Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
alD

#701 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

mostarurscu wrote:
Rob_Atl wrote:I sta je sa sekcijom B , nit je mozes preko int kupit, nit u nasem savezu, nit nase agencije imaju te sekcije nece valjda zjapit prazna. Ili francuzi kontaju pustit to u prodaju 10-tak dana prije utakmice ne znajuci da smo mi vec pokupovali skoro sve iza gola :D
otkud ti ta informacija? jel provjereno ili ti nagadjaš?

neće nas valjda strpat na sjever gdje još niko od naših nije kupio kartu ... :?
Sekcija B <- agencije prevoza, Centrotrans. + BHF.
Sve sto ostadne karta ice u prodaju u Centrotrans Sarajevo.
specifikacija

#702 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lady____ wrote:ne znam jel neko prije postavio...

http://www.bhfanaticos.com/index.php/en ... 8.facebook
Pored toliko fascinantnih trgova u ovome gradu izabrali su predgradje, samo zato sto je nedaleko od stadiona?! Ovdje su mnogi isticali da Trg Concorde izgleda predobro za sastanak, te da mozemo prosetati do Jelisejskih polja, sto mi se cini kao vrlo dobra zamisao :-D Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju :D To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima! Sta mislite?
lady____

#703 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

specifikacija wrote:

Pored toliko fascinantnih trgova u ovome gradu izabrali su predgradje, samo zato sto je nedaleko od stadiona?! Ovdje su mnogi isticali da Trg Concorde izgleda predobro za sastanak, te da mozemo prosetati do Jelisejskih polja, sto mi se cini kao vrlo dobra zamisao :-D Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju :D To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima! Sta mislite?
evo ja se prva prijavljujem! :-)
specifikacija

#704 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lady____ wrote:
specifikacija wrote:

evo ja se prva prijavljujem! :-)
Ti si divna :thumbup:
Topla voda

#705 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Topla voda »

-LIBERO- wrote:Pa meni ovako2odokativno2 djeluje da je ovaj jug kapaciteta izmedju 12 i 14 hiljada :D
izgleda kao 120x150
ne znam koji je broj zadnjeg reda na vrhu...taj broj puta srednji red po sirini
:D

jedno 18 milja :bih:
Canasob

#706 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

azrica87 wrote:
Canasob wrote:Ljljani ce da se vijore, a mogla bi se i neka parola napraviti :).

Sto se tice karti, ovo je sasvim normalno da stranica ne pokazuje tacne informacije :). Jer cesto se zna desiti da im zastopa server, pa to dovoljno govori o tome koliko su spremni za veliku navalu Bosanaca :). Jer u isto vrijeme dodju sve Bosnje ovog svijeta da vide karte, a samo 1 od njih 1000 kupi kartu :). I u medjuvremenu svaki od njih klikne na sve na sto se moze kliknuti :), stranica odmah zastopa i ne moze da radi, a onda da i pogresne informacije. :lol:

Naravno salim se, ali jebo Francuze i francuski, stvarno je izuzetno lose organizovana kupovina ulaznica preko interneta. Zato ce im na terenu Rahimic zabiti golcinu glavom sa peterca, a onda ce pobjedu potvrditi Sejo Salihovic bombom iz slobodnjaka sa ivice sesnaesterca. :)
bas du dobro organizovani francuzi... udjes na fff izaberes sektor, sjedista, platis kreditnom karticom, i dobijes karte za minut u pdf-formatu, isprintas sebi i ides rahat gledati tekmu... --> gospodski nacin :D

u bosni bi to ovako izgledalo: odes na prvi dan prodaje cim otvore radnje u centrotrans da kupis karte, oni ti kazu da je vec sve rasprodano, onda si razocaran, zato sto su svi "nesposobni", trosis zivce svoje na budale, trazis jos po gradu, ima li gdje karti, na kraju odes na dan utakmice u zenicu i kupis kartu od nekog cigana za 50 km, koja kosta normalno 20 km :roll: (ako je karta originalna, imao si srece, ali moras se boriti na stadionu da sjedes na dobro mjesto, da vidis nesto, posto nema broj sjedista, nego "gdje te zapane u sektoru") --> lopovski nacin :x
Veoma cesto kupujem karte za razne utakmice preko interneta i mogu ti reci da je ovo kod Francuza jako lose. Stranica se sporo ucitava, cas ima vise, cas manje karata. Nismo svi francuzi :), prevoda nigdje. Zatim sve zablokira....

Nemoj porediti sa Bosnom, jer je neuporedivo. Veoma malo je bilo dogadjaja poslije rata za koje se i bukvalno trazila "karta vise". Bilo je pokusaja da se napuse atmosfera, ali u biti je uvijek bilo tu i tamo praznih mjesta.

