Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

Bosnolog

#701 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Bosnolog »

ProkletaJeAmerika wrote:Evo odoh sad naručiti kakav astrološki priručnik, ko i ti.
Nemas potrebe traziti lakse ti je pogledati,....http://www.youtube.com/watch?v=bfIGqJ72 ... re=related
Alfa_Ze

#702 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

Bakir Hadžiomerović podnio kaznenu prijavu protiv samoga sebe

Urednik Političkog magazina “60 minuta” Bakir Hadžiomerović podnio je kaznene prijave protiv NN osoba, uključujući i sebe samog.

Prijave su upućene na adrese Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, Tužiteljstva BiH, te Tužiteljstva Federacije BiH, i to zbog natpisa objavljenih nedavno u medijima iz RS-a, a u kojima Hadžomerovića optužuju da je od hrvatske firme Inter INA primio iznos od 30.000 eura, kako bi u emisiji “60 minuta” prestao kritizirati tu tvrtku, javlja FTV.

Kako prenosi FTV, Bakir Hadžiomerović je podnio kaznenu prijavu protiv samog sebe kako bi podstakao pravosudne institucije u razbijanju bezočnih gebelsovskih optužbi dijela medija iz RS-a.
Alfa_Ze

#703 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

Alfa_Ze wrote:Bakir Hadžiomerović podnio kaznenu prijavu protiv samoga sebe
Sta ce sad ovi pljuvaci na FTV i 60. minuta ?? :lol: :lol:
Alfa_Ze

#704 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

ProkletaJeAmerika wrote:Jadan on, prava žrtva. :roll:
Al vam ga Bakir dobro ''zaprdi'' !! :lol: :lol:
iceman2010

#705 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by iceman2010 »

Bosnolog wrote:
ProkletaJeAmerika wrote:
Isto se i tebi može reći, "ako imaš dokaze protiv Brankovića i ostalih, pravac tužilaštvo". Razlika između mene i tebe je što ti priučenim novinarima i propagandistima dozvoljavaš da te "nafiluju" ali samo protiv jednih, dok druge i ovdje braniš sa tim glupostima "eto, ako imaš dokaze...". Dakle, očito imaš peterostruke aršine, a zašto, ja samo mogu nagađati. Ja samo kažem ono što vidim, a to je lopovi jedni, lopovi drugi, lopovi treći koji se kriju iza lopovluka "onih drugih". Bilo bi samo na moju štetu da neke od njih opavdavam kao ti, jer su, eto "moji".

Zato ti i kažem, nadam se da od toga imaš nekog hajra, inače si fakat za žaliti. I tu ne mislim ništa loše ili lično, jednostavno kažem šta mislim osjećam. Inače mi se ne čini da ovo radiš iz koristi ili beskičmenjaštva kao neki drugi, već ti je mozak jednostavno ispran licemjernim preseravanjima Bakira Đoge, ali i to je u stvari nebitno.
Ja nemam peterostruke arsine vec mnogo sire vizije i poglede na Svijet ood tebe i slicnih dokazanih etno torovskih promotora i zombija,...Novinarstvo ne treba nicim ogranicavati daj boze da imamo vise novinara i emisia poput 60 minuta i da iznose sve sto nije dobor u drustvui strankama koje su placene da budu servis gradana i da kritikuju vlast i sve drustvene devijacije,Ja sam protiv organizovan i politicki motivisane hajke erceg-cetnika i balijskih slijepaca na emisije poput 60 minuta,a Bakira porediti sa Ristom Dogom je dno tvog frustriranog cinizma,.......

Moja motivacija je iskljucivo vezana borbom za bolje i pravednije BH drustvo,kao i borbu za prava obestecenih i unesrecenih iznosenjem istine i dokaza zbog cega mnogi BH frustrirani dusmani pjene na ovom forumu ukljucujuci i tebe,....

Zivim od svog vlastitog rada i umijeca,a forum mi je mjesto gdje razmjenjujem stavove i vizije sa mnogim kvalitetnim i doboro upucenim forumasima prevashodno na temama politike,....

