Gdje u Sa......
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#701 Re: Gdje u Sa......
jel ta autopijaca fakat dobra stvar???
-
Missgreenn
#702 Re: Gdje u Sa......
Odlično izgleda, ali mi je žao što ti ne mogu pomoći, jer stvarno ovo nigdje nisam vidjala... :-(
- alica.k
#703 Re: Gdje u Sa......
nisam nikad bila al cujem da ima svega "od igle do lokomotive"Black swan wrote:jel ta autopijaca fakat dobra stvar???
- kakav nered
#704 Re: Gdje u Sa......
moj je otac na toj pijaci kod cigana našao 3 slike (ulje na platnu) moje pokojne babe...stajale su nekad u našoj dječijoj sobi...na jednoj smo čak nacrtani brat i ja...uglavnom tata se toliko sj**ao kad ih je vidio da ih nije ni kupio...nije čovjek mogao doći sebi...ja sam otišla sljedeći vikend i prerovila cijelu pijacu dok ih nisam našla...bile su u groznom stanju...dosta je boje spalo i nisu više bile u okvirima...tko zna gdje su bile tih 15 godina...cigi sam ispričala šta mi je prodao nakon što mi je prodao i bilo mu je pravo krivo hehehe mogao je reći bilo koju cijenu, a dobila sam ih sve tri za 10KMalica.k wrote:nisam nikad bila al cujem da ima svega "od igle do lokomotive"Black swan wrote:jel ta autopijaca fakat dobra stvar???
uglavnom, tamo bukvalno možete naći sve i svašta...nemojte se začuditi ako nađete obiteljski album sa slikama ili neke druge predmete koje su nekad bili u vašoj kući...
- Dr.Cuddy
#705 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti Happy Color akrilne boje u spreju?

- mahalaš
#706 Re: gdje kupiti..?
Kad smo vec kod veza, gdje ima kvalitetno a ne preskupo da se odradi vez?L.e.g wrote: Kupis jednobojni duks i odneses da ti urade naljepnicu ili izvezu
-
sarajevomd
#707 Re: Gdje u Sa......
Neko da iznajmljuje bubicu sa bluetooth satom ili olovkom kao mikrofonom !?
-
pin-up
#708 Re: Gdje u Sa......
Ima i u Skenderiji u nekim sportskim prodavnicama...CASUALE wrote:gdje ima uzet jeftinih tegova ili bucice?
-
Mr.Penguin
- dingosp0
#710 Re: Gdje u Sa......
Treba mi da plasticiram papir, na tom papiru sam izprinto tablice ..
Plasticirao sam na otoci u merkuru, ali nije nekog kvaliteta..
treba mi da bude jos bolje plasticirano...znaci da je deblja plastika da ne moze uci voda medju plastiku...
gdje mogu naci dobru kopirnicu da to odradim ili neko mjesto sto s bavi s tim
hvala
treba mi da bude jos bolje plasticirano...znaci da je deblja plastika da ne moze uci voda medju plastiku...
hvala
-
enx
#711 Re: Gdje u Sa......
U knjižari MAK u ulici Koševo. Al su "Žara", da znaš. Al kad hoćeš kvalitet....dingosp0 wrote:Treba mi da plasticiram papir, na tom papiru sam izprinto tablice ..
hvala
- dingosp0
#712 Re: Gdje u Sa......
nema veze ...enx wrote:U knjižari MAK u ulici Koševo. Al su "Žara", da znaš. Al kad hoćeš kvalitet....dingosp0 wrote:Treba mi da plasticiram papir, na tom papiru sam izprinto tablice ..
hvala
koliko para od prilike, znas li?
usput, gdje s nalazi ta ulica...
-
TEDx
#713 Prodavnica drvenarije - vrata?
Bio bih vam jako zahvalan ako neko ima informaciju gdje se nalazi prodavnica drvenarije - Braca Mulic. Pokusavam zamijeniti drvena vrata u stanu, pa sam cuo da su kvalitetni i poprilicno povoljni, ali o njima nema nista na netu.
