Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja čitam zemljomorje od ursule legvin
ima zmajeva i čarobnjaka te starih legendi
medjutim vidi se kako martin priča do u detalje
prema njemu ursula prepričava događaje
Ima dobrih treba.
Ista k'o i svaka serija samo smjestena medju guzice, sise i neki golemi zid kako sam primijetio u prvih par epizoda. Nesto kao Tudori a ima i patuljak.
slažem se, svi pomorci su isto predosadni. dorna i jug čitav također, ništa se još ne dešava samo hodaju. (previše se žalim, ali stvarno nam treba više arje, dzona i tiriona )
ali džejmi postaje zanimljiv, i nadam se da će zajebati sersei
Sve do pete knjige Tyrion je bio moj omiljeni lik, od pete knjige Denerys je definitivno za mene najzanimljiviji lik i u najvećim belajima od svih likova zajedno - doduše i Johnu Snježnom svašta se desi, Tyrion ima svojih genijalnih momenata, Arja će naučiti mnogo šta o mnogo čemu, ali Denerys dominira a što stvarno nisam očekivao od trenutka kad se prvi put pojavila u priči, k'o žešći kokuz - mana druge sezone je što je tek druge sezona a ja sam silno zagrijan za finale.
Prije par dana sam obnovio gradivo iz prve sezone...cijelu sezonu pregledao za 3 dana. I knjiga se čita polako ali sigurno dok ne počne druga sezona...još manje od mjesec dana
Pregledao seriju 2 puta, bilo mi zao sto sam je pregledao .. posle gledanja naravno.. jer nema nastavka,
Nasao knjige procitao sve.. od prve do zadnje. Dance whit a Dragons meni ubjedljivo naJbolja .. .. I opet mi zao sto sam procitao... sad mi se nista ne cita smlc..
Jos ako Martin bude pisao ovu predZadnju knjigu ko ovu Dance whit a Dragons.. nacEkacemo se..
Ma sada on ima grandioznu pažnju usmjerenu na sebe sa HBO-ovim serijalom i jednostavno nevjerovatnu popularnost, tako da sam siguran da će ubrzo izaći i 6. i 7. knjiga - Martin je to već i napisao, ali se vjerovatno čeka pogodan datum ( finansijski maximalno najpogodniji ) da se knjige izbace na tržište i uberu turboextra profit - tv serija je privukla pažnju mnogih i probudila ogroman interes i za knjige, pa nećemo čekati predugo ni potez izdavača da zarade brdo love, printanjem finalnih knjiga.
zapravo, covjek ima 100 stranica 6. knjige (u oktobru napisao na svom blogu, ili je objavio link na neki intervju gdje to kaze)....a bavi se drugim stvarima.
The book tour took up a lot of time. I know some writers can write on the road, but I'm not one of them. I have about 100 pages done for the next book, which was mostly pages I had finished [for A Dance With Dragons] and decided to push back. I'll return to that in January.
ma dobro, sve je super sve je za 5, popularnost, knjige, serija....... ali treba jednom i presjeci i svrsiti na necemu. ne valja ni kad se stvari oduze.
mislim, nisam cito niti jednu knjigu, ali zasicenje nekad mora doci.
Jeste li mozda gledali u nedjelju novu epizodu Simpsonovih?! Eh na samom pocetku, kad trebaju da sjednu na kauc, umjesto standardne neke sheme, ubacili su muziku iz GoT i uradili nesto na taj fazon ... ne mogu da nadjem od samog pocetka, ali evo jedan dobar primjer:
NeyDan wrote:Jeste li mozda gledali u nedjelju novu epizodu Simpsonovih?! Eh na samom pocetku, kad trebaju da sjednu na kauc, umjesto standardne neke sheme, ubacili su muziku iz GoT i uradili nesto na taj fazon ... ne mogu da nadjem od samog pocetka, ali evo jedan dobar primjer:
Stresao prvu sezonu za 3 dana. Prejaka serija. Ne znam je li bilo pametno, bolje da sam to uradio na kraju druge sezone, ko će sada čekati epizodu po epizodu.