FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Great Cornholio
#701 Re: FK Sloboda Tuzla
Tema je FK Sloboda, da ne začatavamo

- burek_in_space
#702 Re: FK Sloboda Tuzla
O tome bi se dalo raspravljati, ali nije podforum za to, a niti imam zhelju i volju o tome da polemiziram.Great Cornholio wrote: Siguran sam da Bog ne ispunjava želje onima koji žele zlo drugima.
Druže, neravnopravna preraspodjela budžetskih para, zato većina Tuzlaka j..e "Sarajevo".
A shto se tiche raspodjele para, samo cu reci
-
Great Cornholio
#703 Re: FK Sloboda Tuzla
Sad neko na partijskom satanku poviče "Tako je !!!burek_in_space wrote:O tome bi se dalo raspravljati, ali nije podforum za to, a niti imam zhelju i volju o tome da polemiziram.Great Cornholio wrote: Siguran sam da Bog ne ispunjava želje onima koji žele zlo drugima.
Druže, neravnopravna preraspodjela budžetskih para, zato većina Tuzlaka j..e "Sarajevo".
A shto se tiche raspodjele para, samo cu reci.
Nego, ne sekirajte se vi za budućnost Slobode, nama samo pare fale, sve ostalo imamo . Hajmo "crveni"
- ultima_palabra
#704 Re: FK Sloboda Tuzla
Jbg, ovi su vam preraspoređivali granate po omladini pa su opet dobili aplauz.
Sad ćeš ti reći da nisu fudbaleri, ali nisu ni fudbaleri ni navijači FKŽ i FKS krojili budžet Federacije.
Sad ćeš ti reći da nisu fudbaleri, ali nisu ni fudbaleri ni navijači FKŽ i FKS krojili budžet Federacije.
-
Great Cornholio
#705 Re: FK Sloboda Tuzla
U pravu si , nije dobro politizirati sport, ali eto naši su se izgleda orijentisali na vanjsku politiku, unutrašnju zapostavljajuultima_palabra wrote:Jbg, ovi su vam preraspoređivali granate po omladini pa su opet dobili aplauz.
-
Great Cornholio
#706 Re: FK Sloboda Tuzla
Sad smo "gotovi", poslije ovog nam niko neće vjerovati da nismo četnici
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=799975
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=799975
-
Great Cornholio
#707 Re: FK Sloboda Tuzla
Tušanj, davnih dana

- no_mani=no_fjučr
#708 Re: FK Sloboda Tuzla
Luksuzni auto i apartman za Ćiru: 'Cijela Tuzla je ushićena'
DOČEK Tuzla sprema iznenađenje za Ćiru Blaževića, koji bi danas trebao potpisati ugovor sa Slobodom. Predstavljanje će biti u kompleksu Panonska jezera...
Više od pet godina nisam bio na utakmici Slobode. Kod Ćire ću ići i na treninge, a ne samo na utakmice. On je najveća nogometna legenda ovih prostora, rekao je umirovljenik Izet Zohrović.
Ćiro Blažević danas će u Tuzli potpisati ugovor sa Slobodom. Bosanskog drugoligaša vodit će do kraja sezone. Grad soli sprema mu feštu za dobrodošlicu, a navijači Slobode, Fukare, i posebnu koreografiju.
- Pokazao je da je velik čovjek i mi Tuzlaci to ćemo znati cijeniti. Cijeli grad je ushićen zbog njegova dolaska. Jednostavno, Ćiru moraš voljeti - rekla je pekarica Samija Požegić.
Predstavljanje će biti u kompleksu Panonska jezera. To su slana umjetna jezera, ponos Tuzle.
- On je legenda, zaslužio je sve na najvišoj razini. Skroman je čovjek, nije puno tražio - rekao je predsjednik Slobode Azmir Husić.
Ćiro će stanovati u najboljem hotelu, u najluksuznijem apartmanu. Dobit će od kluba automobil, a ako želi, imat će i vozača. Husić će mu na raspolaganju biti 24 sata dnevno.
- Ćiri ne smije ništa nedostajati, nećemo štedjeti na njemu. Moramo biti dobri domaćini. To je obaveza svih nas - dodao je Husić.
Prvi trening s novom momčadi Ćiro će imati u subotu. Pripreme će imati u Kopru gdje će odigrati pripremnu utakmicu protiv Crvene zvezde petog veljače.
Otkad je Damir Mulaomerović preuzeo košarkaše Slobode, na utakmice u prosjeku dolazi čak 4000 ljudi. Nadaju se da će Ćiro svojom karizmom napuniti njihov stadion Tušanj.
DOČEK Tuzla sprema iznenađenje za Ćiru Blaževića, koji bi danas trebao potpisati ugovor sa Slobodom. Predstavljanje će biti u kompleksu Panonska jezera...
