Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- domovinabih
#701 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Podrška Papetu, ali biće uistinu vrlo teško !!!
- Bosna i Hercegovina
#702 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
domovinabih wrote:Podrška Papetu, ali biće uistinu vrlo teško !!!
Trebaće i dosta sreće kod žrijeba za evropsko !
- zecko_kupuz
#703 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sada i Papetu valja uigravati tim. Ne zna se više koja nam je prva jedanaestorka.
- van Basten
#704 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kaže Ćiro: Safet je sasvim suprotan tip u odnosu na mene, on ide Evropom, obilazi igrače, traži nove talente...
pa valjda to svaki selektor radi, moj Ćiro... valjda si to i ti trebao raditi, a ne da ti sa-x forum govori koga sve imamo po Evropi. Svašta
pa valjda to svaki selektor radi, moj Ćiro... valjda si to i ti trebao raditi, a ne da ti sa-x forum govori koga sve imamo po Evropi. Svašta
- Tvrtko II Kotromanić
#705 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Piše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 25.01.10. 13:52.
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić poslao je poruku Saši Papcu, ali na nju još uvijek nije dobio odgovor, a vezano za (ne)mogući nastup ovog Mostarca u dresu BiH.
Međutim, i Sušić je svjestan da će Papca jako teško vratiti u dres sa nacionalnim grbom. Mostarac je ostao dosljedan sebi i sve dok u N/FSBiH sjede pojedinci, on se neće odazvati.
"Iskren da budem nisam ni planirao putovati u Glasgow radi Papca. Poslao sam mu poruku i još čekam odgovor. Mislim da ćemo razgovarati danas ili sutra, pa ćemo vidjeti šta će se desiti. Želim da direktno od Saše čujem kakva mu je odluka", kazao je za SportSport.ba selektor naših Zmajeva Safet Sušić.
Turski mediji prenijeli su danas informaciju da ste razgovarali sa mladim Edizom Bahtiyarogluom, te da bi on uskoro mogao obući dres reprezentacije BiH.
"Ne, nisam još razgovarao sa njim, ali svakako da postoji mogućnost da zaigra za nas. On je igrao u Ankarasporu kada sam i ja bio tamo, tako da imam uvid o tome o kakvom se igraču radi. On vuče korijenje iz Bosne, pa postoji mogućnost da dobije i naš pasoš. Husnija Arapović me podsjetio na njega, a ja znam da se radi o mladom i dobrom igraču, kojeg bi svakako mogli iskoristiti. Još uvijek ni od njega nisam dobio odgovor, ali se nadam da bi do sutra trebao znati kakva je situacija po tom pitanju".
Proteklih ste se dana nalazili na proputovanju po Evropi, gledajući reprezentativce BiH u svojim klubovima. Kakvi su utisci svega viđenog?
"Ja nisam išao nikog provjeravati, jer znam o kakvim se igračima radi. Ova četvorka u Bundesligi na ta dva meča koja sam gledao i nije imala svoj dan, ali me zato oduševio Emir Spahić, koji je sigurno među najboljim odbrambenim igračima francuskog prvenstva", zaključio je Sušić u razgovoru za naš portal.
sad slijedi regrutovanje bosanaca u turskoj (ima ih 5,6 miliona moglo bi se nac nesto fubalera medju njima
)
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić poslao je poruku Saši Papcu, ali na nju još uvijek nije dobio odgovor, a vezano za (ne)mogući nastup ovog Mostarca u dresu BiH.
Međutim, i Sušić je svjestan da će Papca jako teško vratiti u dres sa nacionalnim grbom. Mostarac je ostao dosljedan sebi i sve dok u N/FSBiH sjede pojedinci, on se neće odazvati.
