Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
VjecitiStudent

#701 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote:Da ne spominjemo koliko su tek supljih rezolucija sva ta tijela donijela dok je trajao rat u BIH.
Sada postoji bitna razlika jer te rezolucije donose tijela cijim bi clanom BiH trebala da postane. A tu vec postoji prostor za uslovljavanje. Znaci nisu te rezolucije, deklaracije i izvjestaji mrtvo slovo na papiru, mozda nekada jesu bili, sada se vec radi o politickom oruzju.
I sta pise u dokumentima tih vaznih organizacija ciji smo mi sada clan?
Da li igdje pise da ce neko poslati vojsku i implementirati nekakvu rezoluciju ako Dodo nesto odbije?
1gorstak

#702 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

nosara wrote:
1gorstak wrote:
rahmanjin wrote: A kojih je to 5 dogovoreno?
Pa evo recimo jedan je promjena broja poslanika u parlamentu. To je lako dogovoreno i to niko ne spori.
Kada je to usvojeno i potpisano...?
Nije potpisano, to ce biti dio paketa kada se usaglasi ostalo.
zonbirile

#703 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

smiješno je kako se seoske varalice,generalski podrepaši,uzdižu na nivo političara,krojača istorije,sudbine naroda,a sve po onoj idiotsko-nacionalnoj:"daj Hare bogati napravi Ustav".Pa Hare ne može sastaviti šiš za kafu,a ne Ustav,čovjek 20g se vuče i pljačka,nikad ništa smisleno nije uradio.Neka neko kaže koliko ima predratnog radnog staža,kvalifikacija.Znam ja ,ali reterirajte na to-ili vrijedi Staljinova da i kuharice mogu voditi politiku.U ovakom sistemu i one su previše kvalifikovane.
nosara

#704 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote:Da ne spominjemo koliko su tek supljih rezolucija sva ta tijela donijela dok je trajao rat u BIH.
Sada postoji bitna razlika jer te rezolucije donose tijela cijim bi clanom BiH trebala da postane. A tu vec postoji prostor za uslovljavanje. Znaci nisu te rezolucije, deklaracije i izvjestaji mrtvo slovo na papiru, mozda nekada jesu bili, sada se vec radi o politickom oruzju.
Daj, molim te, ni ti ne vjerujes u ovo sto pises... Uslovljavanja od strane koga i u ciju korist...? Svako usporavanje ide u korist cijepanja BiH... Neusvajanje Aprilskog paketa je bilo zaustavljanje i tacka...! jos uvijek stojimo, ali smo poceli da tonemo, sto je novost...

Politicko oruzje...? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pustice nas da se sami koljemo, a oni ce se ogradit tako sto ce nas izbacit iz svih tijela u kojima jesmo i blokitar ulazak u ona u kojima nismo... Ostace vize, a hrvatska i srbija ce morat stavit tarabu na granici...

Dok lepi lazov ne ukina rs... :D
rahmanjin

#705 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by rahmanjin »

Pa evo recimo jedan je promjena broja poslanika u parlamentu. To je lako dogovoreno i to niko ne spori.[/quote]
1gorstak
Pa ti rece 5, a ne jedan. I to nije dogovoreno ( bolje reci potpisano ), pokazi gdje je dogovoreno. Kako ne vidis da ovo Hare radi samo radi izbora, pa da je frajer rekao bi evo paket, a ne pojedinacni amandmani pa neka bira ko sta hoce, a onda se nece prihvatiti amandman o entitetskom glasanju i fino Hare kaze pa ja hocu al eto anamo oni nece. I prihvatice manje od aprilskog paketa.
1gorstak

#706 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote:
Da li igdje pise da ce neko poslati vojsku i implementirati nekakvu rezoluciju ako Dodo nesto odbije?
"The misuse of provisions such the "entity voting" and complex rules on quorums prevents swift decision- making and, therefore, hinders reform and the country's capacity to make rapid progress towards the EU. Among other things, the problem of blockages due to the entity voting rules needs to be addressed, and a stricter definition of the vital national clause in the Constitution is necessary. .... The work of the various Parliamentary committees has been affected by inter-ethnic divergences. Entity voting has often prevented swift adoption of legislation. Overall, the work of the Parliamentary Assembly of Bosnia and Herzegovina continued to be adversely affected by the unstable political climate and insufficient administrative resources." COMMUNICATION FROM THE COMMISSION TO THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL Enlargement Strategy and Main Challenges 2009-2010.

