Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadam se da ce Haas uzet Wimbledon, sjaajno igra s obzirom na godine, psiha koja mu je bila kocnica tokom citave karijere sada ne predstavlja veliku smetnju, ocekujem osvetu za onaj nesretni poraz protiv placipicke na RG.
Takodjer, Roddick me pozitivno iznenadio, igra najbolji tenis u svojoj karijere, favorit je sigurno za grand slam, nije vise samo servis udarac, psihu je strasno popravio(podatak o 24-4 omjeru osvajanja Tie-breaka strasno pozitivno me iznenadio) a pogotovo osvajanje poena nakon razmjene udaraca sa osnovne linije, juce je pokazao svu svoju sjajnu formu protiv jednog od najboljih retern igraca i igraca osnovne linije na svijetu.
Prije sam ga sa podsmjehom nazivao drvosjeca, sada je zasluzio svo moje postovanje
Uglavnom bice to dva sjaajna polufinala, jedva cekam
belafonte wrote:Nadam se da ce Haas uzet Wimbledon, sjaajno igra s obzirom na godine, psiha koja mu je bila kocnica tokom citave karijere sada ne predstavlja veliku smetnju, ocekujem osvetu za onaj nesretni poraz protiv placipicke na RG.
Takodjer, Roddick me pozitivno iznenadio, igra najbolji tenis u svojoj karijere, favorit je sigurno za grand slam, nije vise samo servis udarac, psihu je strasno popravio(podatak o 24-4 omjeru osvajanja Tie-breaka strasno pozitivno me iznenadio) a pogotovo osvajanje poena nakon razmjene udaraca sa osnovne linije, juce je pokazao svu svoju sjajnu formu protiv jednog od najboljih retern igraca i igraca osnovne linije na svijetu.
Prije sam ga sa podsmjehom nazivao drvosjeca, sada je zasluzio svo moje postovanje
Ne vjerujem da Haas a takodjer i Roddick mogu Svicarcu i Skotu uzeti vise od jednog seta. Roddick bi mogao zakuhati ako bude drzao visok procenat servisa a Federeru ce biti puno lakse s Haasom na travi nego na zemlji. Vidljiva je lakoca njegove igre nakon osvojenog RG a sa servisima vec vremesnoga Nijemca niukoliko nece biti problema kao s Ivom, koji je fakat bio 'prazna puska' jucer. Sretno, Roger!
belafonte wrote:Nadam se da ce Haas uzet Wimbledon, sjaajno igra s obzirom na godine, psiha koja mu je bila kocnica tokom citave karijere sada ne predstavlja veliku smetnju, ocekujem osvetu za onaj nesretni poraz protiv placipicke na RG.
Ne vjerujem da Haas a takodjer i Roddick mogu Svicarcu i Skotu uzeti vise od jednog seta. Roddick bi mogao zakuhati ako bude drzao visok procenat servisa a Federeru ce biti puno lakse s Haasom na travi nego na zemlji. Vidljiva je lakoca njegove igre nakon osvojenog RG a sa servisima vec vremesnoga Nijemca niukoliko nece biti problema kao s Ivom, koji je fakat bio 'prazna puska' jucer. Sretno, Roger!
Doduše, Haas može ponuditi malo više od servisa za razliku od Karlovića. Ali i dalje sam uvjeren da Roger to rutinski odrađuje... Haas se mučio s Čilićem, kako onda računa biti u egalu s Federerom? A i vidi se da je Roger motiviran, valjda mu je dosadilo da ga po forumima zovu plačipi*ka
Eh, jest mi zao Elene.
Strasna igra.
Mozda i ponajbolja partija na cijelom turniru u zenskoj konkurenciji.
Elena je pravo sexy i jedna mi je od najdrazih igracica.
Danas smo gledali fantasticno kretanje sa njene strane.
Steta je sto je forehand nije poslusao u dva navrata pred kraj drugog seta.
Haasa ljudi gotive zbog atraktivne igre.
Naravno da ce uzeti onog precijenjenog Svicarca.
Lahko je pobjedivati panjeve kaosto je Karlovic.
