Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:bloo je jedna fina dusa i odsad kad dodje nemojte bit takvi nego se ponudite i pokazite curi gdje je sta.
Bila vise puta
Problem je sto je sve ravno pa se tesko orijentisati.
Sarajliji.
Mada me vanilla nikad nije vodala po mjestima bluda i nemorala.koja navodno postoje, ali namamim je jednom.
Da znam gdje su blud i nemoral, ne bih kuci ni isla
Ja te mogu vodati da jedes to znam gdje ima
sumirprimus wrote:bloo je jedna fina dusa i odsad kad dodje nemojte bit takvi nego se ponudite i pokazite curi gdje je sta.
Bila vise puta
Problem je sto je sve ravno pa se tesko orijentisati.
Sarajliji.
Mada me vanilla nikad nije vodala po mjestima bluda i nemorala.koja navodno postoje, ali namamim je jednom.
Da znam gdje su blud i nemoral, ne bih kuci ni isla
Ja te mogu vodati da jedes to znam gdje ima
Dale je dobar domaćin. Strpljivo trpi isprobavanje ćevapa na svim lokacijama. I tersanja o lepini.
mogu se ovdje bahatiti, ne navraca on na ovu temu ako navrati, reci cu da su mi hakovali profil
gdje te vodio na ceLape?
Sa i bez njega, mislim da sam bukvalno svuda probala ćevape - Omega (?), sportski tereni - kraj teniskih, na čaršiji, pivnica, autobuska stanica - neki zavučeni čudni kiosk...
Ćevapi su svuda super, ali lepina.... nein!
Vidjeh čak da su uveli negdje piše sarajevski ćevapi - isto kao vaši samo dobiješ suhu lepinu
Bloo wrote:
Sa i bez njega, mislim da sam bukvalno svuda probala ćevape - Omega (?), sportski tereni - kraj teniskih, na čaršiji, pivnica, autobuska stanica - neki zavučeni čudni kiosk...
Vidjeh čak da su uveli negdje piše sarajevski ćevapi - isto kao vaši samo dobiješ suhu lepinu
bome si se najela cevapa
isti problem imam u Sarajevu, dobri cevapi, ali somun suh jednom sam pitala da ga makar pod cesmu malo stave
Bloo wrote:
bome si se najela cevapa
isti problem imam u Sarajevu, dobri cevapi, ali somun suh jednom sam pitala da ga makar pod cesmu malo stave
Crazy woman.
Ja vec godinama imam.plan da ponesem nase somune i slavobitno izvadim nad porcijom tuzlanskih cevapa pa makar kantonalna vlada pala.
Ti u pljoski ponesi poljeva kad budes dolazila vamo.
Bloo wrote:
Crazy woman.
Ja vec godinama imam.plan da ponesem nase somune i slavobitno izvadim nad porcijom tuzlanskih cevapa pa makar kantonalna vlada pala.
Ti u pljoski ponesi poljeva kad budes dolazila vamo.
sto kaze sumir, poguzijama svejedno, narucim kolu pa se zaljevam da se ne udavim, ali nema odustajanja
jos Dale fin, nije te vodio kod Zlaje na cevape, da vidis tamo kako lepina pliva ko camac mozes i umocit komotno
Bloo wrote:
Ja naglasim, reš, suha, bez poljeva...
Vjerovatno konobar govori tobejarabitobejarabi u sebi dok uzima narudžbu.
mi u Sarajevu na cevapima, nas petnaestak, uglavnom Sarajlije i nas par turista
narucujemo cevape, samo ja necu jogurt ili po vasem mlijeko
ulazim ja da operem ruke, a konobar govori onom na kasi-ovo je ona sto nece mlijeko
Bloo wrote:
Ja naglasim, reš, suha, bez poljeva...
Vjerovatno konobar govori tobejarabitobejarabi u sebi dok uzima narudžbu.
mi u Sarajevu na cevapima, nas petnaestak, uglavnom Sarajlije i nas par turista
narucujemo cevape, samo ja necu jogurt ili po vasem mlijeko
ulazim ja da operem ruke, a konobar govori onom na kasi-ovo je ona sto nece mlijeko
Ja kazem jogurt. Nikad nisam rekla mlijeko. Zna se sta je mlijeko.
Nego, vi imate fazon sa kajmakom. Ako ne naglasis domaci kajmak, dobijes pavlaku jebemvamsve
Dobila sam pljeskavicu u bijeloj pavlaci/mileramu.
Bloo wrote:
Nego, vi imate fazon sa kajmakom. Ako ne naglasis domaci kajmak, dobijes pavlaku jebemvamsve
pa ja, kajmak i domaci kajmak
imamo i bonove jos uvijek marka i dva bona
Bloo wrote:
pa ja, kajmak i domaci kajmak
imamo i bonove jos uvijek marka i dva bona
Zna se sta je kajmak jebem vas lude
Čovjek stalno na oprezu treba biti
Btw, Bingo na Stupinama,a ima izvrsne cevape i pljeskavicu isto (mislim da su Stupine)