ma zezam se...da je u sarajevu moglo bi, ovako daleko
Pa zato ih ja prodajem
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sve isto, samo 4-5-1...Salihi ide u sredinu, Bogdani sam u napadu.hz__semir wrote:Daj ono što ćemo gledati više od 80 minuta, kakva će biti formacija kad se slastičari budu branili, pusti te neke napade, koji će trajati 5-6 minuta sve skupa :pjuventus wrote:Kada Albanci budu napadali igrat će u formaciji 4-4-2. U tom slučaju odbranu će činiti Dallku, Cana, Curri, Vangjeli; dok će u vezi igrati Skela, Bulku, Lala, Agolli; a u napadu će biti Bogdani i Salihi.mire - ložač wrote:Zna li se sastav Albanije za večeras???
Ovu su nazvali "Biti il' ne biti"Pitarrr82 wrote:Pitanje je da li je ovo utakmica generacije?
Ma i taj Bogdan će se vratiti u odbranu, kad ih stisnemojuventus wrote:Sve isto, samo 4-5-1...Salihi ide u sredinu, Bogdani sam u napadu.hz__semir wrote:Daj ono što ćemo gledati više od 80 minuta, kakva će biti formacija kad se slastičari budu branili, pusti te neke napade, koji će trajati 5-6 minuta sve skupa :pjuventus wrote:Kada Albanci budu napadali igrat će u formaciji 4-4-2. U tom slučaju odbranu će činiti Dallku, Cana, Curri, Vangjeli; dok će u vezi igrati Skela, Bulku, Lala, Agolli; a u napadu će biti Bogdani i Salihi.
Ako si u Sarajevu imam dvije taman za tebekomeba wrote:kupujem dvije karte za zapad, ne dam više od 20 (za jednu)![]()
Historijskajuventus wrote:Ovu su nazvali "Biti il' ne biti"Pitarrr82 wrote:Pitanje je da li je ovo utakmica generacije?
samo da kazem da bekric nije isti profil igraca k'o stilic, bekric trci 3 puta vise. ko je pratio, na zeljinoj temi citavu sezonu kukamo za njim, jer njegova zamjena, zeba, ne trci nikako.ramiral wrote:Ljevakovića bi valjalo probati u vezi, nzm kakav je mali trkač ali trenutno nemamo boljih, na Ibričiću je najviše trebao Pape pokazati autoritet, neodazivanje na tekmu sa Meksama lafo dug put, aklimatizacija qrci palci a naglavačke je potrčao u Split da odigra za Hajduk, to se moralo sankcionisati, Begović ima mjesta na golu, neosporan je njegov kvalitet, koliko god ja volio Kenu mislim da će njegova leđa sve teže podnositi napore (imao sličnu povredu, znam iz prve ruke), Papac ima mjesta u ovoj i ovakvoj repki, Nadarević šta reći- momak nije klasni stoper ali je borac i što je najbitnije igra GLAVOM a ne podlijeće pod lopte kao Mravac, Hasan je dobrano načet povredama i isto tako koliko god ga volio još kad se doda nemogućnost nastupa sve riješeno, Džakmić je borac, za nadati je se da će se vratiti negdje u neku bližu ligu i oporaviti od povrede, Zec - moj zemljakbrz, dijete Iskre, nezgodna povreda ali oporaviti će se, Bekrić je isti profil igrača kao Štila ili Ibričić, trenutno Štilić ima prednost
Pričamo o kartama ili ciglama?Sky7 wrote:Ako si u Sarajevu imam dvije taman za tebekomeba wrote:kupujem dvije karte za zapad, ne dam više od 20 (za jednu)![]()
Nisam zalazio na plavu temuLakat Jebić wrote:samo da kazem da bekric nije isti profil igraca k'o stilic, bekric trci 3 puta vise. ko je pratio, na zeljinoj temi citavu sezonu kukamo za njim, jer njegova zamjena, zeba, ne trci nikako.ramiral wrote:Ljevakovića bi valjalo probati u vezi, nzm kakav je mali trkač ali trenutno nemamo boljih, na Ibričiću je najviše trebao Pape pokazati autoritet, neodazivanje na tekmu sa Meksama lafo dug put, aklimatizacija qrci palci a naglavačke je potrčao u Split da odigra za Hajduk, to se moralo sankcionisati, Begović ima mjesta na golu, neosporan je njegov kvalitet, koliko god ja volio Kenu mislim da će njegova leđa sve teže podnositi napore (imao sličnu povredu, znam iz prve ruke), Papac ima mjesta u ovoj i ovakvoj repki, Nadarević šta reći- momak nije klasni stoper ali je borac i što je najbitnije igra GLAVOM a ne podlijeće pod lopte kao Mravac, Hasan je dobrano načet povredama i isto tako koliko god ga volio još kad se doda nemogućnost nastupa sve riješeno, Džakmić je borac, za nadati je se da će se vratiti negdje u neku bližu ligu i oporaviti od povrede, Zec - moj zemljakbrz, dijete Iskre, nezgodna povreda ali oporaviti će se, Bekrić je isti profil igrača kao Štila ili Ibričić, trenutno Štilić ima prednost
jyqan wrote:Mravac, Mujdža, Pandža
Umrijet ću od straha večeras
A kad nesta meze poce prica bezzeramiral wrote:Ma ne bilivim da će igrati Mravac i Pandža zajedno... Pa završili bi sa devetoricom garant, frcali bi kartoni na sve strane. Bolje Pandžu i Spahu staviti zajedno, mislim da Spahić ne može odigrati dvije katastrofalne partije zaredom a dopunjavao bi se bolje sa Borisom
Ma ko sam ja da pametujem..?
Samo jedan fanatični zaljubljenik u našu repku koji ponekad stvari subjektivno razmatra![]()
SAMO DA MI POBIJEDIMO VEČERAS![]()
![]()
Fešta kod mene, repka party...
Meze neće faliti![]()
zimzelen wrote:Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije!![]()
p.s
By the way, zna li iko odakle Crna Gora na 24 mjestu FIFA ljestvice a nisu posteno odigrali desetak medjunarodnih utakmica od osamostaljenja, da ne govorim da niti jednom nisu nastupili na EP ili SP!? Nis' mi nije jasno!
Nisu izgubili od Ruminije pa eto...zimzelen wrote:Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije!![]()
p.s
By the way, zna li iko odakle Crna Gora na 24 mjestu FIFA ljestvice a nisu posteno odigrali desetak medjunarodnih utakmica od osamostaljenja, da ne govorim da niti jednom nisu nastupili na EP ili SP!? Nis' mi nije jasno!