Navijacke skupine u BIH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Fordas
#701 Re: Navijacke skupine u BIH
U avazu napisali da je unisteno 200 i nesto stolica, pa stvarno pretjeruju. Brat bratu 20-ak stolica je odletilo i to se jako dobro vidjelo. Ovi izgleda hoce da stadion renoviraju o nasem trosku
Ovo paljenje dogodilo se nakon utakmice, da ne bude zabune
- odvijac
#702 Re: Navijacke skupine u BIH
aha,ok onda,bez veze vas napadaju,poslije tekme je u redu 
-
Ripicipi
#703 Re: Navijacke skupine u BIH
Je l' istina da manijaci ne smiju izbaciti klip sa derbija jer se samo Horde cuju

-
shadow
#704 Re: Navijacke skupine u BIH
cekaj dok namontiraju, bice tu raznih isjecaka po 3-4 godine starih..ali izronice neki klipAN sigurnopotres_mozga wrote:Je l' istina da manijaci ne smiju izbaciti klip sa derbija jer se samo Horde cuju![]()
![]()
-
vemus
#705 Re: Navijacke skupine u BIH
100%potres_mozga wrote:Je l' istina da manijaci ne smiju izbaciti klip sa derbija jer se samo Horde cuju![]()
![]()
- veljaca
#706 Re: Navijacke skupine u BIH
dino84 wrote:Izvjestaj iz Avaza![]()
U policiji su nam kazali da nije došlo do sukoba između policije i navijača...
Mogu ovo potvrditi - imam nekolicinu prijatelja u MUP-u ( cak na visokim funkcijama ) i imam informacije da je policiji bilo striktno naredjeno da ne upotrebljavaju silu na navijacima.... A vidi se to i po snimku ( a i licno sam se uvjerio ). Navijac Sarajeva gadja policajca a ovaj se samo zasticuje i ne uzvraca .... A i djelovanje policije je bilo PREVENTIVNO - jer ko ne zna - kad policija PRAVO djeluje - tu trava ne nice ......
-
Ripicipi
#707 Re: Navijacke skupine u BIH
Policija je udarala, ne vidi se na snimku, ali jeste...veljaca wrote:dino84 wrote:Izvjestaj iz Avaza![]()
Mogu ovo potvrditi - imam nekolicinu prijatelja u MUP-u ( cak na visokim funkcijama ) i imam informacije da je policiji bilo striktno naredjeno da ne upotrebljavaju silu na navijacima.... A vidi se to i po snimku ( a i licno sam se uvjerio ). Navijac Sarajeva gadja policajca a ovaj se samo zasticuje i ne uzvraca .... A i djelovanje policije je bilo PREVENTIVNO - jer ko ne zna - kad policija PRAVO djeluje - tu trava ne nice ......
-
Fordas
#708 Re: Navijacke skupine u BIH
Jeste bilo udaranja, doduse mnjogo manje nego inace ali je bilo
- Ajatolah_
#709 Re: Navijacke skupine u BIH
Trebali su zapucati. Ja bih to sve pobio kad bih bio ovlasten. Jebena gamad.Fordas wrote:Jeste bilo udaranja, doduse mnjogo manje nego inace ali je bilo
- -danTe-
#710 Re: Navijacke skupine u BIH
pape?EdoI wrote:Trebali su zapucati. Ja bih to sve pobio kad bih bio ovlasten. Jebena gamad.
- necko_hz
#711 Re: Navijacke skupine u BIH
A sto ne zapucaju npr kad na pofalicima upucaju momka i tom koji je pucao uzmu samo izjavu i puste ga,a znaju po navijacima udarat.Sto kaze jedan, blago nama kad su nam navijaci najveci problem!!EdoI wrote:Trebali su zapucati. Ja bih to sve pobio kad bih bio ovlasten. Jebena gamad.Fordas wrote:Jeste bilo udaranja, doduse mnjogo manje nego inace ali je bilo
-
JEDAN JE HASE
#712 Re: Navijacke skupine u BIH
Sta ti pametujes,udarali su koga su stigli,al i oni su dobili,mangupi u kornjacamaveljaca wrote:dino84 wrote:Izvjestaj iz Avaza![]()
- veljaca
#713 Re: Navijacke skupine u BIH
Lijeci svoje komplekse negdje drugo ..... Ja ti govorim istinu - a ti vjeruj ako hoces ...... Posto si tako neodgojen i vrijedjas sa ovim " Sta ti pametujes ..." samo bih pozelio da dozivis jednu PRAVU akciju specijalaca ( da je vidis licno - mada si zasluzio i da je osjetis .... )JEDAN JE HASE wrote:Sta ti pametujes,udarali su koga su stigli,al i oni su dobili,mangupi u kornjacamaveljaca wrote:dino84 wrote:Izvjestaj iz Avaza![]()
Mogu ovo potvrditi - imam nekolicinu prijatelja u MUP-u ( cak na visokim funkcijama ) i imam informacije da je policiji bilo striktno naredjeno da ne upotrebljavaju silu na navijacima.... A vidi se to i po snimku ( a i licno sam se uvjerio ). Navijac Sarajeva gadja policajca a ovaj se samo zasticuje i ne uzvraca .... A i djelovanje policije je bilo PREVENTIVNO - jer ko ne zna - kad policija PRAVO djeluje - tu trava ne nice ......,al srecom sve se zavrsilo bez tezih posljedica,a za sve su krivi ovi jadovi iz zeljine uprave....
