TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
belafonte

#701 Re: TENIS

Post by belafonte »

Nadam se da ce Haas uzet Wimbledon, sjaajno igra s obzirom na godine, psiha koja mu je bila kocnica tokom citave karijere sada ne predstavlja veliku smetnju, ocekujem osvetu za onaj nesretni poraz protiv placipicke na RG.
Takodjer, Roddick me pozitivno iznenadio, igra najbolji tenis u svojoj karijere, favorit je sigurno za grand slam, nije vise samo servis udarac, psihu je strasno popravio(podatak o 24-4 omjeru osvajanja Tie-breaka strasno pozitivno me iznenadio) a pogotovo osvajanje poena nakon razmjene udaraca sa osnovne linije, juce je pokazao svu svoju sjajnu formu protiv jednog od najboljih retern igraca i igraca osnovne linije na svijetu.
Prije sam ga sa podsmjehom nazivao drvosjeca, sada je zasluzio svo moje postovanje :wink:
Uglavnom bice to dva sjaajna polufinala, jedva cekam :-D
zimzelen

#702 Re: TENIS

Post by zimzelen »

belafonte wrote:Nadam se da ce Haas uzet Wimbledon, sjaajno igra s obzirom na godine, psiha koja mu je bila kocnica tokom citave karijere sada ne predstavlja veliku smetnju, ocekujem osvetu za onaj nesretni poraz protiv placipicke na RG.
Takodjer, Roddick me pozitivno iznenadio, igra najbolji tenis u svojoj karijere, favorit je sigurno za grand slam, nije vise samo servis udarac, psihu je strasno popravio(podatak o 24-4 omjeru osvajanja Tie-breaka strasno pozitivno me iznenadio) a pogotovo osvajanje poena nakon razmjene udaraca sa osnovne linije, juce je pokazao svu svoju sjajnu formu protiv jednog od najboljih retern igraca i igraca osnovne linije na svijetu.
Prije sam ga sa podsmjehom nazivao drvosjeca, sada je zasluzio svo moje postovanje :wink:
Ne vjerujem da Haas a takodjer i Roddick mogu Svicarcu i Skotu uzeti vise od jednog seta. Roddick bi mogao zakuhati ako bude drzao visok procenat servisa a Federeru ce biti puno lakse s Haasom na travi nego na zemlji. Vidljiva je lakoca njegove igre nakon osvojenog RG a sa servisima vec vremesnoga Nijemca niukoliko nece biti problema kao s Ivom, koji je fakat bio 'prazna puska' jucer. Sretno, Roger!
JohnnyS

#703 Re: TENIS

Post by JohnnyS »

zimzelen wrote:
belafonte wrote:Nadam se da ce Haas uzet Wimbledon, sjaajno igra s obzirom na godine, psiha koja mu je bila kocnica tokom citave karijere sada ne predstavlja veliku smetnju, ocekujem osvetu za onaj nesretni poraz protiv placipicke na RG.
Ne vjerujem da Haas a takodjer i Roddick mogu Svicarcu i Skotu uzeti vise od jednog seta. Roddick bi mogao zakuhati ako bude drzao visok procenat servisa a Federeru ce biti puno lakse s Haasom na travi nego na zemlji. Vidljiva je lakoca njegove igre nakon osvojenog RG a sa servisima vec vremesnoga Nijemca niukoliko nece biti problema kao s Ivom, koji je fakat bio 'prazna puska' jucer. Sretno, Roger!
Doduše, Haas može ponuditi malo više od servisa za razliku od Karlovića. Ali i dalje sam uvjeren da Roger to rutinski odrađuje... Haas se mučio s Čilićem, kako onda računa biti u egalu s Federerom? A i vidi se da je Roger motiviran, valjda mu je dosadilo da ga po forumima zovu plačipi*ka :lol:
delightful

#704 Re: TENIS

Post by delightful »

molim vas da prestanete sa vulgarnostima. hvala.
ja.neron

#705 Re: TENIS

Post by ja.neron »

šta ovo bi sa Safinom

ili igraj tenis ili pij votku :lol: :lol: :lol:
hidrant

#706 Re: TENIS

Post by hidrant »

Eh, jest mi zao Elene.
Strasna igra.
Mozda i ponajbolja partija na cijelom turniru u zenskoj konkurenciji.
Elena je pravo sexy i jedna mi je od najdrazih igracica.
Danas smo gledali fantasticno kretanje sa njene strane.
Steta je sto je forehand nije poslusao u dva navrata pred kraj drugog seta.
Haasa ljudi gotive zbog atraktivne igre.
Naravno da ce uzeti onog precijenjenog Svicarca.
Lahko je pobjedivati panjeve kaosto je Karlovic.
Nevjerovatno je koliko je imao srece protiv Soderlinga.

