Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
evo mene
#701 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma dosta više ublahaša Smaje Karačića, onog Muzurovića. Oslobodjeni bili fizičkog i oni će mi da vode Savez, biraju selektora. Ja kao žensko, koja sam za razliku od njih radila fizičko i imala ističe se, bila bih korisnija. SAVEZ NAPOLJE!!!
-
evo mene
#702 Re: Rukometna reprezentacija BiH
I još nešto. Ova, nazovimo državna televizija je odron. kakva slika, komentari, prijenos... Užas, ali nek se idalje onaj Belmin pita. Sram vas više bilo. Sram!!!
-
PeppermintSA
#703 Re: Rukometna reprezentacija BiH
evo mene wrote:Ma dosta više ublahaša Smaje Karačića, onog Muzurovića. Oslobodjeni bili fizičkog i oni će mi da vode Savez, biraju selektora. Ja kao žensko, koja sam za razliku od njih radila fizičko i imala ističe se, bila bih korisnija. SAVEZ NAPOLJE!!!
- Jedinstvo_Manchester
#704 Re: Rukometna reprezentacija BiH
A za RTS isla ekipa iz ITC-a RTRS u Lukavici da obezbjedi prenos. Slika fantazija.evo mene wrote:I još nešto. Ova, nazovimo državna televizija je odron. kakva slika, komentari, prijenos... Užas, ali nek se idalje onaj Belmin pita. Sram vas više bilo. Sram!!!
- ultima_palabra
#705 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Selektora, igrače i ove iz saveza izbičevati ispred BBI za primjer.
- bingov buraz
#706 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kraljiceevo mene wrote:Ma dosta više ublahaša Smaje Karačića, onog Muzurovića. Oslobodjeni bili fizičkog i oni će mi da vode Savez, biraju selektora. Ja kao žensko, koja sam za razliku od njih radila fizičko i imala ističe se, bila bih korisnija. SAVEZ NAPOLJE!!!
-
evo mene
#707 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kao i u fudbalu, hoćemo Hasanefendića, Arslanagića... Hoćemo KOMITET ZA NORMALIZACIJU U RUKOMETU!!!bingov buraz wrote:Kraljiceevo mene wrote:Ma dosta više ublahaša Smaje Karačića, onog Muzurovića. Oslobodjeni bili fizičkog i oni će mi da vode Savez, biraju selektora. Ja kao žensko, koja sam za razliku od njih radila fizičko i imala ističe se, bila bih korisnija. SAVEZ NAPOLJE!!!![]()
- Veliko Stopalo
#708 Re: Rukometna reprezentacija BiH
cuj 'onaj neki Nenadic"!?
a taj Nenadic osvojio zlato na EP za juniore skupa sa Šešumom bio nosilac generacije i proglasen za najboljeg igraca tog EP-a. vanserijski talenat koji samo sticajem okolnosti u seniorskoj konkurenciji jos nije dosegao zenit.
a volio bih da mi neko pokaze rezultate bh juniorske reprezentacije u rukometu, da li ista i postoji?
a volio bih da mi neko pokaze rezultate bh juniorske reprezentacije u rukometu, da li ista i postoji?
- dječak sa šibicama
#709 Re: Rukometna reprezentacija BiH
To je bilo prije 6 godina, vrhunac njegove seniorske karijere je danski Kolding.Veliko Stopalo wrote:cuj 'onaj neki Nenadic"!?a taj Nenadic osvojio zlato na EP za juniore skupa sa Šešumom bio nosilac generacije i proglasen za najboljeg igraca tog EP-a. vanserijski talenat koji samo sticajem okolnosti u seniorskoj konkurenciji jos nije dosegao zenit.
Inace, MVP tog prvenstva i te generacije je Ivan Cupic, a najbolji strijelac prvenstva Blazevic koji ima slicnu karijeru kao i Nenadic. Drzi nedaj po nizerazrednim ekipama.
- It_is_a_Leclerc
#710 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Strašno.Veliko Stopalo wrote:cuj 'onaj neki Nenadic"!?a taj Nenadic osvojio zlato na EP za juniore skupa sa Šešumom bio nosilac generacije i proglasen za najboljeg igraca tog EP-a. vanserijski talenat koji samo sticajem okolnosti u seniorskoj konkurenciji jos nije dosegao zenit.
