Balašević u Sarajevu ?!
-
Maybach
#701 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Imam 2 karte za parter,pa ako neko hoce da ih mijenja za tribine,i ako je iz Sa.,neka se javi na pp
- lijan
#702 Re: Balašević u Sarajevu ?!
imam 4 karte za film ako kome treba, neka se javi na mob.063/741-643...cijena jedne karte 20km..u Sarajevu sam.
Last edited by lijan on 15/11/2011 21:54, edited 2 times in total.
- Ima
#703 Re: Balašević u Sarajevu ?!
iko da bi mu trebale karte za parter a ima karte za tribine? 
- crazy bitch
#704 Re: Balašević u Sarajevu ?!
treba li kome jedna karta za tribine
-
wildflower
#705 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Prijatelj mi je uspio kupiti ove VIP ulaznice za balkon, e sad mene zanima zna li ko kakav je to balkon? Meni je samo bitno da se sjedi, zbog toga sam i ganjala nove karte...
Helem, imam dvije ulaznice za koncert viska, parter, dajem ih po nabavnoj cijeni, znaci 25 KM komad. Uslov: ko god da ih dobije da je spreman da nadje mog prijatelja kod kojeg su karte u Sarajevu, da ne mora on da vas ganja, ili eventualno da se nadje sa mnom u petak neposredno prije koncerta
Da bi bilo transparentno, dajem ih onome ko se prvi javi ovdje:)
Helem, imam dvije ulaznice za koncert viska, parter, dajem ih po nabavnoj cijeni, znaci 25 KM komad. Uslov: ko god da ih dobije da je spreman da nadje mog prijatelja kod kojeg su karte u Sarajevu, da ne mora on da vas ganja, ili eventualno da se nadje sa mnom u petak neposredno prije koncerta
- Irm@
#706 Re: Balašević u Sarajevu ?!
evo me
javila se saljem pp 
- amy-ra
#707 Re: Balašević u Sarajevu ?!
meni treba jedna karta...wildflower wrote:Prijatelj mi je uspio kupiti ove VIP ulaznice za balkon, e sad mene zanima zna li ko kakav je to balkon? Meni je samo bitno da se sjedi, zbog toga sam i ganjala nove karte...
- Nervozna
#708 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Imam jednu kartu za film,pa eto...prodajem za 7 KM koliko sam i platila.
-
wildflower
#709 Re: Balašević u Sarajevu ?!
evo da ne odgovaram pojedinacno, vec sam se dogovorila sa djevojkom koja se prva javila ovdje na temi, Irm@, pa jedino ako ona iz nekog razloga ne preuzme karte, ali mislim da je dogovor ozbiljan 
Zao mi je, voljela bi da imam vise, da mogu djelila bi ih:)
Zao mi je, voljela bi da imam vise, da mogu djelila bi ih:)
- krompir i riza
#710 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ništa..ne vidjeh da su već otišleamy-ra wrote:meni treba jedna karta...wildflower wrote:Prijatelj mi je uspio kupiti ove VIP ulaznice za balkon, e sad mene zanima zna li ko kakav je to balkon? Meni je samo bitno da se sjedi, zbog toga sam i ganjala nove karte...
treba mi jedna za prijateljicu pa eto, ko ima bujrum nek se javi
- amy-ra
#711 Re: Balašević u Sarajevu ?!
evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni karta za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima 
Last edited by amy-ra on 15/11/2011 23:31, edited 1 time in total.
- guy fawkes
#712 Re: Balašević u Sarajevu ?!
amy-ra wrote:evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni kara za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima
takav sam, al zauzet
mislim na ovaj drugi dio da znam djoletove pjesme, sarmantan nisam
-
Baba_Droga
#713 Re: Balašević u Sarajevu ?!
E 'vako
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase
)
No medjutim, ne bih ni danas otvorila da me prijatelj nije ubjedio da uz karte za koncert dodju i karte za film. I ja njega ubjedjujem da je to nemoguce...kaze on njemu doslo, i kaze trazi jos dvije karte samo za film.
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nesta
ALI to je po meni samo promo letak za njegov film, nista drugo !
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajom
I eto ja mu dam te "karte za film" i kazem: "hajd ti sa rajom "
Jelde raja
jelde da su to promo letci ???
P.S. Znam da citas...i znam da znas da sam u pravu
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase
No medjutim, ne bih ni danas otvorila da me prijatelj nije ubjedio da uz karte za koncert dodju i karte za film. I ja njega ubjedjujem da je to nemoguce...kaze on njemu doslo, i kaze trazi jos dvije karte samo za film.
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nesta
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajom
Jelde raja
Last edited by Baba_Droga on 15/11/2011 14:29, edited 1 time in total.
- guy fawkes
#714 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Baba_Droga wrote:E 'vako![]()
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase)
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nestaALI to je po meni samo promo letak za njegov film, nista drugo !
