BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

Sky7

#701 Re: BiH-Albanija

Post by Sky7 »

Hoces neces ne moras, dvije su 40,00 ako ti je to puno....imas tv ;)[/quote]
ma zezam se...da je u sarajevu moglo bi, ovako daleko :D[/quote]

Pa zato ih ja prodajem :D
juventus

#702 Re: BiH-Albanija

Post by juventus »

hz__semir wrote:
juventus wrote:
mire - ložač wrote:Zna li se sastav Albanije za večeras???
Kada Albanci budu napadali igrat će u formaciji 4-4-2. U tom slučaju odbranu će činiti Dallku, Cana, Curri, Vangjeli; dok će u vezi igrati Skela, Bulku, Lala, Agolli; a u napadu će biti Bogdani i Salihi.
Daj ono što ćemo gledati više od 80 minuta, kakva će biti formacija kad se slastičari budu branili, pusti te neke napade, koji će trajati 5-6 minuta sve skupa :p
Sve isto, samo 4-5-1...Salihi ide u sredinu, Bogdani sam u napadu. :D
juventus

#703 Re: BiH-Albanija

Post by juventus »

Pitarrr82 wrote:Pitanje je da li je ovo utakmica generacije :D?
Ovu su nazvali "Biti il' ne biti" :lol:
Obuca9

#704 Re: BiH-Albanija

Post by Obuca9 »

juventus wrote:
hz__semir wrote:
juventus wrote:Kada Albanci budu napadali igrat će u formaciji 4-4-2. U tom slučaju odbranu će činiti Dallku, Cana, Curri, Vangjeli; dok će u vezi igrati Skela, Bulku, Lala, Agolli; a u napadu će biti Bogdani i Salihi.
Daj ono što ćemo gledati više od 80 minuta, kakva će biti formacija kad se slastičari budu branili, pusti te neke napade, koji će trajati 5-6 minuta sve skupa :p
Sve isto, samo 4-5-1...Salihi ide u sredinu, Bogdani sam u napadu. :D
Ma i taj Bogdan će se vratiti u odbranu, kad ih stisnemo :D
klixober

#705 Re: BiH-Albanija

Post by klixober »

kupujem dvije karte za zapad, ne dam više od 20 (za jednu) :P :D
Zmijuga loma

#706 Re: BiH-Albanija

Post by Zmijuga loma »

Večeras rutinski lišiti bodova albance i vratiti se na pravi kolosjek. Eventualno im ispostaviti fakturu za one prečke iz Tirane i rezultatski ih rasuti ko rižu. :oops:
nihoniho

#707 Re: BiH-Albanija

Post by nihoniho »

ovo je dobar primjer da , i oni koji su imali malu dilemu,shvate sta su nasi sportski novinari. gomila pijacara kojima je stalo da ti uvale truho paradajz jer znaju da ces doci sutra posto nemas gdje drugo. ne nervirajte se ,ono sta nasi novinari pisu je potpuno nebitno. jedino su dobri kada se trebaju igrati neke podvale,konspiracije........
Sky7

#708 Re: BiH-Albanija

Post by Sky7 »

komeba wrote:kupujem dvije karte za zapad, ne dam više od 20 (za jednu) :P :D
Ako si u Sarajevu imam dvije taman za tebe ;)
nihoniho

#709 Re: BiH-Albanija

Post by nihoniho »

najsladje su mi ove patriote sto, puni elana, lupaju glavo o zid. glasacko tijelo,topovsko meso.......
ramiral

#710 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

juventus wrote:
Pitarrr82 wrote:Pitanje je da li je ovo utakmica generacije :D?
Ovu su nazvali "Biti il' ne biti" :lol:
Historijska :D :lol: 8-) :run:
Lakat Jebić