Malo fali da se ovo postavi kao uslov za EU integracije. Kada se to desi, a desice se, Pedodik moze svirat' ku*cu.
nosara

#707 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

zonbirile wrote:smiješno je kako se seoske varalice,generalski podrepaši,uzdižu na nivo političara,krojača istorije,sudbine naroda,a sve po onoj idiotsko-nacionalnoj:"daj Hare bogati napravi Ustav".Pa Hare ne može sastaviti šiš za kafu,a ne Ustav,čovjek 20g se vuče i pljačka,nikad ništa smisleno nije uradio.Neka neko kaže koliko ima predratnog radnog staža,kvalifikacija.Znam ja ,ali reterirajte na to-ili vrijedi Staljinova da i kuharice mogu voditi politiku.U ovakom sistemu i one su previše kvalifikovane.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Politbiro zasjeda satima, a ti kasnis ko i obicno... :lol:
VjecitiStudent

#708 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote: Nista ja ne tvrdim ....
Znam, sva ti je argumentacija takva, sve nesto mutno i nejasno, ni iza cega ne stojis a svi ti krivi :)
De ti prvo demantuj nekakvim argumentom gornji primjer (ne)vrline pregovaraca Harisa o kojem raspravljamo, pa onda nastavi o mojim manama.

Na osnovu cega izjave Harisa S. uopste imaju kredibilitet kod tebe?
a) lIjepo zvuce,
b) sto je zabrinut kad to sve prica
c) nesto trece?
VjecitiStudent

#709 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

1gorstak wrote: Malo fali da se ovo postavi kao uslov za EU integracije. Kada se to desi, a desice se, Pedodik moze svirat' ku*cu.
A zasto bi uopste Dodiku bilo bitno da udjemo u EU?
1gorstak

#710 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

nosara wrote:
1gorstak wrote:
Daj, molim te, ni ti ne vjerujes u ovo sto pises... Uslovljavanja od strane koga i u ciju korist...? Svako usporavanje ide u korist cijepanja BiH...
Vec sam objasnio, uslovljavanje od strane onih ciju podrsku izlobiras. Da bi trazio rjesavanje problema zvanog "zloupotrebe entitetskog glasanja" moras otvoriti to pitanje (pa i po cijenu polarizacije), jer se to nece samo od sebe rijesiti.
1gorstak

#711 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

rahmanjin wrote:Pa evo recimo jedan je promjena broja poslanika u parlamentu. To je lako dogovoreno i to niko ne spori.
1gorstak
Pa ti rece 5, a ne jedan. I to nije dogovoreno ( bolje reci potpisano ), pokazi gdje je dogovoreno. Kako ne vidis da ovo Hare radi samo radi izbora, pa da je frajer rekao bi evo paket, a ne pojedinacni amandmani pa neka bira ko sta hoce, a onda se nece prihvatiti amandman o entitetskom glasanju i fino Hare kaze pa ja hocu al eto anamo oni nece. I prihvatice manje od aprilskog paketa.[/quote]

Navodio sam primjer, ima stvari koje su dogovorene i na koje vise nema primjedbi (ni amandmana). To sa brojem poslanika je samo jedna od tih stvari.
nosara

