Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
and

#701 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by and »

north wrote:
Tarik19 wrote:Pa dobro, uprkos primljenog gola, nismo uopste lose igrali protiv Albanaca. Po ko zna koji put, sreca nam je okrenula leda i Pjanic je dva puta pogodio stativu.
Naravno, jedini krivac je nesreća, a prečke su pogađane nakon uigranih akcija, kombinatorike, igre kratkih pasova, probijanja po bokovima, itd....... :-)

Kako to da smo mi jedina ekipa kojoj uvijek sreća okrene leđa, majka mu stara?
nismo jedina,mnogima protiv bunkera sreća okrene leđa.teško je imati neku kombinatoriku i igru kad ti je deset protivničkih u 30 metara.
i svjetski prvaci u španiji nama nisu ništa mogli sa takvom igrom.
nismo igrali loše.
ne znam je li begović imao i jednu intervenciju?
hau jes no

#702 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by hau jes no »

Baš me interesuje kakvi bi komentari bili da igramo ko albanija :mrgreen:
Tarik19

#703 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Tarik19 »

hau jes no wrote:Baš me interesuje kakvi bi komentari bili da igramo ko albanija :mrgreen:
Bili bi nesto poput : Susic majstore! :roll:
and

#704 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by and »

bespotrebno se pravi prevelik pritisak i na selektora i na igrače i to nam uveliko otežava situaciju,jer se s tim pritiskom teško nositi.
Tarik19

#705 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Tarik19 »

and wrote:bespotrebno se pravi prevelik pritisak i na selektora i na igrače i to nam uveliko otežava situaciju,jer se s tim pritiskom teško nositi.
Upravo tako. Radimo sami protiv sebe. :-?
AliceInChains

#706 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by AliceInChains »

A1fa wrote:Ono sto sam gledajuci utakmicu sa tribina mogao upratiti, u pauzi izmedju siptarskog kamenovanja i gadjanja nozevima, te nasih bakljada, je da su albanci imali svaki put problem cim bi mi odigrali par brzih pasova i cim bi se Mujdza ispalio po strani. Cim nasi veznjaci pocnu da pametuju sa loptom i cim kroz sredinu pocnemo nesto da kombinujemo, odmah znas da od tog napada nema nista. Mozda treba mijenjati Susica, mozda bi on trebao sam otici, ali evidentno je vise da postoji jako jednostavan nacin da se stvori sto vise prilika, odnosno da se sto vise lopti ubaci u sesnaesterac. Imamo izvrsnog centarfora, svjetska klasa, ali da bi on zabio gol neko mu mora dati upotrebljivu loptu, a izbijanje na njega kad je okrenut ledjima golu ne prolazi vec evo 6 utakmica. Kad vec nemamo te ljepote u igri, guraj brate loptu na krilo, nek svako krilo centrira po 5 puta tokom utakmice u sesnaesterac, ako Dzeko ne zabije barem 2 gola, ja definitivno prestajem sa pametovanjem na forumu :D
Upravu si. I ja sam se bas najvise nervirao do bola u zadnjim utakmicama zbog toga. Svaki hebeni napad ide preko Dzeke i lopta se samo krece u centar za vrijeme napada. Kao bivsi igrac u odbrani vam mogu reci: Tako je lako igrati u odbrani, kad ti protivnici ne dolaze cesto sa krila. Mozes se jako dobro odmoriti. To je u sustini i problem. Svi su fiksirani na trokut Dzeko Ibisevic i Misimovic/Pjanic, a na krilima nemamo nijednog brzog igraca, kao sto su to prije bili Salihamidzic ili Bajramovic. Zato nam i fali toliko Salihovic, jer je on jedini, koji se cesto usudi, da ide preko strane. To je taj problem, ali Susicu nikako da to naompadne i to je za mene dokaz, da on nema neku taktiku. PA najkasnje poslje prvog poluvremena je MORAO skontati, da se napad treba malo preko krila odvijati. Umjesto toga on razmislja o potencijalnoj psihickoj ugrozenosti pojedinih igraca. Jer iskreno, odakle je znao da je Mravac poslje one zute karte i gola bio u losem psihickom stanju????? A poslje gola ga nije ni vidio igrati, zato sto se je zavrsilo prvo poluvrjeme. Sta hocu da kazem, ne misli takticki, nego psihicki. Pogresna stvar. A drugo: Pa jeste li ga vidili u intervjuu. Pa on djeluje, kao da bi se svakog trenutka mogao rasplakati. Bojim se pomisliti, dali je moguce, da on motivira igrace u kabini sa onom facom( :-? )
Last edited by AliceInChains on 10/10/2010 01:28, edited 1 time in total.
Obuca9

