Dobro dosao u nasu zajednicu. Mi vodimo racuna o nasim navijacima van matice.zilla_ wrote:Za Wolfsburg sam navijao i gledao utakmice zbog Džeke a sad kad je u City-u navijam za njih i gledam svaku utakmicu koju budu igrali... Kakve veze ima ko je bio navijač a ko ne? Meni nisu bili interesantni do sada, malo sam ih pratio dok je igrao Robinho...
Ja jedva čekam subotnju utakmicu... majke mi kao da igra BiH - Španija isti mi je osjećaj...
Džeko je naš idol i svi koji vole fudbal a nije im srce puno zbog ovog uspjeha nek malo preispitaju svoj mozak... Gledam ovdje masu bolesnih komentara i ne mogu da vjerujem kakvih budala ima...
Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
adnan_hz
#701 Re: Manchester City FC
- Mali_Vuk
#702 Re: Manchester City FC
Uskoro će ova tema dobiti jaku konkurenciju

Prema pisanju ostrvskih medija, transfer Miralema Pjanića, bh. reprezentativca i igrača Lyona, ponovo je postala česta tema u redovima londonskog Chelsea.
Naime prema pisanju tamošnjih medija, ovaj klub je spreman platiti 20 miliona eura za Pjanića, kojeg prate već neko vrijeme, a izvor blizak klubu kaže kako bh. reprezentativca na Stamfordu vide kao idealnu zamjenu za Franka Lamparda
Podsjetimo, predstavnici Chelsea su u novembru boravili u Lyonu, pokušavajući dovesti pjanića u London, ali je tada menadžer Lyona Bernard Lacombe odbacio svaku mogućnost Pjanićevog transfera.
Carlo Ancelotti, menadžer londonskog kluba već neko vrijeme ima problem upravo na sredini terena, a s druge strane dolazak Yoanna Gourcuffa na Gerland, za Pjanića znači sve više vremena provedenog na klupi. Da li će sve te činjenice dovesti do prelaska Miralema Pjanića u Chelsea, ostaje da se vidi u narednim danima.

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#703 Re: Manchester City FC
Nas prave navijace nije ni vrijeme pregazilo nece ni jedan celziiii 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#704 Re: Manchester City FC
Još da Spaha ode u Arsenal i na temi o Premiershipu bi bilo više krvi nego na temi o Premijer ligi 
-
extraordinary
#705 Re: Manchester City FC
Kakav Chelsea, ostajem vjeran City-u taman da mi Chelsea kupi i Spahu i Pjanića i još pola reprezentacije i da da Spahi kapitensku. Ne trebaju meni prljavi ruski milioni diktirati za kog navijam, naspram našeg tradicionalnog kluba i historijske veličine.
- Ridjobrki
#707 Re: Manchester City FC
Živa istina da najbolja otkrića dolaze slučajno: ja danas zakiv'o neko prošće i ošinem se čekićom po prstu - vas mi prst poplavio!!! Jes' da je tamnoplav ali garant će posvijetliti do tekme. Dok malo ovi analgetici počnu djelovati odoh se farbati. Joj, ima da k'o štrumf budem dok autobus ne krene!
LONG LIVE CITY!!!
Podnio bih ja i veću bol za naš vjekovni klub, šta je malo čekićanja...
P.S. Kakav Chelsea, kakvi umirovljenici. Glupi vještački naftaško-plinsko-tajkunski šminkerski klubić...
LONG LIVE CITY!!!
P.S. Kakav Chelsea, kakvi umirovljenici. Glupi vještački naftaško-plinsko-tajkunski šminkerski klubić...
-
Mustang1
#708 Re: Manchester City FC
Molio bih da se ne spominju vise omrazeni klubovi na temi o svetinji !
-
klixober
#710 Re: Manchester City FC
Kad se samo sjetim ovog transparenta prošle godine koji je naš tim nosio na svaku svaku utakmicu kao zahvalnicu za 100 godina fan kluba Bosnian citizens 1910.-2010. 

