Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
detroit-mercy
#701 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo....... 
- Kapisla
#702 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Pedja....
Ovim slikama koje jesu slike koje označavaju NS i naziv grada u kom djeluje nije isto što i naziv "Naša stranka Republike srpske". To sigurno nije isto iako ti je cilj da prikriješ razliku, koja je vaoma bitna, slab,providan i neuspjeli pokušaj.
Nego,daj ti meni jasan odgovor na moje očite i potpuno tačne konstatacije,ili ćeš ćutanjm odobriti.
Ovim slikama koje jesu slike koje označavaju NS i naziv grada u kom djeluje nije isto što i naziv "Naša stranka Republike srpske". To sigurno nije isto iako ti je cilj da prikriješ razliku, koja je vaoma bitna, slab,providan i neuspjeli pokušaj.
Nego,daj ti meni jasan odgovor na moje očite i potpuno tačne konstatacije,ili ćeš ćutanjm odobriti.
-
ma ja, neka je
#703 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Pedja, da li na onom plakatu za koji ljudi kazu da pise Nasa Staranka RS stoji ispod Bosne i Hercegovine?Pedja Kojovic wrote:komeba
Naravno da cemo u federaciji ici sa plakatima Nasa stranka FBiH, kao sto cemo u Travniku ici sa Nasa stranka Travnik ili srednjobosanski kanton itd. Lokalne organizacije imaju mogucnost da odluce sta je najbolje za njih.
p.k.
-
Pedja Kojovic
#704 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
detroit mercy
Ne slazem s tobom. Mislim da nam je bas ovo potrebno.
Treba voditi otvoren dijalog.
p.k.
Ne slazem s tobom. Mislim da nam je bas ovo potrebno.
Treba voditi otvoren dijalog.
p.k.
-
Luisa
#705 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Sta uopste Nasa Stranka nudi?
Strategiju, cega?
Strategiju, cega?
- jeza u ledja
#706 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Najvise pitanja ili negativnih komentara kojim ga zele popljuvati su mu postavili ili ljudi tek registrirani na forum (upravo s tim ciljem) ili ljudi koji ni u snu ne bi glasali za stranku kojoj nije prioritet 'zastita nacionalnih interesa'.detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Samo obrati paznju.
-
VjecitiStudent
#707 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Zanimljivo da na temi o Fahri niko ni da upita zasto SBB-a UOPSTE NEMA u RS-u ...
-
NKVD
#708 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Nije ni meni trebalo dosta toga u životu, recimo ono 92-95 ali nešto se, nolens volens, moralo!detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Tako da je ovo Peđino naizgled sizifovsko upinjanje možda mučno ali je produktivno.
Ako ništa, fino ukazuje na itekako prisutan akutni zbunjitis na potezu od "niste dovoljno građanka stranka" do "uzimate bošnjačke glasove - jedan narod jedna pratija"...
- Manojlo1
#709 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Ako je politika NS to sto si ti napisao u svom postu (koji mi se dopao) ,onda mislim da je NS ''osudjena'' da uspije....i FBiH ,i u RS , i u BiH .Upravo tim redoslijedom .nineinchnails wrote:NS ce se baviti pametnijim stvarima: kako da TEBI nadje dobar posao, da imas dobru platu, da imas dobre beneficije, da imas dobru penziju, da imas odlicno zdravstvo, dobru policiju, siguran zivot, ekonomski prosperitet itd...Realist-idealist wrote: Da, samo sto NS NE ZELI da oslabi RS!
A o tome "da li ce se Olovo pripojiti Sarajevu ili nece" ce se raspravljati kad se ostvare svi uvjeti. Dakle, stvar je samo politickog dogovora.
Haris je svojim lupanjem o ukidanju entiteta stigao odakle je i krenuo: na pocetak. "Slabljenjem" bilo koga i bilo cega unutar SVOJE drzave, slabis i samog sebe.
A ako NS, bude jos jedna foluška poput SDP-a (u slobpdnom prevodu ''malom SDA'', ili SBiH)...piši propalo.
