Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O nadaleko cuvenoj profesionalnosti nase FTV se zna i izvan granica nase zemlje:
"Neprofesionalnom izvještavanju nema mjesta na javnoj televiziji"
Evropska komisija optužila je Federalnu televiziju BiH za „širenje lažnih informacija i neprofesionalno izvještavanje“ http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15712269,00.html
VjecitiStudent wrote:O nadaleko cuvenoj profesionalnosti nase FTV se zna i izvan granica nase zemlje:
"Neprofesionalnom izvještavanju nema mjesta na javnoj televiziji"
Evropska komisija optužila je Federalnu televiziju BiH za „širenje lažnih informacija i neprofesionalno izvještavanje“ http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15712269,00.html
Sad će ftv optužit evropsku komisiju za nešta. ko da gledam nešta u vezi sa lukačem.
VjecitiStudent wrote:Pola drzave zatrpano, a nasa javna televizija pusta crtane filmove.
I kada se dese napokon dese neke vijesti, bit ce posvecene Lukacu.
Pa njima je glavno po nalogu Lagumdzije popljuvati Lukaca, nego posvetiti dnevnik ovim snijeznim padavinama, dovesti strucnjake u studio da gradjane educiraju i objasne im elementarne norme ponasanja o ovakvim situacijama i pozvati vlasti da proglase vanredno stanje. Ali gdje ces bilo kakvu kritiku reci protiv Lagumdzije i kompanije, jer oni su divni i bajni i sve cvjeta, jedini je problem Lukac koji vodi odredjene istrage i sprema hapsanu pojedinicma za kriminal, korupciju i saradnju sa mafijom.
Last edited by Better Man on 04/02/2012 12:13, edited 1 time in total.
Sinoc sam gledao dnevnik i mogu samo reci da sam sokiran. Lukac predvodi "huntu" te je svojim radnjama sveo policijsku agenciju na najnize grane od njenog osnivanja?
Lukac "uhodi" Lagumdziju, Cavku, Predraga Kurtesa, Damira Hadzica i Almira Dzuvu koji su, gle cuda JAKO uspjesni u obavljanju svojih funkcija i poslova i kao takvi nekome smetaju? Kako rece voditeljica dnevnika, ovi gore navedeni iako ometani od Lukaca razbijaju lance trgovine drogom spasavajuci mladost ove zemlje? Hahahaha! Pri tome masu nekom dokumentacijom koja predstavlja "dokaze". Ja sam mislio da od SDA gori ne postoje do S. Koreje. Mislim da ih je SDP nadrastao u svemu.
Kako FTV moze davati ovakve subjektivne izjave? Kod nas je "profesionalnost" postala samo rijec...
Usput, Cavku povezuju sa organizovanim kriminalom, Hadzica sa reketom na Imamovica i ASA kompaniju i protiv njega je dolaskom SDP-a obustavljena istraga i odbacena tuzba, o Kurtesu i Dzuvi da ne govorim...
VjecitiStudent wrote:Pola drzave zatrpano, a nasa javna televizija pusta crtane filmove.
I kada se dese napokon dese neke vijesti, bit ce posvecene Lukacu.
FTV je ulozila silni trud da nam opise nepogodu i (izostanak) reakcije drzave rijecima SDP-ovim kadrova, izredali su se likovi, od opcinskog do federalnog nivoa, a samih gradjana, nigdje.
-LIBERO- wrote:Sad' ce Damir Hadzic opet u uniformi civilne zastite...
Koji je to glumak oca m'
Iapk je on ministar prometa i komunikacija
Kako god po meni gledanje vijesti na FTV i vjerovanje u objektivnost i nepristrasnost izvještavanja FTVa je po meni blago rečeno šašavo
StupskaBitanga wrote:Zar iko gleda Dnevnik FTV a pogotovo nedeljom jer uređuje i vodi Jelena Blagojević?
Vanredne okolnosti.
Da imamo javnu TV ko sto nemamo, neko bi mozda i pitao ministra saobracaja kako se moglo desiti da se putnici u zaustavljenom vozu smrzavaju dva dana?
StupskaBitanga wrote:Zar iko gleda Dnevnik FTV a pogotovo nedeljom jer uređuje i vodi Jelena Blagojević?
Vanredne okolnosti.
Da imamo javnu TV ko sto nemamo, neko bi mozda i pitao ministra saobracaja kako se moglo desiti da se putnici u zaustavljenom vozu smrzavaju dva dana?
Pitanje na mjestu tj isto je postavljeno od strane Al-J ministru digurnosti i on mrtav hladan nije moja nadležnost nego nadležnost lokalnih timova C.Z