ljubav_aha wrote:citoren,castim te kafom
jedva cekam.......
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ljubav_aha wrote:citoren,castim te kafom
Ma danas su svi otisli daleko sto se tice kvalitete,tehnologija je tu negdje.Audi se sad posvetio americkom kontinentu,i tamo biljezi dobre rezultate pogotovo u zadnje dvije godine gdje je povecana prodaja preko 30%,a u kini je takodjer lider u toj klasi.Inace tu je Audi u velikoj prednosti,jer vec godinama proizvodi u Kini svoje modele prilagodjene kineskom trzistu,a BMW i Merc nemaju svoje fabrike tamo.olensoner wrote:Ja licno nisam ljubitelj njemackih auta nikako, ali cinjenica je da Audi daleko otisao u pogledu kvalitete, tehnologija raznih itd. eh to sto on jos nema imidz Mercedesa i BMW-a u svijetu kao u europi je vec nesto drugo
Aha, sad se vidi sad se zna, ko se komee.....ljubav_aha wrote:citoren,castim te kafom
citroen wrote:ljubav_aha wrote:citoren,castim te kafom
jedva cekam.......
naslove teme je obogacen kafomcorolla02 wrote:Aha, sad se vidi sad se zna, ko se komee.....
corolla je za-uzet tip u veziwhow wrote:Corolla jarane dobio si nogu. Ma pusti cure , jesi li gledao tekmu , napeto do zadnje minute Dzeko je kralj . VW forever
Bas sve moras reci "on the air"ljubav_aha wrote:corolla je za-uzet tip u veziwhow wrote:Corolla jarane dobio si nogu. Ma pusti cure , jesi li gledao tekmu , napeto do zadnje minute Dzeko je kralj . VW forever
a drugarska kafa,naravno,bujrum
Ma nema potrebe da pijemo kahvu, vec nabavio sam kafe aparat iz IKEA!ljubav_aha wrote:sam si kriv,to si napisao javno na temi o davanju imena djeci ,znam,znam,imam slonovsko pamcenje![]()
znaci pijes kafu SA aparatom , okcorolla02 wrote:Ma nema potrebe da pijemo kahvu, vec nabavio sam kafe aparat iz IKEA!ljubav_aha wrote:sam si kriv,to si napisao javno na temi o davanju imena djeci ,znam,znam,imam slonovsko pamcenje![]()
ok,koja su tvoja nja=draza vozila i zasto ne volis njemacke masineolensoner wrote:Ja licno nisam ljubitelj njemackih auta nikako, ali cinjenica je da Audi daleko otisao u pogledu kvalitete, tehnologija raznih itd. eh to sto on jos nema imidz Mercedesa i BMW-a u svijetu kao u europi je vec nesto drugo
ljubav_aha wrote:znaci pijes kafu SA aparatom , okcorolla02 wrote:Ma nema potrebe da pijemo kahvu, vec nabavio sam kafe aparat iz IKEA!ljubav_aha wrote:sam si kriv,to si napisao javno na temi o davanju imena djeci ,znam,znam,imam slonovsko pamcenje![]()
potpisujem!ljubav_aha wrote:pa,dafore i fazoni sa kafom i kahvom,ne zbunjuj me,kako kaze onaj ludjak iz lud,zbunjen,normalan
znaci,pijemo drugarsku kafu iz IKEA aparata ,vazi
Da, stvari mozes gledati i tako ako hoces, ali zasigurno se moze reci i to da su oba samo dizajnijski u odnosu na Pontiaca Sunfire "at least two light years ahead"!ljubav_aha wrote:oba auta imaju nesto zjadnicko : nisu lijepi dizjan je

samo je karoserija privremeno od 6-ce, ali ispod nje testiraju novu platformu i mehaniku koju ce koristiti 7-cacitroen wrote:Babicu, ovo je golf VI na slici dok je bio u fazi testiranja, zajebao si se malo.....
ako vw ovako ubrzano nastavi sa novim generacijama golfa, moze se desiti da u daljoj buducnosti sustignu najprodavaniji svjetski model corollu koja je u protekle 43 godine prodata u preko 35 miliona jedinica, dok je prvi golf proizveden tek 8 godina poslije prve corolle, pa ih je prodato 10 miliona manje od corolle, koja je trenutno vec u svom 10. izdanjuBeg_Babic wrote:2012 VW Golf VII First Prototype Mule Spy Photos
sto se tice dizajna,nisu u istoj kategoriji,a drugo,novi dizjan ne znaci uspjeh,trece,njhov dizajn me upravo pdosjeca na jedan od modela potniac-a,kao i stari model opel kadet-acorolla02 wrote:Da, stvari mozes gledati i tako ako hoces, ali zasigurno se moze reci i to da su oba samo dizajnijski u odnosu na Pontiaca Sunfire "at least two light years ahead"!ljubav_aha wrote:oba auta imaju nesto zjadnicko : nisu lijepi dizjan je
Da upravo tako kao sto kazes: taj neki model Pontiac ili bolje reci bilo koji iz reda tog branda i Kadett imaju jednu zajednicku karakteristiku, i to gle slucajnosti - oba imena su UGASENA!ljubav_aha wrote:sto se tice dizajna,nisu u istoj kategoriji,a drugo,novi dizjan ne znaci uspjeh,trece,njhov dizajn me upravo pdosjeca na jedan od modela potniac-a,kao i stari model opel kadet-acorolla02 wrote:Da, stvari mozes gledati i tako ako hoces, ali zasigurno se moze reci i to da su oba samo dizajnijski u odnosu na Pontiaca Sunfire "at least two light years ahead"!ljubav_aha wrote:oba auta imaju nesto zjadnicko : nisu lijepi dizjan je