-
ritam
#710 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Još jedna teorija zavjere.jeza u ledja wrote:Najvise pitanja ili negativnih komentara kojim ga zele popljuvati su mu postavili ili ljudi tek registrirani na forum (upravo s tim ciljem) ili ljudi koji ni u snu ne bi glasali za stranku kojoj nije prioritet 'zastita nacionalnih interesa'.detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Samo obrati paznju.
Ili će biti da je besplatno zakupljen forumski internetski prostor, za propagiranje, minorne partijice; a za šta bi, u SAD-u, ako ne pripadaš jednoj od dvije relevantne partije na sceni, masno platio.
Ili bi te forumski cenzurirali, tj. forumski članovi tužili.
Raditi za medijsku kuću i biti diplomat, sasma su različite stvari; pogotovo ako te se vidi da ni na Internetu, nemaš pojma o čemu govoriš, osim što glumiš gospodina demokratu, koji ne zna zašto je otvorio temu, a zapravo odgovara samo na ona pitanja koja njemu odgovaraju.
Loša promidžba, rekli bi Amerikanci.
- jeza u ledja
#711 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
ritam wrote:Još jedna teorija zavjere.jeza u ledja wrote:Najvise pitanja ili negativnih komentara kojim ga zele popljuvati su mu postavili ili ljudi tek registrirani na forum (upravo s tim ciljem) ili ljudi koji ni u snu ne bi glasali za stranku kojoj nije prioritet 'zastita nacionalnih interesa'.detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Samo obrati paznju.![]()
Ili će biti da je besplatno zakupljen forumski internetski prostor, za propagiranje, minorne partijice; a za šta bi, u SAD-u, ako ne pripadaš jednoj od dvije relevantne partije na sceni, masno platio.
Ili bi te forumski cenzurirali, tj. forumski članovi tužili.
Raditi za medijsku kuću i biti diplomat, sasma su različite stvari; pogotovo ako te se vidi da ni na Internetu, nemaš pojma o čemu govoriš, osim što glumiš gospodina demokratu, koji ne zna zašto je otvorio temu, a zapravo odgovara samo na ona pitanja koja njemu odgovaraju.
Loša promidžba, rekli bi Amerikanci.
"Case and point", takodje rekli bi Amerikanci.ritam wrote: Samo obrati paznju.
-
fidel
#712 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Slabo objasnjenje gospodine Kojovicu,
ili ne shvatate problem sa NS RS ili ste politicki diletanti koji se ".. ne bore za vlast". Nema veze - ko je shvatio - shvatio! Vi sve uvazavate samo u svom programu ne uvazavate realnost. Bojim se da ce 4. oktobra realnost biti suuuuurova! Drugarsi pozdrav i samo jos jednom razmislite prije nego polijepite plakate slijedeći put!
ili ne shvatate problem sa NS RS ili ste politicki diletanti koji se ".. ne bore za vlast". Nema veze - ko je shvatio - shvatio! Vi sve uvazavate samo u svom programu ne uvazavate realnost. Bojim se da ce 4. oktobra realnost biti suuuuurova! Drugarsi pozdrav i samo jos jednom razmislite prije nego polijepite plakate slijedeći put!
