jebo vas polonez - ja sam se u rigidnom sistemu vozio u ovoj mrciniNed071 wrote:Doduse ispricavam.mu se. bogte ja sam za penzije ja sam se vozio u polonezu

Moderators: _BataZiv_0809, anex
jebo vas polonez - ja sam se u rigidnom sistemu vozio u ovoj mrciniNed071 wrote:Doduse ispricavam.mu se. bogte ja sam za penzije ja sam se vozio u polonezu

bice da ti leptiri ventilatora kace uokolo plastiku, lezaj na ventilatoru je rikavela - tako da na prvu vrlo vjerovatno da je to to.... kad ubrza onda mu se ustabili rad..... sve je bacanje kašika ovako dokk ne odes kod majstora....Ninoz wrote:Ford Fiesta 2005. godiste, kada upalim grijanje ili klimu cujem neko cvoktanje i skripanje u autu, pogotovo na prvom i drugom nivou, na 4. se ne cuje.takodjer osjetim da mi slabije radi ventilacija generalno, slabije puse.sta bi moglo biti, s obzirom da se pojavljuje i sa klimom i bez ?
samo kazem da sam star jer se sjecam poloneza, cak sam se jednom vozio u njemu_mufljuz_ wrote:jebo vas polonez - ja sam se u rigidnom sistemu vozio u ovoj mrciniNed071 wrote:Doduse ispricavam.mu se. bogte ja sam za penzije ja sam se vozio u polonezuvaljda mi prešla ota zaraza i danas
![]()
Vidim ja cjena nesto mala, bilo je tu olaksavajucih okolnostibitanga_sa_otesa wrote:na istom mjestu gdje sam i sad ,da nisi pljuvao i srao po meni ovde ,mozda bi i usparao...jbga...romeomoraprezivjeti wrote:
Pa di si bio bitango kad je meni vrisnuo grijac?-) Mogao sam i ja koju markicu usparati?!:-D
ned071 je imao olaksavajucu okolnost jer sam ja slomio taj grijac i nisam morao skidati glavu....i dobar je covjek izmedju ostalog![]()
mahalas505 wrote:Vidim ja cjena nesto mala, bilo je tu olaksavajucih okolnostibitanga_sa_otesa wrote:na istom mjestu gdje sam i sad ,da nisi pljuvao i srao po meni ovde ,mozda bi i usparao...jbga...romeomoraprezivjeti wrote:
Pa di si bio bitango kad je meni vrisnuo grijac?-) Mogao sam i ja koju markicu usparati?!:-D
ned071 je imao olaksavajucu okolnost jer sam ja slomio taj grijac i nisam morao skidati glavu....i dobar je covjek izmedju ostalog![]()
. Cisto sumnjam da bi bitanga pristao da popravi auto meni, ters je to
. A tacno je da je od pocetka ovdje na forumu, samo lako se "upali", npr. kad ce one slike pored ceste
.
Ali mora covjek biti posten pa reci, da je ubjedljivo najvise dao korisnih savjeta za auto ovdje na forumu.
hahhaha samo ti provociraj ,sliku mozes vidjet samo iz moje rukemahalas505 wrote: Vidim ja cjena nesto mala, bilo je tu olaksavajucih okolnosti. Cisto sumnjam da bi bitanga pristao da popravi auto meni, ters je to
. A tacno je da je od pocetka ovdje na forumu, samo lako se "upali", npr. kad ce one slike pored ceste
.
Ali mora covjek biti posten pa reci, da je ubjedljivo najvise dao korisnih savjeta za auto ovdje na forumu.
Servis 206 na Stupu, kod Mafka.limunada25 wrote:Zdravo, vozim pezo 206 i u zadnje vrijeme mi nesto lupka kao da je u gepeku. I odem veceras nekom majstoru- kaze moguce je da su neki lezaji torzije, jer sve ostalo sto je pogledao je bilo ok .![]()
To kosta oko 400 KM i kao radi se negdje na Ilidzi.. Zna li iko ista o tome ?? Hvala!
Servis 206, iza DP na sa Stupu. i moram te razocarati, nije 400 km vec 560 km. Toliko je bar kostalo prije 2 g kad sam ja popravljaolimunada25 wrote:Zdravo, vozim pezo 206 i u zadnje vrijeme mi nesto lupka kao da je u gepeku. I odem veceras nekom majstoru- kaze moguce je da su neki lezaji torzije, jer sve ostalo sto je pogledao je bilo ok .![]()
To kosta oko 400 KM i kao radi se negdje na Ilidzi.. Zna li iko ista o tome ?? Hvala!
rekao sam ti i zasto ,jer dok se most reparira meni taj auto stoji 2 dana na dizalici i zauzima radno mjesto,jedino da kupim jos jednu dizalicu...Bakir1 wrote: bitanga to nece da radi
Napravi nekakva kolica na 4 tocka na koja ces spustiti zadnji kraj i izguras auto vanbitanga_sa_otesa wrote:rekao sam ti i zasto ,jer dok se most reparira meni taj auto stoji 2 dana na dizalici i zauzima radno mjesto,jedino da kupim jos jednu dizalicu...Bakir1 wrote: bitanga to nece da radi
_ado_ wrote:Servis 206, iza DP na sa Stupu. i moram te razocarati, nije 400 km vec 560 km. Toliko je bar kostalo prije 2 g kad sam ja popravljaolimunada25 wrote:Zdravo, vozim pezo 206 i u zadnje vrijeme mi nesto lupka kao da je u gepeku. I odem veceras nekom majstoru- kaze moguce je da su neki lezaji torzije, jer sve ostalo sto je pogledao je bilo ok .![]()
ne da mi se zajebavat s tim ....poceli su jos neki to da rade pa nek uzivajucitro wrote:
Napravi nekakva kolica na 4 tocka na koja ces spustiti zadnji kraj i izguras auto van![]()
Ako imas racuna i ako ti se da, naravno " money talks" kao i uvijek.
Da ti nije neki strucnjak skoro mijenjao kociono ulje? Moze biti zrak u sistemu, ili cilindri koju su zapekli... Sta god da je, mislim da ne bi trebalo biti pretjerano skupo.sLLayer wrote:rekli mi na tehnickom da mi ne rade zadnje kocnice, u pitanju su diskovi na p206, sutra idem majstoru samo da pitam sta sve okvirno moze biti, i koliko skupo moze kostati, diskovi su kao novi
nisam dirao kocnice kako sam kupio auto prije 2 godineNediM17 wrote:Da ti nije neki strucnjak skoro mijenjao kociono ulje? Moze biti zrak u sistemu, ili cilindri koju su zapekli... Sta god da je, mislim da ne bi trebalo biti pretjerano skupo.sLLayer wrote:rekli mi na tehnickom da mi ne rade zadnje kocnice, u pitanju su diskovi na p206, sutra idem majstoru samo da pitam sta sve okvirno moze biti, i koliko skupo moze kostati, diskovi su kao novi