#712 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote: Sada postoji bitna razlika jer te rezolucije donose tijela cijim bi clanom BiH trebala da postane. A tu vec postoji prostor za uslovljavanje. Znaci nisu te rezolucije, deklaracije i izvjestaji mrtvo slovo na papiru, mozda nekada jesu bili, sada se vec radi o politickom oruzju.
"The misuse of provisions such the "entity voting" and complex rules on quorums prevents swift decision- making and, therefore, hinders reform and the country's capacity to make rapid progress towards the EU. Among other things, the problem of blockages due to the entity voting rules needs to be addressed, and a stricter definition of the vital national clause in the Constitution is necessary. .... The work of the various Parliamentary committees has been affected by inter-ethnic divergences. Entity voting has often prevented swift adoption of legislation. Overall, the work of the Parliamentary Assembly of Bosnia and Herzegovina continued to be adversely affected by the unstable political climate and insufficient administrative resources." COMMUNICATION FROM THE COMMISSION TO THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL Enlargement Strategy and Main Challenges 2009-2010.

Malo fali da se ovo postavi kao uslov za EU integracije. Kada se to desi, a desice se, Pedodik moze svirat' ku*cu.
Zera fali, evo samo sto nije... Nema veze sto ovo nije jasno ni precizno, al' neka se narod raduje... Jel' ima negdje da pise koji su to slucajevi kada se moze pozvati na VNI...? Nesto konkretno...

I de Tita ti mani se copy-paste tekstova na stranim jezicima... Sta fali Bosanskom...?
1gorstak

#713 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote: Nista ja ne tvrdim ....
Znam, sva ti je argumentacija takva, sve nesto mutno i nejasno, ni iza cega ne stojis a svi ti krivi :)
De ti prvo demantuj nekakvim argumentom gornji primjer (ne)vrline pregovaraca Harisa o kojem raspravljamo, pa onda nastavi o mojim manama.

a) lIjepo zvuce,
c) nesto trece?
Mislim da su zloupitrebe entitetskog glasanja kljuc naseg problema, sve sto ima veze sa drzavom, obara se i osporava (pa i tekst himne). To sto je Silajdzic otvorio to pitanje ne znaci da podrzavam Silajdzica u ostalim pitanjima ili njegovu stranku.
1gorstak

#714 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote: Malo fali da se ovo postavi kao uslov za EU integracije. Kada se to desi, a desice se, Pedodik moze svirat' ku*cu.
A zasto bi uopste Dodiku bilo bitno da udjemo u EU?
Pa bice interesantno gledati Dodika kako objasnjava gladnim ljudima da su gladni jer se ulazak u EU i ekonomski napredak uslovaljava funkcionalnom BiH, a to je. jel', neprihvatljivo :)
veljaca

#715 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote: ...
Nece ici, velikosrpski faktor ima svoju granicu nakon koje ce puci kao guma, samo treba odrzati (i po mogucnosti pojacati) pritisak.
Ili prevedeno na Haretove pragmaticne principe, pritisak tj. maglu koju taj "pritisak" stvara, treba odrzati samo dok se ne rasproda jos ovo preostalog jada sto je ostalo u BiH, tj. struja, voda, telefon ...
Aha, tu smo znaci ...... To vas boli ....

Kao prvo ( a valjda si i zbog toga vjeciti student ) struja, voda, telefon - nije jad u BiH ......

A kao drugo - sad mi je jasna pozadina napada na lijepog hareta - i vi bi nesto da "jamite" ..... Da dodjete na vlast i onda "odradite" to malo jada - pa onda razlaz ..... Eto - dobro vam ide sa malim Damirom .....
nosara

#716 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

1gorstak wrote:
rahmanjin wrote:Pa evo recimo jedan je promjena broja poslanika u parlamentu. To je lako dogovoreno i to niko ne spori.
1gorstak
Pa ti rece 5, a ne jedan. I to nije dogovoreno ( bolje reci potpisano ), pokazi gdje je dogovoreno. Kako ne vidis da ovo Hare radi samo radi izbora, pa da je frajer rekao bi evo paket, a ne pojedinacni amandmani pa neka bira ko sta hoce, a onda se nece prihvatiti amandman o entitetskom glasanju i fino Hare kaze pa ja hocu al eto anamo oni nece. I prihvatice manje od aprilskog paketa.
Navodio sam primjer, ima stvari koje su dogovorene i na koje vise nema primjedbi (ni amandmana). To sa brojem poslanika je samo jedna od tih stvari.[/quote]

Ma nema od toga nista... Ovaj je poceo gubit izbore, a slijedeci potez, da bi se "povratio" bice da trazi natrag prenesene ovlasti sa rs na drzavu... Kakvi amandmani, ne smije ih spomenut...