Come on Andy!
zlaataan

#707 Re: TENIS

Post by zlaataan »

hidrant wrote:Eh, jest mi zao Elene.
Strasna igra.
Mozda i ponajbolja partija na cijelom turniru u zenskoj konkurenciji.
Elena je pravo sexy i jedna mi je od najdrazih igracica.
Danas smo gledali fantasticno kretanje sa njene strane.
Steta je sto je forehand nije poslusao u dva navrata pred kraj drugog seta.
Haasa ljudi gotive zbog atraktivne igre.
Naravno da ce uzeti onog precijenjenog Svicarca.
Lahko je pobjedivati panjeve kaosto je Karlovic.
Nevjerovatno je koliko je imao srece protiv Soderlinga.

Come on Andy!
Roger precijenjen? Čovjek ima 14 Grand Slamova. :D Koliko ima tvoj Andy ? :-)
Elena se dobro držala, ali nije imala sreće :( Baš mi je žao.
Safina ponižena.
Ponovo duel "braće" Williams :-) Dajem prednost Venus.
*RF*

#708 Re: TENIS

Post by *RF* »

hidrant wrote:Nevjerovatno je koliko je imao srece protiv Soderlinga.
Kako mislis imao je sreće, pa čovjek se uopše nije ni forsirao. Soderling nije igrao najbolje što može,a Fedex nije pružio ni 50 % sebe jer jednostavno nije bilo potrebe. Da je Soderling pružio svoju igru kakvu je imao protiv Nadala na RG-u, e onda bi mu "možda" trebalo malo sreće, ali vrijeme Rogerove krize je prošlo koliko god vama teško bilo da se pomirite sa tim :D

Elena Dementieva je od danas moj favorit u ženskom tenisu!
Safina :sad: :run:

Go Rodgeeeee :thumbup:
JohnnyS

#709 Re: TENIS

Post by JohnnyS »

Roger precijenjen?! Svašta se danas može pročitat, svašta...
Edin H.

#710 Re: TENIS

Post by Edin H. »

Gdje Zimonjic nadje ovog gubitnika Nestu :x
Znane levat servirati

Gube 2 - 0 u setovima, pocinje treci set.
A.P

#711 Re: TENIS

Post by A.P »

Edin H. wrote:Gdje Zimonjic nadje ovog gubitnika Nestu :x
Znane levat servirati

Gube 2 - 0 u setovima, pocinje treci set.
Obojica su beograđani,Nestor se prije prezivao Nestorović a kad je odselio u Kanadu skratio prezime.Dobar je dubl igrač samo ne znam koji mu je danas
A.P

#712 Re: TENIS

Post by A.P »

Dobiše Nestor i Zimonjić 3:2 u setovima.U finalu protiv braće Brajan prvih nosilaca i po meni najjačih dubl igrača
Rz88

#713 Re: TENIS

Post by Rz88 »

Jel on Safina ikako igrala ????

Šta joj učini ona Venus hahahah. Eto moja Safina, kada si igrala protiv one Njemice stalno si nešto blebetala, a sada te "uništila" Venus. I opet finale u Wimbeldonu Venus-Serena. Samo je Sharapova jednu sezonu od 2000 godine prekinula dominaciju Williams sestara.
donBeton

#714 Re: TENIS

Post by donBeton »

Kako dobar meč... Ovi dublovi mi se sve više počinju sviđati... :)
Svaka čast pobjednicima, ali i Blakeu i Fishu.
Edin H.