-
ma ja, neka je
#713 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Sta, ovi koji nebi ni u snu glasali za Njihovu Stranku nemaju pravo komentarisati? Pa bas to sto ne zele da glasaju za Njihovu Stranku ima svoje razloge koji se i iznose. Niko ne glasa za njih zato sto je Pedja debeo (neznam te Pedja, uzimam kao primjer), Danis uspio u zivotu pa da mu napakosti, BB samo zato sto je Srbin pa ga treba odvaliti po glavi, Mustafic, ha nije mi platio kafu supak jedan, sada ce on da vidi,...i slicne gluposti. Bas su stvari koje se iznose od ove grupe ljudi najproduktivnije u diskusiji. Ticu se temeljnih stvari koje se prvo trebaju obezbijediti da bi se moglo pricati o ekonomiji. Zamisli Tita da je dozvolio da mu istok i zapad podijele drzavu a on se fokusirao na ekonomiju i horuk brigade? To je ono sto Njihova Stranka nudi, po mome zamazivanje ociju i okretanje od stvarnih problema, zato sam ih i nazvao da su igraci velikosrpstva.jeza u ledja wrote:Najvise pitanja ili negativnih komentara kojim ga zele popljuvati su mu postavili ili ljudi tek registrirani na forum (upravo s tim ciljem) ili ljudi koji ni u snu ne bi glasali za stranku kojoj nije prioritet 'zastita nacionalnih interesa'.detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Samo obrati paznju.
-
dallton
#714 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
pa evo da razjasnim razliku sta sam mislio s onim postovima gore:ultima_palabra wrote:1gorstak wrote:Varas se. Karadzic govori o prijetnji koju srpski narod mora neutralisati, Bajic govori o trendu kojem se srpski narod mora prilagoditi. Ako kazes da Bosnjaci imaju vecu stopu nataliteta (a imaju) to nije ni sovinizam ni nacionalizam ni sirenje mrznje, to je cinjenica. Problem nastupa kada se tu cinjenicu koristi kako bi se opravdalo neki bolesni politicki naum kao sto je to Karadzic radio.dallton wrote:o cemu ova dvojica gore pisu i govore i jel ima gore nesto zajednicko ili se ja varam?
S druge strane, nije problem to sto Bajic ukazuje na cinjenicu da zbog demografskih kretanja Srbi nemaju taj luksuz da cekaju Godoa, koncentrisani oko dvije enklave (Banja Luka i Bijeljina) i bez mogucnosti da se manji entitet otcijepi. To od srpskog naroda stvara gubitnika i zato Bajic poziva srpski narod da se veze za svoju Bosnu i Hercegovinu. "Nemas nacin da dovedes u pitanje opstanak BiH, demografski slabis i geografski si vezan samo za dva grada", to je ono sto im Baji govori, pokusavajuci ih animirati za neka druga rjesenja, drugacija od ovih koja nude velikosrpski centri.Ovako sam i ja shvatio Bajićev pamflet.
Jebi ga, nije rješenje za svaku situaciju upiranje prstom u nekog s kim se ne slažeš zbog neke sitnice i vikanje "četnik", "velikosrbin"
nemam ja (a ne mogu ni imati sve i da zelim) nista protiv toga sto se bajic (ili bilo ko drugi) brine o onima koje smatra svojim narodom, ali iz gornjih tekstova ja sam zakljucio da je njegov stav otprilike ovo:
pc je ok, i tu znamo da je vecina srba (sto meni da se razumijemo ne smeta) al to je sve ok i nikakav problem bez obzira na nacin kako se do toga doslo, e sad posto smo to utvrdili (to je jeli cinjenica, ustav, ovo ono) hajd sad lijepo da mi gradimo multivitamine po sarajevu na osnovama "BiH i Sarajevo su i srpski, a ono sto je srpsko to je samo srpsko"....
e ne moze to, ima u zivotu reciprocitet...postavio sam pitanje vise puta kada i gdje se bajic ili ns zalagao da se recimo provede odluka o konstitutivnosti pri zaposljavanju u bl ili prijedoru ( u skladu s dejtonom, znaci ne trazi se nista mimo dejtona)? i drugo pitanje, kako moze ns-u biti prece kritika javnih obdanista u sarajevu i skakanje po glavi SDPu u isto vrijeme kad dodik daje izjavu "muslimani ne mogu da sude srbima" i na to se ne reaguje? to meni govori o prioritetima i politickoj taktici - al ako je taktika osvajanje glasova u pcu na temeljime "zastite svete republike" onda se nemojmo pretvarati da smo za jednakost, konstitutivnost ovo ono...uostalom to i ime stranke sad kaze: u sarajevu je nasa stranka (u nicijoj virtuelnoj zemlji, valjda ko u tanovicevom filmu) a u pcu odjednom znaju gdje se nalaze i naziv je "nasa stranka pc-a"
-
Pedja Kojovic
#715 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
na ja neka ja
Zaista ne znam.Nisam bio ukljucen u dizajn, tako da kazem.
