Vase naredno vozilo ce biti ?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply

Vase naredno vozilo ce biti?

1.) Hibrid
24
6%
2.) SUV
71
18%
3.) SUT
1
0%
4.) Sportski Compackt
44
11%
5.) Subcompact
16
4%
6 ) Limuzina
126
32%
7.) Pickup
2
1%
8.) Crossover
16
4%
9.) Mini Van
11
3%
10) Nije bitno samo nek' je VW
81
21%

Total votes: 392

johntra

#701 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by johntra »

Blobi wrote:Najbolje auto u toj nekoj kompakt klasi nije ni Golf, ni Focus, ni Astra, vec Audi A3, i o tome nema sta da se prica.
A3 je premium kompakt... :wink:
drndalo

#702 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by drndalo »

Blobi wrote:Najbolje auto u toj nekoj kompakt klasi nije ni Golf, ni Focus, ni Astra, vec Audi A3, i o tome nema sta da se prica.
Koji Golf, koja Astra, koji Focus...?

Svi su izlazili u razlicito vrijeme, pa su svi u jednom momentu imali novu generaciju bolju od konkurencije...

Jos mi reci da je Golf 5 bolji auto od Astre H i Focusa 2, pa da se roknem u koljeno odma'... Toliko je bio dobar, da su poletili da izbace Golfa 6 dvije godine ranije nego sto im je inace navika...
Blobi

#703 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Blobi »

drndalo wrote:
Koji Golf, koja Astra, koji Focus...?

Svi su izlazili u razlicito vrijeme, pa su svi u jednom momentu imali novu generaciju bolju od konkurencije...

Jos mi reci da je Golf 5 bolji auto od Astre H i Focusa 2, pa da se roknem u koljeno odma'... Toliko je bio dobar, da su poletili da izbace Golfa 6 dvije godine ranije nego sto im je inace navika...
Kad kazem Golf, mislim opcenito, na sve generacije. Stalno se oni nesto krve ko ce boljeg kompakta napravit. Uostalom, zna se ko je gospodar prstenova :D
Desert Wind

#704 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Desert Wind »

madner wrote:
corolla02 wrote:
madner wrote:Gdje ona tema kako pasat krehnu na minus 273 stepeni :D da usporedimo izjave malo :D
pa stara Mazda mx3, to isto cini :mrgreen:nakon toliko godina!
Nije to poenta, nego je napravio temu da se pohvali i kako je pasat das auto, kralj ceste, nenadjebiv u svojoj klasi itd... a onda se desava nagli preokret. :D
a nesto je pocelo da mu tandrce pa nisu mogli skontat sta mu tandrce pa tako - VW raus! :lol:

sve nesto qrchewitto i nenadybiwo... :mrgreen:

al hajd bosnu iz bosanca nikad istjerat...
whow

#705 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

[/quote]

Nije to poenta, nego je napravio temu da se pohvali i kako je pasat das auto, kralj ceste, nenadjebiv u svojoj klasi itd... a onda se desava nagli preokret. :D[/quote]

a nesto je pocelo da mu tandrce pa nisu mogli skontat sta mu tandrce pa tako - VW raus! :lol:

sve nesto qrchewitto i nenadybiwo... :mrgreen:

al hajd bosnu iz bosanca nikad istjerat...[/quote]

Da probam odgovoriti protupitanjem, Koliko si tema TI postavio da se se razvukle na 30 stranica komentara i diskusije? Druzenje , dijalog , komunikacije je ideja foruma . Nadam se da ces i ti to eventualno odgonetnuti. Uglavnom ponovo ponavljam kada je u pitanju VW doslo je do strahovitog pada kvaliteta koji doduse nikad nije bio nesto posebno njegovan od strane VW koncerna ali eto postojale su neke druge funkcije koje su nas vukle VW-u sto sam objasnio ranije. Hajd sad idi pa se izduvaj Desert Wind.
Jimmy_The_Saint

#706 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Jimmy_The_Saint »

Samo najveći šupci ljagaju bivše trebe. :D
whow

#707 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

Jimmy_The_Saint wrote:Samo najveći šupci ljagaju bivše trebe. :D
U Bosni kada neko nekoga nazove shupkom je obicno najveci kompliment jer predstavlja oblik ljubomore i zavisti pa cak i nemoci i frustracije :lol: stoga bi te zamolio da ne zacatavas temu sa nebulozama .
sLLayer

#708 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by sLLayer »

Audi A1 ?!
cengaone

#709 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by cengaone »

sLLayer wrote:Audi A1 ?!
Sjedio sinoc u njemu i provozao sjajan mali autic nevjerovatno udoban na prvu sa skoro pa full opremom ustvari i ne znam da mu ista fali...
Motor 1.4 TFSI letiiiii
S-tornic mjenjac
koza bez...
felge 17" jako napucano auto...na prvi dodir jako kvalitetno napravljeno...

