Politicka pozadina TV1

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#701 Re: Politicka pozadina TV1

Post by plain vanilla »

Ma koji stav
TV1 namece stav da Zlaja rusi BiH, a Dodik i Covic je spasavaju(sa Senadom domoljubom na celu)
Hvala im na tome

ali tu pricu nek negdje drugo pricaju :oops:
pravaistina

#702 Re: Politicka pozadina TV1

Post by pravaistina »

plain vanilla wrote:Ma koji stav
TV1 namece stav da Zlaja rusi BiH, a Dodik i Covic je spasavaju(sa Senadom domoljubom na celu)
Hvala im na tome

potpuno pogresno mislis , nemaju oni stav ,nego pustaju sve strane pa se stice takav dojam ,kad gledam ftv samo je zlaja u pravu sto je glupo i naivno .
Za i Protiv

#703 Re: Politicka pozadina TV1

Post by Za i Protiv »

pravaistina wrote:
Hvala im na tome

potpuno pogresno mislis , nemaju oni stav ,nego pustaju sve strane pa se stice takav dojam ,kad gledam ftv samo je zlaja u pravu sto je glupo i naivno .
i nemaju stav... samo prenose stav "Lepog"...
Dzaba, Hariz je politicka proslost, sa ili bez TV1 :bih:
plain vanilla

#704 Re: Politicka pozadina TV1

Post by plain vanilla »

pravaistina wrote:
Hvala im na tome

koje sve strane
covic i dodik nisu sve strane
oni su jedna strana
dale cooper

#705 Re: Politicka pozadina TV1

Post by dale cooper »

pravaistina wrote:
Hvala im na tome

De nemoj molim te. Puštaju sve strane da pljuju isključivo na jednu.

prava istina sigurno ne leži u slijepom vjerovanju niti jednoj televiziji.
pravaistina

#706 Re: Politicka pozadina TV1

Post by pravaistina »

Za i Protiv wrote:
pravaistina wrote:
Hvala im na tome

i nemaju stav... samo prenose stav "Lepog"...
Dzaba, Hariz je politicka proslost, sa ili bez TV1 :bih:

slazem se da he Lepi proslost , ali mislim da je tv1 buducnost koju ce sve vise ljudi gledati jer su drugi stvarno losi
a ni jednoj tv ne treba vjerovati slazem se bez dileme
dale cooper

#707 Re: Politicka pozadina TV1

Post by dale cooper »

pravaistina wrote:
slazem se da he Lepi proslost , ali mislim da je tv1 buducnost koju ce sve vise ljudi gledati jer su drugi stvarno losi a ni jednoj tv ne treba vjerovati slazem se bez dileme
Ne stojite mi baš dobro po rejtinzima gledanosti. Ali tek ste nagrebusili kad krene Al Jazeera.
pravaistina

#708 Re: Politicka pozadina TV1

Post by pravaistina »

dale cooper wrote:
pravaistina wrote:
slazem se da he Lepi proslost , ali mislim da je tv1 buducnost koju ce sve vise ljudi gledati jer su drugi stvarno losi a ni jednoj tv ne treba vjerovati slazem se bez dileme
Ne stojite mi baš dobro po rejtinzima gledanosti. Ali tek ste nagrebusili kad krene Al Jazeera.

e sad se v idi se da si ti radnik televizije ili onog kriminalnog MARECA ,sto mjeri tu gledanost kako mu narede hahahhaha ja nemam pojma kako neko stoji sa" rejtinzima" osim sto samo komentarisete tv1 ,ko da vas nesto BOLIIIIIII :-D :lol: :lol: :lol: ti si neki dezurni urednik za pljuckanje ,odoh ja gledati dodika na tv1 ,evo upravo ide repriza :lol: :lol: zbogom cakani :lol: :lol:
ultima_palabra

#709 Re: Politicka pozadina TV1

Post by ultima_palabra »

