Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Umoslav
#701 Re: Baraz
Haj nek me neko obraduje statistikom,koliko igraca repre. igra vani a koliko u BIH .Nisam neki veliki poznavalac fudbalskih (ne)prilika ,ali eto volio bih znati.

-
solo2
#702 Re: Baraz
A Papac i Pandza odmaraju prvuBaltazar_khan wrote:i koga sad staviti umjesto mujdže?
zadnja linija:
Maletic --- Mravac --Spahic---Lulic
- skafiskafsnjak
#703 Re: Baraz
Pa zar Spahic nece "pauzirati" zbog zutog ?
- FnatiC
#704 Re: Baraz
Mozda pokusat cocalica i torlaka pozvat.meni nista bolje ne pada na pamet
- FnatiC
#705 Re: Baraz
ps: joj malera iskoci mi reklama ispod posta Putujte u Portugal 90% jeftinije
- pirmin
#706 Re: Baraz
Sreca se mora zaraditi, zasto se Svabe nikad ne vade na (ne)srecu cak i u onim najgorim periodima, onda kad sujeza u ledja wrote:Ma mi smo kurate srece, dobicemo Portugal ili Hrvatsku. Pomirite se s tim, bice vam lakse.
sa nama jedva odigrali 1:1 ili onda kad ih je deklasirala jedna banana drzava poput Hrvatske onomad.
Bosva se drila da bude spreman 120+ minuta za jednu utakmicu, Englezi i njima slicni 90+ a nama je
domet 70 i to je to.Kad to promjenimo u kodu mentaliteta nece nam trebati neka specijalna sreca, sama
ce nas moliti da nam se pridruzi.
A sto se tice baraza, jebo ti takav baraz u kome ucestvuje ekipa koju mi pregazimo 9:0 ili ekipica koja gubi hladno
od Welsa i zavrsi ciklus sa neutralnom gol-razlikom.
Prognoza parova:
Hrvatska-Bosna i Hercegovina
Irska-Estonija
Portugal-Turska
Ceska-Crna Gora
- ganjeta
#707 Re: Baraz
Nema parne, pauzirao je protiv Bjelorusa.L00d wrote:Pa zar Spahic nece "pauzirati" zbog zutog ?
- Control panel
#708 Re: Baraz
kao sto sam i pretpostavljao. sinoc nam je bila najbolja sansa da se kvalifikujemo.
francuzi slabi bez onih nekoliko sto im nije igralo. to je trebalo iskoristiti. ovako u barazu, bez povrijedjenih i kaznjenih tesko ce biti odigrati dvije utkmice kao onu sinoc, bez obzira koga dobijemo a mozda se moramo opet boriti i protiv sudija .
francuzi slabi bez onih nekoliko sto im nije igralo. to je trebalo iskoristiti. ovako u barazu, bez povrijedjenih i kaznjenih tesko ce biti odigrati dvije utkmice kao onu sinoc, bez obzira koga dobijemo a mozda se moramo opet boriti i protiv sudija .
- Sasvim_Obican
-
klixober
#710 Re: Baraz
Znači za prvu utakmicu baraža otpada komplet odbrana osim Spahića, a i on ima žuti, pa je za očekivati da drugu utakmicu neće odigrati. Mujdži napukla kost, neće nikako igrati. Valjda će se Salihović vratiti do tada, pa on može na lijevog beka u prvoj utakmici, Lulić desno, Spahić i...Mravac? Nažalost, obija nam se o glavu dilentatizam i amaterizam, da u prijateljskim utakmicama nismo isprobali neke nove opcije - Cocalić, Torlak, Jahić skroz zaboravljen itd.
Ne znam, Mujdža je strašno važna karika u odbrani, Lulić nije klasični odbrambeni igrač i staviti ga na tu poziciju je traćenje njegovog talenta. Sinoć je pokazao za šta je sposoban u napadu, a odbrana mu nije jača strana. Biće pravo *ebeno u baražu sa ovako osakaćenom zadnjom linijom...a vjerovatno će i neko iz veznog reda izostati u drugoj tekmi zbog žutog.
Ne znam, Mujdža je strašno važna karika u odbrani, Lulić nije klasični odbrambeni igrač i staviti ga na tu poziciju je traćenje njegovog talenta. Sinoć je pokazao za šta je sposoban u napadu, a odbrana mu nije jača strana. Biće pravo *ebeno u baražu sa ovako osakaćenom zadnjom linijom...a vjerovatno će i neko iz veznog reda izostati u drugoj tekmi zbog žutog.
Last edited by klixober on 12/10/2011 21:40, edited 1 time in total.
- necu
#713 Re: Baraz
Kakvih slučajeva ovdje ima,majko draga.