"Iskren da budem nisam ni planirao putovati u Glasgow radi Papca. Poslao sam mu poruku i još čekam odgovor. Mislim da ćemo razgovarati danas ili sutra, pa ćemo vidjeti šta će se desiti. Želim da direktno od Saše čujem kakva mu je odluka", kazao je za SportSport.ba selektor naših Zmajeva Safet Sušić.
Turski mediji prenijeli su danas informaciju da ste razgovarali sa mladim Edizom Bahtiyarogluom, te da bi on uskoro mogao obući dres reprezentacije BiH.
"Ne, nisam još razgovarao sa njim, ali svakako da postoji mogućnost da zaigra za nas. On je igrao u Ankarasporu kada sam i ja bio tamo, tako da imam uvid o tome o kakvom se igraču radi. On vuče korijenje iz Bosne, pa postoji mogućnost da dobije i naš pasoš. Husnija Arapović me podsjetio na njega, a ja znam da se radi o mladom i dobrom igraču, kojeg bi svakako mogli iskoristiti. Još uvijek ni od njega nisam dobio odgovor, ali se nadam da bi do sutra trebao znati kakva je situacija po tom pitanju".
Proteklih ste se dana nalazili na proputovanju po Evropi, gledajući reprezentativce BiH u svojim klubovima. Kakvi su utisci svega viđenog?
"Ja nisam išao nikog provjeravati, jer znam o kakvim se igračima radi. Ova četvorka u Bundesligi na ta dva meča koja sam gledao i nije imala svoj dan, ali me zato oduševio Emir Spahić, koji je sigurno među najboljim odbrambenim igračima francuskog prvenstva", zaključio je Sušić u razgovoru za naš portal.
sad slijedi regrutovanje bosanaca u turskoj (ima ih 5,6 miliona moglo bi se nac nesto fubalera medju njima
- Globus
#706 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
De ba mojne ovih sto im ni prezime ne mogu izgovorit u pm .. nije to bosanac ..
- lerdi
#707 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Globus wrote:De ba mojne ovih sto im ni prezime ne mogu izgovorit u pm .. nije to bosanac ..
Ustvari radi se o Edisu Bahtijareviću, samo što se kod turaka mora imati njihovo ime i prezime. Nešto kao Mirsad Turkcan (Mirsad Jahović) ili Asim Pars (Asim Paščanović) u košarci. Naravno ne moraju imati svi turska imena i prezimena nego samo oni koji posjeduju njihovo državljanstvo.
-
nikad_izvini
#708 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ja, hrvati, švabe, francuzi imaju one što im mogu imena izgovoriti, svi redom "originale" njihoviGlobus wrote:De ba mojne ovih sto im ni prezime ne mogu izgovorit u pm .. nije to bosanac ..
-
Alfa Kentaur
#709 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo za Ediza 
- Murat Sabanovic
#710 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tvrtko II Kotromanić wrote:Piše: M. Dautbegović
"Iskren da budem nisam ni planirao putovati u Glasgow radi Papca. Poslao sam mu poruku i još čekam odgovor. Mislim da ćemo razgovarati danas ili sutra, pa ćemo vidjeti šta će se desiti. Želim da direktno od Saše čujem kakva mu je odluka", kazao je za --- NO LINKS --- selektor naših Zmajeva Safet Sušić.
sad slijedi regrutovanje bosanaca u turskoj (ima ih 5,6 miliona moglo bi se nac nesto fubalera medju njima)
cuj nece ici do papaca na razgovor!!! e pa safete,znamo da ti savez ne placa obilazke igraca,ali ne otici do papca je krajnje neozbiljno.papac je to zasluzio!!!a ti lovi turke ,doduse i oni su karina u odbrani ko i mi...
- Murat Sabanovic
#711 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušić debituje protiv Saudijske Arabije
Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije, vjerovatno će debitovati u Saudijskoj Arabiji, gdje je nekada radio kao klupski trener. Kako reprezentacija nije zanimljiva nikom iz Evrope, utakmica sa Arabijom je šansa koju niko iz NS BiH ne želi propustiti. Najviše zbog «vreće dolara» koje Arapi plaćaju za sparingovanje.
