Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Urban B. wrote:I mene nervira sto se uvjek vrsi neka generalizacija kada su navijaci u pitanju,mnogi mladi ljudi se pronalaze u tome,i zajednicko za sviju je ljubav prema plavoj il bordo boji al to ne znaci da smo svi klosari i kriminalci i da zasluzujemo da nas policija maltretira na sve moguce nacine!
------------------------------------
lijepo rečeno,samo još odstranite kolšare i kriminalce iz svojih redova-
na mom fakultetu imaju 3 dilera, par njih koji non stop belaje prave i dosta njih koji duvaju non stop
dakle... ja i ostali studenti ih moramo otjerati inace mozemo popusiti istu kaznu od murije ko i oni?
to je ta logika
PokerFace wrote:zasto ono djete sto dohvata lopte na 1:34 gadjaju petardom?
Ko koga bolan gađa? Pa neće petardu ostaviti u ruci da mu pukne, mora je baciti negdje. I kaže se dohvaĆa.
Pa pogledaj gdje je ta ista petarda zavrsila, a ne vjerujem da bas mora zavrsiti pod nogama djeteta U vas se mozda kaze dohvaĆa, ali u naske se kaze dohvata, sad sta je pravilno u to ne bih da ulazim...
pa frajeru bilo dosadno i vidio dole onog malog sto dohvaca/dohvata lopte i gadjo ga i sta je tu problem? ne seri majke ti,frajer upalio i bacio i bas je on gledo gdje ce ona pasti i ovo penjanje na ogradu,pa ja odavno vecu glupost nisam cuo... kao prvo na ogradu su se penjali kad je Sarajevo dalo gol,ljudi slavili,euforija i bez ikakvih problema popeli se i sisli,a momak koji je cijelo vrijeme bio na ogradi nije pravio nikakve probleme nego je samo vodio navijanje.znaci sad je i to problem i to je kaznjivo zakonom? kad ste pametni otidjite jednom u tz kanton pa pogledajte malo policiju,jednom na sljemu ljiljani,drugi petokratka,treci je zajeban pa se opremio kao da ide u rat...a sve seljak do seljaka (ne mislim na seljake sa sela,nego na seljake koji dvije ciste u glavi nemaju). cuj onaj pljuje policajca,pa koje prvi koga udario,jel navijac policajca ili policajac navijaca?
aj sad dalje trazite razloge sto je policija ovako reagovala,pogotov na kraju kad onaj jedan udara frajera nogom ili sakom,a drugi ga doceka samo ma stvarno sjajno,a ovim delegatima sto traze dlaku u jajetu zelim da oni ili neko njihov osjeti jedno policiju pa da vidim onda komentare
PokerFace wrote:Pa pogledaj gdje je ta ista petarda zavrsila, a ne vjerujem da bas mora zavrsiti pod nogama djeteta U vas se mozda kaze dohvaĆa, ali u naske se kaze dohvata, sad sta je pravilno u to ne bih da ulazim...
Isto tako ne vjerujem ni da ako je pala pod noge djeteta mora biti da je baš namjerno bačena tu.
U vaske neka policija lema koga hoće, nas koji ništa ne radimo ne smije dotaći (bar po zakonu).
PokerFace wrote:Pa pogledaj gdje je ta ista petarda zavrsila, a ne vjerujem da bas mora zavrsiti pod nogama djeteta U vas se mozda kaze dohvaĆa, ali u naske se kaze dohvata, sad sta je pravilno u to ne bih da ulazim...
Isto tako ne vjerujem ni da ako je pala pod noge djeteta mora biti da je baš namjerno bačena tu.
U vaske neka policija lema koga hoće, nas koji ništa ne radimo ne smije dotaći (bar po zakonu).
Eh vidis u zivotu se nista ne desava bez razloga... Zasto mene ni jedan drot u zivotu nije ruzno pogledao, a ne nesto vise? Ko trazi taj i dobije, tako je vazda bilo i bice i u buduce Over and out.
PokerFace wrote:Eh vidis u zivotu se nista ne desava bez razloga... Zasto mene ni jedan drot u zivotu nije ruzno pogledao, a ne nesto vise? Ko trazi taj i dobije, tako je vazda bilo i bice i u buduce Over and out.
Pa koji je onda razlog da ti pametuješ o nečemu što očito ne poznaješ, a niko nije TRAŽIO od tebe to? Frustracije, dosada ili nešto drugo?