Ovaj forum je najsira javna debata Svijet i svima dostupna od Aljaske do Australije i Grenlanda do Dzede,...Zivimo u vremenu svjetlosne brzine razmjene informacija,zahvaljujuci tome i okeanima informacija i dokaza,velikosrspke mitologije lazi i guslanja nece vise nikada proci,kao i ova politicki motivirana hajka na Bakira i SDP,jer je izgleda SDP postao nepremostivi kamen na putu udruzenih i sve frustriranijih bosnomrzaca ali i njihovih politickih sluga,..... ;-)

Ti si samo jos jedan u nizu velikosrpskih promotaroa,zastitnika i supljaka koji dodu po ko zna koji put da se registruju i iskazu svoje frustracije na ovom forumu,Znam jedno da nisi prvi a neces biti ni posljednji..... :razz:
Grebi ga. Jesu li svi SDP-ovci kao ti? Ako jesu ja ne bih zelio da zivim u drzavi u kojoj bi vladali takvi. Procitaj svoj komentar jos jednom. Ja iz njega iscitavam ovako: SDP=BiH. Ko je protiv SDP-a odmah je protiv BiH. Ako je protiv SDP sve je ovo sto si gore nabroja (priljepio milion etiketa). Kada se napada SDP onda je to politicki motivirano. Kada Zlajin mali raspali po ostalima onda je tako jer je sef tako rekao. Uostalom podrazujeva se. Dok nisu SDP-ovci mora da su kriminalci i protivnici drzave. To su torasi, klero-naciofasisti itd. Sve sto se pripise SDP-u mora da je podvala. Tu uopce ne koristis svoju glavu. Sto ce ti? Ima Zlaja da misli za tebe. Pa tako ako Zlaja kaze da Bakir I. ne valja onda ne valja. Kada poslije izbora Bakir H. napravi intervju sa njim gdje ga "gladi i mazi" to je vjerovatno iz nekog principijelnog razloga. Vjerovatno istog onog zbog kojeg ga je prozivao ranije. Recimo pred izbore u SDA. Sada Bakir vise nije nista sto je bio prije izbora. Mora da vodja Zlaja ima carobni stapic.

@nosara
Kada se pozivas na presude reci mi sta misli o Brankovicu, Covicu, Bicakcicu.... Ljudi su pravosnazno oslobodjeni. Protiv tvog sefa se jos vodi istraga. Ali nije nista cudno od onih koji se na sud pozivaju samo onda kada im odgovara. Kada im ne odgovara onda raspale po sudijama i tuziocima. Naravno ovo nije pritisak SDP-a na pravosudje koje je u rangu sa nezavisnim novinarstvom. Da se SDP-ovci pitaju nezavisnog sudstva ne bi ni bilo. Pitanje je ustvari da li bi nam sud uopste trebao. Presude bi se donosile ponedeljkom od 20:00 pa do kasno u noc. Bakir bi bio i sudija i tuzilac. Ne dao Bog da sudsvo bude po mjerilu ovakvih.
iceman2010

#706 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by iceman2010 »

Alfa_Ze wrote:
Alfa_Ze wrote:Bakir Hadžiomerović podnio kaznenu prijavu protiv samoga sebe
Sta ce sad ovi pljuvaci na FTV i 60. minuta ?? :lol: :lol:
Jesi ti meni smijesan. Vidim da padas pravo na marketinske trikove. Sada Bakir fin i dobar novinar zato sto mu neko podvaljuje neku aferu koja, ruku na srce, nije ni bila za suda niti mu je namjenjena vec samo za medijsku eksploataciju. Sada Bakir to iskoristio i pravi od sebe heroja. Ako ti nasjedas na ovo onda zaista nisi adekvatan sagovornik. Idi u sobu igraj se klikera. U sobu postavi i poster svog idola Bakira H. u prirodnoj velicini sa oreolom sveca. Odmah pored njega, naravno stavi i poster velikog vodje. Samo pazi slucajno da Bakir ne bude veci od vodje. Mogao bi na goli otok. Ipak zna se ko kosi, a ko vodu nosi.
iceman2010

#707 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by iceman2010 »

ProkletaJeAmerika wrote:
Alfa_Ze wrote:
ProkletaJeAmerika wrote:Jadan on, prava žrtva. :roll:
Al vam ga Bakir dobro ''zaprdi'' !! :lol: :lol:
Ovaj patetični cirkus i jeste na intelektualnom nivou da mu se ciljna grupa može radovati. Da je šta pametnije, ne bi ni skontali.