Više od pet godina nisam bio na utakmici Slobode. Kod Ćire ću ići i na treninge, a ne samo na utakmice. On je najveća nogometna legenda ovih prostora, rekao je umirovljenik Izet Zohrović.
Ćiro Blažević danas će u Tuzli potpisati ugovor sa Slobodom. Bosanskog drugoligaša vodit će do kraja sezone. Grad soli sprema mu feštu za dobrodošlicu, a navijači Slobode, Fukare, i posebnu koreografiju.
- Pokazao je da je velik čovjek i mi Tuzlaci to ćemo znati cijeniti. Cijeli grad je ushićen zbog njegova dolaska. Jednostavno, Ćiru moraš voljeti - rekla je pekarica Samija Požegić.
Predstavljanje će biti u kompleksu Panonska jezera. To su slana umjetna jezera, ponos Tuzle.
- On je legenda, zaslužio je sve na najvišoj razini. Skroman je čovjek, nije puno tražio - rekao je predsjednik Slobode Azmir Husić.
Ćiro će stanovati u najboljem hotelu, u najluksuznijem apartmanu. Dobit će od kluba automobil, a ako želi, imat će i vozača. Husić će mu na raspolaganju biti 24 sata dnevno.
- Ćiri ne smije ništa nedostajati, nećemo štedjeti na njemu. Moramo biti dobri domaćini. To je obaveza svih nas - dodao je Husić.
Prvi trening s novom momčadi Ćiro će imati u subotu. Pripreme će imati u Kopru gdje će odigrati pripremnu utakmicu protiv Crvene zvezde petog veljače.
Otkad je Damir Mulaomerović preuzeo košarkaše Slobode, na utakmice u prosjeku dolazi čak 4000 ljudi. Nadaju se da će Ćiro svojom karizmom napuniti njihov stadion Tušanj.
- insomnia78
#709 Re: FK Sloboda Tuzla
Odvratno
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- ultima_palabra
#710 Re: FK Sloboda Tuzla
Ćiro je fudbalski Torabi.
- insomnia78
#711 Re: FK Sloboda Tuzla
Slazem se
Nevidjeni ublehas, uzimace pare na galamu dok mu bude prolazilo, sloboda nece nista napraviti i onda ce se hladno ispaliti
Nevidjeni ublehas, uzimace pare na galamu dok mu bude prolazilo, sloboda nece nista napraviti i onda ce se hladno ispaliti
- no_mani=no_fjučr
#712 Re: FK Sloboda Tuzla
Tesko mozes reci ublehas za Ciru. On je unovcio uspjeh i sto je dobro za njega i danas to kvalitetno radi, nije Tuzla taj nivo, al' je za Solin cist ok, svi bi pozeljelii biti uspjesni kao Ciro, vjeruj.insomnia78 wrote:Slazem se
-
sumirprimus
#713 Re: FK Sloboda Tuzla
tesko da je ciro ubleha od trenera...
imo je on svojih zvjezdanih trenutaka...
itekakvih...
doduse on je imo srece i sa hrv repkom,tad je imo jednog tomu ivica iza/pored sebe..onu tekmu proitv italije kad us dobili ivic je vodio za euro 96...al tu je i dinamo 82-e,pa i u pristini je bio dobar poso..
prvak svicarske..jebiga,malo li je..
itekakvih...
doduse on je imo srece i sa hrv repkom,tad je imo jednog tomu ivica iza/pored sebe..onu tekmu proitv italije kad us dobili ivic je vodio za euro 96...al tu je i dinamo 82-e,pa i u pristini je bio dobar poso..
- Baltazar_khan
#714 Re: FK Sloboda Tuzla
dok ćiro bude pravio cirkus maximus, bihaćki tigar će rutinski da odvede jedinstvo u premijer ligu.
- ultima_palabra
#715 Re: FK Sloboda Tuzla
Imal' šta u ovom mileniju?sumirprimus wrote:tesko da je ciro ubleha od trenera...
itekakvih...
-
sumirprimus
#716 Re: FK Sloboda Tuzla
ha jebiga daleko je to od ublehe...
kakvih domacih ubleha ima...
bez rezultata iujednom mileniumu.
kakvih domacih ubleha ima...
bez rezultata iujednom mileniumu.
-
sumirprimus
#717 Re: FK Sloboda Tuzla
tako i trebaBaltazar_khan wrote:dok ćiro bude pravio cirkus maximus, bihaćki tigar će rutinski da odvede jedinstvo u premijer ligu.