#707 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

Bajramović na krilu?

Jeste, ali možda Kenan Bajramović u košarkaškoj reprezentaciji.
LSD

#708 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

hz__semir wrote:Bajramović na krilu?

Jeste, ali možda Kenan Bajramović u košarkaškoj reprezentaciji.
A vidiš da može i Bajramović na krilo...mada nikad u životu to nije igrao, ali to je nebitno - bitna je dobra volja kolega forumaša :lol:

Još samo Supića instalirati i uigrati u sami špic napada jer svakako ima 2 metra i to bilo to...ni Baka sa Barbarezom (tada najboljim strijelcem Bundesa) na poziciji libera nije imao bolje takticke zamisli.
luckylaka

#709 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

Propust na utakmici protiv Albanije: Karabeg i Piplica povrijeđenog Hasagića stavili na gol | Ispis |
+ 0
+ 0
Ocjena: / 0
LošeOdlično

"Kenan Hasagić ne bi primio gol u 45. minuti iz slobodnog udarca da nije bio povrjeđen", konstatovao je juče nakon utakmice Albanija - BiH selektor naše fudbalske reprezentacije Safet Sušić.

Podsjetimo se, Albanci su iskoristili grešku Adnana Mravca, te loše postavljanje Kenana Hasagića na gol liniji i udarcem Dure postigli gol iz slobodnog udarca sa 20 metara iskosa, navodi --- NO LINKS ---

Logično se zapitati, kako je moguće da se povrijeđen igrač našao na terenu u ovako važnoj kvalifikacionoj utakmici, u situaciji kada za njega postoji odlična alternativa među rezervnim igračima u vidu Asmira Begovića.

U našoj fudbalskoj reprezentaciji za pitanje golmana je zadužen Tomislav Piplica, dok se o zdravstvenoj njezi naših fudbalera brine dr. Reuf Karabeg, inače plastični hirurg.

I jednom i drugom navedenom članu kolektiva naše fudbalske reprezentacije ovo je prvi posao ovog tipa u karijeri, te je sasvim jasno kako je isključivo njihov propust doveo Albance u situaciju da zabiju jučerašnji gol, te da već na poluvremenu primoraju selektora Sušića da zamjeni Hasagića i potroši jednu od tri izmjene koje ima na raspolaganju.

Da li će neko snositi posljedice za nemar i propuste u radu sa našom reprezentacijom ostaje da se vidi.
» >
Evo nadjoh i ovo.More bit.
Gat'Gor

#710 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Gat'Gor »

and wrote:
Gat'Gor wrote:Siguran si, kao sto smo bili sa Cirom eh? Haha.

Cak i da dobiju drugo mjesto, izgubicemo u barazu.

HLADNI TUS.
ćirom?
nikad mu neću halaliti onu tursku i poraz nakon poluvremena 1:0.
možda bude i prvo mjesto?
drugo je sigurno
Nisam ni branio njega, nego uporedjujem nasu nadu onda i nasu nadu sada. Isto smo se nadali i bili "sigurni'. Ali moze se reci i ovo: Ekipa je bila bolja sa Cirom. Cista istina.

luckylaka wrote:
Gat'Gor wrote:Samo vas gledam kako izmisljate izgovore svaki put za svaki poraz. Uvijek neme neke "srece", uvijek nevalja sudija, uvijek ovo uvijek ono. Smijesno.