Nije nemoguće da se od Sušića svjesno skrivaju potencijalne evropske ponude, ali finansijski manje povoljnije od one iz Arabije. NS BiH bi prema najavama iz Rijada, za odlazak u Arabiju zaradio 90.000 eura. I nikog u Savezu nije briga što će Sušić debitirati sa kombinivanom postavom, jer su male šanse da će inostrani klubovi u jeku sezone (3. marta) pustiti naše najbolje igrače u daleku Arabiju.
Ovakve utakmice prilika su i za menadžere da preko reprezentacije uvale svoje igrače, kako bi im «nabili» cijenu. A, to je već tradicija, kada se u egzotične zemlje išlo po vreće dolara, a vraćalo se punih mreža. Sušić posljednjih dana obilazi reprezentativce i priprema ih na ovakvu mogućnost, ali i traga za potencijalnim reprezentativcima. Za sada je dobio negativan odgovor od Hasana Salihamidžića, ali ne odustaje od Saše Papca.
(san)
Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije, vjerovatno će debitovati u Saudijskoj Arabiji, gdje je nekada radio kao klupski trener. Kako reprezentacija nije zanimljiva nikom iz Evrope, utakmica sa Arabijom je šansa koju niko iz NS BiH ne želi propustiti. Najviše zbog «vreće dolara» koje Arapi plaćaju za sparingovanje.
Nije nemoguće da se od Sušića svjesno skrivaju potencijalne evropske ponude, ali finansijski manje povoljnije od one iz Arabije. NS BiH bi prema najavama iz Rijada, za odlazak u Arabiju zaradio 90.000 eura. I nikog u Savezu nije briga što će Sušić debitirati sa kombinivanom postavom, jer su male šanse da će inostrani klubovi u jeku sezone (3. marta) pustiti naše najbolje igrače u daleku Arabiju.
Ovakve utakmice prilika su i za menadžere da preko reprezentacije uvale svoje igrače, kako bi im «nabili» cijenu. A, to je već tradicija, kada se u egzotične zemlje išlo po vreće dolara, a vraćalo se punih mreža. Sušić posljednjih dana obilazi reprezentativce i priprema ih na ovakvu mogućnost, ali i traga za potencijalnim reprezentativcima. Za sada je dobio negativan odgovor od Hasana Salihamidžića, ali ne odustaje od Saše Papca.
(san)
- friendly
#712 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
vidi se susicu vec guraju menadzeri igrace pred nos jer ga savjetuju da dovede nekog desetog a imamo nasih po europi koje samo treba pobrat pocevsi od jasmina Sudica koji ima 19 godina
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#713 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sad barem svima treba da bude jasno zasto su ,,jednoglasno'' izabrali Susica, neki Bahtijoroglu ili kako se vec zove treba da bude spas nase zadnje linije, a uz to ce sad jos uz dobre pare Munib, Suljo a Boga mi i Iljo da dobiju titulu Hadzija!friendly wrote:vidi se susicu vec guraju menadzeri igrace pred nos jer ga savjetuju da dovede nekog desetog a imamo nasih po europi koje samo treba pobrat pocevsi od jasmina Sudica koji ima 19 godina
-
bosnisk_boy
#714 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da su izabrali covjeka koji njima odgovara bit ce tu svakakvih anonimusa kao u doba sliskovica a i cire blazevica tako nam i treba nista nismo bolje ni zasluzili.........