Nevjerovatno je koliko je imao srece protiv Soderlinga.
hidrant wrote:Eh, jest mi zao Elene.
Strasna igra.
Mozda i ponajbolja partija na cijelom turniru u zenskoj konkurenciji.
Elena je pravo sexy i jedna mi je od najdrazih igracica.
Danas smo gledali fantasticno kretanje sa njene strane.
Steta je sto je forehand nije poslusao u dva navrata pred kraj drugog seta.
Haasa ljudi gotive zbog atraktivne igre.
Naravno da ce uzeti onog precijenjenog Svicarca.
Lahko je pobjedivati panjeve kaosto je Karlovic.
Nevjerovatno je koliko je imao srece protiv Soderlinga.
Come on Andy!
Roger precijenjen? Čovjek ima 14 Grand Slamova. Koliko ima tvoj Andy ?
Elena se dobro držala, ali nije imala sreće Baš mi je žao.
Safina ponižena.
Ponovo duel "braće" Williams Dajem prednost Venus.
hidrant wrote:Nevjerovatno je koliko je imao srece protiv Soderlinga.
Kako mislis imao je sreće, pa čovjek se uopše nije ni forsirao. Soderling nije igrao najbolje što može,a Fedex nije pružio ni 50 % sebe jer jednostavno nije bilo potrebe. Da je Soderling pružio svoju igru kakvu je imao protiv Nadala na RG-u, e onda bi mu "možda" trebalo malo sreće, ali vrijeme Rogerove krize je prošlo koliko god vama teško bilo da se pomirite sa tim
Elena Dementieva je od danas moj favorit u ženskom tenisu!
Safina
Šta joj učini ona Venus hahahah. Eto moja Safina, kada si igrala protiv one Njemice stalno si nešto blebetala, a sada te "uništila" Venus. I opet finale u Wimbeldonu Venus-Serena. Samo je Sharapova jednu sezonu od 2000 godine prekinula dominaciju Williams sestara.
Šta joj učini ona Venus hahahah. Eto moja Safina, kada si igrala protiv one Njemice stalno si nešto blebetala, a sada te "uništila" Venus. I opet finale u Wimbeldonu Venus-Serena. Samo je Sharapova jednu sezonu od 2000 godine prekinula dominaciju Williams sestara.
i ono finale mauresmo-henin
Meni ovi doublovi bezveze totalno. Nikako mi nije interesantno za gledanje
I meni su doublovi dosadni hehe. Očigledno da je uspjelo ono smanjene stenjanja tenisačica. Nisam čuo da toliko stenju, jer kao što znate kazne su bili predviđene za one koji to rade na glasan način hehe.
Na neki nacin mi je i drago sto Safina nije usla u finale ... devojka bi sigurno izgubila i ovaj put , a to bi moglo ostaviti neizbrisiv trag na njenoj psihi ... Na brata je ...
Ofirno se vidi da je haman nemoguce pobijediti ove sestre na travi. Fizicki su dosta jace, a to je na travi u zenskoj konkurenciji presudno. Njihov tenis se svodi samo na sto jace udaranje loptice, nigdje vica, nadmudrivanja, ideje neke......
Danas je Dementieva odigrala sa 150% snage, ali sreca je nije mazila
Meni se nikako ne svidja stil koji igraju ove sestre, tako da finale nema sanse da cu gledati (ne sjecam se da sam ikada gledao neko njihovo finale).
Sutra Federer u 3 seta, Rodik u 4 seta. U finalu po 678 maleni amer ce da dobije po ushima
Admir_1984 wrote:
Sutra Federer u 3 seta, Rodik u 4 seta. U finalu po 678 maleni amer ce da dobije po ushima
Majstore, odlična prognoza
Steta sto nije Murray da ga pošteno odere na domaćem terenu, ovako će samo ovi zlobnici komentarisati kako nije bilo Rafe, nije bilo Novaka, nije bilo Murraya, ma pojeo bi ih sve ... džaba vam 6 je 6, odnosno 15 je 15
Volim Roddika, ali nema šanse