TV1 namece stav da Zlaja rusi BiH, a Dodik i Covic je spasavaju(sa Senadom domoljubom na celu)
Hvala im na tome
ali tu pricu nek negdje drugo pricaju
plain vanilla wrote:Ma koji stav
TV1 namece stav da Zlaja rusi BiH, a Dodik i Covic je spasavaju(sa Senadom domoljubom na celu)
Hvala im na tome
i nemaju stav... samo prenose stav "Lepog"...pravaistina wrote:plain vanilla wrote:Ma koji stav
Hvala im na tome
potpuno pogresno mislis , nemaju oni stav ,nego pustaju sve strane pa se stice takav dojam ,kad gledam ftv samo je zlaja u pravu sto je glupo i naivno .
koje sve stranepravaistina wrote:plain vanilla wrote:Ma koji stav
Hvala im na tome
potpuno pogresno mislis , nemaju oni stav ,nego pustaju sve strane pa se stice takav dojam ,kad gledam ftv samo je zlaja u pravu sto je glupo i naivno .
De nemoj molim te. Puštaju sve strane da pljuju isključivo na jednu.pravaistina wrote:plain vanilla wrote:Ma koji stav
Hvala im na tome
Za i Protiv wrote:i nemaju stav... samo prenose stav "Lepog"...pravaistina wrote:plain vanilla wrote:Ma koji stav
Hvala im na tome
Dzaba, Hariz je politicka proslost, sa ili bez TV1
Ne stojite mi baš dobro po rejtinzima gledanosti. Ali tek ste nagrebusili kad krene Al Jazeera.pravaistina wrote:
slazem se da he Lepi proslost , ali mislim da je tv1 buducnost koju ce sve vise ljudi gledati jer su drugi stvarno losi a ni jednoj tv ne treba vjerovati slazem se bez dileme
dale cooper wrote:Ne stojite mi baš dobro po rejtinzima gledanosti. Ali tek ste nagrebusili kad krene Al Jazeera.pravaistina wrote:
slazem se da he Lepi proslost , ali mislim da je tv1 buducnost koju ce sve vise ljudi gledati jer su drugi stvarno losi a ni jednoj tv ne treba vjerovati slazem se bez dileme
pravaistina wrote:dale cooper wrote:Ne stojite mi baš dobro po rejtinzima gledanosti. Ali tek ste nagrebusili kad krene Al Jazeera.pravaistina wrote:
e sad se v idi se da si ti radnik televizije ili onog kriminalnog MARECA ,sto mjeri tu gledanost kako mu narede hahahhaha ja nemam pojma kako neko stoji sa" rejtinzima" osim sto samo komentarisete tv1 ,ko da vas nesto BOLIIIIIII![]()
![]()
![]()
ti si neki dezurni urednik za pljuckanje ,odoh ja gledati dodika na tv1 ,evo upravo ide repriza
![]()
zbogom cakani
![]()
dale cooper wrote:De nemoj molim te. Puštaju sve strane da pljuju isključivo na jednu.pravaistina wrote:plain vanilla wrote:Ma koji stav
Hvala im na tome
prava istina sigurno ne leži u slijepom vjerovanju niti jednoj televiziji.
Niz polje vjetar mirise i bol me prati kao sjena... Leeeeejlaaa, jes to tisuper_zena wrote:e, da sam ja na njegovom mjestu, tek tada bih dosla i zacepila usta svima. ali nece, jer nije suvereni vladar tog medija, pa mu mogu postaviti neko skakljivo pitanje...
Ovu bi temu trebalo preimenovati u "politicka pozadina marginalnih medija"super_zena wrote:slazem se. niko to ne gleda, bas kao i vi sto ne gledate. sve znate sta se desava. pa cak i kad im cistacica prne...
Naravno, ali onda nije čudno što to niko ne gleda. Mada imam osjećaj da njima nije nešto stalo do gledanosti i da svoju finansijsku konstrukciju ne baziraju na tome...plain vanilla wrote:TV1 je privatna televizija i niko se nema pravo mijesati u njihovu uredjivacku politiku.
Ako TV1 hoce ljubiti guzicu Dodiku, to joj niko ne smije uskratiti, pa ne placamo im pretplatu..samo nastavi Senade
FTV kritizira odredjene stranke i lidere, ne zato sto oni nece da dodju u njihovu emisiju, vec zato sto smatra da doticni rade stetu ovoj drzavi. A ako oni zbog toga bojkotiraju FTV, njihov izbor, niko ne kuka radi toga. FTV opet da priliku i Mili Lasicu i clanovima drugih stranaka koji se odazovu, da kazu sto misle ako zele. Znam da su uglavnom ljudi iz svih stranaka vec gostovali na FTV.super_zena wrote:e, da sam ja na njegovom mjestu, tek tada bih dosla i zacepila usta svima. ali nece, jer nije suvereni vladar tog medija, pa mu mogu postaviti neko skakljivo pitanje...
p.s.
to sto covic ili dodik nece da dodu na FTV, nije razlog da FTV pljuje po njima i mnogim drugim koji ne zele da dodu u Zlatkovu TV
Pa gledali jasta, ljubavni film pravi..super_zena wrote:tako je. FTV placaju gradani, stoga na silu moraju ljubiti guzicu Lagumdziji.
@vjeciti - priznaj da si na "marginalnoj" tv gledao Dodika. isto kao i svi ovi dezurni pljuvaci, Zlajini igraci
Uvijek se u nedostatku argumenata potegne FTV.plain vanilla wrote:da, da, ne valja ni FTV, ali ovdje nije tema FTV, zar ne?
Haretovu TV na listi kanala uopste ne drzim, iz higijenskih razloga.super_zena wrote:tako je. FTV placaju gradani, stoga na silu moraju ljubiti guzicu Lagumdziji.
@vjeciti - priznaj da si na "marginalnoj" tv gledao Dodika. isto kao i svi ovi dezurni pljuvaci, Zlajini igraci