Pa znaju li oni da je otišao Džeko i da nam je Wolsburg sad jednako mrzak koliko i Bayern koji ga nije kupio..Kasips wrote:Danas u 15:30 Wolfsburg - BayernI prvi Mandžukićev hat-trick u Bundesligi
Ja ću da gledam Hoff na net-u..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa znaju li oni da je otišao Džeko i da nam je Wolsburg sad jednako mrzak koliko i Bayern koji ga nije kupio..Kasips wrote:Danas u 15:30 Wolfsburg - BayernI prvi Mandžukićev hat-trick u Bundesligi

A čuj, pošto se radi o navijaču Schalkea, ne bi me čudilo da to nastavi tvrditi i kada matematički bude nemogućeFull_Force_86 wrote: Na jednom njemackom forumu postoji jedna budala koja i dalje trvdi da ce Schalke biti ispred Dortmunda na kraju sezone![]()
HAHAHAHAHAH GOLD!!!vicious wrote:A čuj, pošto se radi o navijaču Schalkea, ne bi me čudilo da to nastavi tvrditi i kada matematički bude nemogućeFull_Force_86 wrote: Na jednom njemackom forumu postoji jedna budala koja i dalje trvdi da ce Schalke biti ispred Dortmunda na kraju sezone![]()
Ne bih se ja igrao sa Bayernom, eno Robben je već proradio.elvis_sa wrote:Ma Dortmund se malo opustio,ali mogu priustiti sebi taj luksuz s obzirom da bjeze dvocifren broj poena drugoplasiranom,zato su danas malo popustili gas...Mislim da su vec sampioni ali eto sacekajmo kraj sezone.
Mislis da postoji teoretska sansa da ih stignuNe bih se ja igrao sa Bayernom, eno Robben je već proradio.
Teoretski postoji sve dok je u igri dovoljan broj bodova.elvis_sa wrote:
Mislis da postoji teoretska sansa da ih stignu
Jos da ona dvojica odu iz Hoffenheima, eto i plavih u vrh tabeleEmilly5 wrote:Vukovi odahnuli kako im onaj šljivotres ne smeta.
Ova dvojica komentatora su najbolja na eurosportu. Pa pogledaj ove druge ko da Dzenazu prenoseextraordinary wrote:Jesu odvratni komentatori Bože sačuvajBaš mi nisu ova dvojica sjela nikako. A Hoffenheim šabanska ekipa prava, kreativnosti ni sekunde. Isto ko da su na okupu 5 dana a ne pet godina.
Sa Robbenom je isti problem kao sa Riberyjem, vanserijski igrači, ali nažalost skloni povredama. Ako uspije sastaviti niz utakmica bez neke nove povrede, biće Bayern beton.extraordinary wrote:Strašan će Bayern biti sa Robbenom, on je njima pola ekipe. Meni samo nikad nije bilo jasno kako Hamit Altintop ne napravi veću karijeru. 90% utakmica Bayerna koje sam gledao je on bio jedan od najboljih igrača na terenu, a nikad nije dobio pravu šansu. To je valjda problem all-roundera, stavlja ga samo tamo gdje mu fali zakrpa.
jel moguceFourier88 wrote:evo ipak konkurencije Vedi u Hoffeu, zvanično potvrđen prelazak Babela (liverpoolfc.tv)