PokerFace wrote:Eh vidis u zivotu se nista ne desava bez razloga... Zasto mene ni jedan drot u zivotu nije ruzno pogledao, a ne nesto vise? Ko trazi taj i dobije, tako je vazda bilo i bice i u buduce Over and out.
Pa koji je onda razlog da ti pametuješ o nečemu što očito ne poznaješ, a niko nije TRAŽIO od tebe to? Frustracije, dosada ili nešto drugo?
vjerovatno se samozadovoljava gledajući drotovsku brutalnost
Da li forumi sluze za iznosenje svog misljenja? I ne samo preko foruma, ja sam tip covjeka koji uvijek kaze ono sto misli. Izvoli naci ce mo se pa da ti ponovim a ti si vjerovatno neki balo zasljepljen pricama 1312 A.C.A.B. ha hu... Progledaj
PokerFace wrote:Da li forumi sluze za iznosenje svog misljenja? I ne samo preko foruma, ja sam tip covjeka koji uvijek kaze ono sto misli. Izvoli naci ce mo se pa da ti ponovim a ti si vjerovatno neki balo zasljepljen pricama 1312 A.C.A.B. ha hu... Progledaj
Istom tom logikom se vodi i onaj u uniformi: imam pendrek, za šta mi služi, daj da udarim nekoga iako nije ništa uradio, da ne bude da sam ga džaba nosio.I da sam balo, a nisam, opet nisam toliko intelektualno zakržljao da se identificiram sa pjesmama Lady Gage. Izađi malo na zrak, ostavi se kompa, ima života i mimo ovoga.
PokerFace wrote:Da li forumi sluze za iznosenje svog misljenja? I ne samo preko foruma, ja sam tip covjeka koji uvijek kaze ono sto misli. Izvoli naci ce mo se pa da ti ponovim a ti si vjerovatno neki balo zasljepljen pricama 1312 A.C.A.B. ha hu... Progledaj
Istom tom logikom se vodi i onaj u uniformi: imam pendrek, za šta mi služi, daj da udarim nekoga iako nije ništa uradio, da ne bude da sam ga džaba nosio.I da sam balo, a nisam, opet nisam toliko intelektualno zakržljao da se identificiram sa pjesmama Lady Gage. Izađi malo na zrak, ostavi se kompa, ima života i mimo ovoga.
Daleko sine od pjesme doticne vjeruj mi Treba da lupaju bilo koga ko se ucini sumnjiv, a ne nesto vise, sve to treba lupati bez pardona, pa ce se jednog dana opet mozda moci spavati na klupama k`o u doba lijepe milicije A o tome ko je zakrzljao dosta govori ovaj "plac" kad se dobije po picki od strane policajca... Odrasti i pusti se glupiranja i gledanja odraslih kako sutaju loptu u ovom nasem kvazi prvenstvu.
PokerFace wrote:Daleko sine od pjesme doticne vjeruj mi Treba da lupaju bilo koga ko se ucini sumnjiv, a ne nesto vise, sve to treba lupati bez pardona, pa ce se jednog dana opet mozda moci spavati na klupama k`o u doba lijepe milicije A o tome ko je zakrzljao dosta govori ovaj "plac" kad se dobije po picki od strane policajca... Odrasti i pusti se glupiranja i gledanja odraslih kako sutaju loptu u ovom nasem kvazi prvenstvu.
Ne vjerujem ti babo, mentalni sklop te otkriva. Ovdje se jedino plače i kuka na navijače, ovako nešto se dešava redovno, ovo kolo Hordama, prošlo nekom drugom. Nažalost ovo je jedno od rijetkih koje je ovako dokumentovano i zato je postavljeno ovdje, inače policija oduzima snimke svojih divljanja (što li Bože, ako rade nešto ispravno i zakonito?). Ako nekad dobiješ po nosu od navijača poklopi se i šuti, možda si im izgledao sumnjivo. Sazrij mentalno, prestani slušati to smeće od muzike i prestani onanisati na policijska iživljavanja.
PokerFace wrote:Daleko sine od pjesme doticne vjeruj mi Treba da lupaju bilo koga ko se ucini sumnjiv, a ne nesto vise, sve to treba lupati bez pardona, pa ce se jednog dana opet mozda moci spavati na klupama k`o u doba lijepe milicije A o tome ko je zakrzljao dosta govori ovaj "plac" kad se dobije po picki od strane policajca... Odrasti i pusti se glupiranja i gledanja odraslih kako sutaju loptu u ovom nasem kvazi prvenstvu.