-
extraordinary
#711 Re: Manchester City FC
Stvarno nekad pomislim da sanjam, stvarno je nevjerovatno da postoji klub kojem su navijači ispred svega i koji postoji samo zbog navijača. Jednostavno, šta god poželiš kao navijač Manćestera, uprava se maksimalno potrudi i ispuni. Evo i ovaj Džeko je najbolji primjer, u čast Bosnian Citizensa je doveden. Svaka čast Mansour, svaka čast uprava 
- hopi
#712 Re: Manchester City FC
Realno mi smo takav klub, a i mi, Bosnian Citizensi smo se tokom godina i godina dokazali kao istinski navijači City-a.extraordinary wrote:Stvarno nekad pomislim da sanjam, stvarno je nevjerovatno da postoji klub kojem su navijači ispred svega i koji postoji samo zbog navijača. Jednostavno, šta god poželiš kao navijač Manćestera, uprava se maksimalno potrudi i ispuni. Evo i ovaj Džeko je najbolji primjer, u čast Bosnian Citizensa je doveden. Svaka čast Mansour, svaka čast uprava
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#713 Re: Manchester City FC
komeba wrote:
VOLIMO I MI VAS !!!!
-
klixober
#714 Re: Manchester City FC
Ako ima neko na našem bratskom forumu(ja sam banovan 2003. jer se nisam slagao sa moderatorom,duga priča):
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 3&start=70
da im kaže kako se i nama "Bosnian citizens" sviđa verzija pjesme za novopridošlog igrača i kako je glavna glumica u spotu Bosanka Amra Silajdžić(vjerovatno svjesno urađeno od vlasnika našeg kluba)
Znači u subotu pjevamo:
I throw my hands up in the air sometimes,
Saying ayoooo, Edin Dzekooooo,
He's gonna make your centre back look shite,
Saying ayoooooo, Edin Dzekooooo!
Melodija:
Uvježbavanje pjesme počinje sutra u 12h ispred BBI prije polaska za Manchester.
da im kaže kako se i nama "Bosnian citizens" sviđa verzija pjesme za novopridošlog igrača i kako je glavna glumica u spotu Bosanka Amra Silajdžić(vjerovatno svjesno urađeno od vlasnika našeg kluba)

Znači u subotu pjevamo:
I throw my hands up in the air sometimes,
Saying ayoooo, Edin Dzekooooo,
He's gonna make your centre back look shite,
Saying ayoooooo, Edin Dzekooooo!
Melodija:
Uvježbavanje pjesme počinje sutra u 12h ispred BBI prije polaska za Manchester.
-
klixober
#715 Re: Manchester City FC
Već na youtube 
Ne zaboravite - sutra u 12h ispred BBI uvježbavanje.

Ne zaboravite - sutra u 12h ispred BBI uvježbavanje.
- Zmijuga loma
#716 Re: Manchester City FC
Šta mislite hoće li bosanski dominator startati od prve minute u subotu?
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#717 Re: Manchester City FC
Edin Dzekoooo
irlamblue70 wrote:
......he drinks in The Crown, he's better than Wes Brown......
......he drinks in The Garrick, he's better than Carrick........
......he drinks in The Bird in Hand, he's better than Ferdinand......
......he quite likes Quidditch, he's better than Vidic......... (couldn't think of a boozer that rhymed with Vidic)
irlamblue70 wrote:
......he drinks in The Crown, he's better than Wes Brown......
......he drinks in The Garrick, he's better than Carrick........
......he drinks in The Bird in Hand, he's better than Ferdinand......
......he quite likes Quidditch, he's better than Vidic......... (couldn't think of a boozer that rhymed with Vidic)
Last edited by los merengues on 12/01/2011 21:21, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#718 Re: Manchester City FC
Ovako ce im biti svimaaaaaa.....Zmijuga loma wrote:Šta mislite hoće li bosanski dominator startati od prve minute u subotu?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#719 Re: Manchester City FC
-LIBERO- wrote:Ovako ce im biti svimaaaaaa.....Zmijuga loma wrote:Šta mislite hoće li bosanski dominator startati od prve minute u subotu?
![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#720 Re: Manchester City FC
-LIBERO- wrote:Ovako ce im biti svimaaaaaa.....Zmijuga loma wrote:Šta mislite hoće li bosanski dominator startati od prve minute u subotu?
![]()
![]()
![]()
-
leo karan
#721 Re: Manchester City FC
nalazlost nista od svijetlo plave boje prsta, to ce ti izac na zutu, preko ljubicaste i smedjeRidjobrki wrote:Živa istina da najbolja otkrića dolaze slučajno: ja danas zakiv'o neko prošće i ošinem se čekićom po prstu - vas mi prst poplavio!!! Jes' da je tamnoplav ali garant će posvijetliti do tekme. Dok malo ovi analgetici počnu djelovati odoh se farbati. Joj, ima da k'o štrumf budem dok autobus ne krene!
LONG LIVE CITY!!!
dzaba si se cekicao
al nemoj se sekirat
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#722 Re: Manchester City FC
protiv hsv-a vodili 0:1 i primili gol u zadnjo minutiEntropio wrote:-LIBERO- wrote:Ovako ce im biti svimaaaaaa.....Zmijuga loma wrote:Šta mislite hoće li bosanski dominator startati od prve minute u subotu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je ovo bilo? Što se naljutio?
-
klixober
#723 Re: Manchester City FC
@Moderatori
Možete li nam dodati u opcije ovaj smajli?
Možete li nam dodati u opcije ovaj smajli?

- Tvrtko II Kotromanić
#724 Re: Manchester City FC
samo da se tuspasim kao vjerni navijac svete svijetlo-plave institucije

- dviceps
#725 Re: Manchester City FC
sad odjednom svi navijaju za city,cudno