SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
juli84

#701 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by juli84 »

Katy wrote:
juli84 wrote:A baš je bezze kad idealizira brak neko ko nema ni dužu vezu iza sebe :roll:
Da,'bas bezze'....de mi kazi ,svega ti....ovo tebi normalno?Kao ti neces da idealiziras?!
Ti sebi isto ovako zelis da te neko ovako tretira trudnu s drugim djetetom i na takav nacin 'voli'?
Posto je to po tvom misljenju izgleda za razumjevanje?
Ma nije uopće bitno šta je kome normalno nego me fascinira kako su ljudi odmah spremni ko iz topa napadati.
Ko sam ja da tebi kažem da je tvoje mišljenje nula ili bilo kome drugom.
Svako radi onako kako najbolje umije, neko ide težim neko lakšim putem, al ko smo mi da sudimo?
A ovdje je to "normalno" na osnovu jedne rečenice ili posta procijeniti ko je moralan, ko je normalan, ko je kurva, ko je bogat itd. :-)
Sailor82

#702 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Pitarrr82 wrote:Ti kao da si ozenjen nekom sponzorusom pa je to sve sto joj treba :D :D
Svakoj ženi treba ljubav i pažnja i to ja svojoj ženi pružam. Nikada je nisam zakinuo u bilo čemu, nikada nije mogla osjetiti da se još nešto dešava, valjda je to dovoljno. Kada sam kući uvijek sam maksimalno posvećen porodici, kada sam na putu malo prakticiram i te svoje egzibicije i to je to.

Svojoj ženi sam bio prvi i jedini (koliko znam) a kad smo se uzeli nije baš da sam nekoga mogao sponzorirati.
pustopoljina

#703 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by pustopoljina »

to sto ti nudis zeni...osim sto si je napumpao da mozes na miru da se svaleras...ne moze zadovoljiti nijednu zenu na svijetu.
vrtlari su uvijek bolje prolazili od onih ciji je vrt :P
ne moze te parfem tucati da zaboravis kako se zoves i gdje si i koje je doba...niti ti moze pruziti osjecaj sigurnosti kakvo ne moze ni atomsko skloniste...niti te natjerati da izdrzis teska vremena bolje od neke droge. niti te vezati za sebe- pa orilogorilo. a tek opera...boze...bozeeeeeee
smijesno i povrsno i tipicno za "normalne".
LieToMe

#704 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

Sailor82 wrote:
Katy wrote:
Sailor82 wrote::run: :run: :run:

Odoh ja odavdje, ne pripadam tu. Diskutiraćemo o ekonomiji, politici, crnoj hronici, na ovaj PDF više ne ulazim, svi ispravni samo ja neispravan. A eto dalje će vam, očito, zumra objasniti šta i kako.
Ne pripadas ti nigdje.....onaj ko moze svoju trudnu zenu tako tretirati nema sta vise pricati ,a kamoli obrazlozenja davati da je voli i ima fin brak!!!!!!Kako bi li se tek ponasao i ponasas se dok nije u trudnoci?! :x
Bolje do kraja zivota biti sam nego ovako nesto kao sto si ti kraj sebe imati i s takvim nekim djecu dobijati!
Dobro ti rekose ovi ostali....nisi ni svjestan kako dodje sve na svoje i kako ces jednog lijepog dana biti ti donji!
A ovo'' svi ispravni samo ja neispravan''.....sad nebi bilo lose da se pojave hobi psiholozi da ti pojasne par stvari nebi li dosao sebi!
Budem ja i sad povremeno donji. Nije fora uvijek biti gore, treba malo promjeniti.

Moja supruga se ne žali, čak štaviše, uvijek me pred svima pohvali kako sam fin i pažljiv prema njoj. Izvodim je na romantične večere, pozorište, kupujem cvijeće, poklone, parfeme, sve što jednoj ženi treba.

Jesil' ti udata?
Ti bi kao iskusan muskarac (za kakvog se prodajes) trebao shvatiti da nije sve u cvijecu, poklonima, parfemima, sminci... to si zena moze kupiti i sama... stvar je u povjerenju, iskrenosti, odanosti... nije to nesto sto se kupuje novcem... ali gle, mi drugi nismo u braku, nemamo muzeve i zene pa ne znamo zaboga kako je to voljeti nekoga, biti uz nekoga kad su losi trenuci, vidjeti ga bolesnog, umornog, biti mu osnonac i mirna luka...
Niko ovdje nista ne idealizira (osim tebe), jer ocito sudeci po komentarima tvoje govno mirise a tudja smrde. I nema potrebe da navodis postoke, i ja bi zaskocila Geoga Clooneya, ali u mislima :D Pitanje je da ga neko dovede ispred mene bil stavila sve na kocku radi malo fatanja sa nekim ko sutra nece biti u mom zivotu. Pitanje da li bi mi moglo pola sata fatanja nadomjestiti sve one trenutke provedene sa voljenom osobom, sve one poglede, sretne i manje sretne trenutke (zamisli i mi imamo losih trenutaka)
Lijepo je mastati i imati fantazije, a nesto drugo je staviti realnost na kocku radi neceg sto je nepouzdano. Najlakse je laprdati i reci prevaricu zenu, pitanje koliko od tih tvojih 90% ce stvarno prevariti nekoga.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#705 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by ladyblue18 »

Sailor82 wrote:
Svojoj ženi sam bio prvi i jedini (koliko znam) a kad smo se uzeli nije baš da sam nekoga mogao sponzorirati.
I za ovakve se zene cuvaju :roll: :(