Nego, tuži li i Nezavisne i Kuljiša kao što obeća, ili samo ovaj šou za široke narodne mase?
Zna Bakir dobro da od tuzbe protiv Nezavisnih nema nista i da je nemoze dobiti. On to godina radi tako i sada ga ljudi tuku njegovim oruzjem. Samo ja bih volio da ih tuzi i naravno izgubi radi priglupog argumenta branioca lika i djela Bakira H. kako on dobija tuzbe, pa mora da je u pravu. Ako Bakir podnese tuzbu protiv Nezavisnih i izgubi hoce li koristiti istu argumentaci? Ali dobro, od vatrenih pobornika SDP-a sam navikao na dvostruke arsina i mijenjanje standarda po potrebi.
iceman2010

#708 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by iceman2010 »

ProkletaJeAmerika wrote:Pa o tome se upravo i radi, zato ovaj cirkus sa "samotužbom". Tragično je šta prolazi kod nas, još javna televizija (!) izdaje saopštenje podržavajući ovakav cirkus... Ne može se to pretvoriti u normalnu TV, sve sam uvjereniji da ta parazitska ..vna jednostavno treba zatvoriti i zdravo.
Tu se ne bih slozio sa tobom. FTV kao dio javno servisa je bitan stub drzave. Samo transformacija iz servisa jedne politicke partije u javni servis svih gradjana sto bi i trebao da bude dolazi u obzir. Gasenje nikako.
Alfa_Ze

#709 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

Iz ''60 minuta'' su me zamolili, da ovim ''jurisnicima'' na FTV pustim ovu melodiju :

cikafe

#710 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by cikafe »

ProkletaJeAmerika wrote:
iceman2010 wrote:
ProkletaJeAmerika wrote:Pa o tome se upravo i radi, zato ovaj cirkus sa "samotužbom". Tragično je šta prolazi kod nas, još javna televizija (!) izdaje saopštenje podržavajući ovakav cirkus... Ne može se to pretvoriti u normalnu TV, sve sam uvjereniji da ta parazitska ..vna jednostavno treba zatvoriti i zdravo.
Tu se ne bih slozio sa tobom. FTV kao dio javno servisa je bitan stub drzave. Samo transformacija iz servisa jedne politicke partije u javni servis svih gradjana sto bi i trebao da bude dolazi u obzir. Gasenje nikako.
Ako je država izdržala 15 godina bez tog "stuba", može i narednih 150. Ovo je tragikomedija od televizije, ima komercijala pa će ona već kako-tako popuniti taj prostor.

I ja bih volio da imamo normalan javni servis, ali očito je da je to nemoguće. Svijest prosječnog revnosnog gledaoca je na nivou krompirove zlatice, kao što i na ovoj temi vidjesmo.
Meni se svidja, entitetska televizija ali udara po vladi tog istog entiteta... :thumbup: Sad kad dodje SDP na vlast treba da udara po njima! :thumbup: Ako ne bude tako e onda mozete kukati!
cikafe

#711 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by cikafe »

Alfa_Ze wrote:
Iz ''60 minuta'' su me zamolili, da ovim ''jurisnicima'' na FTV pustim ovu melodiju :

:lol: :lol: :lol:
cikafe

#712 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by cikafe »

ProkletaJeAmerika wrote:Udaraće eventualno samo po "partnerima" koji se trenutno zamjere Iznogudu.