- burek_in_space
#711 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Debeljko, mogao bi ti opet na hladjenje, shta mislish?Veliko Stopalo wrote:cuj 'onaj neki Nenadic"!?a taj Nenadic osvojio zlato na EP za juniore skupa sa Šešumom bio nosilac generacije i proglasen za najboljeg igraca tog EP-a. vanserijski talenat koji samo sticajem okolnosti u seniorskoj konkurenciji jos nije dosegao zenit.
- Veliko Stopalo
#712 Re: Rukometna reprezentacija BiH
nepravde je uvijek bilo i biće.burek_in_space wrote:Debeljko, mogao bi ti opet na hladjenje, shta mislish?Veliko Stopalo wrote:cuj 'onaj neki Nenadic"!?a taj Nenadic osvojio zlato na EP za juniore skupa sa Šešumom bio nosilac generacije i proglasen za najboljeg igraca tog EP-a. vanserijski talenat koji samo sticajem okolnosti u seniorskoj konkurenciji jos nije dosegao zenit.
- burek_in_space
#713 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sunce ti poljubim, je li ovo novi kosovski ep u nastajanju?
- nermin.padez
#714 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa đe si debeljko20,nisam znao da si to ti

- karanana
#715 Re: Rukometna reprezentacija BiH
ja mislim da bi ih u fudbalu poderali.
- Veliko Stopalo
#716 Re: Rukometna reprezentacija BiH
samo tišu, mojne nikome čat'pri.nermin.padez wrote:Pa đe si debeljko20,nisam znao da si to ti![]()
![]()
![]()
- nermin.padez
#717 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne bi vjeruj, evo Srbija jadno igra, a vidjeces protiv HR-akaranana wrote:ja mislim da bi ih u fudbalu poderali.
- fantom slobode
#718 Re: Rukometna reprezentacija BiH
karanana wrote:ja mislim da bi ih u fudbalu poderali.
-
ArthurSpooner
#719 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jesi li to pratio igranje srpske nogometne reprezentacije u zadnje vrijeme ili samo onako kukas?karanana wrote:ja mislim da bi ih u fudbalu poderali.
- karanana
#720 Re: Rukometna reprezentacija BiH
pratio sam. zato zaista mislim da bi ih u fudbalu uzeli.ArthurSpooner wrote:Jesi li to pratio igranje srpske nogometne reprezentacije u zadnje vrijeme ili samo onako kukas?karanana wrote:ja mislim da bi ih u fudbalu poderali.
-
ArthurSpooner
#721 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne razumijem, jer su tako majstorski igrali protiv Makedonije i Skotske?
- BHF_Manijak
#722 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja ne vidjeh nikakav majstorluk protiv Makedonije al' eto. I ko nakva Makedonija, taman da su je oderali, a nisu!ArthurSpooner wrote:Ne razumijem, jer su tako majstorski igrali protiv Makedonije i Skotske?
-
ArthurSpooner
#723 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa to i kazemBHF_Manijak wrote:Ja ne vidjeh nikakav majstorluk protiv Makedonije al' eto. I ko nakva Makedonija, taman da su je oderali, a nisu!ArthurSpooner wrote:Ne razumijem, jer su tako majstorski igrali protiv Makedonije i Skotske?
- It_is_a_Leclerc
#724 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Veli - "Ako se budemo ovako ponašali, nemamo šansi".
E moj selektore, provjeri tabelu. Mi smo jedina reprezentacija u Evropi koja je šanse za odlazak na EP izgubila već u prva dva kola.
E moj selektore, provjeri tabelu. Mi smo jedina reprezentacija u Evropi koja je šanse za odlazak na EP izgubila već u prva dva kola.
- J.P.Montoya
#725 Re: Rukometna reprezentacija BiH
http://sportsport.ba/rukomet/poraz-je-d ... gubi/91224
djaba....90 posto nasih igraca ima onaj seljacki mentalitet koji se pretvara u gubitnicki...mi dok to ne promjenio nigdje nas nece biti...
djaba....90 posto nasih igraca ima onaj seljacki mentalitet koji se pretvara u gubitnicki...mi dok to ne promjenio nigdje nas nece biti...