LSD wrote:
Hajd da ti odgovorim kad vec tako fino pitaš
izgubili od Barce (od koje bi gotovo svaka ekipa na zemaljskoj kugli izgubila) i sad su truba,jel
Real je opaka ekipa buraz (ne znam tacno koliko su zaredom imali pobjeda do ovog veceras susreta...e sad je pitanje hoces li ti to ismijati i podcijeniti),samo što je sad fol da se pljuje španska liga i njihovi klubovi...neke komparacije sa englezima i šta sve ne.
Imaju nekoliko igraca koji nisu kalibar za klub kao što je Real,ali takve igrace ima svaki klub.
Barcelona je trenutno bolji klub i to je sve...Real ne volim plaho niti sam ih ikad posebno simpatisao,ali to je veliki klub,institucija fudbala,mnogo mnogo veci od Čelzija

Real zivi na staroj slavi i smijesno je da ga ljudi smatraju velikim klubom zbog toga.
Uredu,sve je to OK.Ljudi osvojili bruku titula.Svaka cast.
Medutim,nisu u istoj dimenziji sa velikom cetvorkom.
Englezi su fizicki nadmocni.
Chelski moze trkacki unistit Barcu sto ce se najvjerovatnije i desiti u srijedu.
Odbrana Barce ce biti hendikepirana i uopce ne znam ko ce im igrati,ali bilo ko da bude nema zanse protiv ponajboljeg centarfora svijeta Drogbe i Anelke(mislim da ce igrati sa dva spica).
Essien,Mikel i malo manje Ballack su zvijeri i jednostavno mogu raznjeti Xavia,Iniestu i kompaniju.
O kvalitetima ekipa kao Gijon,Huelva,Recreativo,Osasuna stvarno nema potrebe raspravljati.
Uh,previse hvalim Chelski mislit ce ko da navijam za njih.