Ali mi se svidja tvoja sugestija.
"Ukrascu ti ideju", ako je to ok.
p.k.
p.k.
- ahuseino
#716 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
mislis - in...jeza u ledja wrote: "Case and point", takodje rekli bi Amerikanci.
- jeza u ledja
#717 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Netacno, bas su to stvari koje su najmanje produktivne i razvodnjavaju temu svodeci je na takmicenje ko ce kome reci da je manji patriota. To su stvari na koje neki zele navesti temu i PK da o tome odgovara ne bi li ga naveli na tanak led odgovarajuci na ublehativna pitanja. Istovremeno dok na drugim temama portparolcici drugih stranaka, krijuci se iza anonimnih nickova, slobodno mogu lupati o cemu im se ceifne, bez ikakve brige.ma ja, neka je wrote: Bas su stvari koje se iznose od ove grupe ljudi najproduktivnije u diskusiji. Ticu se temeljnih stvari koje se prvo trebaju obezbijediti da bi se moglo pricati o ekonomiji. .
- jeza u ledja
#718 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Lapsus linguae, sto bi rekli Latini.ahuseino wrote:mislis - in...jeza u ledja wrote: "Case and point", takodje rekli bi Amerikanci.
-
VjecitiStudent
#719 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Novoregistrovani nickovi bi imali kredibilitet jedino kada bi sa istim zarom diskutovali na temama o SBB-u, SDP-u, ...jeza u ledja wrote:Netacno, bas su to stvari koje su najmanje produktivne i razvodnjavaju temu svodeci je na takmicenje ko ce kome reci da je manji patriota. To su stvari na koje neki zele navesti temu i PK da o tome odgovara ne bi li ga naveli na tanak led odgovarajuci na ublehativna pitanja. Istovremeno dok na drugim temama portparolcici drugih stranaka, krijuci se iza anonimnih nickova, slobodno mogu lupati o cemu im se ceifne, bez ikakve brige.ma ja, neka je wrote: Bas su stvari koje se iznose od ove grupe ljudi najproduktivnije u diskusiji. Ticu se temeljnih stvari koje se prvo trebaju obezbijediti da bi se moglo pricati o ekonomiji. .
Medjutim, tamo ih uopste nema, sto li?
-
ma ja, neka je
#720 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Ako vec razmisljas tim putem eto ide vam kongres, razmislite o onom imenu Nasa BH Stranka, to bi Vam privuklo dosta ljudi i normalno, nije samo ime, dosta stvari u programu i situacijama "solo shootera" trebate rijesiti da Vam nekvare program stranke i mute vodu. Za onaj naziv, ako ono BH u imenu smeta nekome u PoliticidnoGenocidnojStvorevini samo ti jasno daje na znanje pravi razlog ukljucenja u stranku. Kao sto sam vec jednom rekao, moderatori izbrisali, ja cijenim tvoju akciju na ovom forumu, nije jednostavno javno diskutvati o svim nasim problemima kada to izbjegavaju i oni najveci sa najvecom politickom snagom.Pedja Kojovic wrote:na ja neka ja
p.k.
Svako pametan treba da slijedi program a ne obecanja bilokoje stranke. Predstavnici stranke trebaju da se drze tog programa kao pop biblije, hodza kurana, samo tako ce obezbijediti da im ljudi vjeruju. I naravno, svako iskakanje iz programa se treba sankcionisati.
Djelim ti lekcije? Ne, niposto, samo postavljam ono sto mislim.
Za copyright cemo se dogovoriti, nisam gladan, eto kada dodjete na vlast da mi obezbjedite cevabdzinicu na mjestu Doma Mladih. Znas kakve se cevabdzinica tu moze otvoriti?