Jucer na nekoj tv, onaj balo ognjen tadic kaze "siroka koalicija" samo da skinu dodika... A ovi nasi nacionalisti iz fBiH se raduju sto je u Bileci nacelnik radikal... Da umres od sege...

Ne bi me cudilo da konjina nesto radikalno ne poduzme da bi se "dokazao" kod ljudi...
ibizza

#717 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

Sadik Bahtić, člana Stranke za BiH i državni poslanik uputio je dans otvoreno pismo načelniku općine Bihać i članu SDP-a Hamdiji Lipovači u kojem ga poziva na TV sučeljavanje.

U Bahtićevom pismu se navodi...

Uvaženi kolega Lipovača

Pošto u posljednje vrijeme često pominjete moje ime i etiketirate Stranku za BiH kojoj sam odan i kojom pripadam, te dajete negativne kvalifikacije, svojstvene Vama i Vašem psihičkom stanju, upućujem Vam otvoreni poziv, da kao javne ličnosti, koje se bave javnim poslom i obavljajamo važne poslove za državu Bosnu i Hercegovinu, općinu i kanton, imamo obavezu, da tražimo TV emisiju otvorenog tipa, kako bismo građanima i javnosti odgovorili, na sva otvorena i postavljena pitanja. Tek nakon te emisije, naših odgovora i činjenica građani i javnost , neka se uvjere ko je od nas dvojice kriminalac, korumpiran, reketaš, autokrata, sklon primanju mita, ko pošten i ko je u politiku ušao da radi u interesu građana, a ko je politiku iskoristio za lično bogaćenje.

S toga, ja predlažem, da u TV emisiji licem u lice, javnosti i građanima odgovorimo na sljedeća pitanja:

1. datum ulaska u politiku i imovinski karton u tom periodu;
2. sadašnji imovinski karton i stanje imovine u BiH i van BiH, misli se na kuće, vile, vikendice, zemljišta, stanje na bankovnim računima, kredite, džipove itd., uz materijalne činjenice, dokaze i fotografije moje i Vaše imovine;
3. ukupan radni staž, moj i Vaš, ukupna ostala primanja, šta je ko imao prije rata, a šta danas;
4. koliko je ko od nas dvojice, baveći se javnim poslom do sada zaposlio: članova uže familije, boraca, RVI, familija šehida, izbjeglica i familije novinara;
5. ko od nas dvojice, angažira familijarne firme - konzorcije, favorizira ih kod dodjele poslova, investicionih projekata, te aneksima ti poslovi na kraju dostignu 2 do 3 puta veću cijenu od prvobitne, radi se o milionskim iznosima;
6. šta je ko od nas dvojice uradio na realizaciji od predizbornih obećanja;
7. koliko je ko i gdje od nas dvojice putovao po inostranstvu, na čiji račun, s kim i u kakvom aranžmanu;
8. da nas dvojica u emisiji, javno pozovemo, sve Krajišnike, državljane BiH, investitiore iz BiH i inostranstva, da javno kažu, je li neko od njih, meni ili Vama dao mito i bio reketiran od mene ili Vas, za dobivanje nekih usluga, misli se na usluge: izdavanje raznoraznih dozvola, prodaju zemljišta, izgradnju trgovačkih centara, benzinskih pumpi itd;

U nadi da ćete prihvatiti ovaj poziv i otvorenu emisiju, ja Vam se unaprijed zahvaljujem, željno čekam, a termin i medij Vi odaberite.