- ganjeta
#714 Re: Baraz
Fakat kakvih slučajeva 
-
solo2
#715 Re: Baraz
Odvadi (Torlaka) jbg. nije mu mjesto tukomeba wrote:Znači za prvu utakmicu baraža otpada komplet odbrana osim Spahića, a i on ima žuti, pa je za očekivati da drugu utakmicu neće odigrati. Mujdži napukla kost, neće nikako igrati. Valjda će se Salihović vratiti do tada, pa on može na lijevog beka u prvoj utakmici, Lulić desno, Spahić i...Mravac? Nažalost, obija nam se o glavu dilentatizam i amaterizam, da u prijateljskim utakmicama nismo isprobali neke nove opcije - Cocalić, Torlak, Jahić skroz zaboravljen itd.
Ne znam, Mujdža je strašno važna karika u odbrani, Lulić nije klasični odbrambeni igrač i staiti ga na tu poziciju je traćenje njegovog talenta. Sinoć je pokazao za šta je sposoban u napadu, a odbrana mu nije jača strana. Biće pravo *ebeno u baražu sa ovako osakaćenom zadnjom linijom...a vjerovatno će i neko iz veznog reda izostati u drugoj tekmi zbog žutog.
-
candy_Man
#717 Re: Baraz
ma suljica zvati ako ne mogne dzekonecu wrote:Torlak .
- FnatiC
#718 Re: Baraz
Cuj odvadi pa kad boljeg nemamo sta imas vaditi
-
solo2
#719 Re: Baraz
a MravacFnatiC wrote:Cuj odvadi pa kad bolkeg nemamo sta imas vaditi
-
udrch
#720 Re: Baraz
Kad je sljedeća tekma pitara na Koševu da idem gledati tog Torlaka, u pizdu materinu više, idem da vidim to čudo od igrača..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#721 Re: Baraz
u subotu !
samo ces slabo sta vidjet, travnik ce da napravi bunker
samo ces slabo sta vidjet, travnik ce da napravi bunker
Last edited by Velkoski on 12/10/2011 21:50, edited 1 time in total.
-
klixober
#722 Re: Baraz
solo2 wrote:Odvadi (Torlaka) jbg. nije mu mjesto tukomeba wrote:Znači za prvu utakmicu baraža otpada komplet odbrana osim Spahića, a i on ima žuti, pa je za očekivati da drugu utakmicu neće odigrati. Mujdži napukla kost, neće nikako igrati. Valjda će se Salihović vratiti do tada, pa on može na lijevog beka u prvoj utakmici, Lulić desno, Spahić i...Mravac? Nažalost, obija nam se o glavu dilentatizam i amaterizam, da u prijateljskim utakmicama nismo isprobali neke nove opcije - Cocalić, Torlak, Jahić skroz zaboravljen itd.
Ne znam, Mujdža je strašno važna karika u odbrani, Lulić nije klasični odbrambeni igrač i staiti ga na tu poziciju je traćenje njegovog talenta. Sinoć je pokazao za šta je sposoban u napadu, a odbrana mu nije jača strana. Biće pravo *ebeno u baražu sa ovako osakaćenom zadnjom linijom...a vjerovatno će i neko iz veznog reda izostati u drugoj tekmi zbog žutog.
Nije mu mjesto tu jer nije ni isproban u prijateljskim utakmicama. Ovako je svakako rizično da debituje u baražu, ali ni Mravac ne ulijeva baš pouzdanje. Sa ofanzivnim igračima na bekovskim pozicijama (Salihović i Lulić) uz još uvijek nepoznatog drugog štopera, odbrana nimalo ne obećava. Možda rizikovati sa Jahićem na desnom beku, znao je to dobro odigrati...
Meni je Cocalić najbolji kandidati za štopersku poziciju pored Spahića, ali je previše rizično u baražu eksperimentisati. Zato je jedino realno da Mravac igra, a Cocalića će, nadam se, na klupu pozvati...može biti odlična opcija i za zadnjeg veznog kada se umore Rahimić i Zahirović.
- necu
#723 Re: Baraz
Pa i za Sušića ste trabunjali da je ispod prosjeka i da ste nezadovoljni što je on selektor.Al' demantova' vas čovjek rezonski,možete mu se sageti.Mora li brate biti ''vaš'' neko u svemu ?
-
LSD
#724 Re: Baraz
Ne znam zašto ne zove Jahića?? igra u APOEL-u koji se takmici u LP, a nije ni za starog gvožđa sa 29 godina...može pomoci jer ima iskustva....jedino ako nije šta puno srao pa se zakacio sa Papetom.
- FnatiC
#725 Re: Baraz
De citaj sta ja pisem Boga ti.ja nisam reko da je cudo od igraca i daleko od toga da jeste.al u trenutnoj situaciji gdje nam fali kompletna odbrana bi mogao uskociti.A svakako da je bolje pozvati njega i Cocalica nego neke nase igrace iz Skandinavije jer su nasi za njih tata mata. I dodao bih Subasica kojo ce sigurno dobiti priliku. Ako iko zna neke druge igrace koji bi mogli igrat neka napiseudrch wrote:Kad je sljedeća tekma pitara na Koševu da idem gledati tog Torlaka, u pizdu materinu više, idem da vidim to čudo od igrača..
Last edited by FnatiC on 12/10/2011 21:53, edited 1 time in total.