Susic je smece od trenera, to ako neko nevidi, onda nezasluzuje da ima misljene uopste. Jednostavno covjek bez ikakve vizije, velikog cilja ili ista. Tako isto Mravac i Pandza su bezveze igraci.

Za nas su kvalifikacije gotove.
A dzes bio ti kad je bilo najteze :lol: :lol: Jesil ti ikad cuo za Susica dok nisi dosao na ovaj forum.Sumnjam.
Hajde ne seri majke ti. Neznam sta zamisljas ni o sebi ni o meni, ali bolje ti je cuti.
Chivas1

#711 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Chivas1 »

Sta vam je ba .. Nije Ciro dobar koliko je Susic los ..Nije za selektora i cao ne zna napravit atmosferu osim da sve rastjera i bude mrtvo sve (slazem se da ne treba novinarima dat blizu) ali trebas igrace motivisat a ne ubijat ih u pojam ..Najgore je sto ce sad opet u Zenicu pa kad ne izborimo opet nista ili ispadnemo u zadnjoj utakmici rece eto vam Zenica opet isto a najvazniju tekmu nije igro tu .,..
tanjush

#712 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by tanjush »

campa_xxx wrote:Bjelorusija - Albanija - X
Francuska - Luxemburg - 1

Luxemburg - Francuska - 2
Albanija - Bjelorusija - X
BiH - Rumunija - 1

Rumunija - Luxemburg - 1

Rumunija - BiH - X
Bjelorusija - Francuska - 2

Bjelorusija - Luxemburg - 1
BiH - Albanija - 1

Luxemburg - Rumunija - 2
Bjelorusija - BiH - X
Albanija - Francuska - X

Rumunija - Francuska - X
BiH - Bjelorusija - 1
Luxemburg - Albanija - 2

BiH - Luxemburg - 1
Rumunija - Bjelorusija - 1
Francuska - Albanija - 1

Albanija - Rumunija - 2
Francuska - BiH - 1

---------------------------------

1. FRANCUSKA 23
2. BiH 18
3. RUMUNIJA 16
4. ALBANIJA 11
5. BJELORUSIJA 11
6. LUXEMBURG 1

---------------------------------

Kuci pobjedimo Rumuniju, Albaniju, Bjelorusiju i Luxemburg
Na strani remiziramo sa Rumunijom i Bjelorusijom
I zijanimo od Francuske ... mada po ovoj racunici zadnja nasa tekma bi bila borba za prvo mjesto sa Francuzima :mrgreen:
Je li ovo realno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne izgleda mi realno, jer nemam se za sta uhvatit sto se tice nase igre, ako se ovako igralo, kao do sada,uglavnom, u mandatu susica.
otalno smo izgubili onu igru u napadu, bar protiv ekipa iz srednjeg ranga.
na papiru i dalje imamo sanse, ali u praksi nema nista od toga, ako se nesto bitno ne popravi na taktickom, a bome i motivacionom planu, u sta cisto sumnjam.
sumirprimus

#713 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by sumirprimus »

A1fa wrote:Ono sto sam gledajuci utakmicu sa tribina mogao upratiti, u pauzi izmedju siptarskog kamenovanja i gadjanja nozevima, te nasih bakljada, je da su albanci imali svaki put problem cim bi mi odigrali par brzih pasova i cim bi se Mujdza ispalio po strani. Cim nasi veznjaci pocnu da pametuju sa loptom i cim kroz sredinu pocnemo nesto da kombinujemo, odmah znas da od tog napada nema nista. Mozda treba mijenjati Susica, mozda bi on trebao sam otici, ali evidentno je vise da postoji jako jednostavan nacin da se stvori sto vise prilika, odnosno da se sto vise lopti ubaci u sesnaesterac. Imamo izvrsnog centarfora, svjetska klasa, ali da bi on zabio gol neko mu mora dati upotrebljivu loptu, a izbijanje na njega kad je okrenut ledjima golu ne prolazi vec evo 6 utakmica. Kad vec nemamo te ljepote u igri, guraj brate loptu na krilo, nek svako krilo centrira po 5 puta tokom utakmice u sesnaesterac, ako Dzeko ne zabije barem 2 gola, ja definitivno prestajem sa pametovanjem na forumu :D
wtf??sto kamenovanje od šipta?to mi ne ide u glavu,nema nikkakvih nerasciscenih racuna?
mislim ono,nije dosla srbija,gluho bilo,... :roll:
cuj gadjali nozevima ccccc svasta
sansun