- Ajatolah_
#714 Re: Navijacke skupine u BIH
Naravno da su trebali, ali ovo je tema o navijacima. I da ne dođe do zabune, moj post se nije odnosio na određene navijacke skupine (cak stavise, sport vise-manje ni ne pratim niti me to zanima), nego na sve huligane.necko_hz wrote:A sto ne zapucaju npr kad na pofalicima upucaju momka i tom koji je pucao uzmu samo izjavu i puste ga,a znaju po navijacima udarat.Sto kaze jedan, blago nama kad su nam navijaci najveci problem!!EdoI wrote:Trebali su zapucati. Ja bih to sve pobio kad bih bio ovlasten. Jebena gamad.Fordas wrote:Jeste bilo udaranja, doduse mnjogo manje nego inace ali je bilo
-
Fordas
#715 Re: Navijacke skupine u BIH
Sta ima drotu, kako kod tebe? Eto, probaj udariti na sljedecoj tekmi slobodnoEdoI wrote:Trebali su zapucati. Ja bih to sve pobio kad bih bio ovlasten. Jebena gamad.Fordas wrote:Jeste bilo udaranja, doduse mnjogo manje nego inace ali je bilo
- pirmin
#716 Re: Navijacke skupine u BIH
@manijaci:
Odlicno izdanje:
http://www.youtube.com/watch?v=lovDTwCJ7Yg
...ali mi nikad nije bilo jasno ono: "jebem te Saraj`vo"-koliko god mrzio suparnika nikad ne bi jebavao grad iz kojeg je i moj klub.
@HZ:
Odlicno izdanje:
http://www.youtube.com/watch?v=oUJq_FD9A4A
...ima li ko pri ruci link nekog aktivnog shopa?
Odlicno izdanje:
http://www.youtube.com/watch?v=lovDTwCJ7Yg
...ali mi nikad nije bilo jasno ono: "jebem te Saraj`vo"-koliko god mrzio suparnika nikad ne bi jebavao grad iz kojeg je i moj klub.
@HZ:
Odlicno izdanje:
http://www.youtube.com/watch?v=oUJq_FD9A4A
...ima li ko pri ruci link nekog aktivnog shopa?
-
F.G.R.
#717 Re: Navijacke skupine u BIH
Haj ba sta pricas, udarali su i to bas udarali, sta se pametan pravis!veljaca wrote:dino84 wrote:Izvjestaj iz Avaza![]()
- Baltazar_khan
#718 Re: Navijacke skupine u BIH
Pa normalno je za šibicare da psuju i da koriste nepristojne riječi 
- odvijac
#719 Re: Navijacke skupine u BIH
pustite ih braco manijaci,ko gubi ima pravo da se ljuti,sad su oni isfrustirani,pustimo ih malo da dodju tobe!!!
- misolino
#720 Re: Navijacke skupine u BIH
Nemoj se provaljivati.Znas li ti sta pricas.Pogledaj malo u Avazu, statistiku broja gledalaca...Kakvi lesinari i ultrasiJEDAN JE HASE wrote:Horde su sinoc odlicno odradile gostovanje u sirokom,t.j. listici,vise ih je bilo od domacih skripa,bili su puno glasniji... Jedva cekam derbi sa seljom na sugavici,da im jos jednom ocitamo lekciju... Sto se tice ostalih skupina lesinari i ultrasi nisu losi,mada nisu ni blizu hordama,ali su u odnosu na ostale dosta dobri....
- zgembo_sa
#721 Re: Navijacke skupine u BIH
Al ste zato vi FGRBaltazar_khan wrote:Pa normalno je za šibicare da psuju i da koriste nepristojne riječi
Jel vam stigao racun za stolice
-
The 51st State
#722 Re: Navijacke skupine u BIH
drz se tramvaja, nije prica o navijacima i fudbalu za tebe...
-
JEDAN JE HASE
#723 Re: Navijacke skupine u BIH
Dajte ljudi postavite slika vasih skupina iz ovog kola,da vidimo kakav je ko bio 
-
elSaik
#724 Re: Navijacke skupine u BIH
Neke ptice nikad ne polete...JEDAN JE HASE wrote:Dajte ljudi postavite slika vasih skupina iz ovog kola,da vidimo kakav je ko bio
-
The 51st State
#725 Re: Navijacke skupine u BIH
mene bi bilo stid, cuj juniori...elSaik wrote:Neke ptice nikad ne polete...JEDAN JE HASE wrote:Dajte ljudi postavite slika vasih skupina iz ovog kola,da vidimo kakav je ko bio