-
north
#718 Re: FK Sloboda Tuzla
Da je došao prije 5 godina na ugovor od 2 godine, i pored njegovog cirkusa kojeg provodi u cilju što većeg dobijanja pažnje u javnosti, rekao bih odličan potez Slobode i da bi mogli ako ništa biti stabilan prvoligaš..ovako dovesti lika koji gazi osmu deceniju života na ugovor od 6 mjeseci je samo solidan marketinški potez s obzirom da neće silaziti sa lokalnih tv i radio stanica, plus dobri bošnjani će praviti nezapamćeni teferič na tribini u njegovu čast i navijati više za njega nego za svoj klub..."ćiro majstore" će se jedno osamsto puta čuti za vrijeme 90 minuta utakmice, a ćiro će izjavljivati kako Sloboda ima najbolje navijače na svijetu i kako zaslužuju da budu šampioni države, te da je Sloboda čitav njegov život u srcu.....a rezultat, e tu sam jako skeptičan...možda mogu biti malo bolji nego što su do sada i onda taman kad im euforija bude na vrhuncu matori će se ispaliti...ništa zlonamjerno, ništa ljubomorno, samo neko realno sagledavanje stvari...za mene...
- Tvrtko II Kotromanić
#719 Re: FK Sloboda Tuzla
north wrote:Da je došao prije 5 godina na ugovor od 2 godine, i pored njegovog cirkusa kojeg provodi u cilju što većeg dobijanja pažnje u javnosti, rekao bih odličan potez Slobode i da bi mogli ako ništa biti stabilan prvoligaš..ovako dovesti lika koji gazi osmu deceniju života na ugovor od 6 mjeseci je samo solidan marketinški potez s obzirom da neće silaziti sa lokalnih tv i radio stanica, plus dobri bošnjani će praviti nezapamćeni teferič na tribini u njegovu čast i navijati više za njega nego za svoj klub..."ćiro majstore" će se jedno osamsto puta čuti za vrijeme 90 minuta utakmice, a ćiro će izjavljivati kako Sloboda ima najbolje navijače na svijetu i kako zaslužuju da budu šampioni države, te da je Sloboda čitav njegov život u srcu.....a rezultat, e tu sam jako skeptičan...možda mogu biti malo bolji nego što su do sada i onda taman kad im euforija bude na vrhuncu matori će se ispaliti...ništa zlonamjerno, ništa ljubomorno, samo neko realno sagledavanje stvari...za mene...
- Lekler
#720 Re: FK Sloboda Tuzla
Bolje da su vratili dugove koje imaju prema bivsim igracima...
-
fukara_tz
#721 Re: FK Sloboda Tuzla
Ćiro Blažević press konferencija u Tuzli
-
LSD
#722 Re: FK Sloboda Tuzla

topla dobrodošlica od strane građana Tuzle
- korisnik.1
#723 Re: FK Sloboda Tuzla
Nama je bio potreban neko da malo prodrma grad, ljudi neće da dolaze da gledaju sad već bivšeg trenera Smajila kako ne zna zagalamit na igrača. Kakve god da su trenerske sposobnosti Ćire, one će nam bit od najmanje koristi. Danas se na dočeku okupilo oko 300 ljudi a nekad na utakmicu zna ne doći toliko.
A ljudi na tribini su potrebni, da se nešto salije i u kasu, mi sponzora ni jednog nemamo. Ustvari imamo 2 sponzora al' ih reklamiramo besplatno vraćajući dug od prije. Znači sve plaća jedan čovjek Azmir Husić. Od kantona ništa, i dok smo bili u PL manje smo dobijali od Zvijezde zbog čega ne zna niko. Od opštine isto sitno, za godinu dana 84 000 KM. A npr. Jedinstvo je ove godine super jako, dobija od opštine Bihać godišnje 300 000 KM, ne znam izdvaja li za njih šta kanton.
A ljudi na tribini su potrebni, da se nešto salije i u kasu, mi sponzora ni jednog nemamo. Ustvari imamo 2 sponzora al' ih reklamiramo besplatno vraćajući dug od prije. Znači sve plaća jedan čovjek Azmir Husić. Od kantona ništa, i dok smo bili u PL manje smo dobijali od Zvijezde zbog čega ne zna niko. Od opštine isto sitno, za godinu dana 84 000 KM. A npr. Jedinstvo je ove godine super jako, dobija od opštine Bihać godišnje 300 000 KM, ne znam izdvaja li za njih šta kanton.
- Baltazar_khan
#724 Re: FK Sloboda Tuzla
https://www.facebook.com/photo.php?v=78 ... =2&theaterPoruka Miroslava Ćire Blaževića navijačima FK Sloboda Tuzla
-
oglo
#725 Re: FK Sloboda Tuzla
ima poznata je** im majku ,to nas narod hcoe da cujeultima_palabra wrote:Imal' šta u ovom mileniju?sumirprimus wrote:tesko da je ciro ubleha od trenera...
itekakvih...