#714 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by sansun »

I ja sam se bas najvise nervirao do bola u zadnjim utakmicama zbog toga. Svaki hebeni napad ide preko Dzeke i lopta se samo krece u centar za vrijeme napada. Kao bivsi igrac u odbrani vam mogu reci: Tako je lako igrati u odbrani, kad ti protivnici ne dolaze cesto sa krila. Mozes se jako dobro odmoriti. To je u sustini i problem. Svi su fiksirani na trokut Dzeko Ibisevic i Misimovic/Pjanic, a na krilima nemamo nijednog brzog igraca, kao sto su to prije bili Salihamidzic ili Bajramovic. Zato nam i fali toliko Salihovic, jer je on jedini, koji se cesto usudi, da ide preko strane. To je taj problem, ali Susicu nikako da to naompadne i to je za mene dokaz, da on nema neku taktiku. PA najkasnje poslje prvog poluvremena je MORAO skontati, da se napad treba malo preko krila odvijati. Umjesto toga on razmislja o potencijalnoj psihickoj ugrozenosti pojedinih igraca. Jer iskreno, odakle je znao da je Mravac poslje one zute karte i gola bio u losem psihickom stanju????? A poslje gola ga nije ni vidio igrati, zato sto se je zavrsilo prvo poluvrjeme. Sta hocu da kazem, ne misli takticki, nego psihicki. Pogresna stvar. A drugo: Pa jeste li ga vidili u intervjuu. Pa on djeluje, kao da bi se svakog trenutka mogao rasplakati. Bojim se pomisliti, dali je moguce, da on motivira igrace u kabini sa onom facom( :-? )

Bravo! Ali ni izostanak Salihovića ne mora biti neko opravdanje, makar su trebali pokušati kao što kažeš. Sušić je jednostavno previše tvrdoglav!
A što se motivacije tiče, po mom mišljenju, to je bitnije i od taktike čak. U fudbalu najbolje prolaze oni najmotivisaniji, zato taj sport i privlači toliki broj gledalaca, jer je moguće da i oni "slabiji" pobijede samo ukoliko su napaljeniji od "jačih". Kombinacija jakog trenerskog autoriteta, karizme i njegove moći motivisanja je ključna za uspjeh, zbog toga je Ćiro imao uspjeha. Sušić nema ništa od toga, ništa što bi igrače vezalo za njega.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#715 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by A1fa »

sumirprimus wrote:
wtf??sto kamenovanje od šipta?to mi ne ide u glavu,nema nikkakvih nerasciscenih racuna?
Ni nama nije bilo jasno, sa domacim Albancima sve je bilo OK, niko nas ruzno pogledao nije, slikali se, pili zajedno. Cim su Kosovari dosli odmah je kamenjanje pocelo i barem dva noza su doletjela sa njihove strane. :roll:
sansun

#716 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by sansun »

sumirprimus wrote:
Pa to je jedan od dovoljnih razloga zašto da režu na tebe. Riječ šiptar kod Albanaca ima istu konotaciju kao riječ nigger kod američkih crnaca. Njima je dozvoljeno da se međusobno tako oslovljavaju i samo njima, kada to čuju od ostalih, to shvate pogrdno...

