I ti se našo pričati o euforijiBHF_Manijak wrote:Greska, konto sam da nama sudi protiv Francuza!![]()
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#701 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
- BHF_Manijak
#702 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
E jesi me naso...ganjeta wrote:I ti se našo pričati o euforijiBHF_Manijak wrote:Greska, konto sam da nama sudi protiv Francuza!![]()
![]()
- Kinaski
#703 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sanse da dobijemo Francuze su potpuno jednake sansama da Luksemburg dobije nas
- karanana
#704 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
gledajuci po kladionicama, nije bas tako, mada nam sanse nisu velike.187 wrote:Sanse da dobijemo Francuze su potpuno jednake sansama da Luksemburg dobije nas
-
Balkanski_sindrom
#705 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
lupas gluposti187 wrote:Sanse da dobijemo Francuze su potpuno jednake sansama da Luksemburg dobije nas
- Kinaski
#706 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ajde eto ja pricam gluposti , ja samo zelim da ne dizete nikakvu euforiju , a davno ste je vec digli ....Balkanski_sindrom wrote:lupas gluposti187 wrote:Sanse da dobijemo Francuze su potpuno jednake sansama da Luksemburg dobije nas
- Infaze Studio
#707 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
O Parizu nisam ni komentarisao. Jako naivno bi bilo pomisliti da cemo imati barem koliko toliko posteno sudjenje tamo kao sto smo imali protiv Bjelorusije. Ali ipak bih se slozio sa "negdje gore navedenim" gdje neko kaze da ce suci malo teze odluciti da pokusaju plasirati Francusku na Euro 2012 nego sto su je pokusali (i uspjeli) plasirati na World Cup 2010 (nesudjenje igranja rukom je bilo i previse ocigledno), barem u toj utakmici protiv nas. Ako im ne uspije tada, ima jos baraz gdje ce sigurno jos vise nastojati u tomequasar wrote:Mislim da se vecina ne bi slozila. Minsk i nekako, penal jeste bio, ali su crveni kartoni u Zenici ipak malo isforsirani. U oba susreta je taman toliko svirano za nas da nema grube kradje, niti se iko moze i na sta zaliti. Svirano je sve sto se moglo regularno svirati za nas. Gledas fudbal i znas da rijetko kad sudija svira bas sve. Dakle dobili smo taj rejting pozeljne reprezentacije.Infaze Studio wrote:Nikakvu protekciju nismo imali protiv Bjelorusije. Izgleda da smo toliko navikli da nas stete, da i kada nam sviraju postojece penale, zute i druge zute, mi mislimo da su na nasoj strani.quasar wrote:Kao da je problem Francuskoj naci po dvije kvalitetne zamjene za svaku poziciju. Kad bi izasli sa B selekcijom protiv nas, mi ih opet ne bi pobijedili u Parizu.
Jednostavno, ljudi imaju siri izbor, veca su imena, i imace protekciju svaku, a nece biti protiv pravila kao sto smo i mi imali protekciju u oba sa Bjelorusijom.
E, pa sad u Parizu ce biti isto. Samo za francuze. Nece biti ni jede grube kradje kao protiv Irske, ali mi necemo pobjediti.
Kad npr Nasri padne u sesnaestercu u 93. minuti jer ga je Papac ruzno pogledao, sudija ce da svira penal kod rezultata 0:1. Ako mislis da nece, onda si naivan.
- karanana
#708 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ja se slazem da se euforija digla slicna onoj kad su francuzi dolazili na kosevo. slazem se i sa tim da i ja mislim da cemo izgubiti ali uporedjivati nas sa kvalitetom luxemburga je ipak smijesno. pa pogledaj rang ljestvicu fife i vidi razmake izmedju ekipa.
- ganjeta
#709 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pored ovakvog načina raumisljanja ne trebamo ni ići u Pariz, bolje ostati ovdje spremati se za baraž, bez duplih kartona, bez povreda.Koji ćemo qrac tamo?
-
žuti
#710 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
dajte nek neko nabrzinu izbaci moguce protivnike u Baražu.... 