:thumbup: :thumbup:
osa

#718 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by osa »

1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote:

a) lIjepo zvuce,
c) nesto trece?
Mislim da su zloupitrebe entitetskog glasanja kljuc naseg problema, sve sto ima veze sa drzavom, obara se i osporava (pa i tekst himne). To sto je Silajdzic otvorio to pitanje ne znaci da podrzavam Silajdzica u ostalim pitanjima ili njegovu stranku.
bez entitetskog ili u slučaju rs-a slobodno možemo reći etničkog glasanja, postojale bi druge mogućnosti zloupotreba, pogledaj primjer federacije i preglasavanja hrvata od strane bošnjaka, da li bi takav sustav bio dobar za bih nivo odlučivanja.
1gorstak

#719 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

nosara wrote:
1gorstak wrote:
VjecitiStudent wrote: I sta pise u dokumentima tih vaznih organizacija ciji smo mi sada clan?

Zera fali, evo samo sto nije... Nema veze sto ovo nije jasno ni precizno, al' neka se narod raduje...
Sta nije jasno ? Reci slobodno, ja sam strpljiv i objasnicu :)
Jel' ima negdje da pise koji su to slucajevi kada se moze pozvati na VNI...? Nesto konkretno...
Ne, prvo treba rasiriti svijest da je neophodno otvoriti to pitanje i ubaciti funkacionalnost drzavnih organa na listu uslova za euroatlantske integracije. Trebamo uvjeriti EU da poostri uslove tamo gdje to jaca BiH, na primjer, da ovo "the problem of blockages due to the entity voting rules needs to be addressed, and a stricter definition of the vital national clause in the Constitution is necessary" bude i sluzbeno uslov za dalje napredovanje BiH ka EU integracijama.
VjecitiStudent

#720 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

veljaca wrote:
VjecitiStudent wrote:
1gorstak wrote: ...
Nece ici, velikosrpski faktor ima svoju granicu nakon koje ce puci kao guma, samo treba odrzati (i po mogucnosti pojacati) pritisak.
Ili prevedeno na Haretove pragmaticne principe, pritisak tj. maglu koju taj "pritisak" stvara, treba odrzati samo dok se ne rasproda jos ovo preostalog jada sto je ostalo u BiH, tj. struja, voda, telefon ...

Kao prvo ( a valjda si i zbog toga vjeciti student ) struja, voda, telefon - nije jad u BiH ......

A kao drugo - sad mi je jasna pozadina napada na lijepog hareta - i vi bi nesto da "jamite" ..... Da dodjete na vlast i onda "odradite" to malo jada - pa onda razlaz ..... Eto - dobro vam ide sa malim Damirom .....
:shock: :-)
:lol: :lol: :lol:

Kad ovo vide Nosara i Seln :D
nosara

#721 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

bermiin wrote:Sadik Bahtić, člana Stranke za BiH i državni poslanik uputio je dans otvoreno pismo načelniku općine Bihać i članu SDP-a Hamdiji Lipovači u kojem ga poziva na TV sučeljavanje.

Uvaženi kolega Lipovača

Pošto u posljednje vrijeme često pominjete moje ime i etiketirate Stranku za BiH kojoj sam odan i kojom pripadam, te dajete negativne kvalifikacije, svojstvene Vama i Vašem psihičkom stanju, upućujem Vam otvoreni poziv, da kao javne ličnosti, koje se bave javnim poslom i obavljajamo važne poslove za državu Bosnu i Hercegovinu, općinu i kanton, imamo obavezu, da tražimo TV emisiju otvorenog tipa, kako bismo građanima i javnosti odgovorili, na sva otvorena i postavljena pitanja. Tek nakon te emisije, naših odgovora i činjenica građani i javnost , neka se uvjere ko je od nas dvojice kriminalac, korumpiran, reketaš, autokrata, sklon primanju mita, ko pošten i ko je u politiku ušao da radi u interesu građana, a ko je politiku iskoristio za lično bogaćenje.