-
ma ja, neka je
#721 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Cekaj, jel' se on zalaze za promjene? Neko mora poceti vaditi kestenje iz vatre, konacno reci CAR JE GO! A sta sam ja drugo rekao nego da sa ovakvim stavovima nije nista drugo do kao i ostali koji nebi ni mijenjali situaciju, znaci ne nudi nista novo. A ono da su pitanja ublehativna, jasno razumijes probleme koji su nad R BiH.jeza u ledja wrote:Netacno, bas su to stvari koje su najmanje produktivne i razvodnjavaju temu svodeci je na takmicenje ko ce kome reci da je manji patriota. To su stvari na koje neki zele navesti temu i PK da o tome odgovara ne bi li ga naveli na tanak led odgovarajuci na ublehativna pitanja. Istovremeno dok na drugim temama portparolcici drugih stranaka, krijuci se iza anonimnih nickova, slobodno mogu lupati o cemu im se ceifne, bez ikakve brige.ma ja, neka je wrote: Bas su stvari koje se iznose od ove grupe ljudi najproduktivnije u diskusiji. Ticu se temeljnih stvari koje se prvo trebaju obezbijediti da bi se moglo pricati o ekonomiji. .
- Kapisla
#722 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Pedja....
Dovoljno SAM ZREO DA MOGU DA ZAKLJUČIM DA NEMAŠ NAMJERU I NEĆEŠ DA ODGOVARAŠ NA MOJE POSTOVE,mada si takav zadatak sam sebi dao. To je zbog toga što ti a i tvoje kolege iz NS znate da sam dobro upućen i da sam sve svoje tvrdnje potkrijepio i dokazima. Tebi ne odgovara da se sazna prava istina i IDEJA NS a prava IDEJA NS JESTE LAŽ,OBMANA I GLAD ZA LAKO DOBIJENIM NOVCIMA KOJE ĆE IM DONIJETI FUNKCIJE NA KOJE ASPIRIRAJU.
Medjutim ja ću i dalje da postavljam pitanja a ti ako mi ne daš odgovore i nastaviš me ignorirati bit će jasan znak ostalim forumašima kakva ste vi stranka.
Pitanje: Kakav je i koji je stav NS
O GENOCIDU KOJI SU POČINILE ČETNIČKE PARAVOJSKE,VOJSKA RS,MUP RS NA PODRUČJU ZAŠTIĆENE ZONE SREBRENICA i da li taj stav važi za cijelu BiH ILI je drugačiji u odboru za rs.
Unaprijed HVALA na odgovoru

Dovoljno SAM ZREO DA MOGU DA ZAKLJUČIM DA NEMAŠ NAMJERU I NEĆEŠ DA ODGOVARAŠ NA MOJE POSTOVE,mada si takav zadatak sam sebi dao. To je zbog toga što ti a i tvoje kolege iz NS znate da sam dobro upućen i da sam sve svoje tvrdnje potkrijepio i dokazima. Tebi ne odgovara da se sazna prava istina i IDEJA NS a prava IDEJA NS JESTE LAŽ,OBMANA I GLAD ZA LAKO DOBIJENIM NOVCIMA KOJE ĆE IM DONIJETI FUNKCIJE NA KOJE ASPIRIRAJU.
Medjutim ja ću i dalje da postavljam pitanja a ti ako mi ne daš odgovore i nastaviš me ignorirati bit će jasan znak ostalim forumašima kakva ste vi stranka.