Nešto kao što je i udarala po Lipovači, dok se ovaj nije vratio pod Zlajine skute. Sve u svemu tragikomedija se nastavlja.
Pa, kazem ti, pusti, vidi, pa onda sudi... Nemoj se sada sekirati 8-) Bolje je da 60 minuta cjepa po vodecima i vladi, nego po opozicionarima(kad vec ne mogu po obje strane)... Sad dolazi test, kazem ti! Ovaj mandat je vrijeme kada se raspoznaju pravi muskarci od djecaka... :lol:
iceman2010

#713 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by iceman2010 »

cikafe wrote: Meni se svidja, entitetska televizija ali udara po vladi tog istog entiteta... :thumbup: Sad kad dodje SDP na vlast treba da udara po njima! :thumbup: Ako ne bude tako e onda mozete kukati!
Imao je Bakir do sada vremena da udara po SDP-u po istim pravilima po kojima je udarao po drugima. Smijesno je i pomisliti da ce to napraviti. A bila je 60 minuta i u vrijeme one alijanse pa nisu napadali niti imali bilo kakav kriticki stav. Cak sta vise branili su svaki potez velikog vodje. U to vrijeme bili su usmjereni na nize nivoe vlasti gdje je SDA imala vlast (pojedini kantoni i opcine). Smijesno mi je i raspravljati o tome da li je 60 minuta SDP-ov politicki marketing. To je kao da raspravljas o tome da li je 2+2=4.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#714 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Chmoljo »

04. Jan. 2011. 23:07 Banned user for reason “zabranjeno ponovno registriranje banovanih korisnika”
» ProkletaJeAmerika

vozdra raja :wink:

EDIT: ne komentarišite moderatorske odluke :) za to postoji PP. hvala :)
Bosnolog

#715 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Bosnolog »

iceman2010 wrote:
Grebi ga. Jesu li svi SDP-ovci kao ti? Ako jesu ja ne bih zelio da zivim u drzavi u kojoj bi vladali takvi. Procitaj svoj komentar jos jednom. Ja iz njega iscitavam ovako: SDP=BiH. Ko je protiv SDP-a odmah je protiv BiH. Ako je protiv SDP sve je ovo sto si gore nabroja (priljepio milion etiketa). Kada se napada SDP onda je to politicki motivirano. Kada Zlajin mali raspali po ostalima onda je tako jer je sef tako rekao. Uostalom podrazujeva se. Dok nisu SDP-ovci mora da su kriminalci i protivnici drzave. To su torasi, klero-naciofasisti itd. Sve sto se pripise SDP-u mora da je podvala. Tu uopce ne koristis svoju glavu. Sto ce ti? Ima Zlaja da misli za tebe. Pa tako ako Zlaja kaze da Bakir I. ne valja onda ne valja. Kada poslije izbora Bakir H. napravi intervju sa njim gdje ga "gladi i mazi" to je vjerovatno iz nekog principijelnog razloga. Vjerovatno istog onog zbog kojeg ga je prozivao ranije. Recimo pred izbore u SDA. Sada Bakir vise nije nista sto je bio prije izbora. Mora da vodja Zlaja ima carobni stapic.

Ja nisam clna SDP i nemam nista sa njima ali je realnost da jedini imaju plan i programsku platformu koju nude drugim i ona je real objektivna osim etno tornjacima i posebnim interesnim skupinama,...Pitam se zasto je odbrana Bakira i njegove emisije namah etiketirana i izjednacena sa podrskom i pripadnoscu SDP-u,.. :?:

Ja sam generalno za maksimalnu slobodu medijaja jer mediji su oci i usi demokratije,ukljucujuci pisane,elektronske i svakle druge javne medije,oni koji prate medije imaju pravo na svoj stav ako im se svidaju pratis ih ,koristis,konzumiras ako ne promjenis kanal,ne kupujes im novine i slicno,.....

Svako ima pravo izbora,misljenja i stavova,...Problem je sto se klepece,potura i podmece nesto sto nije dokazano i nema utemeljenje validnosti poput proslosedmicne nedokazane reketaske podvale Bakiru iza koje stoje otkestrirani politicki kontrolisani zombijevci i novinarski crnomracnjaci,....
Alfa_Ze

