Nova stranka NVZ

Post Reply
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#701 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

popajic wrote:Ne volim kad neko , pa makar to bio i Hare , nase osnovne nemoralne karakteristike podvodi pod ruralno i neskolovano :oops:
Taj primitivizam je O prema nasem urodjeno - stecenom nemoralu !
Sve , sve , ali kad kad nam neko dirne u bez- obraz ... :D
Propisani uslovi odnosiće se samo na diplomatski kor,ne da nama isti treba nego moramo imati i takve kadrove
koji u suštini u sebi ništa diplomatsko neće imati već će hodati po svijetu i prijetiti,uglavnom oružjem za
masovno uništenje.Doktrina naše diplomatije biće jedinstvena u svijetu,prijetili ti mi ili ne,bićeš napadnut
svakako,samo je pitanje kada ćeš doći na red! :D
Sa susjednim zemljama i onima u regionu nema smisla imati ikakve diplomatske odnose jer su na njihovu
žalost naši susjedi i sama ta činjenica određuje dalji tok događaja,biće prvi oslobođeni! :oops:
madner

#702 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

To se zove Orkan diplomatija.

Nista ne kaze da Nema Vise Zajebancije kao kasetne bombe iz spremnika od 262mm :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#703 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Bas ste mi vi neka neozbiljna stranka...unitarsti. :-)

Sve bi da ujedinite milom ili silom. :shock:

Niko nista o oCepljnju, pa makar samo onom od suncevog sistema(ne suncanog entiteta) ili galksije... :shock:

Niko ne spominje nikakav referendum.... :shock:

Ako tako nastavite ja cu da pokrenem incijativu za formiranje Stranke Nezavisnih Nezajebanata(SNZ). :oops: :D
Last edited by Ima Bosne_Bice Bosne on 22/12/2011 09:03, edited 1 time in total.
madner

#704 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Kome ba da se mi prilagodjavamo sa tim referendumima i ukidanjima? Neka se oni nama prilagodjavaju :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#705 Re: Nova stranka NVZ

madner wrote:Kome ba da se mi prilagodjavamo sa tim referendumima i ukidanjima? Neka se oni nama prilagodjavaju :D
Ma nije to zbog prilagodjavanja vec zbog omasovljavanja. :D
madner

#706 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Stranka je vec apsolutno masivna. Zadnja istrazivanja agencije ONVZSA (Ozbiljno Nema Vise Zajebancije sa Anektama) kazu da NVZ moze racunati sa oko 150 000 glasova. :D
Ima Bosne_Bice Bosne

#707 Re: Nova stranka NVZ

madner wrote:Stranka je vec apsolutno masivna. Zadnja istrazivanja agencije ONVZSA (Ozbiljno Nema Vise Zajebancije sa Anektama) kazu da NVZ moze racunati sa oko 150 000 glasova. :D
Pa sta ? Cova ima 90% pa ga nema u vlasti. :D
bingov buraz

#708 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Bas ste mi vi neka neozbiljna stranka...unitarsti. :-)

Niko nista o oCepljnju, pa makar samo onom od suncevog sistema(ne suncanog entiteta) ili galksije... :shock:

Ako tako nastavite ja cu da pokrenem incijativu za formiranje Stranke Nezavisnih Nezajebanata(SNZ). :oops: :D
Dragi vodjo predlazem da u prioritete stavimo zauzimanje Sibirske oblasti,vidimo da se dobrovoljci za izgradnju infrastrukture sami javljaju pa da iskoristimo taj elan....pruge na Kamcatci se nece same izgraditi
madner

#709 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Ali od tih 150 000, 145 000 je naoruzano i spremno za akciju. Ovih 5000 drugih su razocarani simpatizeri drugih stranaka.

:D
Ima Bosne_Bice Bosne

#710 Re: Nova stranka NVZ

bingov buraz wrote:
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Bas ste mi vi neka neozbiljna stranka...unitarsti. :-)

Dragi vodjo predlazem da u prioritete stavimo zauzimanje Sibirske oblasti,vidimo da se dobrovoljci za izgradnju infrastrukture sami javljaju pa da iskoristimo taj elan....pruge na Kamcatci se nece same izgraditi
U startu grijesis. Ne bi mi gradili te pruge vec oni. Cim ih uvjerimo da smo stariji od ameba, gde je su nasi grobovi da je nasa i zemlja, da su Staljin, Lenjin, pa i sam Petar Veliki bili clanovi nase stranke (jer je i ona stara koliko i mi).... ima da rade bratko ili ce mo im zabraniti gulage...ovaj, gulase. :D
Ima Bosne_Bice Bosne

#711 Re: Nova stranka NVZ

madner wrote:Ali od tih 150 000, 145 000 je naoruzano i spremno za akciju. Ovih 5000 drugih su razocarani simpatizeri drugih stranaka.