#711 Re: BiH-Albanija

Post by Lakat Jebić »

ramiral wrote:Ljevakovića bi valjalo probati u vezi, nzm kakav je mali trkač ali trenutno nemamo boljih, na Ibričiću je najviše trebao Pape pokazati autoritet, neodazivanje na tekmu sa Meksama lafo dug put, aklimatizacija qrci palci a naglavačke je potrčao u Split da odigra za Hajduk, to se moralo sankcionisati, Begović ima mjesta na golu, neosporan je njegov kvalitet, koliko god ja volio Kenu mislim da će njegova leđa sve teže podnositi napore (imao sličnu povredu, znam iz prve ruke), Papac ima mjesta u ovoj i ovakvoj repki, Nadarević šta reći- momak nije klasni stoper ali je borac i što je najbitnije igra GLAVOM a ne podlijeće pod lopte kao Mravac, Hasan je dobrano načet povredama i isto tako koliko god ga volio još kad se doda nemogućnost nastupa sve riješeno, Džakmić je borac, za nadati je se da će se vratiti negdje u neku bližu ligu i oporaviti od povrede, Zec - moj zemljak :D brz, dijete Iskre, nezgodna povreda ali oporaviti će se, Bekrić je isti profil igrača kao Štila ili Ibričić, trenutno Štilić ima prednost
samo da kazem da bekric nije isti profil igraca k'o stilic, bekric trci 3 puta vise. ko je pratio, na zeljinoj temi citavu sezonu kukamo za njim, jer njegova zamjena, zeba, ne trci nikako.
klixober

#712 Re: BiH-Albanija

Post by klixober »

Sky7 wrote:
komeba wrote:kupujem dvije karte za zapad, ne dam više od 20 (za jednu) :P :D
Ako si u Sarajevu imam dvije taman za tebe ;)
Pričamo o kartama ili ciglama? :D p.s. jesam
jyqan

#713 Re: BiH-Albanija

Post by jyqan »

Mravac, Mujdža, Pandža

Umrijet ću od straha večeras
Kinaski

#714 Re: BiH-Albanija

Post by Kinaski »

Red je da malo odmori Dzeko ,
ramiral

#715 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

Lakat Jebić wrote:
ramiral wrote:Ljevakovića bi valjalo probati u vezi, nzm kakav je mali trkač ali trenutno nemamo boljih, na Ibričiću je najviše trebao Pape pokazati autoritet, neodazivanje na tekmu sa Meksama lafo dug put, aklimatizacija qrci palci a naglavačke je potrčao u Split da odigra za Hajduk, to se moralo sankcionisati, Begović ima mjesta na golu, neosporan je njegov kvalitet, koliko god ja volio Kenu mislim da će njegova leđa sve teže podnositi napore (imao sličnu povredu, znam iz prve ruke), Papac ima mjesta u ovoj i ovakvoj repki, Nadarević šta reći- momak nije klasni stoper ali je borac i što je najbitnije igra GLAVOM a ne podlijeće pod lopte kao Mravac, Hasan je dobrano načet povredama i isto tako koliko god ga volio još kad se doda nemogućnost nastupa sve riješeno, Džakmić je borac, za nadati je se da će se vratiti negdje u neku bližu ligu i oporaviti od povrede, Zec - moj zemljak :D brz, dijete Iskre, nezgodna povreda ali oporaviti će se, Bekrić je isti profil igrača kao Štila ili Ibričić, trenutno Štilić ima prednost
samo da kazem da bekric nije isti profil igraca k'o stilic, bekric trci 3 puta vise. ko je pratio, na zeljinoj temi citavu sezonu kukamo za njim, jer njegova zamjena, zeba, ne trci nikako.
Nisam zalazio na plavu temu :D :D nikako, a nisam gledao Bekrića uživo, ono malo preko tv-a čini mi se sasvim solida igrač
madFlava

#716 Re: BiH-Albanija

Post by madFlava »

jyqan wrote:Mravac, Mujdža, Pandža

Umrijet ću od straha večeras

mujdza i zna odigrat dobro ,ali mravac i pandza su ubice :D :lol:
ramiral

#717 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

Ma ne bilivim da će igrati Mravac i Pandža zajedno... Pa završili bi sa devetoricom garant, frcali bi kartoni na sve strane. Bolje Pandžu i Spahu staviti zajedno, mislim da Spahić ne može odigrati dvije katastrofalne partije zaredom a dopunjavao bi se bolje sa Borisom
Ma ko sam ja da pametujem..?
Samo jedan fanatični zaljubljenik u našu repku koji ponekad stvari subjektivno razmatra :mrgreen:

