 godina veze skontao da to nije to..,kao voli me ali to vise nije to haha :lol: ..sta reci koju posluku porati... :razz:
ho oponopono

#712 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ho oponopono »

Morena222 wrote:Ah gdje nije..gospodin je nakon 5 godina veze skontao da to nije to..,kao voli me ali to vise nije to haha :lol: ..sta reci koju posluku porati... :razz:

...ma hajde pobogu gle koji su sa upaljačima! :D
Morena222

#713 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Morena222 »

Vala i to sto kazes haha :-D , uvijek ih je i bilo..samo sto ja izabrah pogresnog na duge staze ..
armminn

#714 Re: Raskidi dugih veza...

Post by armminn »

Morena222 wrote:Ah gdje nije..gospodin je nakon 5 godina veze skontao da to nije to..,kao voli me ali to vise nije to haha :lol: ..sta reci koju posluku porati... :razz:
Losa osoba.Nije to to.Idi u pm hladno :D neki ljudi jednostavno nemaju obraz i ne razlikuju zaljubljenost od ljubavi fuj fuj.Stvarno mi je zao.Glavu gore.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#715 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

objavi klipić na internetu iz osvete, ako ste imali dakako
Muhamed Đakmić

#716 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Pošalji prvo leetu da odradi montažu, režiju i dakako sve što ide uz to.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#717 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

malo da ti povećam grudi, pozadinu i tako to a njemu da smanjimo "ponos", sve u cilju da ti izgledaš što bolje dakako.
Muhamed Đakmić

#718 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

leet wrote:malo da ti povećam grudi, pozadinu i tako to a njemu da smanjimo "ponos", sve u cilju da ti izgledaš što bolje dakako.
Nek bude u femdom stilu, njoj to diže cijenu naravski, a muškarcima diže nešto drugo.
Morena222

#719 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Morena222 »

veze s vezom wrote:
Morena222 wrote:Vala i to sto kazes haha :-D , uvijek ih je i bilo..samo sto ja izabrah pogresnog na duge staze ..

jebat ga :D

:wink: :thumbup:
Morena222

#720 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Morena222 »

armminn wrote:
Losa osoba.Nije to to.Idi u pm hladno :D neki ljudi jednostavno nemaju obraz i ne razlikuju zaljubljenost od ljubavi fuj fuj.Stvarno mi je zao.Glavu gore.

;-) :D
insomnia78

#721 Re: Raskidi dugih veza...

Post by insomnia78 »

armminn wrote:
Pa sta je trebo, nazor ostati s njom?

s' moje sokocalo
Morena222

#722 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Morena222 »

insomnia78 wrote:
armminn wrote:
Pa sta je trebo, nazor ostati s njom?

s' moje sokocalo

trebao se ubiti odmah :D znao je cmizdriti prije mnogo godina,a sad mu nije to to,krasno :D
Kvačilo

#723 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Kvačilo »

uh, ova je tema zajebana jer niko ne priča o najgoroj stvari u svemu. a najgora stvar je sljedeća:

kad te cura ostavi i kad milion puta pokusas da sve ispravis pa ni to ne ide i onda je prebolis nakon ko zna koliko vremena odjednom - BUM!

shvatis kad si je prestao voliti da si je zapravo svo vrijeme idealizirao da ona niti je lijepa kao sto si mislio niti ima ukusa u oblacenju niti je osoba kakva zasluzuje tvoju paznju niti zna koja muzika valja, niti ima mozga u glavi i zapravo svatis da je sasvim obicna zena kao i svaka druga!

i odjednom ti krivo krivo, stid te sto si se ponizavao pred njom i imas osjećaj da si porazen u dvoboju na neku foru i nije ti jasno kako ti se uopste mogla sviđati a ti se toliko izofirao govoreci joj da je volis i izbrisao bi proslost ne zato sto te ostavila vec sto te sramota da si se uopste mogao zaljubiti u takvu bezvrijednu trebu i radi nje propustiti milion boljih prilika ali bio si zaslijepljen. uh!
Kvačilo

#724 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Kvačilo »

veze s vezom wrote:
Kvačilo wrote:uh, ova je tema zajebana jer niko ne priča o najgoroj stvari u svemu. a najgora stvar je sljedeća:

kad te cura ostavi i kad milion puta pokusas da sve ispravis pa ni to ne ide i onda je prebolis nakon ko zna koliko vremena odjednom - BUM!

shvatis kad si je prestao voliti da si je zapravo svo vrijeme idealizirao da ona niti je lijepa kao sto si mislio niti ima ukusa u oblacenju niti je osoba kakva zasluzuje tvoju paznju niti zna koja muzika valja, niti ima mozga u glavi i zapravo svatis da je sasvim obicna zena kao i svaka druga!

i odjednom ti krivo krivo, stid te sto si se ponizavao pred njom i imas osjećaj da si porazen u dvoboju na neku foru i nije ti jasno kako ti se uopste mogla sviđati a ti se toliko izofirao govoreci joj da je volis i izbrisao bi proslost ne zato sto te ostavila vec sto te sramota da si se uopste mogao zaljubiti u takvu bezvrijednu trebu i radi nje propustiti milion boljih prilika ali bio si zaslijepljen. uh!
ovakvi likovi su bezvrijedni .. :D
haj obrazlozi molim te.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#725 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Velkoski »

ti nemaš mana je li :lol: :D

mister idealni ? :D
Post Reply