Imal đe njuz televizije? :oops:
dale cooper

#710 Re: Politicka pozadina TV1

Post by dale cooper »

pravaistina wrote:
dale cooper wrote:
pravaistina wrote:

e sad se v idi se da si ti radnik televizije ili onog kriminalnog MARECA ,sto mjeri tu gledanost kako mu narede hahahhaha ja nemam pojma kako neko stoji sa" rejtinzima" osim sto samo komentarisete tv1 ,ko da vas nesto BOLIIIIIII :-D :lol: :lol: :lol: ti si neki dezurni urednik za pljuckanje ,odoh ja gledati dodika na tv1 ,evo upravo ide repriza :lol: :lol: zbogom cakani :lol: :lol:
:lol:
Opet ispadoh radnik ftv-a, a ta stvar oko rejtinga se provlači kroz sve medije. Ako je ko sa ftv-a na ovom
forumu, hoću platuuuuuuu. :mrgreen:

Hajde uživaj u Dodiku. :lol:
super_zena

#711 Re: Politicka pozadina TV1

Post by super_zena »

dale cooper wrote:
pravaistina wrote:
Hvala im na tome

De nemoj molim te. Puštaju sve strane da pljuju isključivo na jednu.

prava istina sigurno ne leži u slijepom vjerovanju niti jednoj televiziji.

to sto tvoj sef nece da dode, a zovu ga svakodnevno, nije problem TV1, nego njegove narcisoidnosti. poenta i jeste dati svima priliku i mogucnost da iznesu svoje stavove. a tu mogucnost na TV1 imaju svi. stoga, ne mlati praznu slamu.
Nass

#712 Re: Politicka pozadina TV1

Post by Nass »

To sto Lagumdzija nece da dodje na TV1 nije razlog da TV1 stalno postavlja tendenciozna pitanja i dovodi goste kako bi svu krivnju za sadasnje stanje svalili iskljucivo na pleca SDP-a. Mozda je to i uzrok Lagumdzijinog bojkota.
super_zena

#713 Re: Politicka pozadina TV1

Post by super_zena »

e, da sam ja na njegovom mjestu, tek tada bih dosla i zacepila usta svima. ali nece, jer nije suvereni vladar tog medija, pa mu mogu postaviti neko skakljivo pitanje... :lol:

p.s.
to sto covic ili dodik nece da dodu na FTV, nije razlog da FTV pljuje po njima i mnogim drugim koji ne zele da dodu u Zlatkovu TV :wink:
Paper

#714 Re: Politicka pozadina TV1

Post by Paper »

super_zena wrote:e, da sam ja na njegovom mjestu, tek tada bih dosla i zacepila usta svima. ali nece, jer nije suvereni vladar tog medija, pa mu mogu postaviti neko skakljivo pitanje... :lol:
Niz polje vjetar mirise i bol me prati kao sjena... Leeeeejlaaa, jes to ti :)
Last edited by Paper on 21/02/2011 11:34, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#715 Re: Politicka pozadina TV1

Post by ultima_palabra »

Čuj što ne dođe na TV1? Pa to je isto kao pitati što ne dođe na Behar, Amnu ili KISS :oops: Valjda ako odvoji svoje vrijeme da dođe treba neko i da ga gleda...
super_zena

#716 Re: Politicka pozadina TV1

Post by super_zena »

slazem se. niko to ne gleda, bas kao i vi sto ne gledate. sve znate sta se desava. pa cak i kad im cistacica prne... :dance:
VjecitiStudent

#717 Re: Politicka pozadina TV1

Post by VjecitiStudent »

super_zena wrote:slazem se. niko to ne gleda, bas kao i vi sto ne gledate. sve znate sta se desava. pa cak i kad im cistacica prne... :dance:
Ovu bi temu trebalo preimenovati u "politicka pozadina marginalnih medija"
plain vanilla

#718 Re: Politicka pozadina TV1

Post by plain vanilla »

TV1 je privatna televizija i niko se nema pravo mijesati u njihovu uredjivacku politiku.