Ruku na srce, i kod nas ima svakavih huligana, a prije nekoliko godina je jedan nedužni građanin Nikšića koji je slučajno bio tu za vrijeme utakmice Jugoslavija - BiH, izgubio oko, naprosto je bio kamenovan u autu.
atmel

#717 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by atmel »

Mi smo 2 boda u prednosti ispred glavnog konkurenta Rumunije. Utakmica sa Rumunijom i Bjelorusijom će, da odluči 2 mjesto u grupi. Ako nismo sposobni sa Rumunima i Bjelorusima izvući dobar rezultat onda nemamo šta tražiti u dodatnim kvalifikacijama.
Francuzi će, da oderu sve do kraja, možda se dogodi kakav kiks ali i u tom slučaju neriješen rezultat.
Dvije pobjede protiv Bjelorusa i jedna pobjeda protiv Rumuna i mi smo drugi. Čak i remi u Bjelorusiji nas ostavlja u utrci za drugo mjesto.
sansun

#718 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by sansun »

Ni nama nije bilo jasno, sa domacim Albancima sve je bilo OK, niko nas ruzno pogledao nije, slikali se, pili zajedno. Cim su Kosovari dosli odmah je kamenjanje pocelo i barem dva noza su doletjela sa njihove strane. :roll:
Ma necivilizovan je to svijet, ne smatram ni nas nešto posebno civilizovanim ali od njih sigurno jesmo.
Comrad

#719 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Comrad »

Chivas1 wrote:Sta vam je ba .. Nije Ciro dobar koliko je Susic los ..Nije za selektora i cao ne zna napravit atmosferu osim da sve rastjera i bude mrtvo sve (slazem se da ne treba novinarima dat blizu) ali trebas igrace motivisat a ne ubijat ih u pojam ..Najgore je sto ce sad opet u Zenicu pa kad ne izborimo opet nista ili ispadnemo u zadnjoj utakmici rece eto vam Zenica opet isto a najvazniju tekmu nije igro tu .,..
Je li neko od vas bio u svlacionici pa zna sta Pape prica igracima :? Ako nije, nemojte onda pricati napamet i slusati sta novinari pisu. To sto je Pape miran na presici (a vidjeli smo da moze biti i nemiran) ne mora nista da znaci.

Kada dodje osoba koju je Pape trenirao, osoba koja je bila u svlacionici i slusala sta pape govori igracima i sl. onda mogu povjerovati u ove price da ne zna motivisati igrace, do tad ovo je sve suplja.

I da...treba nam euforija pred svaku tekmu. A svaku, svaku utakmicu prije koje smo bili nabrijani i euforicni smo zijanili...svaku.
red01

#720 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by red01 »

Postao/la burek_in_space dana 09/10/2010 23:31

red01 je napisao/la:Pobrinuo se je prije svega KLOC HASAGIĆ.
Dobro je Pape rekao MORAO JR POKRITI SVOJ UGAO, a on pokrio sredinu GOLA....
Jedino DOBRO iz ovoga da je BEGOVIĆ odsada PRVI GOLMAN.

Nadalje drugi veliki krivac, pored Mravca , je Miske....
Niti što igra, niti trči, niti asistira.... KAO ŠTO JE Ćiro rekao odavno je postao remetelički faktor u repki....
A što očekivati od Misketa , kad mu je omiljena pjesma na mobitelu himna Crvene Zvezde sa DELIJAMA, pa možemo pretpostaviti koliko voli ovu repku( vjerojatno kao i Delije).....
Nagradno pitanje: da li bi ovaj sa ovakvim habitusom ikad zaigra'o za CRO, predpostavimo kad bi imao pravo nastupa i da li bi ga ikad iko od IZBORNIKA HRVATSKE SMIO POZVATI....

Nagradno pitanje za tebe - to kako zvoni telefon Zvjezdana Misimovica ima veze sa njegovim igrama u reprezentaciji na koji nachin tachno?!

