e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#701 Re: e moji "navijači"
Grci su preludi definitivno, engezima na njihovom terenu zadali domaću zadaću na njihovom stadionu. Aferim, iako nije iznenađenje, pogotovo za GATE 4.
Poljaci isto preludi, opasna se tu gudra uzima, samo malo previše furaju belaje, kod njih malo-malo neko pod zemljom završi....navijanje i koreografija perverzni....
A što se tiče grobara i delija, ne mogu da vjerujem da se o njima uopšte komentriše, dok god nastave sa svojim ultranacionalizmom i fašizmom, za mene oni nisu vrijedni spomena, a kamoli divljenja i svršavanja na njih....
Poljaci isto preludi, opasna se tu gudra uzima, samo malo previše furaju belaje, kod njih malo-malo neko pod zemljom završi....navijanje i koreografija perverzni....
A što se tiče grobara i delija, ne mogu da vjerujem da se o njima uopšte komentriše, dok god nastave sa svojim ultranacionalizmom i fašizmom, za mene oni nisu vrijedni spomena, a kamoli divljenja i svršavanja na njih....
- karanana
#702 Re: e moji "navijači"
ma ima fasizma i u italiji i u grckoj i u poljskoj....
samo sto nas bode fasizam u srbiji jer se tice direktno nas, pa nam se zato cini da su delije i grobari najgori.
a jebi ga i njih je stisla ova situacija na kosovu pa moraju da kroz plakate i transparente uvijek pokazu sta misle o tome.
samo sto nas bode fasizam u srbiji jer se tice direktno nas, pa nam se zato cini da su delije i grobari najgori.
a jebi ga i njih je stisla ova situacija na kosovu pa moraju da kroz plakate i transparente uvijek pokazu sta misle o tome.
-
north
#703 Re: e moji "navijači"
Ma ima buraz naravno, ali se u tolikoj mjeri to ne vidi na stadionu, kao kod ovih primitivaca...Ne znam da se na tribini Lacila preko čitave tribine vijorila koreografija sa Musolinijevim likom, dobro znam da je znao biti skandal, da se pojavila mala "svastika" na domaćoj utakmici Lacia, ali hoću reći da nije to ni u približnoj mjeri izraženo...Pa ne pjeva se tokom cijele utakmice Hitleru ni Musloniju, ko ovi pećinari domaćim ratnim zločincima....
-
bahonnen
#704 Re: e moji "navijači"
north wrote:Ma ima buraz naravno, ali se u tolikoj mjeri to ne vidi na stadionu, kao kod ovih primitivaca...Ne znam da se na tribini Lacila preko čitave tribine vijorila koreografija sa Musolinijevim likom, dobro znam da je znao biti skandal, da se pojavila mala "svastika" na domaćoj utakmici Lacia, ali hoću reći da nije to ni u približnoj mjeri izraženo...Pa ne pjeva se tokom cijele utakmice Hitleru ni Musloniju, ko ovi pećinari domaćim ratnim zločincima....
- Creasy
#705 Re: e moji "navijači"
karanana wrote:manijaci, moze jedna sugestija?
kad ono pjevate zebi, milim da bi bolje islo ako bi pjevali aaaaaaaaa zjako zeba, nego oooooo zajko zeba. u pitanju je samoglasnik sa kojim se prezime zavrsava koji mora biti isti sa onim koji izgovarate na pocetku. zato ooooo edin dzeko ide dobro jer mu se prezime zavrsava na o.
hvala i lijep pozdrav.
Ja sam im isto sugerisao jos nakon utakmice sa reprezentacijom, ali oni po starom... Ocito nemaju dovoljno sluha.
- Bosanski_kralj
#706 Re: e moji "navijači"
Pošto te nisu poslušali, vjerujem da si se onda ti njima pridružio.Creasy wrote:karanana wrote:manijaci, moze jedna sugestija?
kad ono pjevate zebi, milim da bi bolje islo ako bi pjevali aaaaaaaaa zjako zeba, nego oooooo zajko zeba. u pitanju je samoglasnik sa kojim se prezime zavrsava koji mora biti isti sa onim koji izgovarate na pocetku. zato ooooo edin dzeko ide dobro jer mu se prezime zavrsava na o.
hvala i lijep pozdrav.
Ja sam im isto sugerisao jos nakon utakmice sa reprezentacijom, ali oni po starom... Ocito nemaju dovoljno sluha.
- Creasy
#707 Re: e moji "navijači"
Kako da nisam, lud sam za Zeljom...Bosanski_kralj wrote:Pošto te nisu poslušali, vjerujem da si se onda ti njima pridružio.Creasy wrote:karanana wrote:manijaci, moze jedna sugestija?
hvala i lijep pozdrav.
- Creasy
#709 Re: e moji "navijači"
"MI SMO VOJSKA DRAGANA DZAJICA"
- Edin H.