Ako TV1 hoce ljubiti guzicu Dodiku, to joj niko ne smije uskratiti, pa ne placamo im pretplatu..samo nastavi Senade
super_zena

#719 Re: Politicka pozadina TV1

Post by super_zena »

tako je. FTV placaju gradani, stoga na silu moraju ljubiti guzicu Lagumdziji.

@vjeciti - priznaj da si na "marginalnoj" tv gledao Dodika. isto kao i svi ovi dezurni pljuvaci, Zlajini igraci ;-)
ultima_palabra

#720 Re: Politicka pozadina TV1

Post by ultima_palabra »

plain vanilla wrote:TV1 je privatna televizija i niko se nema pravo mijesati u njihovu uredjivacku politiku.

Ako TV1 hoce ljubiti guzicu Dodiku, to joj niko ne smije uskratiti, pa ne placamo im pretplatu..samo nastavi Senade
Naravno, ali onda nije čudno što to niko ne gleda. Mada imam osjećaj da njima nije nešto stalo do gledanosti i da svoju finansijsku konstrukciju ne baziraju na tome...
Nass

#721 Re: Politicka pozadina TV1

Post by Nass »

super_zena wrote:e, da sam ja na njegovom mjestu, tek tada bih dosla i zacepila usta svima. ali nece, jer nije suvereni vladar tog medija, pa mu mogu postaviti neko skakljivo pitanje... :lol:

p.s.
to sto covic ili dodik nece da dodu na FTV, nije razlog da FTV pljuje po njima i mnogim drugim koji ne zele da dodu u Zlatkovu TV :wink:
FTV kritizira odredjene stranke i lidere, ne zato sto oni nece da dodju u njihovu emisiju, vec zato sto smatra da doticni rade stetu ovoj drzavi. A ako oni zbog toga bojkotiraju FTV, njihov izbor, niko ne kuka radi toga. FTV opet da priliku i Mili Lasicu i clanovima drugih stranaka koji se odazovu, da kazu sto misle ako zele. Znam da su uglavnom ljudi iz svih stranaka vec gostovali na FTV.

S druge strane, ti si nisi porekla da TV1 pljuje samo po SDP-u (hvala), nego si kao argument pnudila: zasto Lagumdzija ne dodje pa sve porekne? Zasto bi Lagumdzija uradio nesto sto unaprijed nema smisla i svrhe, u takvoj jednoj televiziji? To bi isto bilo kao kad bi rekli da treba gostovati kod Vrankica.... neke granice se znaju.
plain vanilla

#722 Re: Politicka pozadina TV1

Post by plain vanilla »

super_zena wrote:tako je. FTV placaju gradani, stoga na silu moraju ljubiti guzicu Lagumdziji.

@vjeciti - priznaj da si na "marginalnoj" tv gledao Dodika. isto kao i svi ovi dezurni pljuvaci, Zlajini igraci ;-)
Pa gledali jasta, ljubavni film pravi..
filmski program na TV1 odlican :D

da, da, ne valja ni FTV, ali ovdje nije tema FTV, zar ne?
Nass

#723 Re: Politicka pozadina TV1

Post by Nass »

plain vanilla wrote:da, da, ne valja ni FTV, ali ovdje nije tema FTV, zar ne?
Uvijek se u nedostatku argumenata potegne FTV.
Paper

#724 Re: Politicka pozadina TV1

Post by Paper »

Ja se slažem sa plain, privatna televizija ima pravo da propagira čak i Šešelja i Karadžića, ako im se za to plati. To je sasvim koretno i ne vidim razlog da se napada ova TV1 :thumbup:
VjecitiStudent

#725 Re: Politicka pozadina TV1

Post by VjecitiStudent »

super_zena wrote:tako je. FTV placaju gradani, stoga na silu moraju ljubiti guzicu Lagumdziji.

Haretovu TV na listi kanala uopste ne drzim, iz higijenskih razloga.
Post Reply