- jazzer
#715 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Volio bih da grijesim ali nislim da se opet ponavljaju iste stvari kao i ranije. Od svih reprezentacija
iz Evrope igra se bas protiv S. Arabije??? Nakon nje vjerovatno opet dvije, tri utakmice sa Iranom, pa
onda jedan turnir u Kataru gdje bi za protivnike imali renomirane reprezentacije tipa B satava Gabona,
mlade repke Kuvajta i, naravno, domacina kojeg predstavljaju juniori. I Miske je izjavio da mu se ne svidja
sto se ide u S. Arabiju igrati prijateljska utakmica :
...- Utakmica u Saudijskoj Arabiji je nepotrebna, pogotovo jer se nalazimo usred sezone. Kalendar je pretrpan. Nisam za to da se između dva kola u kratkom vremenskom roku ide na daleki put u Aziju. Nadam se da ćemo naći nekog protivnika u Evropi - smatra Misimović.
A sto se tice ovog Turcina bosanskih korijena mislim da je to ista situacija kao sto je bila sa
Adnanom Kevricem (ako ga se jos neko sjeca, on je za mene sinonim odnosa saveza prema reperezenaciji).
Odigra jednu ili dvije utakmice u repki, proda se, da dio tala ''savezu'' i to je to.
Opet kazem, volio bih da grijesim ali...
iz Evrope igra se bas protiv S. Arabije??? Nakon nje vjerovatno opet dvije, tri utakmice sa Iranom, pa
onda jedan turnir u Kataru gdje bi za protivnike imali renomirane reprezentacije tipa B satava Gabona,
mlade repke Kuvajta i, naravno, domacina kojeg predstavljaju juniori. I Miske je izjavio da mu se ne svidja
sto se ide u S. Arabiju igrati prijateljska utakmica :
...- Utakmica u Saudijskoj Arabiji je nepotrebna, pogotovo jer se nalazimo usred sezone. Kalendar je pretrpan. Nisam za to da se između dva kola u kratkom vremenskom roku ide na daleki put u Aziju. Nadam se da ćemo naći nekog protivnika u Evropi - smatra Misimović.
A sto se tice ovog Turcina bosanskih korijena mislim da je to ista situacija kao sto je bila sa
Adnanom Kevricem (ako ga se jos neko sjeca, on je za mene sinonim odnosa saveza prema reperezenaciji).
Odigra jednu ili dvije utakmice u repki, proda se, da dio tala ''savezu'' i to je to.
Opet kazem, volio bih da grijesim ali...
- friendly
#716 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A1fa wrote:Sad barem svima treba da bude jasno zasto su ,,jednoglasno'' izabrali Susica, neki Bahtijoroglu ili kako se vec zove treba da bude spas nase zadnje linije, a uz to ce sad jos uz dobre pare Munib, Suljo a Boga mi i Iljo da dobiju titulu Hadzija!friendly wrote:vidi se susicu vec guraju menadzeri igrace pred nos jer ga savjetuju da dovede nekog desetog a imamo nasih po europi koje samo treba pobrat pocevsi od jasmina Sudica koji ima 19 godinaNadam se samo da ce se neko sjetiti u Saudiji da Munibu umjesto onih 5 godina zatvora koje je dobio kod nas, presudi za kradju po serijatskom pravu za sve one silne milione!
Jos eto ko biva , merhametli Pape suosjeca sa savezom, jer u finansijskim su problemima, od jedne utakmice sa djecom bogatih Sejha nikoga nece glava boljeti!
da je ovaj turcin valjo ubacili bi ga turci do sada bar jednu utakmicu...sto se susic zeznuo sa repkom ili ima i on dio ili je pravi naivcina pa nezna kako nasi muljatori rade...nek mu neko kaze za ovaj forum pa bi mogao mnogo vise saznati od ljudi koji prate rad saveza od kako postoji....
-
pOZz
#717 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eto vam ga večeras, vajda će igrati pa ga gledajte.