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajomI eto ja mu dam te "karte za film" i kazem: "hajd ti sa rajom "
![]()
Jelde rajajelde da su to promo letci ???
![]()
![]()
![]()
P.S. Znam da citac...i znam da znas da sam u pravu
naravno da nisu karte, a on ako uspije uci sa tim "kartama" svaka mu cast
-
Baba_Droga
#715 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja mu kazem, ali hajd magarac ko magarac
Nego jos srijeda...cetvrtak i petakkkkkkkkkkkkkk ....dolaziiii 100 dukata donosiiiii
Nego jos srijeda...cetvrtak i petakkkkkkkkkkkkkk ....dolaziiii 100 dukata donosiiiii
- amy-ra
#716 Re: Balašević u Sarajevu ?!
onda ispravka prethodno navedenog : sarmantan, oduzet i da zna sve Djoletove pjesme i da zivi po njima i da u petak on i ja slavimo 4 godine veze i tako... eto... moram gasit ovaj koncert iz 98. prevelika doza za danasguy fawkes wrote:amy-ra wrote:evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni kara za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima
takav sam, al zauzet
- guy fawkes
#717 Re: Balašević u Sarajevu ?!
amy-ra wrote:onda ispravka prethodno navedenog : sarmantan, oduzet i da zna sve Djoletove pjesme i da zivi po njima i da u petak on i ja slavimo 4 godine veze i tako... eto... moram gasit ovaj koncert iz 98. prevelika doza za danasguy fawkes wrote:amy-ra wrote:evo gledam (po ko zna koji put) snimak koncerta iz Sarajeva 1998. godine.. i shvatam.. ne treba meni kara za koncert.. meni treba neko da ide sa mnom na taj koncert... mijenjam 7 drugarica spremnih za dernek i ludnicu, za jednog sarmantnog momka koji zna Djoletove pjesme i zivi po njima
takav sam, al zauzet
nemoj pretjerati pred koncert
ja obicno ne slusam par dana pred koncert tu grupu il pjevaca, bas iz razloga da ne pretjeram
strpi se jos 3 dana jbt
- guy fawkes
#718 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Baba_Droga wrote:Ja mu kazem, ali hajd magarac ko magarac![]()
bice mu veselo kad ga vrate s ulaza
- amy-ra
#719 Re: Balašević u Sarajevu ?!
evo gasim.. sta me odmah napadas 
- guy fawkes
#720 Re: Balašević u Sarajevu ?!
amy-ra wrote:evo gasim.. sta me odmah napadas
ma kakav napad, ne znam ja to raditi ni da hocu
ovo je cisto drugarski savjet
- amy-ra
#721 Re: Balašević u Sarajevu ?!
kazu da se savjeti dijele samo u sva slucaja :guy fawkes wrote:amy-ra wrote:evo gasim.. sta me odmah napadas
1. kad ti neko trazi savjet
2. kad se radi o zivotu ili smrti
ali ja cu tebi progledat kroz prste, jer sam dobro raspolozena zbog vikenda koji se blizi
- guy fawkes
#722 Re: Balašević u Sarajevu ?!
amy-ra wrote:kazu da se savjeti dijele samo u sva slucaja :guy fawkes wrote:amy-ra wrote:evo gasim.. sta me odmah napadas
1. kad ti neko trazi savjet
2. kad se radi o zivotu ili smrti
ali ja cu tebi progledat kroz prste, jer sam dobro raspolozena zbog vikenda koji se blizinadam se da ce nam svima biti cak i bolje nego sto ocekujemo...
sad ti mene napade
ma ako bude kao u slavonskom bice predobar koncert, a bice i bolje sigurno
- amy-ra
#723 Re: Balašević u Sarajevu ?!
meni je u slavonskom bilo super, osim zagusljivog prostora... bila sam u prvom safu i nije mi padalo na um da izadjem cak i kad mi se nekad pri kraju toliko smucilo da sam jedva ostala na nogama 
-
CcariccA
#724 Re: Balašević u Sarajevu ?!
U koliko neko bude prodavao 1 kartu za parter molim da me kontaktira.
Hvala unaprijed.
Sad sam bila na Skenderiji i kaze mi covjek neki lik donio 200 karata i prodaje po 50KM i kao dobio ih besplatno, sto je cisti bezobrazluk. :S
Hvala unaprijed.
Sad sam bila na Skenderiji i kaze mi covjek neki lik donio 200 karata i prodaje po 50KM i kao dobio ih besplatno, sto je cisti bezobrazluk. :S
- Pasiflora
#725 Re: Balašević u Sarajevu ?!
U celofanu je PAKET ulaznica = koncert + film.Baba_Droga wrote:E 'vako![]()
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase)
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nestaALI to je po meni samo promo letak za njegov film, nista drugo !
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajomI eto ja mu dam te "karte za film" i kazem: "hajd ti sa rajom "
![]()
Jelde rajajelde da su to promo letci ???
![]()
![]()
![]()
Sta si ono rekla za savjete?