:D
Ih, vi ko neka sila protiv onih 1000 (tisucu) templara sto su spremni i na Palestinu ici. :D
madner

#712 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Naravno da ce u Palestinu kada smo mi ovdje. To kaze koliko nas se boje, bolje u Gazu nego na megdan :D
bingov buraz

#713 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
bingov buraz wrote:

U startu grijesis. Ne bi mi gradili te pruge vec oni. Cim ih uvjerimo da smo stariji od ameba, gde je su nasi grobovi da je nasa i zemlja, da su Staljin, Lenjin, pa i sam Petar Veliki bili clanovi nase stranke (jer je i ona stara koliko i mi).... ima da rade bratko ili ce mo im zabraniti gulage...ovaj, gulase. :D
Ja bih na tvom mjestu potrazio snizenje rukavica i toplih carapa a ti kako hoces.
Ima Bosne_Bice Bosne

#714 Re: Nova stranka NVZ

madner wrote:Naravno da ce u Palestinu kada smo mi ovdje. To kaze koliko nas se boje, bolje u Gazu nego na megdan :D
Da im se nadje gaza po junaku. :D
madner

#715 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Misevi prvi napustaju brod koji tone. Lakse se kurciti po Argentini za domovinu :D
popajic

#716 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Ko nije s nama - nije se trebao ni roditi :D
Pametnom dosta 8) :D
kukuruz_kokicar

#717 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Ako je covjek dovoljno lud svaki cilj je ostvariv (Konfucije 471 pne).
Mi smo ludji i od toga - mi ciljeve ne ostvarujemo - mi ih unistavamo (Kung Fu Madner - 2011)

Vrhunski svjetski umovi kažu da na svijetu postoji jos samo par 'nerješivih' misterija:
- Da li su neutrini brži od svjetlosti i kada dolazi autobus za Ilijaš ...

Prvo nas ne zanima jer su ti neutrini toliko sitni i nebitni da ih ne možemo gađati topom, a naše oklopne divizije su daleko brže i od neutrina i od svjetlosti. Ilijaški problem je nevažan jer ćemo sve autobuse zamijeniti transporterima-amfibijama i putnike, umjesto ka Ilijašu, preusmjeriti na Istočni front.
sumirprimus

#718 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

madner wrote:Misevi prvi napustaju brod koji tone. Lakse se kurciti po Argentini za domovinu :D
eh nisi u pravu, u argentini je specijalni odjel logistike za doturu svjeze 2 godine stare teletine...
mora vosjak nesto i jest... :mrgreen:
popajic

#719 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Obezglavljeni smo :shock:
Ode nam osnivac na duzi , sluzbeni put ...ostajes u nasim mislima do povratka :D
oldschool

#720 Re: Nova stranka NVZ

Post by oldschool »

popajic wrote:Obezglavljeni smo :shock:
Ode nam osnivac na duzi , sluzbeni put ...ostajes u nasim mislima do povratka :D
Tako i treba, ode nam mrski vođa na inauguraciju Kima Jr-a- :D
udrch

#721 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Svi putevi vode ka Sjevernoj Koreji.
amrica

#722 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

ima li kakvih neobicnih dogadjaja, svjetlost na trebevicu, golubovi slijecu na sjediste stranke, vrapci prave lupinge.. :?:
Bosnolog

#723 Re: Nova stranka NVZ

Post by Bosnolog »

Vrati ce se on kao mnogo jaci,odlucniji i prekaljeniji voda NVZ-a,.... :bih:

Banovici su mjesto puno energenata,minerala i politickih ideja ali i preispitaivanja vlastitih prestupa,..... :(
amrica

#724 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

Bosnolog wrote:Vrati ce se on kao mnogo jaci,odlucniji i prekaljeniji voda NVZ-a,.... :bih:

Banovici su mjesto puno energenata,minerala i politickih ideja ali i preispitaivanja vlastitih prestupa,..... :(

vratio se iz banovica zadnji put sa idejom nvz :D

sta li ce sad :shock: :? :roll:
quasar

#725 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

amrica wrote:ima li kakvih neobicnih dogadjaja, svjetlost na trebevicu, golubovi slijecu na sjediste stranke, vrapci prave lupinge.. :?:
Ima, Miljacka je čudno zapjenila, a vazduh u gradu kao da je iz auspuha.
Post Reply