#716 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

iceman2010 wrote:Imao je Bakir do sada vremena da udara po SDP-u po istim pravilima po kojima je udarao po drugima. Smijesno je i pomisliti da ce to napraviti. A bila je 60 minuta i u vrijeme one alijanse pa nisu napadali niti imali bilo kakav kriticki stav. Cak sta vise branili su svaki potez velikog vodje. U to vrijeme bili su usmjereni na nize nivoe vlasti gdje je SDA imala vlast (pojedini kantoni i opcine). Smijesno mi je i raspravljati o tome da li je 60 minuta SDP-ov politicki marketing. To je kao da raspravljas o tome da li je 2+2=4.
Sad si ga malo ''bacio'' !! :roll: Jeli ti znas kad je bila Alijansa ?? Ali eto ti se ko ''sjecas'' da je i tada Lagumdzija ''uredjivao'' emisiju 60 minuta !! 8-)

Smanji dozivljaj legendo !! :D
NightSkyWalker

#717 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Bosnolog wrote:
Ja sam generalno za maksimalnu slobodu medijaja jer mediji su oci i usi demokratije,ukljucujuci pisane,elektronske i svakle druge javne medije,oni koji prate medije imaju pravo na svoj stav ako im se svidaju pratis ih ,koristis,konzumiras ako ne promjenis kanal,ne kupujes im novine i slicno,.....
Ti si za slobodnu medija, osim u slucaju FTV gdje smatras da traba da ostanu pod sapom SDP-a? :roll:
FTV je javni serevis i nemaju pravo da budu nicija prcija.
Neka krimosi sa FTV-a ovore svoju privatnu televiziju i tamo iznose "svoj stav"!
Ako promijenim kanal, jel zakon kaze da u tom slucaju mogu prestati placati pretplatu?

Provaljeni ste 100 na sat.
NightSkyWalker

#718 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Bosnolog wrote: otkestrirani politicki kontrolisani zombijevci i novinarski crnomracnjaci,....
=SDP i Bakir
romanovero

#719 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by romanovero »

NightSkyWalker wrote:
Bosnolog wrote:
Ti si za slobodnu medija, osim u slucaju FTV gdje smatras da traba da ostanu pod sapom SDP-a? :roll:
Neka krimosi sa FTV-a ovore svoju privatnu televiziju i tamo iznose "svoj stav"!
Ako promijenim kanal, jel zakon kaze da u tom slucaju mogu prestati placati pretplatu?

valjda se zakon ne odnosi na tebe,ipak ti si Duh sa Sekirom
Alfa_Ze

#720 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

NightSkyWalker wrote: Ti si za slobodnu medija, osim u slucaju FTV gdje smatras da traba da ostanu pod sapom SDP-a? :roll:

Ako nisi clan neke politicke stranke ( a sumnjam da nisi ), reci nam bar koje si stranke simpatizer ?? Na taj nacin cemo bar dijagnosticirati ''sta te muci cakani'' !! 8-)

Mozda ti i pomognemo !!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#721 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

Alfa_Ze wrote:
NightSkyWalker wrote: Ti si za slobodnu medija, osim u slucaju FTV gdje smatras da traba da ostanu pod sapom SDP-a? :roll:

Ako nisi clan neke politicke stranke ( a sumnjam da nisi ), reci nam bar koje si stranke simpatizer ?? Na taj nacin cemo bar dijagnosticirati ''sta te muci cakani'' !! 8-)

Mozda ti i pomognemo !!
evo reci cu ti ja-SDA :roll:
Bosnolog

#722 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Bosnolog »

NightSkyWalker wrote:
Bosnolog wrote:

Reci ti nama ko to placa FTV????? ,znaci ako Bakir oplete po Cericu zbog Gluhe Bukovice i pedofilije onda je SDP ova televizija jer boze moj iznosi prljavi ves i proziva Cerica koji primi 25000 maraka donacije za svoje Cerovate od gradonacelnika i ratnog zlocinaca Doboja koji je kao nacalnik MUP-Karadziceve i SDS policije Obren Petrovic klao i progonio Bosnjake http://www.sense-agency.com/tribunal_%2 ... ws_id=8078 a danas im je uzurpirao imovinu i ne vrace je,......