19:30 Turski Kup: Ankaragucu - Galatasaray
TVSA
19:30 Turski Kup: Ankaragucu - Galatasaray
-
HarnagaHarnaga
#718 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eto vidis koja smo mi bagra. Jos se ni mastilo na Papetovom potpisu nije osusilo a nadje se pametlija da jg oko bezveznih stvari. Sta treba da radi Susic? Mozda da postupi kao Meho Kodro? Smijes li ti svoga sefa otjerati u PM kad ti naredi da nesto uradis? Safet je jasno rekao da bi radije evropsku utakmicu, ali NEMA je, aloooo...nije nam niko odgovorio na ponude. Onda je dodao kako bi u slucaju da se ta evropska utakmica ne uspije obezbjediti otisao sa kombinovanim timom u S. Arabiju, da se nesto para zaradi. Da li si cuo da je ijedan fudbaler izjavio da ce na pripreme doci o svome trosku? Nesto slicno kao Susic? Ne - niti jedan iako su im ugovori veci nego sto je Susic ikada imao. Kako mislis da im se plate troskovi dolaska, baravka (treninga, hrane, pica, hotela.....)? Zasto se sve gleda unapred negativno? Zasto ne pustite covjeka da radi vi "pametnjakovici", glupi i zlonamjerni.A1fa wrote:Sad barem svima treba da bude jasno zasto su ,,jednoglasno'' izabrali Susica, neki Bahtijoroglu ili kako se vec zove treba da bude spas nase zadnje linije, a uz to ce sad jos uz dobre pare Munib, Suljo a Boga mi i Iljo da dobiju titulu Hadzija!friendly wrote:vidi se susicu vec guraju menadzeri igrace pred nos jer ga savjetuju da dovede nekog desetog a imamo nasih po europi koje samo treba pobrat pocevsi od jasmina Sudica koji ima 19 godinaNadam se samo da ce se neko sjetiti u Saudiji da Munibu umjesto onih 5 godina zatvora koje je dobio kod nas, presudi za kradju po serijatskom pravu za sve one silne milione!
Jos eto ko biva , merhametli Pape suosjeca sa savezom, jer u finansijskim su problemima, od jedne utakmice sa djecom bogatih Sejha nikoga nece glava boljeti!
- jeza u ledja
#719 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zar niste vec do sad skontali da se selektora ne pita za prijateljske utakmice?
U savezu su lopovi i oni idu gdje lova najvise kapa i gdje ce najlakse doci do nje.
Ako Real i ManU mogu ici u Albaniju, Tajland i Indoneziju igrati sa shlj timovima da bi zaradili koji milioncic ne znam sta vas onda cudi? Ocigledno je da ovim tamo bliskoistocnjacima merak igrati sa bracom iz Evrope
.
Ako ce igrati sa Svabama u junu (ako nije opet neka foluska), i ako smo igrali prijateljske onomad sa Francuskom, Italijom, Brazilom , Argentinom, onda bujrum nek igraju i sa Saudijom.
Normalno bilo bi bolje da igraju u Evropi, u martu, ali sta ces kad smo jad i bijeda, sa jos korumpiranim savezom.
U svakom slucaju nije do Susica. On mozda tu moze nesto vrdati, ali da kaze 'necu' noga mu je, kao i Kodri. Kao sto bi bilo i Barbarezu, i bilo kom drugom da sjedi na klupi BiH, dok god su ovi uhljupi u savezu.
Sto se tice ovog Bahtijaroglua, to je vec druga prica. Podsjeca me na pricu o braci Sharbini. No s obzirom da je lik branic, i da koliko vidim igra u osrednjem turskom klubu (kao i Nadarevic, koji je nas standardni reprezentativac) onda bujrum nek igra.
Ne vidim da ima puno boljih igraca trenutno.
U nadi da ce u odbranu pozvati i kojeg domaceg igraca, onda moze i ovaj.
Al o tom po tom.
U savezu su lopovi i oni idu gdje lova najvise kapa i gdje ce najlakse doci do nje.