Pitanje: Kakav je i koji je stav NS
Unaprijed HVALA na odgovoru
-
ma ja, neka je
#723 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Ev' Druze politicki, ev' ako treba jel'te, ako Partija tako kare, ev' sad'cu ja da se nebude ugrozeno, ev' sad'cu je i po drugim opalit' samo da se nije, jel' ugrozeno, ono "i po babi i po stricevima".VjecitiStudent wrote:Novoregistrovani nickovi bi imali kredibilitet jedino kada bi sa istim zarom diskutovali na temama o SBB-u, SDP-u, ...jeza u ledja wrote:Netacno, bas su to stvari koje su najmanje produktivne i razvodnjavaju temu svodeci je na takmicenje ko ce kome reci da je manji patriota. To su stvari na koje neki zele navesti temu i PK da o tome odgovara ne bi li ga naveli na tanak led odgovarajuci na ublehativna pitanja. Istovremeno dok na drugim temama portparolcici drugih stranaka, krijuci se iza anonimnih nickova, slobodno mogu lupati o cemu im se ceifne, bez ikakve brige.ma ja, neka je wrote: Bas su stvari koje se iznose od ove grupe ljudi najproduktivnije u diskusiji. Ticu se temeljnih stvari koje se prvo trebaju obezbijediti da bi se moglo pricati o ekonomiji. .
Medjutim, tamo ih uopste nema, sto li?
-
detroit-mercy
#724 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
To the contrary, ovo mucno Pedjino upinjanje je veoma kontraprduktivno. Pedja je izaso ovdje da bi prodao nesto (sada da li je to ideja, proizvod, magla ili nesto drugo nije bitno). Ovako kako trenutno stoji ne vidim da je veoma uspjesan u prodaji te ideje. Uzmi mene kao neopredijeljenog glasaca ili onoga koji je nezadovoljan radom stranke kojoj je dosada davao glas, Pedjin zadatak ovdje je da mene privoli, da mi proda pricu da su oni bas ti koji nas mogu izvesti iz govana, so far ne vidim da su oni bas to.NKVD wrote:Nije ni meni trebalo dosta toga u životu, recimo ono 92-95 ali nešto se, nolens volens, moralo!detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Tako da je ovo Peđino naizgled sizifovsko upinjanje možda mučno ali je produktivno.
Ako ništa, fino ukazuje na itekako prisutan akutni zbunjitis na potezu od "niste dovoljno građanka stranka" do "uzimate bošnjačke glasove - jedan narod jedna pratija"...
Ne vidim neku jasnu viziju koju stranka ima da nas povede u neko bolje sutra, obicne floskule koje i ostali propagiraju. Nedorecenost, sve sto je skakljivo ignorisati, na kraju sta je to gradjanska stranka. Gradjanska stranka je ona koja treba da se izidgne iznad trenutne etno podjele BH. Ovako mi izgleda da NS je gradjanska stranka u etno torovima. Veliki napredak stvarno.
- Alfons Kauders
#725 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Slazem se u potpunosti.detroit-mercy wrote:To the contrary, ovo mucno Pedjino upinjanje je veoma kontraprduktivno. Pedja je izaso ovdje da bi prodao nesto (sada da li je to ideja, proizvod, magla ili nesto drugo nije bitno). Ovako kako trenutno stoji ne vidim da je veoma uspjesan u prodaji te ideje. Uzmi mene kao neopredijeljenog glasaca ili onoga koji je nezadovoljan radom stranke kojoj je dosada davao glas, Pedjin zadatak ovdje je da mene privoli, da mi proda pricu da su oni bas ti koji nas mogu izvesti iz govana, so far ne vidim da su oni bas to.NKVD wrote:Nije ni meni trebalo dosta toga u životu, recimo ono 92-95 ali nešto se, nolens volens, moralo!detroit-mercy wrote:E moj Pedja sto ga ti najeba a nije ti trebalo sve ovo.......
Ne vidim neku jasnu viziju koju stranka ima da nas povede u neko bolje sutra, obicne floskule koje i ostali propagiraju. Nedorecenost, sve sto je skakljivo ignorisati, na kraju sta je to gradjanska stranka. Gradjanska stranka je ona koja treba da se izidgne iznad trenutne etno podjele BH. Ovako mi izgleda da NS je gradjanska stranka u etno torovima. Veliki napredak stvarno.
I ja ne znam za koga da glasam, ali NS mi je samo vise pala u ocima...