Sve je to nebitno sve je Ceric zaboravio kada mu je pokucio kovertu,sto je dovoljno da iz moralnih razloga podnese ostavku jer je pljunuo na sve zrtve i oprao ruke doticnom Karadzicevom cetniku,.....http://www.youtube.com/watch?v=HeoxlbSh ... re=related

Problem je sto je vama u glavi pticiji mozak i smatrate da je dovoljno imati Ahmediju na glavi i time si automatski zasticeni od svih kritika i grijeha i nije bitno sto je casna Ahmedija zloupotrebljena kao i vjera od pojedinaca u ovm slucaju vrhovnog poglavara a da ne govorimo u drugim konfesijama na cel sa Kacavendom zlocinacem kome je mjesto na robiji na ne u crkvi ili prevrtljivim Tudmanovim kardinalom Puljicem ili kada ode Ceric u genocidni Ausvic dan prije presude protiv Srbije i kaze kako je Bosnjacima dobro u Karadzcievom genocidnom Ausvicu,....

Problem je za vas kada se ode i snimi intervju o stanju gradana ili problemima o nebrigi drustva,zloupotrebi i krimoprivatizaciji,to vas boli jer ste trubaduri dvodecenijskih propast stranaka,......

Takvima bi najbolje bilo etnotorvsko jednoumlje i ukinuta sloboda stampe i javne kritike,........ :razz:

FTV ima emisiju koja je najgledanija na prostoru cijele BiH,nju prozivaju upravo oni koji su javne licnosti a radili su zloupotrebljavajuci svoj javni drustveno politicki ili duhovni rad koji placa narod ili vjernici od svojih poreza i nameta,.....
felipe kajetano

#723 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by felipe kajetano »

:lol:

e moj roĆko bolje ti je da se fokusiras na problematiku Mineapolisa, ipak bi o tome vise trebao znati, sto je jel i logicno :D

Taj Petrovic je vjerni ahBab Suljkana(potpredsjednika moje republike :-D ) iz SDP-a, a jedno vrijeme je na FTV-u bio cesci gost od kompletnog glavnog odbora SDP-a i Kiceta zajedno :D
NightSkyWalker

#724 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Alfa_Ze wrote:

Mozda ti i pomognemo !!
Nije bitno koja sam ja stranka. Al evo reci cu ti. Ni jedna. Nisam galsao! Sve su iste, korumpirane, bore se za svoje interese i svoje talove, pri cemu koriste i medije koje mi finansiramo! Ako ovo ne vidis onda ti moram reci da si kriticno naivan i slije. Ili jednostavno neces da vidis jer ti je tako lakse.

Nego umjesto sto te interesuje ciji sam ja simpatizer, obrati paznju na ono sto sam napisao gore i pokusaj to demantovati.
NightSkyWalker

#725 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Bosnolog wrote:
Reci ti nama ko to placa FTV????? ,

znaci ako Bakir oplete po Cericu zbog Gluhe Bukovice i pedofilije onda je SDP ova televizija jer boze moj iznosi prljavi ves i proziva Cerica

Problem je sto je vama u glavi pticiji mozak

FTV ima emisiju koja je najgledanija na prostoru cijele BiH,
:roll: :roll: fulas poentu i gubis se

FTV je javni servis kojeg placaju gradjani razlicitih vjerskih i politickih ubjedjenja, i zato FTV nema pravo da za nase pare bude pristrasna jednom covjeku i jednoj partiji. Jel tebi ovo tesko za skontati, ili da jos malo objasnim?

Nemam nista protiv sto oplete po Cericu, zaboli me za njega. Neka oplete po svima koji to zasluzuju, po svima redom, ali kako bas da nikada ne oplete po crvenim kriminalcima i koferima?? Jel tebi to malo cudno?

60 minuta je zuto novinarstvo i u udarnom je terminu na javnom servisu, naravo da ce biti gledano. Medjutim, biti gledan i biti vjerodostojan su dvije razlicite stvari. Al nisam siguran da ti to kontas.

P.S. I Sheherzada je gledana pa ne znaci da je istina ono sto se prikazuje. Pticiji mozak.

P.S. Poenta nije da se Bakiru zabrani govoriti, vec da udara po svima i ne zaobilazi crvene krimose.
Locked