Najbolji je papetov pristup pred ove dvije utamkice, covjek mi se poceo svidjati....
Najbolji je papetov pristup pred ove dvije utamkice, covjek mi se poceo svidjati....
- karanana
#711 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
kad je zrijeb za baraz i kad se tekme igraju? vjerovatno veoma brzo, u novembru pretpostaljam.
-
Balkanski_sindrom
#712 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Imamo dva baraza, jedan je protiv francuske i traje 90 minuta i tu moramo samo dobiti a drugi baraz je velika nepoznanica za sada i tu se igra teskih 180 minuta. Mislim da su vece sanse da dobijemo to u Parizu pred 20000 nasih navijaca nego dobiti u barazu...
-
žuti
#713 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
The four sides with the best UEFA national team coefficient ranking will be seeded and will play the second legs on 15 November 2011 at home. The first legs will be played on 11 or 12 November.
- BHF_Manijak
#714 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
quasar wrote: Mislim da se vecina ne bi slozila. Minsk i nekako, penal jeste bio, ali su crveni kartoni u Zenici ipak malo isforsirani. U oba susreta je taman toliko svirano za nas da nema grube kradje, niti se iko moze i na sta zaliti. Svirano je sve sto se moglo regularno svirati za nas. Gledas fudbal i znas da rijetko kad sudija svira bas sve. Dakle dobili smo taj rejting pozeljne reprezentacije.
E, pa sad u Parizu ce biti isto. Samo za francuze. Nece biti ni jede grube kradje kao protiv Irske, ali mi necemo pobjediti.
Kad npr Nasri padne u sesnaestercu u 93. minuti jer ga je Papac ruzno pogledao, sudija ce da svira penal kod rezultata 0:1. Ako mislis da nece, onda si naivan.
Eh jest eto Atkinson poguro BiH jer mu je izuzetno draga zemlja, imamo pravo jak lobi...Daj ba nemoj te biti smijesni, covjek tako sudi, takav mu je kriterij i vozdra! Cuj nas neko poguro, jest eto Bosna jako bitna zemlja u evropskom fudbalu pa je guraju!
- quasar
#715 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nisam rekao da smo bitni nego da smo pozeljniji u poredjenju sa izolovanim Lukasenkom.BHF_Manijak wrote:quasar wrote: Mislim da se vecina ne bi slozila. Minsk i nekako, penal jeste bio, ali su crveni kartoni u Zenici ipak malo isforsirani. U oba susreta je taman toliko svirano za nas da nema grube kradje, niti se iko moze i na sta zaliti. Svirano je sve sto se moglo regularno svirati za nas. Gledas fudbal i znas da rijetko kad sudija svira bas sve. Dakle dobili smo taj rejting pozeljne reprezentacije.
Eh jest eto Atkinson poguro BiH jer mu je izuzetno draga zemlja, imamo pravo jak lobi...Daj ba nemoj te biti smijesni, covjek tako sudi, takav mu je kriterij i vozdra! Cuj nas neko poguro, jest eto Bosna jako bitna zemlja u evropskom fudbalu pa je guraju!![]()
Ostaje ti da mi odogovris, kad je nama neki sudija svirao bas sve sto je mogao?
Last edited by quasar on 05/10/2011 13:26, edited 1 time in total.
- Logovan
#716 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
How yes no187 wrote:Sanse da dobijemo Francuze su potpuno jednake sansama da Luksemburg dobije nas
- jazzer
#717 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zasto imam osjecaj da ce mi protiv Luxa izjebati i ovo malo zivaca koje do sada nisu stigli?? 
- ganjeta
#718 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nije nama svirao sve što je mogao, nego se prvi put desilo da nam se sudi normalno, pošteno i po pravilima.Do sada su nas zakidali, pa kad nam se sudi pošteno izgleda kao navlačenje za nas.quasar wrote:Nisam rekao da smo bitni nego da smo pozeljniji u poredjenju sa izolovanim Lukasenkom.