Ali posto ovo nije tema nase danasnje emisije :), da se okrenemo drugim temama. Mislim da je ovaj Trg Concorde najbolji za okupljanje. Mada mi je sasvim svejedno gdje se okuplja. A sto se tice tribine zna se....neko je vec rekao koja je najbolja :).
Last edited by Canasob on 16/09/2011 01:10, edited 1 time in total.
masinac007

#707 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by masinac007 »

specifikacija wrote:

Lajk :D
Racunajte jos 9 navijaca :bih:
Obavjestit cu i ostale koji dolaze iz Graza ako se ovo usvoji 8-)
Topla voda

#708 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Topla voda »

specifikacija wrote:

ludnica :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#709 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by -LIBERO- »

Topla voda wrote:
-LIBERO- wrote:Pa meni ovako"odokativno" djeluje da je ovaj jug kapaciteta izmedju 12 i 14 hiljada :D
izgleda kao 120x150

Ok,al' ja procjenjujem da ce morati biti neke tampn zone,tako da ne vjerujem da ce puni kapacitet tog juga biti u prodaji...zato sam to i napisao ;-)
alD

#710 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

evo otvoreno da se kupe ulaznice u B sektoru!!
Zuti sektor na B tribini i gore.

Dole ispod do korner zastavice su BHF
lady____

#711 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio

Metro : Linija 1 i 7, stanica Musee du Louvre /doci pred piramidu/

Image
Last edited by lady____ on 16/09/2011 01:44, edited 6 times in total.
Topla voda

#712 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Topla voda »

-LIBERO- wrote:
Topla voda wrote:
-LIBERO- wrote:Pa meni ovako"odokativno" djeluje da je ovaj jug kapaciteta izmedju 12 i 14 hiljada :D
izgleda kao 120x150

Ok,al' ja procjenjujem da ce morati biti neke tampn zone,tako da ne vjerujem da ce puni kapacitet tog juga biti u prodaji...zato sam to i napisao ;-)
uvijek korak ispred,pravi pitar :D
Topla voda

#713 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Topla voda »

lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 1 i 15 druzimo se tu do 2 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio

ujutro il popodne ?
alD

#714 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

Topla voda wrote:
lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 1 i 15 druzimo se tu do 2 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio

ujutro il popodne ?
hahahaha :p :lol:
lady____

#715 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

ovo je ideja od specifikacije, ali on nije bio u mogucnosti trenutno da postavi...evo ispravila sam mada ne kontam sta nije bilo jasno oko vremena.. :-)
specifikacija

#716 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio

Image
alD

#717 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

sad i mene zbuni ..
BHF_Manijak

#718 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by BHF_Manijak »

Nije to ba za Bosnje sta va je, razjebat ce ljudima te "piramide"... :mrgreen: :mrgreen:
specifikacija

#719 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

specifikacija wrote:
lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio :

"Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju.To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima!*

Image
specifikacija

#720 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@ lady___ odlicno si ispala na ovoj fotkici Louvra, tu u lijevom uglu :) Crna ti odlicno stoji, otvara te :thumbup:
Chuckie

#721 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Ljudi, nas par iz Bugojna ima zainteresovanih za bus, šta gdje i kako? Centrotrans? Imal karata, cijene? Jesmo li zakasnili, neda mi se prelistavat cijela tema. :D
Rob_Atl

#722 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Rob_Atl »

Ne zaboravite da i francuzi isto uzimaju tu karte nismo samo mi, tako kad bude rasprodato da ne mislite da ce nas biti 25 000 :D
BHF_Manijak

#723 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by BHF_Manijak »

Chuckie wrote:Ljudi, nas par iz Bugojna ima zainteresovanih za bus, šta gdje i kako? Centrotrans? Imal karata, cijene? Jesmo li zakasnili, neda mi se prelistavat cijela tema. :D
Ima u centrotransu i Sol Azuru, imas opciju avion ili bus, zavisi koliko si "tezak", lova fazoni... :mrgreen: Uglavnom jos mjesta ima... ;-)
agent_001

#724 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by agent_001 »

Entropio wrote:Taj dio Pariza gdje se nalazi stadion je... opasan. Tamo živi milijardu imigranata. Bolje je uzeti hotel u "centralnom" Parizu, a onda vozom otići do stadiona i nazad.
E ja sam bas u tom kvartu, i u tom hotelu, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede.... 8) :evil:

Svi odavde na taj concorde, pa cemo dalje, kad meni nije tsko iz st denise doc do trga, nemojte ni vi peglat :P
lady____

#725 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

specifikacija wrote:@ lady___ odlicno si ispala na ovoj fotkici Louvra, tu u lijevom uglu :) Crna ti odlicno stoji, otvara te :thumbup:
mislis da ja to nisam znala i bez tebe.. :P
Locked