Interesantno je kako se ti i kolega @veljača fino nadopunjujete. Kad jedan dobije sve argumente koji ga pobiju, onda se ovaj drugi javi i to samo vas dvojica. Je li to neka nova Ćirina taktika 1+1, 1 na 1, 1-1, 1 pod 1? Žao mi je ta taktika 3 puta ponovljena laž (u ovom slučaju insinuacija), postaje istina, neće proći. Opa sad je palo da je igrao nakon 2 dana, za par dana slijedom kako inače i ide mahalska priča biće da za nas nije htio igrati ujutro, a već popodne je igrao za Wolfsburg. Opet se pozivaš na činjenice koje uopšte nisu relevantne, jer čak i ti tvrdiš za prva 2 puta da je bio u pravu. A to što je zadnji put pokazao zube tvom miljeniku nakon svih njegovih sra.a, e vala nek je, halal mu vjera za to. Stoji činjenica da je istjeran iz U21 reprezentacije Srbije. S obzirom kakav je igrač postao, čisto sumnjam da mnogi navijači Srbije sad ne psuju mater Pižonu što ga je istjerao nakon samo 10 minuta već izgubljene utakmice. A možda si ti zato i protiv Medunjanina, .ebi ga ipak je igrao za U21 selekciju Holandije, a zna se ko su i šta su Holanđani(u vojnom smislu). A koji je to mladi igrač koji je zaigrao za našu reprezentaciju(osim Pjanića), bio nešto? Kod tebe je nelogično da jedan mlad igrač koji igra za našu reprezentaciju nije afirmisan, meni nije. Nažalost je tako. Momak je igrao u Bohumu i Nirnbergu. Nisu to nikakvi velikani evropskog fudbala. Evo sad je u Wolfsburgu. Mali klub koji je postao šampion zahvaljući na 1. mjestu Magatu, a na drugom Misimoviću, Džeki i Grafiteu. I ti sad tvrdiš da on ne bi mogao igrati u ovim klubovima da nije bilo reprezentacije, stvarno smiješno. A što se tiče idolopoklonstva, .ebi ga ode Ćiro u Šangaj, daleko je, daleko je.HarnagaHarnaga wrote:Zanimljivo je koliko su Bosanci spremni da stvaraju idole po svaku cijenu. Te Tito, te Alija, te Barbarez, te Ciro,te Misimovic...
Da zakljucim (sto se mene tice): Gledao sam utakmicu u Portugalu i Zvjezdan Misimovic se tokom cijele utakmice ponasao kao da je u pitanju trening Wolfsburga, jer je bilo ocito DA NECE da igra. Svi smo se cudili sta je u pitanju. Sledecu utakmicu u Zenici nije htio igrati zbog navodne povrede koljena iako je dva dana posle toga na prvenstvenoj utakmici protive Ninberga ginuo na terenu. Sve mi je to mnooogo cudno i nikakvu mogucnost ne iskljucujem. Ne kazem da je bio primoran sto mu se eventualno prijetilo familiji ili slicne stvari, samo iznossim cinjenice jer po svim pricama Misimovic je posten momak i ne vjerujem da bi se onako ponasao bez valjanog razloga. Takodje su cinjenice (pa makar vi idolopoklonici gutali knedle od pola kile) da je Misimovic tri puta izjavljivao da nece igrati za BiH i svaki put iz razlicitog razloga. Ponovo iznosim cinjenice, niti kazem da su njegovi razlozi opravdani niti da nisu. Takodje je cinjenica da je Misimovic prije nastupa za BiH bio totalno nepoznat igrac bez ijedne minute u Bundez Ligi (ili bilo kojoj ligi na svijetu), a isto tako je cinjenica da je prije BiH istjeran iz mlade reprezentacije Srbije.
Ovo samo za smjesne ljude ili idolopoklonike moze biti vrijedjanje Misimovica. Da li treba da napisemo kako je od malena mastao da igra za BiH, kako nikada nije izjavio da nece igrati...kako je bio cuveni fudbaler prije dolaska u BiH reprezentaciju?
Interesi su se poklopili, bilo je dobro i jednim i drugom, hvala Misimovicu za asistencije i golove, i to je to.
P.S. Očigledno je da ti i @ veljača nedate ovoj temi da se smiri i stalno potencirate jedno te isto. Svaki put kad neko napiše nešto normalno(kraj Bundes lige, Atletico), vas dvojica naizmjenično ponavljate već apsolvirane stvari.