BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- k3ngur
#701 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Albanija - Belarus jos 0:0, dobro je...
- pirmin
#702 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A onaj Spahic masta o Arsenalu
Realnost je druga francuska liga.
Pape, hvala ti za ucesce Mravca!

Realnost je druga francuska liga.
Pape, hvala ti za ucesce Mravca!
-
LSD
#703 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Eto imaju još 45 minuta vremena (sasvim dovoljno) da poprave stvari.
-
Stari
#704 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da se kojim slucajem ...barem jednom desilo da nekog od nasih jebacha rumuni puste u 16-tercu ...da onako fino primi loptu na grudi ...pa je lijepo saceka da se slegne - taman za zakucavanja - u da je podere momacki .... i mi bi do sad vec dali go.
Medjutim Rumuni nisu slijepci ...ljudi su skontali da ovo nije trening ...takve se stvari doduse i na treninzima rijetko rade ...koja su ono dvojca krenuli na Maricu ?...krenuli na njega kad je on vec lijepo sve to stigao uraditi ...primiti na prsa, spustiti je, zategnuti i odapeti ... Jebite ga ljudi oni nama tavke stvari ne dozvoljavaju ...
jel ono bijahu Spahic i Mravac ...
Medjutim Rumuni nisu slijepci ...ljudi su skontali da ovo nije trening ...takve se stvari doduse i na treninzima rijetko rade ...koja su ono dvojca krenuli na Maricu ?...krenuli na njega kad je on vec lijepo sve to stigao uraditi ...primiti na prsa, spustiti je, zategnuti i odapeti ... Jebite ga ljudi oni nama tavke stvari ne dozvoljavaju ...
- Baltazar_khan
#705 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
šta je dobro tek proteklo 17 minuta utakmiceak81 wrote:Albanija - Belarus jos 0:0, dobro je...
-
ketronsd1
#706 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Lopta je zakacila Spahica.Fino se vidi na usporenom.E sad da li je Keno mogo bolje reagovati?Jeste!
Ali sta ces sad.idemo dalje jos 45 min ima.
Ali sta ces sad.idemo dalje jos 45 min ima.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#707 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bubalo1 wrote:Nesto kontam da ovi iz Uefe nisu nastimali iz 2/1 da uzmu pare na nama i da nas izbace onda ..da im i mi posluzimo za nesto![]()
![]()
![]()
![]()
-
extraordinary
#708 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne znam, nije sve toliko crno ljudi. Ne znam, može se ovo stići ali je potrebno par korekcija. Ibišević je fakat loš. Miske se vraća u formu, vodi nam igru. Lulić dobar, Džeko solidan. Mora se igra malo ubrzati nekom izmjenom, možda Zec umjesto Ibiševića ili nešto slično.
Savez napolje. Eto atmosfere i govana. Jako je pomoglo sjebanim fudbalerima što se ori savez napolje. I onaj jedan kadar pred kraj poluvremena je sve objasnio, cijela tribina u našim zastavama i dresovima, i muk. Niko se i ne pomjera.
Mi smo čudna nacija, nije ovo samo problem Zenice nego svih gradova i stadiona u BiH. Ako već ideš na utakmicu, pa podrži te ljude brate, nemaju puno fajde što ćeš sjediti tu i jebavati majku Sulji Čolakoviću i Miloradu Dodiku.
Savez napolje. Eto atmosfere i govana. Jako je pomoglo sjebanim fudbalerima što se ori savez napolje. I onaj jedan kadar pred kraj poluvremena je sve objasnio, cijela tribina u našim zastavama i dresovima, i muk. Niko se i ne pomjera.
Mi smo čudna nacija, nije ovo samo problem Zenice nego svih gradova i stadiona u BiH. Ako već ideš na utakmicu, pa podrži te ljude brate, nemaju puno fajde što ćeš sjediti tu i jebavati majku Sulji Čolakoviću i Miloradu Dodiku.
- bogoljub
#709 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
''Dotako sam dno života,
i pakao i ponore,
E moj Hasagiću, o klin, o klin, kopačke o klin!
i pakao i ponore,
E moj Hasagiću, o klin, o klin, kopačke o klin!
-
LSD
#710 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Krivo mi je što iz jedne jedine yebene polušanse zabiše firauni gol