Odgovor vjerojatno leži u ovom:
http://gol.hr/clanak/nogomet/ciro-miske ... l_items=69

Ne čini li ti se MALO IRITANTNO to ZVONJENJE MOBITELA sa pjesmom DELIJA CZ, koje je predvodio prije rata poznati zločinac Arkan, a koji je u ratu zajedno sa Delijama vršio pokolje po Bijeljini, Zvorniku, Sanskom Mostu i inim mjestima, MALO IRITANTNIM za npr Ibiševića koji se je uspio spasiti iz Vlasenice ili Muratovića iz Zvornika, itd , itd...., to ZASIGURNO NE DOPRINOSI ATMOSFERI U REPKI BiH..... Da se radi o selekciji Srbije vjerojatno , ma sigurno , bi bilo jako cool.

Izvinjavam se što je malo odogovor off topic......
elSaik

#721 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by elSaik »

Lik navija za Zvezdu, s toga ne vidim ništa sporno u melodiji mobitela. To što su ovdje mnogima za sve krivi Srbi, to je vaš problem i molio bih da se nacionalizam, ako već mora, ispoljava na podforumu politika.
elSaik

#722 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by elSaik »

Comrad wrote:
Chivas1 wrote:Sta vam je ba .. Nije Ciro dobar koliko je Susic los ..Nije za selektora i cao ne zna napravit atmosferu osim da sve rastjera i bude mrtvo sve (slazem se da ne treba novinarima dat blizu) ali trebas igrace motivisat a ne ubijat ih u pojam ..Najgore je sto ce sad opet u Zenicu pa kad ne izborimo opet nista ili ispadnemo u zadnjoj utakmici rece eto vam Zenica opet isto a najvazniju tekmu nije igro tu .,..
Je li neko od vas bio u svlacionici pa zna sta Pape prica igracima :? Ako nije, nemojte onda pricati napamet i slusati sta novinari pisu. To sto je Pape miran na presici (a vidjeli smo da moze biti i nemiran) ne mora nista da znaci.

Kada dodje osoba koju je Pape trenirao, osoba koja je bila u svlacionici i slusala sta pape govori igracima i sl. onda mogu povjerovati u ove price da ne zna motivisati igrace, do tad ovo je sve suplja.

I da...treba nam euforija pred svaku tekmu. A svaku, svaku utakmicu prije koje smo bili nabrijani i euforicni smo zijanili...svaku.
Pa evo sad nema euforije, ulazimo staloženo u svaku utakmicu i primismo staloženo 4 od Švedske, 3 od Njemačke, remizirali sa Katarom, nismo prišli Francuskoj golu nijednom, izvukli bod Albaniji, sve onako staloženo i bez euforije...
felipe kajetano

#723 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by felipe kajetano »

@red pa daj reci nam koja to misteriozna pjesma shiba sa mobilnog?
red01

#724 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by red01 »

elSaik wrote:Lik navija za Zvezdu, s toga ne vidim ništa sporno u melodiji mobitela. To što su ovdje mnogima za sve krivi Srbi, to je vaš problem i molio bih da se nacionalizam, ako već mora, ispoljava na podforumu politika.
Nigdje ja nisam spomenuo nacionalizam i da MRZIM Misketa......
Samo JEDNOSTAVNO lik NE IGRA I NE TRČI U REPKI.... ZAŠTO je to tako, nije do mene....
I ako se ne varam zadnju prilku je onako nonšalatno u '92-93 min propustio poslije sl. udarca Pjanića, a Ibiš na 3-4 metra od njega pred praznim golom mogao je dodati glavom ili makar uputiti šut u okvir gola ....
red01

#725 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by red01 »

felipe kajetano wrote:@red pa daj reci nam koja to misteriozna pjesma shiba sa mobilnog?
Znaš ti to bolje @FELIPE...... :lol: :lol:
Nek' si ti zbog mene doš'o na topic REPKU BiH, da vidaš rane od Estonaca..... :lol: :-) :-) :roll: :dance:

Onaj mi je Ćorsović bio fenomenalan sa rečenicom:"sudija sviraj kraj da prestane ova bruka srpskog fudbala...." :thumbup: :bih: :run:
Locked