S toga, ja predlažem, da u TV emisiji licem u lice, javnosti i građanima odgovorimo na sljedeća pitanja:

2. sadašnji imovinski karton i stanje imovine u BiH i van BiH, misli se na kuće, vile, vikendice, zemljišta, stanje na bankovnim računima, kredite, džipove itd., uz materijalne činjenice, dokaze i fotografije moje i Vaše imovine;
3. ukupan radni staž, moj i Vaš, ukupna ostala primanja, šta je ko imao prije rata, a šta danas;
4. koliko je ko od nas dvojice, baveći se javnim poslom do sada zaposlio: članova uže familije, boraca, RVI, familija šehida, izbjeglica i familije novinara;
5. ko od nas dvojice, angažira familijarne firme - konzorcije, favorizira ih kod dodjele poslova, investicionih projekata, te aneksima ti poslovi na kraju dostignu 2 do 3 puta veću cijenu od prvobitne, radi se o milionskim iznosima;
7. koliko je ko i gdje od nas dvojice putovao po inostranstvu, na čiji račun, s kim i u kakvom aranžmanu;
8. da nas dvojica u emisiji, javno pozovemo, sve Krajišnike, državljane BiH, investitiore iz BiH i inostranstva, da javno kažu, je li neko od njih, meni ili Vama dao mito i bio reketiran od mene ili Vas, za dobivanje nekih usluga, misli se na usluge: izdavanje raznoraznih dozvola, prodaju zemljišta, izgradnju trgovačkih centara, benzinskih pumpi itd;

U nadi da ćete prihvatiti ovaj poziv i otvorenu emisiju, ja Vam se unaprijed zahvaljujem, željno čekam, a termin i medij Vi odaberite.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sado bahtic, arhetip civilizovanog sugovornika u tv-duelu... :lol:

Dok je on odan stranci zagrabih, crno im se pise... :-)
1gorstak

#722 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

nosara wrote:Ma nema od toga nista... Ovaj je poceo gubit izbore, a slijedeci potez, da bi se "povratio" bice da trazi natrag prenesene ovlasti sa rs na drzavu... Kakvi amandmani, ne smije ih spomenut...
Pa sinoc ih je spominjao i govorio da nisu sporni.
Jucer na nekoj tv, onaj balo ognjen tadic kaze "siroka koalicija" samo da skinu dodika... A ovi nasi nacionalisti iz fBiH se raduju sto je u Bileci nacelnik radikal... Da umres od sege...
Ja se nisam veselio, to je isto smece.
Ne bi me cudilo da konjina nesto radikalno ne poduzme da bi se "dokazao" kod ljudi...
Toga se i ja bojim.
1gorstak

#723 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

nosara wrote:
bermiin wrote:Sadik Bahtić, člana Stranke za BiH i državni poslanik uputio je dans otvoreno pismo načelniku općine Bihać i članu SDP-a Hamdiji Lipovači u kojem ga poziva na TV sučeljavanje.

Uvaženi kolega Lipovača

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sado bahtic, arhetip civilizovanog sugovornika u tv-duelu... :lol:

Dok je on odan stranci zagrabih, crno im se pise... :-)
Bahtic je budala, on bi bio idealan bosnjacki Dodik.
nosara

#724 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

VjecitiStudent wrote:
veljaca wrote:

:shock: :-)
:lol: :lol: :lol:

Kad ovo vide Nosara i Seln :D
Drug nije u toku i ne zna da si izgradio karijeru na "deranju" SDP-a (a i drugih, osim one male, najmanje strancice, kako ono, masa, flasa, sasa... a, nasa, nasa...) :lol:
VjecitiStudent

#725 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

nosara wrote: Drug nije u toku i ne zna da si izgradio karijeru na "deranju" SDP-a (a i drugih, osim one male, najmanje strancice, kako ono, masa, flasa, sasa... a, nasa, nasa...) :lol:
To sto drug je drug fulio uopste ne znaci da ste vi pogodili, no da ne skrecemo s teme.
Post Reply