#710 Re: e moji "navijači"
Dobro to izgleda creasy 
- Charuga
- Globalni moderator
#711 Re: e moji "navijači"
Kako spriječiti nasilje u sportu
Nikšić: Za huligane novčane i zatvorske kazne
http://www.sarajevo-x.com/bih/niksic-za ... /111205106#
-
oridjidji
#712 Re: e moji "navijači"
Definitivno luđi od Grka i Poljaka, pravi navijački fanatici...north wrote:Grci su preludi definitivno, engezima na njihovom terenu zadali domaću zadaću na njihovom stadionu. Aferim, iako nije iznenađenje, pogotovo za GATE 4.
Dobrodošli u pakao ...
-
oridjidji
#713 Re: e moji "navijači"
definitivno nemas pojma o navijanjusamo_ti wrote:Prva firma Evrope sigurno, svaka im cast
- karanana
#714 Re: e moji "navijači"
pa sta bi? jeli ukinuta ili nije odluka o zabrani gostovanja?
- samo_ti
#715 Re: e moji "navijači"
definitivno ti imasoridjidji wrote:definitivno nemas pojma o navijanjusamo_ti wrote:Prva firma Evrope sigurno, svaka im cast
gostovanje od Besiktasovih, zadnja tekma u Euro ligi, vise Fenerovih dresova nego njihovih...a posto ti imas pojma o navijanju, onda i znas koliki broj tih istih polazi na gostovanja, a da navijaju za Besiktas ...ili bilo koji Turski klub da je u pitanju

i da, Carsi vise ne postoje
- ganjeta
#716 Re: e moji "navijači"
Svijeta
karanana 8. decembra će se znati odluka.
karanana 8. decembra će se znati odluka.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#717 Re: e moji "navijači"
Manja kazna za ubice nego za "huligane".Plavih_11 wrote:Kako spriječiti nasilje u sportu
-
Suzie Q
#718 Re: e moji "navijači"
šta su drugo i mogle smisliti stare prdonje za okruglim stolom.
btw. ukinuta je zabrana za gostovanja.
btw. ukinuta je zabrana za gostovanja.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#719 Re: e moji "navijači"
Ma navijaci su jedino zlo ove drzave ...nek' uvedu 82 godine za paljenje baklje,i 69 za saketanje.leet wrote:Manja kazna za ubice nego za "huligane".Plavih_11 wrote:Kako spriječiti nasilje u sportu
Ali zato kada se neko potuce pred kafanom,dobije usmenu opomenu,ili kada se slave razni praznici onda se moze i vatromet raspaliti an sve strane,cak i pucati iz vatrenog oruzija.
Klasicni populizam vladajuce retardirane garniture i serviraju ono sto vecina ljudi ,koji nisu u navijackom svijetu,zele cuti.
-
bob sap
#720 Re: e moji "navijači"
Sramota,stite svoje guzice.Kakvi su ovi naši debili ja ne mogu da vjerujem. Šatro se ugledaju na Englesku pa nam uvode zakone..jadna ova Bosna sa ovakvim likovima na vrhu

-
Baudelaire
#721 Re: e moji "navijači"
A ja nikako sebi da objasnim u čemu je fazon sa kritikom za ove kazne. Huligani nisu najveći problem ove države, ali jesu jedan ozbiljan problem i vrijeme je da se neko pobrine o njima. Ne vidim po kojoj osnovi je ovo usmjereno protiv navijačkog, a ne huliganskog pokreta. Ako su vama huligani i navijači jednaki, meni nisu. Ja pripadam u ovu drugu grupu, nikako ovu prvu.
- Jeff Bingham
#722 Re: e moji "navijači"
ni ja bas ne kontam sta je lose? trebali su i vece kazne predlozit.
-
dobar,ti?
#723 Re: e moji "navijači"
Kad je ko ozbiljno nastradao od baklje, ja ne znam za te slucajeve, a sad lagano u zatvor kad ti je nadju il je zapalis ne d'o Bog.
-
romanovero
#724 Re: e moji "navijači"
zato cemo palit dzointe,ima da gori sjever!!!dobar,ti? wrote:Kad je ko ozbiljno nastradao od baklje, ja ne znam za te slucajeve, a sad lagano u zatvor kad ti je nadju il je zapalis ne d'o Bog.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#725 Re: e moji "navijači"
Baudelaire wrote:A ja nikako sebi da objasnim u čemu je fazon sa kritikom za ove kazne. Huligani nisu najveći problem ove države, ali jesu jedan ozbiljan problem i vrijeme je da se neko pobrine o njima. Ne vidim po kojoj osnovi je ovo usmjereno protiv navijačkog, a ne huliganskog pokreta. Ako su vama huligani i navijači jednaki, meni nisu. Ja pripadam u ovu drugu grupu, nikako ovu prvu.
Zapalim baklju kao obicni navijac i dobijem 3 godine zatvora, tebi to ok ?