Kazu da su negdje na stupu, pa ako neko ima tacnu adresu ili broj telefona bio bih neizmjerno zahvalan!
Isto tako, ako imate da predlozite neku drugu prodavnicu, bilo bi korisno
Hvala
Kazu da su negdje na stupu, pa ako neko ima tacnu adresu ili broj telefona bio bih neizmjerno zahvalan!
Isto tako, ako imate da predlozite neku drugu prodavnicu, bilo bi korisno
Hvala
- Pitarrr82
#714 Re: Gdje u Sa......
Gdje se moze nabaviti fin, nov dvd player za auto do recimo nekih 500KM?
-
BIONA
#715 Re: Gdje u Sa......
a gdje se mogu isprintati fotografije da budu kao manje razglednice i koliko to kosta otrpilike? poklon je u pitanju 
-
enx
#716 Re: Gdje u Sa......
sorry ne vidjeh poruku ranije. Ulica Koševo, prema bolnici koševo od Titove kreneš pa s lijeve strane prije Druge gimnazije. (nekadašnja Kralja Tomislava)dingosp0 wrote:nema veze ...enx wrote:U knjižari MAK u ulici Koševo. Al su "Žara", da znaš. Al kad hoćeš kvalitet....dingosp0 wrote:Treba mi da plasticiram papir, na tom papiru sam izprinto tablice ..
hvala
koliko para od prilike, znas li?
usput, gdje s nalazi ta ulica...
-
enx
#717 Re: Gdje u Sa......
Fotograf, preko puta ulaza u Drugu gimnaziju (stajališta za Vogošću), ulica Sutjeska.BIONA wrote:a gdje se mogu isprintati fotografije da budu kao manje razglednice i koliko to kosta otrpilike? poklon je u pitanju
-
BIONA
#718 Re: Gdje u Sa......
Odlicno, hvala ti 
-
Nedoumica
#719 Re: Gdje u Sa......
A ima li igdje tapeta za NAMJESTAJ, a da nisu ovi vele moderni i skupi stickeri - naljepnice?
Hvala...
Hvala...
- L.e.g
#720 Re: Gdje u Sa......
u Nedoumici sam da li da ti kazemNedoumica wrote:A ima li igdje tapeta za NAMJESTAJ, a da nisu ovi vele moderni i skupi stickeri - naljepnice?
Hvala...
-
Nedoumica
#721 Re: Gdje u Sa......
ahahaah
Da pokrije ružne podstanarske ormare
http://www.velmax.hr/Portals/0/EasyGall ... /index.asp
Da pokušam to sa stikerima, trebalo bi 4 velika, cca 160 km, za te pare haman pa nov trokrilac
http://www.velmax.hr/Portals/0/EasyGall ... /index.asp
Da pokušam to sa stikerima, trebalo bi 4 velika, cca 160 km, za te pare haman pa nov trokrilac
Last edited by Nedoumica on 29/08/2011 16:03, edited 1 time in total.
- L.e.g
#722 Re: Gdje u Sa......
Trebalo bi da ima u svakoj prodavaonici sa bojama, okovima i sl. Mislim da sam i u Mercatoru vidio, a i u Penny-uNedoumica wrote:ahahaah
- Dr.Cuddy
#723 Re: Gdje u Sa......
Tražila sam Happy a našla jedan drugi. Hvala anywayA jedan wrote:happy color nemas nigdje u sa. jel ti bas treba happy il moze neki drugi sprej?Dr.Cuddy wrote:Gdje kupiti Happy Color akrilne boje u spreju?
-
Nedoumica
#724 Re: Gdje u Sa......
hmmm sad cu bas da provjerimL.e.g wrote:Trebalo bi da ima u svakoj prodavaonici sa bojama, okovima i sl. Mislim da sam i u Mercatoru vidio, a i u Penny-uNedoumica wrote:ahahaah
hvala u svakom slucaju...
-
Wind
#725 Re: Gdje u Sa......
bila je prodavnica u bivsem VF-u Koreja, tamo desno gdje su oni butici, imali su tapete svakakve i samo su to prodavali pa virni tamo...