Baudelaire wrote:Ja sve kontam ti se zezaš. Pa gdje Zahirović?
ruska liga = MAJKA...eto prvo ruska liga pa onda repka, ne zelim "grke" i "austrijance" u prvom sastavu...Ako hocemo na WC moraju igrati najbolji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Baudelaire wrote:Ja sve kontam ti se zezaš. Pa gdje Zahirović?
ultima_palabra wrote:Pa koliko to mi imamo igrača u ligama petice? Džeko, Begović, Lulić, Pjanić, Spahić, Ibišević, Salihović. Kako popuniti ostatak rostera?
Baudelaire wrote:Igrača mijenjaš onim što ti je dostupno, ne onim što bi volio da imaš. Ako po tvojoj logici nikakvu zamjenu ne treba zvati za Rahimića, jer nemamo igrača u vrhunskim klubovima, onda za godinu-dvije nećemo zvati ni Spahiću, Papcu, Hasagiću i Misimoviću zamjene, pa ćemo spasti na 7-8 igrača, a čekajući te moćne igrače iz liga petice na kraju ćemo i prestati da igramo fudbal jer nećemo nikad sastaviti prvih 11, kamoli klupu. Pokrivaj se koliko ti je pokrivač dug.
ko kaze da ne bi mogao. Cak stavise smatram ga nasljednikom Rahim age,,,ali opcenito cinjenica je da smo deficitarni na toj pozicijitodd_smith wrote:Zasto Zahirovic ne bi mogao zamijeniti Rahimica?
U jednom razgovoru za Cittaceleste Web Radio, Giuseppe Pancaro, nekadašnji desni bek Lazija, osvrnuo se i na našeg reprezentativca, Senada Lulića.
Pancaro je mišljenja, kao i većina, da Lulić ne treba igrati na poziciji beka, jer dosta više pruža u veznom redu.
"Dinamičan je i dobar tehničar, ali mislim da nije za pozicije beka. Zaista ne treba tamo igrati. Najbolje igra u sredini terena. Može igrati krilo u formaciji 4-4-2", rekao je Pancaro za Cittaceleste Web Radio.
Pancaro, koji je igrao za mnoge talijanske klubove, sa Lazijom je osvojio Seriju A 2000. godine, kao i dva Kupa (1998, 2000). Ovaj 40-godišnjak bi uskoro mogao sjesti na klupu nekog kluba.
i sa-x ga nekad usere momackiMelodicni wrote:Procitam naslov na saxu Zabio golcinu.Aj reko da brat pogleda golcinu lopta se jedva nakanila do gola![]()
Al haj nek ga je zavalio zemo
Handanović se pružio koliko je mogao, ali ovakvi šutevi se ne braneManic Psycho wrote:pa golcina je, nego sta nego je golcina. sa 20 metara topovski