Ako Real i ManU mogu ici u Albaniju, Tajland i Indoneziju igrati sa shlj timovima da bi zaradili koji milioncic ne znam sta vas onda cudi? Ocigledno je da ovim tamo bliskoistocnjacima merak igrati sa bracom iz Evrope
Ako ce igrati sa Svabama u junu (ako nije opet neka foluska), i ako smo igrali prijateljske onomad sa Francuskom, Italijom, Brazilom , Argentinom, onda bujrum nek igraju i sa Saudijom.
Normalno bilo bi bolje da igraju u Evropi, u martu, ali sta ces kad smo jad i bijeda, sa jos korumpiranim savezom.
U svakom slucaju nije do Susica. On mozda tu moze nesto vrdati, ali da kaze 'necu' noga mu je, kao i Kodri. Kao sto bi bilo i Barbarezu, i bilo kom drugom da sjedi na klupi BiH, dok god su ovi uhljupi u savezu.
Sto se tice ovog Bahtijaroglua, to je vec druga prica. Podsjeca me na pricu o braci Sharbini. No s obzirom da je lik branic, i da koliko vidim igra u osrednjem turskom klubu (kao i Nadarevic, koji je nas standardni reprezentativac) onda bujrum nek igra.
Ne vidim da ima puno boljih igraca trenutno.
U nadi da ce u odbranu pozvati i kojeg domaceg igraca, onda moze i ovaj.
Al o tom po tom.
-
HarnagaHarnaga
#720 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni se kao odbrambeni igraci jako puno svidjeli Torlak iz Sarajava i Vasilic (ne znam gdje je sada, ali sam ga gledao nekoliko utakmica prosle godine kad je igrao za Zvijezdu iz Gradachca). Mislim da su obojica jedno vrijeme bili pozivati i valjda se zbog opste hajke da se igraci pozivaju zbog prodaje odustalo od njih. Ne bi mogao nista reci o tome "bosanskom turcinu", ali ako Pape smatra da valja, sta ja imam tu vec da navijam da se momak uklopi i da doprinos.
- A1fa
#721 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedini glupan u cijeloj ovoj prici po obicaju ispada AvdoHarnagaHarnaga wrote:Eto vidis koja smo mi bagra. Jos se ni mastilo na Papetovom potpisu nije osusilo a nadje se pametlija da jg oko bezveznih stvari. Sta treba da radi Susic? Mozda da postupi kao Meho Kodro? Smijes li ti svoga sefa otjerati u PM kad ti naredi da nesto uradis? Safet je jasno rekao da bi radije evropsku utakmicu, ali NEMA je, aloooo...nije nam niko odgovorio na ponude. Onda je dodao kako bi u slucaju da se ta evropska utakmica ne uspije obezbjediti otisao sa kombinovanim timom u S. Arabiju, da se nesto para zaradi. Da li si cuo da je ijedan fudbaler izjavio da ce na pripreme doci o svome trosku? Nesto slicno kao Susic? Ne - niti jedan iako su im ugovori veci nego sto je Susic ikada imao. Kako mislis da im se plate troskovi dolaska, baravka (treninga, hrane, pica, hotela.....)? Zasto se sve gleda unapred negativno? Zasto ne pustite covjeka da radi vi "pametnjakovici", glupi i zlonamjerni.A1fa wrote:Sad barem svima treba da bude jasno zasto su ,,jednoglasno'' izabrali Susica, neki Bahtijoroglu ili kako se vec zove treba da bude spas nase zadnje linije, a uz to ce sad jos uz dobre pare Munib, Suljo a Boga mi i Iljo da dobiju titulu Hadzija!Nadam se samo da ce se neko sjetiti u Saudiji da Munibu umjesto onih 5 godina zatvora koje je dobio kod nas, presudi za kradju po serijatskom pravu za sve one silne milione!
Prijateljska utakmica u Evropi im nikada i nije bila cilj, samo totalni idiot moze misliti da su se uopste i potrudili oko toga
- burek_in_space
#722 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@A1fa
Evo, ja sam pomislio da ce nam mozhda biti protivnik iz Evrope.