- Gat'Gor
#711 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nikad mi nismo izasli poslje poluvremena kao "novi tim", sa nekim novim planom i energijom. Vjerovatno ce samo bit jos gore u drugom. Nasa energija je potrosena u ono privh 10 minutaLSD wrote:Eto imaju još 45 minuta vremena (sasvim dovoljno) da poprave stvari.
Last edited by Gat'Gor on 26/03/2011 20:20, edited 1 time in total.
-
Frankyee
#712 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Teren je jako los, sve me ovo podsjeca na Albaniju, nadam se da ce nasi izjednaciti bar da se ne osramotimo.
A zasto mi imamo dva zdrava golmana koji ne igraju a rizikujemo sa covjekom koji ima tesku povredu kicme ? Mazohizam nema sta.
A zasto mi imamo dva zdrava golmana koji ne igraju a rizikujemo sa covjekom koji ima tesku povredu kicme ? Mazohizam nema sta.
- Dupli_skalp
#713 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
prvo je mravac zakasnio, pa onda spaha.Stari wrote:Da se kojim slucajem ...barem jednom desilo da nekog od nasih jebacha rumuni puste u 16-tercu ...da onako fino primi loptu na grudi ...pa je lijepo saceka da se slegne - taman za zakucavanja - u da je podere momacki .... i mi bi do sad vec dali go.
ali to ne mijenja činjenicu da je solidan golman ono MORAO odbraniti. jer lopta nije bila zakucana, nego više plasirana unutrašnjom i to više po sredini. pa nije s 2 metra šutirao da ne može ni probati odbraniti.
-
mikogoago
#714 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja gledam bez problema na sopcastu 108936 rumunski.
Jebiga bas smo kurate srece.Publika do sada za 10.Nadam se da ce doci sebi u drugom poluvremenu ,naprijed Bosno
Ale evo i Hrvatska izgubi od Gruzije pa nije tragedija.Sve je moguce u fudbalu,pa mozda da i imi odemo na veliko takmicenje
Jebiga bas smo kurate srece.Publika do sada za 10.Nadam se da ce doci sebi u drugom poluvremenu ,naprijed Bosno
Ale evo i Hrvatska izgubi od Gruzije pa nije tragedija.Sve je moguce u fudbalu,pa mozda da i imi odemo na veliko takmicenje
-
AmSel
-
sumirprimus
#716 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
pošteno pilulaš.i ja kažem.LSD wrote:Eto imaju još 45 minuta vremena (sasvim dovoljno) da poprave stvari.
treba uvijek momcima pružit šansu.
a tek nakon 90 minuta,počet ha hvalit ha kudit.ovisno o reuzltatu.uvjek je rezultat bio najvažniji.
- drmadzija
#717 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Meni nijedan link sa tim "Zone In" prenosima ne moze.new_jazzWa wrote:kod mene ovaj link super radi... jest rumunski ,ali radi
http://www.stopstream.tv/ch3.html
Evo kako moja utakmica BiH - Rumunija izgleda

Jebga nemre.
Otkako smo postali nezavisni, prvi put da ne gledam utakmicu.
- Gat'Gor
#718 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kolko ja znam Susic se posvadjao sa Begovicem...Frankyee wrote:Teren je jako los, sve me ovo podsjeca na Albaniju, nadam se da ce nasi izjednaciti bar da se ne osramotimo.
i ponovo kazem...SopCast 108936
radi perfektno
Last edited by Gat'Gor on 26/03/2011 20:22, edited 1 time in total.
- Dupli_skalp
#719 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
potpisujem.extraordinary wrote:Savez napolje. Eto atmosfere i govana. Jako je pomoglo sjebanim fudbalerima što se ori savez napolje. I onaj jedan kadar pred kraj poluvremena je sve objasnio, cijela tribina u našim zastavama i dresovima, i muk. Niko se i ne pomjera.
- alphonse kauders
#720 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mene ovo sve podsjeća na sljedeće:
BiH- Mađarska 1:3
BiH - Grčka 0:4
BiH - Španija 2:5
BiH - Portugal 0:1
BiH - Francuska 0:2
BiH - Bugarska 1:2 (prijateljska)..

BiH- Mađarska 1:3
BiH - Grčka 0:4
BiH - Španija 2:5
BiH - Portugal 0:1
BiH - Francuska 0:2
BiH - Bugarska 1:2 (prijateljska)..
-
Metefu
#721 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jbt, igramo ko Man City. Dodavanje Spahe i Medunjanina i onda lopta do Pjanica koji je nesto pokusavo al nista. Pa nekad do Ibisevica lopta al on nikako da je ustopa, vruca lopta sta li... Lulic par puta dobro ubacio, a sesnaesterac prazan. Dzeko haman naviko na klubsku taktiku. Misimovic ko Silva trci al nista, slabo. Al valjda dodje nesto u drugom poluvremenu... 
- nellington
#722 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sad sam baš sabraosumirprimus wrote:sjever,danska,finska,estonija,norveska,s njima smo u pozitivnom skorunellington wrote:Ma ko nama realno godi osim Belgije i mini država Evropesumirprimus wrote:ma rumunji beton,nikad nam nisu godili ovi istočnjaci,znaju igrat lopte
Estonijom, Belgijom, Maltom, Luksemburgom, Litvom, Danskom, Slovenijom, Malezijom, Lihtenštajnom, San Marinom, Slovačkom, Jordanom, Armenijom, Farskim ostrvima, Italijom, Vijetnamom, Indonezijom, Bangladešom, Urugvajem, Čileom, Bahreinom, Južnom Afrikom, Finskom, Azerbejdžanom, Omanom, Ganom i selekcijom novinara
Neutralan skor sa:
Poljskom, Velsom, Zimbabveom, Norveškom, Makedonijom, Turskom
Negativan skor sa:
Španijom, Iranom, Grčkom, Hrvatskom, Srbijom, Mađarskom, Francuskom, Škotskom, Češkom, Rumunijom, Portugalom, Albanijom, Austrijom, Izraelom, Katarom, Japanom, Uzbekistanom, Njemačkom, Moldavijom, Brazilom, Kinom, Tunisom, Argentinom, Bugarskom, Južnom Korejom, Švedskom, Meksikom i NK Rijekom
- Gat'Gor
#723 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bilo bi cudo da izadju i igraju odlicno sad ....volio bih...but im not holding my breath 
-
chsk
#724 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
pirmin wrote:A onaj Spahic masta o Arsenalu![]()
Realnost je druga francuska liga.![]()
Pape, hvala ti za ucesce Mravca!![]()
![]()
-
sumirprimus
#725 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nellington,drug moj,svaka ćast,kad hin prebroja 
znaci ipak sam u pravu sjever nam godi,estonija,danska norveska,:D

znaci ipak sam u pravu sjever nam godi,estonija,danska norveska,:D