Neke od meni boljih serija
Moderator: _BataZiv_0809

ima nekih dobrih fora al' sve u svemu ni ja nisam odusevljena... doduse nisam gledala sinocnju epizodu (vjerovatno zbog nje bas sad iznosis taj stavChata87 wrote:Ja ne znam sta je ovo sa HIMYMSezone 6 je katastrofalna
Ma ni blizu onoga sto je nekad serija predstavljala... tuga i zalost... obicno ovi sitcom-i gdje se nasilu "publika smije" vremenom postanu sranje... al Modern Family s druge strane ahhh tako da me ne pogadja puno sto su pokvarili serijuVenomousV wrote:ima nekih dobrih fora al' sve u svemu ni ja nisam odusevljena... doduse nisam gledala sinocnju epizodu (vjerovatno zbog nje bas sad iznosis taj stav)
Veca joj je konkurencija Yvonne Strahovski ili poznatija kao Sarah Walker iz Chuckakomi wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kirsten dunst je dobila ozbiljnu konkurenticu

Ja Chris Carteru nikada neću oprostiti za par zadnjih sezona X-Filesa i načina na koji je završio seriju.Neelix wrote:za dan dva mi se zavrsava skidanje svih 9 sezona X Filesa...pa cu oplest od pocetkajos 4-5 epizoda ST DS9 mi ostalo
nema veze to s kosom bila je i crvena u serijiVenomousV wrote:joj vas muskaraca, samo nek je plava![]()
meni je olivia milion puta bolja od scully
ne zbog "atributa" nego je kul zenska ^^

Čuj, nije da posle 5 nije bilo pojedinačno dobrih epizoda, bilo je (posebicekomi wrote:sedma je meni odlična
Najbolja serija u zadnjih par godina, panetan scenarij, brzi dijalozi, fenomenalan casting. Jedino steta sto je to mini-serija od samo tri epizode...dale cooper wrote:
Odlična moderna ekranizacija legendarnog Doyleovog detektiva, koju su kreirali Steven Moffat and Mark Gatiss,
dvojica ponajboljih Britanskih scenarista danas i dobitnici mnogih BAFTA i HUGO nagrada.
U glavnim ulogama su Benedict Cumberbatch kao Sherlock i meni lično je ovo najbolji glumac u ulozi poslije
legendarnog i nenadmašnog Jeremy Bretta, a doktora Watsona glumi Martin Freeman poznat kao Tim iz serije
The Office i Arthur Dent iz The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.
Sve u svemu serija koju mogu toplo preporučiti svim fanovima Sherlocka Holmesa, ali i onima koju vole dobre
i intrigantne krimi serije sa zdravom dozom tipičnog Engleskog humora i koja je po meni najbolja ekranizacija
poslije serije iz 80-tih sa spomenutim Jeremy Brettom.
Apsolutno se slažem, a uz sve to je sačuvan onaj prepoznatljivi duh priča o Sherlock Holmesu, i sjajno jesarajlija1965 wrote:Najbolja serija u zadnjih par godina, panetan scenarij, brzi dijalozi, fenomenalan casting. Jedino steta sto je to mini-serija od samo tri epizode...dale cooper wrote:
Odlična moderna ekranizacija legendarnog Doyleovog detektiva, koju su kreirali Steven Moffat and Mark Gatiss,
dvojica ponajboljih Britanskih scenarista danas i dobitnici mnogih BAFTA i HUGO nagrada.
U glavnim ulogama su Benedict Cumberbatch kao Sherlock i meni lično je ovo najbolji glumac u ulozi poslije
legendarnog i nenadmašnog Jeremy Bretta, a doktora Watsona glumi Martin Freeman poznat kao Tim iz serije
The Office i Arthur Dent iz The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.
Sve u svemu serija koju mogu toplo preporučiti svim fanovima Sherlocka Holmesa, ali i onima koju vole dobre
i intrigantne krimi serije sa zdravom dozom tipičnog Engleskog humora i koja je po meni najbolja ekranizacija
poslije serije iz 80-tih sa spomenutim Jeremy Brettom.
http://isohunt.com/torrent_details/2018 ... ab=summaryvee-jay wrote:jel ima neki torrent za ovog sherlocka?