Balašević u Sarajevu ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Maybach

#701 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Maybach »

Imam 2 karte za parter,pa ako neko hoce da ih mijenja za tribine,i ako je iz Sa.,neka se javi na pp
lijan

#702 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by lijan »

imam 4 karte za film ako kome treba, neka se javi na mob.063/741-643...cijena jedne karte 20km..u Sarajevu sam.
Last edited by lijan on 15/11/2011 21:54, edited 2 times in total.
Ima

#703 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Ima »

iko da bi mu trebale karte za parter a ima karte za tribine? :)
crazy bitch

#704 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by crazy bitch »

treba li kome jedna karta za tribine
wildflower

#705 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by wildflower »

Prijatelj mi je uspio kupiti ove VIP ulaznice za balkon, e sad mene zanima zna li ko kakav je to balkon? Meni je samo bitno da se sjedi, zbog toga sam i ganjala nove karte...

Helem, imam dvije ulaznice za koncert viska, parter, dajem ih po nabavnoj cijeni, znaci 25 KM komad. Uslov: ko god da ih dobije da je spreman da nadje mog prijatelja kod kojeg su karte u Sarajevu, da ne mora on da vas ganja, ili eventualno da se nadje sa mnom u petak neposredno prije koncerta :)
Da bi bilo transparentno, dajem ih onome ko se prvi javi ovdje:)
Irm@

#706 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Irm@ »

evo me :-D javila se saljem pp :)
amy-ra

#707 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

wildflower wrote:Prijatelj mi je uspio kupiti ove VIP ulaznice za balkon, e sad mene zanima zna li ko kakav je to balkon? Meni je samo bitno da se sjedi, zbog toga sam i ganjala nove karte...

Helem, imam dvije ulaznice za koncert viska, parter, dajem ih po nabavnoj cijeni, znaci 25 KM komad. Uslov: ko god da ih dobije da je spreman da nadje mog prijatelja kod kojeg su karte u Sarajevu, da ne mora on da vas ganja, ili eventualno da se nadje sa mnom u petak neposredno prije koncerta :)
meni treba jedna karta...
Nervozna

#708 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Nervozna »

Imam jednu kartu za film,pa eto...prodajem za 7 KM koliko sam i platila.
wildflower

#709 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by wildflower »

evo da ne odgovaram pojedinacno, vec sam se dogovorila sa djevojkom koja se prva javila ovdje na temi, Irm@, pa jedino ako ona iz nekog razloga ne preuzme karte, ali mislim da je dogovor ozbiljan :)
Zao mi je, voljela bi da imam vise, da mogu djelila bi ih:)
krompir i riza

#710 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by krompir i riza »

amy-ra wrote:
wildflower wrote:Prijatelj mi je uspio kupiti ove VIP ulaznice za balkon, e sad mene zanima zna li ko kakav je to balkon? Meni je samo bitno da se sjedi, zbog toga sam i ganjala nove karte...

meni treba jedna karta...
ništa..ne vidjeh da su već otišle :-?

treba mi jedna za prijateljicu pa eto, ko ima bujrum nek se javi
amy-ra

#711 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni karta za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima :D
Last edited by amy-ra on 15/11/2011 23:31, edited 1 time in total.
guy fawkes

#712 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by guy fawkes »

amy-ra wrote:evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni kara za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima :D

takav sam, al zauzet :D

mislim na ovaj drugi dio da znam djoletove pjesme, sarmantan nisam
Baba_Droga

#713 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Baba_Droga »

E 'vako :-)
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase :D )
No medjutim, ne bih ni danas otvorila da me prijatelj nije ubjedio da uz karte za koncert dodju i karte za film. I ja njega ubjedjujem da je to nemoguce...kaze on njemu doslo, i kaze trazi jos dvije karte samo za film.
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nesta :shock: ALI to je po meni samo promo letak za njegov film, nista drugo !
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajom :lol: I eto ja mu dam te "karte za film" i kazem: "hajd ti sa rajom " :D

Jelde raja :D jelde da su to promo letci ??? :lol: :lol: :lol:

P.S. Znam da citas...i znam da znas da sam u pravu :D
Last edited by Baba_Droga on 15/11/2011 14:29, edited 1 time in total.
guy fawkes

#714 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by guy fawkes »