SAMO DA MI POBIJEDIMO VEČERAS :bih: :bih:

Fešta kod mene, repka party...
Meze neće faliti :D 8-)
jyqan

#718 Re: BiH-Albanija

Post by jyqan »

Samo da se lopta ne otpepa visoko na mravca
vernes81

#719 Re: BiH-Albanija

Post by vernes81 »

ramiral wrote:Ma ne bilivim da će igrati Mravac i Pandža zajedno... Pa završili bi sa devetoricom garant, frcali bi kartoni na sve strane. Bolje Pandžu i Spahu staviti zajedno, mislim da Spahić ne može odigrati dvije katastrofalne partije zaredom a dopunjavao bi se bolje sa Borisom
Ma ko sam ja da pametujem..?
Samo jedan fanatični zaljubljenik u našu repku koji ponekad stvari subjektivno razmatra :mrgreen:

SAMO DA MI POBIJEDIMO VEČERAS :bih: :bih:

Fešta kod mene, repka party...
Meze neće faliti :D 8-)
A kad nesta meze poce prica bezze :mrgreen: :thumbup:
ramiral

#720 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

Ma utrpaćemo im ga u prvih 20-min.. uff
Jesam bio razočaran poslije Bukurešta ali opet me spopada poznati osjećaj groznice kada igra repka...
Hajde momci pokažite da ono nije bio plod razdora bilo kakvog nego loš dan..
Pobijedite ih da sa ovom nervozom dočekamo i septembar i tekme sa bjelorusima :bih:
zimzelen

#721 Re: BiH-Albanija

Post by zimzelen »

Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije! :mrgreen:
p.s
By the way, zna li iko odakle Crna Gora na 24 mjestu FIFA ljestvice a nisu posteno odigrali desetak medjunarodnih utakmica od osamostaljenja, da ne govorim da niti jednom nisu nastupili na EP ili SP!? Nis' mi nije jasno!
Pitarrr82

#722 Re: BiH-Albanija

Post by Pitarrr82 »

zimzelen wrote:Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije! :mrgreen:
p.s
By the way, zna li iko odakle Crna Gora na 24 mjestu FIFA ljestvice a nisu posteno odigrali desetak medjunarodnih utakmica od osamostaljenja, da ne govorim da niti jednom nisu nastupili na EP ili SP!? Nis' mi nije jasno!

Vjerovatno jer su od mozda odigranih 10 dobili jedno 7...
USAblues

#723 Re: BiH-Albanija

Post by USAblues »

Ocekujem 4-5 golova u mrezi golmana gostujuceg tima!! :bih: Uzeo sam slobodan dan samo da bih mogao gldati ovu golijadu :bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by USAblues on 07/06/2011 13:12, edited 1 time in total.
mire - ložač

#724 Re: BiH-Albanija

Post by mire - ložač »

zimzelen wrote:Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije! :mrgreen:
p.s
Nisu izgubili od Ruminije pa eto... :dance: :run: :dance:
BSn

#725 Re: BiH-Albanija

Post by BSn »

Bice gusto, al ono bas. Nije iskljuceno i da oni povedu, a mislim da nema sanse da poentiramo u prvih 20 minuta.

Opet, ne ocekujem na kraju nista drugo do 1.

Sto se tice Crnogoraca, oni mozda nisu klasa, al igraju ko da jesu. Imaju dosta uredjen Savez i njihovi rezultati govore da su zasluzeno tu gdje jesu. Ljudi imaju viziju i u svakoj tekmi znaju sta hoce, bilo da igraju na Vembliju ili u Podgorici.
Last edited by BSn on 07/06/2011 13:14, edited 1 time in total.
Locked