Ne vjerujem ti babo, mentalni sklop te otkriva. Ovdje se jedino plače i kuka na navijače, ovako nešto se dešava redovno, ovo kolo Hordama, prošlo nekom drugom. Nažalost ovo je jedno od rijetkih koje je ovako dokumentovano i zato je postavljeno ovdje, inače policija oduzima snimke svojih divljanja (što li Bože, ako rade nešto ispravno i zakonito?). Ako nekad dobiješ po nosu od navijača poklopi se i šuti, možda si im izgledao sumnjivo. Sazrij mentalno, prestani slušati to smeće od muzike i prestani onanisati na policijska iživljavanja.
Vidis u par navrata je na mene krenulo par tih navijaca balavaca poput tebe iz razloga jer sam na sebi imao bordo ili plavu majicu i setao sa zenom, a ta 2 puta pojma nisam imao da se igra neka utakmica, a pogotovo mi nije bilo jasno kakve veze utakmica ima sa vilsonovim setalistem... Pa kad dobiju po picki od mene isto ko i od drotova onda kukanje jbg... Vecina tih "navijaca" su najveca gamad koja hoda ovom zemljom i to sve treba udarati gdje ko stigne, a nije bitno cim, samo je vazno dobro potrefiti preko ledja ili u usta. Eto toliko, a sto se licno mene tice savjetujem da svoje misljenje o meni zadrzis za sebe, pametnije ti je... A ako imas jos nesto da mi kazes izvoli PP pa ako treba i da se nadjemo ko ljudi... Over and out ,)
PokerFace wrote:Pa kad dobiju po picki od mene isto ko i od drotova onda kukanje jbg...
Po količini tvoje mržnje prema navijačima ne bih rekao da se ta situacija razvijala ovako . Al' šta sad, mora da si im "izgledao sumnjivo". Pozdrav od navijača
PokerFace wrote:Pa kad dobiju po picki od mene isto ko i od drotova onda kukanje jbg...
Po količini tvoje mržnje prema navijačima ne bih rekao da se ta situacija razvijala ovako . Al' šta sad, mora da si im "izgledao sumnjivo". Pozdrav od navijača
Pa procitaj ponovo citav tekst, nije sramota ne razumjeti iz prve A "navijacu" ako hoces da se uvjeris u bilo sta napisano, samo se javni na PP pa da "raspravimo"... Uzivaj
PokerFace wrote:Pa procitaj ponovo citav tekst, nije sramota ne razumjeti iz prve A "navijacu" ako hoces da se uvjeris u bilo sta napisano, samo se javni na PP pa da "raspravimo"... Uzivaj
Ja sam navijač, nisam divljak da "raspravljam" na takav način na koji si ti očito jedino sposoban .
PokerFace wrote:Pa procitaj ponovo citav tekst, nije sramota ne razumjeti iz prve A "navijacu" ako hoces da se uvjeris u bilo sta napisano, samo se javni na PP pa da "raspravimo"... Uzivaj
Ja sam navijač, nisam divljak da "raspravljam" na takav način na koji si ti očito jedino sposoban .
Vidim Sve mi je jasno...
Dakle sad imamo situaciju da se delegat koji pljuje po navijačima i naziva ih huliganima i sl a podržava svaki potez policije ponaša forumsko-huliganski i poziva na fizičke obračune i navijača koji mu na kulturan način pokazuje da navijač nema znak jednakosti sa riječju huligan.
Iz svega šta se može zaključiti da je navedeni forum-huligan najvjerovatnije pripadnik organa pa da je na takve stvari odnosno prosipanje i pozivanje na silu naučio da sprovodi na poslu....
Jadan i čemeran, drugi opis za njega nema....
Bolan ne bio pročita li ti ikad pravila sa-x u kojima fino možeš naći da je bilo kakvo pozivanje na silu i fizičke obračune kažnjivo... Nećeš vjerovati huliganu da je takvo i u RL....
PokerFace wrote:Ma daleko sam od organa reda... A takodje svoje misljenje u vezi mene ili zadrzi za sebe ili mi se javi privatno, nemam zivaca palamuditi po temama.
A ko je spomenuo red
Ja samo organ spomenuh .....
Ćao huligan....
PokerFace wrote:Ma daleko sam od organa reda... A takodje svoje misljenje u vezi mene ili zadrzi za sebe ili mi se javi privatno, nemam zivaca palamuditi po temama.
A ko je spomenuo red
Ćao huligan....
A ko je spomenuo red
Ćao huligan....