Baba_Droga wrote:E 'vako :-)
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase :D )
No medjutim, ne bih ni danas otvorila da me prijatelj nije ubjedio da uz karte za koncert dodju i karte za film. I ja njega ubjedjujem da je to nemoguce...kaze on njemu doslo, i kaze trazi jos dvije karte samo za film.
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nesta :shock: ALI to je po meni samo promo letak za njegov film, nista drugo !
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajom :lol: I eto ja mu dam te "karte za film" i kazem: "hajd ti sa rajom " :D

P.S. Znam da citac...i znam da znas da sam u pravu :D

naravno da nisu karte, a on ako uspije uci sa tim "kartama" svaka mu cast
Baba_Droga

#715 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Baba_Droga »

Ja mu kazem, ali hajd magarac ko magarac :)

Nego jos srijeda...cetvrtak i petakkkkkkkkkkkkkk ....dolaziiii 100 dukata donosiiiii
amy-ra

#716 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

guy fawkes wrote:
amy-ra wrote:evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni kara za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima :D

onda ispravka prethodno navedenog : sarmantan, oduzet i da zna sve Djoletove pjesme i da zivi po njima i da u petak on i ja slavimo 4 godine veze i tako... eto... moram gasit ovaj koncert iz 98. prevelika doza za danas :)
guy fawkes

#717 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by guy fawkes »

amy-ra wrote:
guy fawkes wrote:

onda ispravka prethodno navedenog : sarmantan, oduzet i da zna sve Djoletove pjesme i da zivi po njima i da u petak on i ja slavimo 4 godine veze i tako... eto... moram gasit ovaj koncert iz 98. prevelika doza za danas :)

nemoj pretjerati pred koncert
ja obicno ne slusam par dana pred koncert tu grupu il pjevaca, bas iz razloga da ne pretjeram

strpi se jos 3 dana jbt :D
guy fawkes

#718 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by guy fawkes »

Baba_Droga wrote:Ja mu kazem, ali hajd magarac ko magarac :)

Nego jos srijeda...cetvrtak i petakkkkkkkkkkkkkk ....dolaziiii 100 dukata donosiiiii

bice mu veselo kad ga vrate s ulaza :D
amy-ra

#719 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

evo gasim.. sta me odmah napadas :)
guy fawkes

#720 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by guy fawkes »

amy-ra wrote:evo gasim.. sta me odmah napadas :)

ma kakav napad, ne znam ja to raditi ni da hocu
ovo je cisto drugarski savjet :)
amy-ra

#721 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

guy fawkes wrote:

kazu da se savjeti dijele samo u sva slucaja :
1. kad ti neko trazi savjet
2. kad se radi o zivotu ili smrti :)

ali ja cu tebi progledat kroz prste, jer sam dobro raspolozena zbog vikenda koji se blizi :) nadam se da ce nam svima biti cak i bolje nego sto ocekujemo... :thumbup:
guy fawkes

#722 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by guy fawkes »

amy-ra wrote:
guy fawkes wrote:

kazu da se savjeti dijele samo u sva slucaja :
1. kad ti neko trazi savjet
2. kad se radi o zivotu ili smrti :)

ali ja cu tebi progledat kroz prste, jer sam dobro raspolozena zbog vikenda koji se blizi :) nadam se da ce nam svima biti cak i bolje nego sto ocekujemo... :thumbup:

sad ti mene napade :( :D

ma ako bude kao u slavonskom bice predobar koncert, a bice i bolje sigurno
amy-ra

#723 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by amy-ra »

meni je u slavonskom bilo super, osim zagusljivog prostora... bila sam u prvom safu i nije mi padalo na um da izadjem cak i kad mi se nekad pri kraju toliko smucilo da sam jedva ostala na nogama :)
CcariccA

#724 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by CcariccA »

U koliko neko bude prodavao 1 kartu za parter molim da me kontaktira.
Hvala unaprijed.

Sad sam bila na Skenderiji i kaze mi covjek neki lik donio 200 karata i prodaje po 50KM i kao dobio ih besplatno, sto je cisti bezobrazluk. :S
Pasiflora

#725 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Pasiflora »

Baba_Droga wrote:E 'vako :-)

P.S. Znam da citas...i znam da znas da sam u pravu :D
U celofanu je PAKET ulaznica = koncert + film.
Sta si ono rekla za savjete?
Post Reply