-
Balkanski_sindrom
#719 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
treba u petak uvece pripremiti dobrih i jakih tableta za smirenje, vidjet ce te, nije to tako lako kako se nama cini...Sjetite se onda one utakmice protiv Malte na Ksevu, pobijedili samo jedva 1-0, stvorili jedva neke 2-3 sanse a Malta je u posljednjih 15tak minuta imala 5 sansi za 1-1, u zadnjoj minuti fulali ljudi veliku sansu...
Nije to tako lako, nema tu velikih razlika pa ad se 3 poena dobiju samo zato sto nama treba....
Nije to tako lako, nema tu velikih razlika pa ad se 3 poena dobiju samo zato sto nama treba....
- quasar
#720 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
O tome ti i govorim. Rijetko ko dobije tretman kao talijani i francuzi da im se svira sto ne postoji samo da pobjede. Reprezentacije sa rejtingom (politickim) boljim od protivnika dobiju posteno sudjenje, ni manje ni vise.ganjeta wrote:Nije nama svirao sve što je mogao, nego se prvi put desilo da nam se sudi normalno, pošteno i po pravilima.Do sada su nas zakidali, pa kad nam se sudi pošteno izgleda kao navlačenje za nas.quasar wrote:Nisam rekao da smo bitni nego da smo pozeljniji u poredjenju sa izolovanim Lukasenkom.
-
Hodidid
#721 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
@quasar: Kad kazes da nam je Atkinson dosudio "sve" sto je mogao u nasu korist, budi konkretniji pa reci sta je to "sve".
"Sve" je sirok pojam i obuhvata od pogresno dosudjenog auta do pogresno dosudjenog penala, izforsiranog crvenog kartona, gola iz ofsajda i sl.
"Sve" je sirok pojam i obuhvata od pogresno dosudjenog auta do pogresno dosudjenog penala, izforsiranog crvenog kartona, gola iz ofsajda i sl.
-
Balkanski_sindrom
#722 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sem toga ovaj Luxemburg je vodio u Rumuniji 1-0 pa su izgubili 3-1 no do poluvremena im Rumuni nisu mogli nista...Ma necu da znam za to, moraju da pobijede kako znaju....
- Kinaski
#723 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ajde eto nek pretjerujem , samo zelim da malo spustite se .... slow down .... Jebiga , mene je iskreno strah luxemburga .. sve oci su uprte u francuze , a mi smo znali da uprskamo protiv nekih bezveze reprezentacija ... sjecam se kad smo igrali u grupi sa srbijom i spanijom ... na kosevu smo odigrali 1-1 sa litvanijom i na kraju nas je to kostalo baraza ..
- quasar
#724 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne znam sta je tesko skontati iz mog posta da treba jos crtati? Sudio je sve sto je postojalo u nasu korist. Znaci sve. Jesi li imao jednu zamjerku, da nesto nije svirao a trebao je? Nije niko, Sve sto je trebalo da se svira svirano je. Jel se sjecate da je ikada bilo sudjenje besprijekorno? Nema tu nikakve kradje. Jednostavno covjek (UEFA) nije htjela da nas osteti u odnosu na to da je druga opcija da im nepozeljni Lukasenko dodje na EP. Eto to je moj stav, a vi tvrdite da su najednom poceli da nam salju najbolje sudije, tek tako. Pa i UEFA iam svoje hitmene. Jbg. nije valjda da vjerujete da je sve posteno i regularno. Nije ni u cemu pa ni u fudbalu gdje se vrte paretine i ostvaruju politicki uticaji.Hodidid wrote:@quasar: Kad kazes da nam je Atkinson dosudio "sve" sto je mogao u nasu korist, budi konkretniji pa reci sta je to "sve".
Ne budite djeca. Vidjecete to posteno sudjenje u Parizu. Ako budemo puno jeli g. igracemo baraz sa U21.
- ultima_palabra
#725 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ako se dobro sjećam, ja sam nedavno govorio da bi mogli imati dobro suđenje u Parizu baš zbog slučaja Henry, a ti si se složio sa mnom. Šta bi?quasar wrote:Ne budite djeca. Vidjecete to posteno sudjenje u Parizu. Ako budemo puno jeli g. igracemo baraz sa U21.