#715 Re: TENIS

Post by Edin H. »

A.P wrote:Dobiše Nestor i Zimonjić 3:2 u setovima.U finalu protiv braće Brajan prvih nosilaca i po meni najjačih dubl igrača
Cestitke, dobar mec.
A.P

#716 Re: TENIS

Post by A.P »

Edin H. wrote:
A.P wrote:Dobiše Nestor i Zimonjić 3:2 u setovima.U finalu protiv braće Brajan prvih nosilaca i po meni najjačih dubl igrača
Cestitke, dobar mec.
Veće čestitke Blejku i Fišu,s obzirom da im dubl nije prioritet za razliku od Nestora i Zimonjića
Edin H.

#717 Re: TENIS

Post by Edin H. »

A.P wrote:
Edin H. wrote:
Cestitke, dobar mec.
Veće čestitke Blejku i Fišu,s obzirom da im dubl nije prioritet za razliku od Nestora i Zimonjića
Finale je, finale...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#718 Re: TENIS

Post by Admir_1984 »

Rz88 wrote:Jel on Safina ikako igrala ????

Šta joj učini ona Venus hahahah. Eto moja Safina, kada si igrala protiv one Njemice stalno si nešto blebetala, a sada te "uništila" Venus. I opet finale u Wimbeldonu Venus-Serena. Samo je Sharapova jednu sezonu od 2000 godine prekinula dominaciju Williams sestara.
i ono finale mauresmo-henin ;-)

Meni ovi doublovi bezveze totalno. Nikako mi nije interesantno za gledanje
Rz88

#719 Re: TENIS

Post by Rz88 »

I meni su doublovi dosadni hehe. Očigledno da je uspjelo ono smanjene stenjanja tenisačica. Nisam čuo da toliko stenju, jer kao što znate kazne su bili predviđene za one koji to rade na glasan način hehe.
KIA

#720 Re: TENIS

Post by KIA »

Na neki nacin mi je i drago sto Safina nije usla u finale ... devojka bi sigurno izgubila i ovaj put , a to bi moglo ostaviti neizbrisiv trag na njenoj psihi ... Na brata je ...

JBG , ne moze svako da bude Ivan Lendl ...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#721 Re: TENIS

Post by Admir_1984 »

Ofirno se vidi da je haman nemoguce pobijediti ove sestre na travi. Fizicki su dosta jace, a to je na travi u zenskoj konkurenciji presudno. Njihov tenis se svodi samo na sto jace udaranje loptice, nigdje vica, nadmudrivanja, ideje neke......

Danas je Dementieva odigrala sa 150% snage, ali sreca je nije mazila :( :( :(

Meni se nikako ne svidja stil koji igraju ove sestre, tako da finale nema sanse da cu gledati (ne sjecam se da sam ikada gledao neko njihovo finale).

Sutra Federer u 3 seta, Rodik u 4 seta. U finalu po 678 maleni amer ce da dobije po ushima :D :D
Cyrax

#722 Re: TENIS

Post by Cyrax »

Admir_1984 wrote: Sutra Federer u 3 seta, Rodik u 4 seta. U finalu po 678 maleni amer ce da dobije po ushima :D :D
Voli Roddick Federera pravo http://www.youtube.com/watch?v=2Hp-EArV6s8 :D
Rz88

#723 Re: TENIS

Post by Rz88 »

Federer lagano da laganije ne može. Svaka ti čast majstore, nadam se da će ovo uzeti.
*RF*

#724 Re: TENIS

Post by *RF* »

Admir_1984 wrote: Sutra Federer u 3 seta, Rodik u 4 seta. U finalu po 678 maleni amer ce da dobije po ushima :D :D
Majstore, odlična prognoza :thumbup:

Steta sto nije Murray da ga pošteno odere na domaćem terenu, ovako će samo ovi zlobnici komentarisati kako nije bilo Rafe, nije bilo Novaka, nije bilo Murraya, ma pojeo bi ih sve :D ... džaba vam 6 je 6, odnosno 15 je 15 :razz:
Volim Roddika, ali nema šanse :thumbup:

GOOO RODGEEEEE :D
JohnnyS

#725 Re: TENIS

Post by JohnnyS »

Žao mi što Murrey nije ušao u finale jer bi garant puko pod pritiskom i bilo bi 6:2 6:3 6:0. Ali nije ni ovako loše, bit će 6:3 7:6 6:4 :D
Post Reply