Necemo sad pricati o cijeni... koja jeste malo visoka....
Ady88

#710 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Ady88 »

Preskup je za ovu klasu vozila, bar da donosi neke spektakularne novosti i inovacije pa hajde neka košta toliko, ali ovako svakako ne opravdava 35 000+ KM
whow

#711 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

Ady88 wrote:
Preskup je za ovu klasu vozila, bar da donosi neke spektakularne novosti i inovacije pa hajde neka košta toliko, ali ovako svakako ne opravdava 35 000+ KM
Tipicno VW . Jaka satnica , visok standard te ogromne dadzbine svakako podizu cijenu Europskih ,posebno Njemackih automobila. Ko ima toliku lovu da izdvoji za jedno malo auto je hadzija i ima moj naklon. Ja licno bih radije dodao par milja i kupio Novi Camaro sa standardnom V6 masinom od 300 ks , 6 brzina automatskom transmisijom i jos saso mange. Mislim da bi se malo dvoumio izmedu zutog i crvenoga.
mišmaš

#712 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by mišmaš »

whow wrote:
Ady88 wrote:
Tipicno VW . Jaka satnica , visok standard te ogromne dadzbine svakako podizu cijenu Europskih ,posebno Njemackih automobila. Ko ima toliku lovu da izdvoji za jedno malo auto je hadzija i ima moj naklon. Ja licno bih radije dodao par milja i kupio Novi Camaro sa standardnom V6 masinom od 300 ks , 6 brzina automatskom transmisijom i jos saso mange. Mislim da bi se malo dvoumio izmedu zutog i crvenoga.
moj čojk! :D pa nek troši onda, barem ide ;) veću besmislicu od a1 na tržištu nisam vidio odavno
sheikh

#713 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by sheikh »

Toyota Avensis nova ili VW Amarok :thumbup:
avantgarde

#714 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by avantgarde »

samo "mecka ili bendzo".Prava premium klasa. :D
whow

#715 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

avantgarde wrote:samo "mecka ili bendzo".Prava premium klasa. :D
O.K. jedini je problem sto su ova dva proizvodzaca malo izvan moga budeta ali ako se nakad dobije na lotu onda svakako :)
jasko__

#716 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by jasko__ »

Može mali savjet...tj zanima me vase misljenje...sta je najbolji izbor od ova tri ponudjena....

1. http://www.bosnasped.ba/index.php?sel=2 ... &view=1105

2. http://www.bosnasped.ba/index.php?sel=2 ... &view=1044

3. http://www.autokobic.ba/index.php?sel=1 ... 0&view=435

Znaci potrebno mi je malo vece vozilo....ajmo reci porodicno...budžet do nekih 17.000 KM...ili ako moze neki savjet za nesto drugo...thanks....
whow

#717 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

2010 Mazda 3 GS kupljena danas , super oprema ukljucuje sunroof . aluminiske felge , blue tooth , satelite radio , eps , dugacka lista . Uglavnom Ridgeline je nasao novoga vlasnika a nova Mazda 3 je u garazi.Boja je gun metal mica blue.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#718 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

whow wrote:2010 Mazda 3 GS kupljena danas , super oprema ukljucuje sunroof . aluminiske felge , blue tooth , satelite radio , eps , dugacka lista . Uglavnom Ridgeline je nasao novoga vlasnika a nova Mazda 3 je u garazi.Boja je gun metal mica blue.
:thumbup: vrijedi kritika!
whow

#719 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

corolla02 wrote:
whow wrote:2010 Mazda 3 GS kupljena danas , super oprema ukljucuje sunroof . aluminiske felge , blue tooth , satelite radio , eps , dugacka lista . Uglavnom Ridgeline je nasao novoga vlasnika a nova Mazda 3 je u garazi.Boja je gun metal mica blue.
Ja mislim da je bolja od svakog Golfa ha :lol:
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#720 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

whow wrote:
corolla02 wrote:
Ja mislim da je bolja od svakog Golfa ha :lol:
nego, s koliko vrata je?
whow

#721 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

Image

Moja je isti trim kao ova crvena ; GS sa comfort paketom koji dodaje ; power moonroof , aluminiske felge i ovaj program za elektronsku kontrolu tockova. Uglavnom ima sve sto mi treba i ponesto sto vjerovatno necu koristiti ; blue tooth prikljucak sa kontrolama na volanu i kojekakvih zazalica . Masina je 2.0 l sa 148 ks sto ne zvuci kao neka ergela ali je sasvim dovoljna za ovu Mazdu kojoj daje ubrzanje od 0-100 km za 8.8 sec . Uglavnom pravo mi se svidila jer je ovo onako dosta sporsko vozilo koje kombinira prakticnost i sport .
sajber87

#722 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by sajber87 »

Cestitam na izboru , auto je odlican samo mislim da je cijena novim mazdama nerealno visoka na nasem trzistu. To je jedina marka automobila koja je skuplja kod nas nego u komsiluku.
fedor

#723 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by fedor »

Image
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Blobi

#724 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Blobi »

fedor wrote:Image
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Beton.. Jos samo da novu generaciju hoce ovakvom napraviti... Vidjet cemo uskoro :D
Vernes_AMG

#725 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Vernes_AMG »

Ne brini se , ne ocekuje revoludiju dizajna u Audiju :mrgreen:
Post Reply