Tuzno majke mi.
pustopoljina

#706 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by pustopoljina »

Sailor82 wrote:
Pitarrr82 wrote:Ti kao da si ozenjen nekom sponzorusom pa je to sve sto joj treba :D :D
Svakoj ženi treba ljubav i pažnja i to ja svojoj ženi pružam. Nikada je nisam zakinuo u bilo čemu, nikada nije mogla osjetiti da se još nešto dešava, valjda je to dovoljno. Kada sam kući uvijek sam maksimalno posvećen porodici, kada sam na putu malo prakticiram i te svoje egzibicije i to je to.

ozenio si se sa nekom koja te ne moze procijeniti, a svaleras se upravo zato: sto i dalje ne znas koliko vrijedis. ti prvo sam sebi nisi musko. i zato ti zivot "donosi" situacije. vjeruj mi- sam si ih stvorio. i stvaraces ih i dalje.

veliki si kompleksas. i to je neizljecivo.
Sailor82

#707 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

LieToMe wrote:Pitanje da li bi mi moglo pola sata fatanja nadomjestiti sve one trenutke provedene sa voljenom osobom, sve one poglede, sretne i manje sretne trenutke (zamisli i mi imamo losih trenutaka)
A jedno isključuje drugo? Ne može biti i jedno i drugo?

Ne lupetaj...
*mima*

#708 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

jel ovo niko nije skonto ko su.....Sailor82 i zumra..... :lol:
Pitarrr82

#709 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Pitarrr82 »

Sailor82 wrote:

Nista, mozda onda ona i zna da ti kako kazes bocnes nesto sa strane ali zbog svega toga sto si nabrojao te ipak toliko voli itd. bla, bla... :lol: :lol:
ladyblue18

#710 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by ladyblue18 »

*mima* wrote:jel ovo niko nije skonto ko su.....Sailor82 i zumra..... :lol:
MA zumra je neko kome je dosadno ba pa se shegaci :D
jahjah

#711 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by jahjah »

jarane, uzmes njejzinu sliku pa stavis na desktop na poslu, jos iskljucis klimu i sacekas ove vreline, fino ga uzmes u ruke i bacis na radni stol... ima da se sav istopis i oznojis... :dance:
madner

#712 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by madner »

Dobro, pravo pitanje je kakav je to posao gdje se mogu upoznat takve i ici na poslovna putovanja i vecere?
zumreta (zumra)

#713 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by zumreta (zumra) »

nije jos niko, a ja se sve nadam ne bil ko, pa da letim s ovog cuda :D :D
zumreta (zumra)

#714 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

ladyblue18 wrote:
ma jok, ja sam kolegica s posla :D
LieToMe

#715 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

Sailor82 wrote:
LieToMe wrote:Pitanje da li bi mi moglo pola sata fatanja nadomjestiti sve one trenutke provedene sa voljenom osobom, sve one poglede, sretne i manje sretne trenutke (zamisli i mi imamo losih trenutaka)
A jedno isključuje drugo? Ne može biti i jedno i drugo?

Ne lupetaj...
Majke mi da nije tragicno bilo bi komicno :shock: samo ti vjeruj u sta hoces ocito je i ona tebi bila prva pa nisi stigao da prozivis i dozivis pa te sad spopalo...nejse
Last edited by LieToMe on 02/08/2011 13:44, edited 1 time in total.
*mima*

#716 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

zumreta (zumra) wrote:
ladyblue18 wrote:
ma jok, ja sam kolegica s posla :D

mislis s foruma
ladyblue18

#717 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by ladyblue18 »

zumreta (zumra) wrote: ma jok, ja sam kolegica s posla :D
Pa de nek vam bar uvedu svima istog providera :lol: :mrgreen:
Sailor82

#718 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

LieToMe wrote:Majke mi da nije tragicno bilo bi komicno :shock: samo ti vjeruj u sta hoces ocito si i ti njoj bio prvi pa nisi stigao da prozivis i dozivis pa te sad spopalo...nejse
Upravo sam to i rekao.
wewa

#719 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

mimaaaaaaaaaaaaaaaa, cujem ima kurs o potrebama muskaraca - hocemo ici? ima popust na velike grupe :D
Attitude

#720 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Attitude »

za zumru me nije briga...nije ona kriva sto ima finu guzu :D al haj se osevapi pa nam reci ko je mornar :D
Pitarrr82

#721 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Pitarrr82 »

wewa wrote:mimaaaaaaaaaaaaaaaa, cujem ima kurs o potrebama muskaraca - hocemo ici? ima popust na velike grupe :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#722 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by *mima* »

wewa wrote:mimaaaaaaaaaaaaaaaa, cujem ima kurs o potrebama muskaraca - hocemo ici? ima popust na velike grupe :D

jooooj.......ne mogu....skupo a i dugo traje
LieToMe

#723 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by LieToMe »

Sailor82 wrote:
LieToMe wrote:Majke mi da nije tragicno bilo bi komicno :shock: samo ti vjeruj u sta hoces ocito si i ti njoj bio prvi pa nisi stigao da prozivis i dozivis pa te sad spopalo...nejse
Upravo sam to i rekao.
greska u kucanju, editovala sam :wink:
Sailor82

#724 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Teško da biste se vi mogle uklopiti u to, pobjegle bi glavom bez obzira ili bi tobejarabijale povazdan.
zumreta (zumra)

#725 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

ne, ne nego njegova kolegica s posla iz druge kancelarije :D vrata su desno :D
Last edited by zumreta (zumra) on 02/08/2011 13:47, edited 1 time in total.
Post Reply