Za sve lichne razmirice sa bilo kojim forumashem imash pp, i povedi rachuna o svom izrazhavanju ovdje, jer necu vishe upozoravati...
Za sve lichne razmirice sa bilo kojim forumashem imash pp, i povedi rachuna o svom izrazhavanju ovdje, jer necu vishe upozoravati...
- A1fa
#723 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Avdo, pardon, Harnaga je taj koji svakoga ko ima bilo kakvo misljenje koje se kosi sa zvanicnim stavom NSBIH proglasava idiotom, bezobraznikom i budalom. Ako je fazon banovati provokatore i onda ih pustati da pod novim Nickovima ponovo provociraju , onda ta vasa funkcija stvarno gubi smisao!burek_in_space wrote:@A1fa
No prihvatam kriiku, pripazit cu ubuduce
-
mikogoago
#724 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vi svi govorite kao da je ta utakmica sa Saudi Arabijom dogovorena.Ja nigdje u medijima nisam nasao da su ista zvanicno dogovorili jedino da ce odgovoriti saudijcima do 12.02.Dobro poznavajuci ove uhljupe iz saveza za ocekivati je da se puno i netrude da nadju nekog drugog,ali sacekajmo da vidimo hoce li stvarno to biti ili cemo dobiti nekog protivnika iz Evrope (nakon izvlacenja za evropsko).Svi znamo kakva je situacija u savezu i da Susic tu ne moze puno uraditi,samim tim najmanja je njegova greska.Ali isto tako ovi iz saveza znaju da je Pape tih i tolerantan covjek i da ce ucuniti koji ustupak da bi dobio ono sto on zeli.Isto tako znaju koliko je popularan kod raje,pa ako bi se desilo da on koju kaze u medijima protiv njih ,znali bi da je tu kraj i za njih.Nisu ni oni glupi znaju i oni da su dotjerali mecku do duvara.Zato mozda i nadju nekoga iz Evrope.To ti je ono ako nadjemo iz Evrope dobro jest,ako ne tu je SA.Po meni i oni su bolji nego Rijeka sa kojom smo igrali prijateljski mec. 
- Ares 1921
#725 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma najbolje protiv Vrbanjuse i lomi gamikogoago wrote:Vi svi govorite kao da je ta utakmica sa Saudi Arabijom dogovorena.Ja nigdje u medijima nisam nasao da su ista zvanicno dogovorili jedino da ce odgovoriti saudijcima do 12.02.Dobro poznavajuci ove uhljupe iz saveza za ocekivati je da se puno i netrude da nadju nekog drugog,ali sacekajmo da vidimo hoce li stvarno to biti ili cemo dobiti nekog protivnika iz Evrope (nakon izvlacenja za evropsko).Svi znamo kakva je situacija u savezu i da Susic tu ne moze puno uraditi,samim tim najmanja je njegova greska.Ali isto tako ovi iz saveza znaju da je Pape tih i tolerantan covjek i da ce ucuniti koji ustupak da bi dobio ono sto on zeli.Isto tako znaju koliko je popularan kod raje,pa ako bi se desilo da on koju kaze u medijima protiv njih ,znali bi da je tu kraj i za njih.Nisu ni oni glupi znaju i oni da su dotjerali mecku do duvara.Zato mozda i nadju nekoga iz Evrope.To ti je ono ako nadjemo iz Evrope dobro jest,ako ne tu je SA.Po meni i oni su bolji nego Rijeka sa kojom smo igrali prijateljski mec.
meni nije jasno, kazu da im treba para pa idu u Arabiju pored ovoliko bogatih, Europskih zemalja koje bi vjerovatno igrale sa nama jer smo ipak uradili nesto u proslim kvalifikacijama.. i uz sve to dobro bi nam platiti
EDIT : pola Arabije i ne zna gdje se nalazi BiH, a druga polovina ne prati fudbal