Sailor82 wrote:Katy wrote:
Ne pripadas ti nigdje.....onaj ko moze svoju trudnu zenu tako tretirati nema sta vise pricati ,a kamoli obrazlozenja davati da je voli i ima fin brak!!!!!!Kako bi li se tek ponasao i ponasas se dok nije u trudnoci?!
Bolje do kraja zivota biti sam nego ovako nesto kao sto si ti kraj sebe imati i s takvim nekim djecu dobijati!
Dobro ti rekose ovi ostali....nisi ni svjestan kako dodje sve na svoje i kako ces jednog lijepog dana biti ti donji!
A ovo'' svi ispravni samo ja neispravan''.....sad nebi bilo lose da se pojave hobi psiholozi da ti pojasne par stvari nebi li dosao sebi!
Budem ja i sad povremeno donji. Nije fora uvijek biti gore, treba malo promjeniti.
Moja supruga se ne žali, čak štaviše, uvijek me pred svima pohvali kako sam fin i pažljiv prema njoj. Izvodim je na romantične večere, pozorište, kupujem cvijeće, poklone, parfeme, sve što jednoj ženi treba.
Jesil' ti udata?
Ti bi kao iskusan muskarac (za kakvog se prodajes) trebao shvatiti da nije sve u cvijecu, poklonima, parfemima, sminci... to si zena moze kupiti i sama... stvar je u povjerenju, iskrenosti, odanosti... nije to nesto sto se kupuje novcem... ali gle, mi drugi nismo u braku, nemamo muzeve i zene pa ne znamo zaboga kako je to voljeti nekoga, biti uz nekoga kad su losi trenuci, vidjeti ga bolesnog, umornog, biti mu osnonac i mirna luka...
Niko ovdje nista ne idealizira (osim tebe), jer ocito sudeci po komentarima tvoje govno mirise a tudja smrde. I nema potrebe da navodis postoke, i ja bi zaskocila Geoga Clooneya, ali u mislima

Pitanje je da ga neko dovede ispred mene bil stavila sve na kocku radi malo fatanja sa nekim ko sutra nece biti u mom zivotu. Pitanje da li bi mi moglo pola sata fatanja nadomjestiti sve one trenutke provedene sa voljenom osobom, sve one poglede, sretne i manje sretne trenutke (zamisli i mi imamo losih trenutaka)
Lijepo je mastati i imati fantazije, a nesto drugo je staviti realnost na kocku radi neceg sto je nepouzdano. Najlakse je laprdati i reci prevaricu zenu, pitanje koliko od tih tvojih 90% ce
stvarno prevariti nekoga.